نقل قول:
با نرم افزار minitool partiotion wizard هم تست کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
Printable View
نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
ببخشید این میتونه برنامه ها مو بر گردونه چون تو سایت ها زده (مدیریت پارتیشن ویندوز) ؟؟
سلام
هاردم بد سکتور پیدا کرده یه چند وقتی هم هست اینجوری شده و ویندوز هم پیغام میده
امروز کل اطلاعاتش رو خارج کردم و پارتیشنش رو هم پاک کردم دو باره از داخل خود ویندوز پارتیشن ساختم
حالا سوالم اینه که چطوری بد سکتور رو رفع کنم؟
اینجوری که خودم فهمیدم اگه نرم افزاری باشه با این روشی که الان انجام داده مشکل حل میشه
اگرم سخت افزاری باشه که فکر کنم از منم سخت افزاری هست باید یه طوری اون ناحیه رو جدا کنم اما دقیق نفهمیدم چطوری اینجوری که من خوندم وقتی مجدد پارتیشن بندی بشه خودش اون قسمت ها رو حذف میکنه اگه این مطلب درسته ایا همه برنامه های پارتیشن بندی همینجوری هستن ای با برنامه خاصی باید پارتیشن بندی کرد که بیخیال نواحی بد سکتور داره بشه؟
فقط چیزی که من دیر متوجه شدم این بود که توی همین تایپیک خوندم وقتی بد سکتور داره هارد باید سریع رفع بشه و گرنه مثل ترک شیشه همه نواحی هارد رو هم میگیره الان دو ماهی هست ویندوز بهم پیام میده چون اطلاعات خاصی روش نداشتم زیاد بهش توجه نمیکردم!!
کلا من برای درست شدن یا بهبود شرایط این هارد باید چه کارایی انجام بدم؟ و اینکه بعد از این اقدامات استفاده از این هارد مشکلی که نداره؟(منظورم این هست که از این بعد مثل چینی بند خورده میشه؟)
با تشکر
حذف شود دوبار ارسال شد
سلام دوستان , مشکل این هارد چیه ؟ هارد لیتاپمه موقع نصب ویندوز هنگ میکنه , گفتن بهم که مشکل از هارده احتمالا
هارد رو الان زدم به pc , اطلاعات همه درایو ها غیر از درایو ویندوز میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اتفاق عجیبی برام یک از فولدرهام افتاده!
من تو یکی از درایوهام فولدری داشتم که توش فیلم بود خجم خدود 50-60 گیگ الان اون رو توی درایو نشون نمیده ؟ نمیدونم پاک شده یا چیز دیگه ولی جالبه حجم گلی درایو کم نشده و یعنی هر کاری بگید کردم حتی تو داس گشتم نبود !با نرم افزار ریکاوری درایو رو اسکن کرد اما پیدا نکرد!
تا اونجاییکه یادم میاد این مشکل بعد از این اتفاق افتاد که سیتمم هنک کرد ریست کردم (ویندوز 8.1 دازم) وفتی سیستم داشت بالا میومد خود ویندوز شروع کرد به اسکن کردن سیستم و رپیر کردنش بعد که ویندوز بالا اومد همه چی عادی بود و من چند روز بعدش متوجه شدم این فولدر غیب شده؟
الان بگید من چظوری این فولدر غیب شده رو پیدا کنم؟
شما یکبار با برنامه EaseUS.Data.Recovery.Wizard.Technician.9.0.0 کل درایو رو اسکن کنید احتمالا با این بتونید برگردونید. (برای من که هاردم ارور میداد موقع ورود به درایو جواب داد)نقل قول:
سلام من اتفاق عجیبی برام یک از فولدرهام افتاده!
من تو یکی از درایوهام فولدری داشتم که توش فیلم بود خجم خدود 50-60 گیگ الان اون رو توی درایو نشون نمیده ؟ نمیدونم پاک شده یا چیز دیگه ولی جالبه حجم گلی درایو کم نشده و یعنی هر کاری بگید کردم حتی تو داس گشتم نبود !با نرم افزار ریکاوری درایو رو اسکن کرد اما پیدا نکرد!
تا اونجاییکه یادم میاد این مشکل بعد از این اتفاق افتاد که سیتمم هنک کرد ریست کردم (ویندوز 8.1 دازم) وفتی سیستم داشت بالا میومد خود ویندوز شروع کرد به اسکن کردن سیستم و رپیر کردنش بعد که ویندوز بالا اومد همه چی عادی بود و من چند روز بعدش متوجه شدم این فولدر غیب شده؟
الان بگید من چظوری این فولدر غیب شده رو پیدا کنم؟
والا مشکل هارد شما بنظر خیلی جدی میاد.اساتید مهرداد و عطا باید نظر بدن ، شما خودتون فعلا تا نظر این دو بزرگوار دست به چیزی نزنید که یک وقت کل اطلاعات از بین بره.نقل قول:
سلام دوستان , مشکل این هارد چیه ؟ هارد لیتاپمه موقع نصب ویندوز هنگ میکنه , گفتن بهم که مشکل از هارده احتمالا
هارد رو الان زدم به pc , اطلاعات همه درایو ها غیر از درایو ویندوز میاد
سلام .نقل قول:
با توجه به توضیحاتی که دادید دو نکته مهم دیده میشود :
1. سیستم هنگ کرده و شما سیستم رو ریسیت کردید (خاموش کردن غیر اصولی) .
2. ویندوز بطور خودکار عملیات CHKDSK یا SCANDISK انجام داده .
گاهی اوقات بعلت خاموش کردن غیر اصولی سیستم یا جدا کردن فلش مموری یا هارد دیسک اکسترنال از سیستم بدون Safely remove کردن ، ویندوز عملیات CHKDSK روی هارد دیسک انجام میده تا هرگونه مشکلات احتمالی که در فایل سیستم و فایلهای موجود در آن وجود دارد برطرف شود ولی اگر با فایلهای مواجه بشود که قادر به ترمیم اونها نباشد همه رو پاک میکند و در فایل هایی با پسوند CHK قرار میدهد . احتمالاً به همین خاطر هست که اطلاعات مورد نظر رو پیدا نمیکنید ولی حجم کلی درایو تغییری نکرده .
در لینک زیر هفت راه برای بازیابی اطلاعات که به CHK تبدیل شده اند توضیح داده شده . بررسی کنید شاید بتونید اطلاعات مورد نظر رو پیدا کنید .
از جوابتون ممنونمنقل قول:
در درایو مربوطه چند فولدر به اسم های found.001 , found .000 وجود داره من نمی تونم واردشون بشم چون ارور
میده access is denied
البته شاید اون فولد رتوی یکی از همین فایلها باشه شایدم نه! البته با نرم افزارهای که توی لینک شما بود اون درایو رو بررسی کردم ولی چیزی پیدا نکرد؟(البته نمی دونم می تونست توی فولدر های هایدن رو بگرده یا نه)
الان دیگه باید چیکار کنم؟
داخل این فولدرها فایلهایی با پسوند CHK هم پیدا میشود . حجم این فولدرها رو چک کردید ؟ اگر دسترسی به این فولدرها ندارید با یوزر ادمین وارد بشید و ببینید میتونید به فولدرها دسترسی داشته باشید . در پست زیر هم نحوه فعال کردن یوزر ادمین توضیح دادم .نقل قول:
پس از دسترسی به محتوای این پوشه ها با هفت روش که اشاره شد بررسی کنید اطلاعات قابل بازیابی هست یا خیر .