كدوم حرفا ؟نقل قول:
از دوستان عزيز كه براي پيش بيني زحمت ميكشند ممنون . اگه كمكي هم خواستيد من هستم
كدوم حرفا ؟نقل قول:
ممنون امیر جان..نقل قول:
فعلاً که مریم مسئولیت ثبت پیش بینی ها رو پذیرفته..
اگه میتونی هر از چند گاهی یه آمار از پیش بینی های بچه ها، مثل همینای که من تو پست های بالای گذاشتم بذار..
مثلاً اگه بتونی آخر هر روز یا اول هر روز اینجور آمار رو بذاری خوب میشه..
ابراهيم زاده: برنامههاي تاكتيكي قطبي با قلعهنويي تفاوت دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: آگاه هستيم كه برنامههاي سرمربي پرسپوليس با استقلال تفاوت زيادي دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منصور ابراهيمزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره مسابقه هفته سيزدهم ليگ برتر برابر استقلال، اظهار داشت: استقلال در هفتههاي اخير نتايج خوبي را به دست آورده و وضعيت خيلي خوبي دارد؛ اما ما نيز شرايط تمريني خوبي را سپري كردهايم. براي ديدار با آبيپوشان آمادگي كامل داريم.
وي افزود: ذوبآهن در فصل جاري با همين نفرات مقابل پرسپوليس بازي كرد و در ورزشگاه آزادي نتيجه خوبي را به دست آورد؛ اگرچه برنامههاي تاكتيكي افشين قطبي با امير قلعهنويي تفاوت زيادي دارد.
ابراهيمزاده گفت: نبايد فريب نتيجه برابر پرسپوليس را بخوريم چرا كه مسابقه با استقلال در وضعيت متفاوتي برگزار خواهد شد. تمام ديدارهاي مقابل تيمهاي استقلال و پرسپوليس به صورت خودكار انگيزه ساز بوده است. با شناخت خوبي مقابل اين تيم تهراني حاضر خواهيم شد و از تجربه ديدار با پرسپوليس استفاده خواهيم كرد.
مربي سابق تيم ملي ايران يادآور شد: استقلال با شيوههاي متفاوت بازي ميكند. همه تيمها شناخت كافي از يكديگر شناخت دارد و در كنار قلعهنويي، كار كردهام. هر دو اطلاعات كافي از يكديگر داريم. اميدوارم مسابقه خوبي بين ذوبآهن و استقلال در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
منبع : ITSAT
استقلال تهران – ذوب آهن اصفهان (ورزشگاه آزادي تهران ساعت 16:30)
داوران: محسن قهرماني، حيدر شكور، حسن كامراني فر، سيد مهدي سيد علي
استقلال روزهاي بسيار خوبي را پشت سر ميگذارد. خط حمله استثنايي استقلال به خوبي به راه افتاده است و اين تيم در بازيهاي اخير خود ميانگين گل بالايي داشته است. در مقابل صدرنشين ليگ برتر نيز نشان داده است كه در اين فصل حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.
جدا از تمامي حساسيتهاي هميشگي بازي ذوب آهن و استقلال، اين بار فاصله نزديك دو تيم در جدول نيز اين حساسيت را چند برابر ميكند. ذوب آهن با 25 امتياز در مكان نخست جدول و استقلال با 21 امتياز در رده سوم جدول قرار دارند. تيم امير قلعه نويي به هر 3 امتياز اين بازي چشم دوخته است و هيجاني كه نتايج اخير اين تيم در ميان هواداران ايجاد كرده است سبب ميشود كه هر حريفي نتواند به آساني از برزخ آزادي عبور كند. با اين حال منصور ابراهيم زاده كه در هفتههاي ابتدايي ليگ يك بار اين كار را در مقابل پرسپوليس انجام داده است براي نگه داشتن تيمش در صدر جدول ليگ برتر بار ديگر به دنبال موفقيت در تهران است.
منبع : بازنویس
اســــــتــــــــقـــــــ ــلال 3 - 1 ذوب
3-1 اس اس
ایشالا
استقلال - ذوب آهن
ساعت 16:30
ترکیب احتمالی استقلال
وحید طالب لو
پیروز قربانی، پژمان منتظری، هادی شکوری
حسین کاظمی، فابیو جانواریو، مجتبی جباری، خسرو حیدری، میثم منیعی
سیاوش اکبرپور و آرش برهانی
رويارويي 2 برادر و 2 مربي تيم ملي
هفته سیزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در حالی عصر فردا با برگزاری چهار دیدار آغاز می شود که در مهمترین دیدار این هفته روز جمعه قلعه نویی و ابراهیم زاده، مربیان تیم ملی در جام ملتهای 2007 آسیا، تیمهای استقلال و ذوب آهن را در ورزشگاه آزادی هدایت خواهند کرد.
در این دیدار که جدال تفکرات مربیان پیشین تیم ملی در جام ملتهای 2007 آسیا نیز محسوب می شود، مردان آبیپوش امیر قلعه نویی کار سختی را برابر شاگردان صدرنشین منصور ابراهیمزاده پیش رو دارند.
آبیپوشان تهران که روز دوشنبه با پیروزی برابر پیکان، صدرنشینی را از این تیم قزوینی گرفتند، قصد دارند با استفاده از شرایط بسیار مطلوب بازیکنان و امتیاز ارزشمند میزبانی، ذوب آهن را هم شکست داده و گامی بلند برای رسیدن به صدرجدول بردارند، البته ذوب آهنیها که هفته پیش دو امتیاز ارزشمند خانگی را برابر دیگر تیم استقلال لیگ از دست دادند، تنها به کسب 3 امتیاز می اندیشد تا با اقتدار و شیرینی برتری برابر آبیپوشان تهرانی این جایگاه را حفظ کند.
منبع : البرز
عنوان هایی که برای بازی استقلال - ذوب آهن طی این چند روز به کار رفته است :
دوئل براي صدرنشيني
رويارويي 2 برادر و 2 مربي تيم ملي
جدال بزرگ صدرنشين ها در روز سيزدهم
بقیش رو خودتون اگه پیدا کردین بذارین..
متأسفانه خبرهایی که میدیدم، فقط عنوانشون فرق میکرد و متنشون یکی بود..
نمیدونم چرا خبرگذاریها به خدشون زحمت نمیدن و بعضیاشون فقط کپی پیست میکنن !
پیشبینیه دوستان ثبت شد.