منم اوایل این مشکل رو داشتمنقل قول:
بعد از تنظیم کردن پخش و آمپلی مشکلم حل شد.
میشه کامل بگی الان سیستمت چیه؟ ببینم میتونم کمک کنم به بهترین تنظیم برسی!
منم اوایل این مشکل رو داشتمنقل قول:
بعد از تنظیم کردن پخش و آمپلی مشکلم حل شد.
میشه کامل بگی الان سیستمت چیه؟ ببینم میتونم کمک کنم به بهترین تنظیم برسی!
ممنون از توضیحات کاملت :n01:نقل قول:
داداش اونارو میدونستم فقط سوالم این بودش که تو پست ها میگن آمپ خوره،آمپ خور نیست خواستم بدونم درست برداشت کردم یا نه :n02:
که زحمت کشیدیو کامل توضیح دادی.:n11:
با اجازه لنگرود جان!نقل قول:
ببین شما به توضیحات نگاه کن ببین RMS اسپیکر رو چند زده ، وقتی نوشته 40 وات یعنی با آمپ پخش راه میفته مثلا 718 یا 6975 رو زده 80 وات اگه اشتباه نکنم
پخشت 20-30 وات نهایت بتونه به اسپیکر بده پس فقط داره قلقلک میکنه اسپیکر 80 واتی رو. اینجاس که نیاز به آمپلی فایر هست .
ممنوننقل قول:
MAX 460W نوشته !
یعنی اگه آمپلی 80W بهش وصل کنم،باندو نمیسوزونه ؟
باندم پریمیر کره ای 40W هستش.(عکسشو تو صفحه قبل گذاشتم)
اگه بتونی دقیق بگی که هر کدومو رو چی بزارم که دیگه محشرهنقل قول:
مشخصات سیستم هم به صورت زیره:
Head unit: kenwood 8019
Speakers: dls r1073
Amp. pioneer 5500
الان تریبل و صدای تیز اسپیکر کمه و صدا بمه
بیسش هم به اصطلاح خشکه،انگار که مثلا رو ۱۰۰ هرتز بکوبه (نمیدونم تونستم در مورد بیس منظورمو برسونم) یه جور دیگه بخوام بگم بیس نرم و ادامه دار نیست،شبیه زدن رو طبله!
حجم صدا واقعا بالاست
آهان یه چیزی راستی،صدا وقتی بیرون ماشین وایسادی خیلی خوبه ولی تو ماشین نه،فکر اون تنظیمات مربوط به فاصله و ... خیلی مشکل داره
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
البته اینم بگم محمد جان
گین آمپلی رو نصاب خیلی کم گذاشته و تمام تنظیمات روی آمپ هم خاموشه و گفت بزار کار کنه یکم اسپیکر بعدا گین زیاد کن
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
والا چی بگم اومدیم وصل کردی باند تاقت نیاورد سوخت ولی محمد جان اینجا کامپای کدنس خودشو فکر کنم 65 واتی بودن 120 وات وصل کرده بستگی داره کارخونه اغراق نکرده باشهنقل قول:
ایشالا که مشکلی پیش نمیاد اگه سوخت نیای یقه علی رو بگیری بگی تو گفتی
پس سر فرصت وصل میکنم اگه سوخت نه تنها میام یقتو میگیرم بلکه بجاش باید واسم DLS 1073 و آمپ 5500 بخری :n19::n02:نقل قول:
داداش میدونم اشاره شده ولی یه ساب میخوام که به امپم بخوره ....نقل قول:
اگه لازمه امپمو عوض کنم؟....اگه قرار شد عوض کنم حمید خان میتوونی کارمو راه بندازی؟
لطفا پخ کن ممنون میشم
سلام
من ماشین پژو پارس، گرفتم، میخوام ضبط و باند خوب قوی ( زیاد گرون در نیاد) بندازم. میشه راهنمایی کنین ممنون