! Let's put a smile on that faceنقل قول:
اصن من هم با تو ام داداش دنبال کار میگردم مرامی ما رو هم شریک کن:n16::n16:
Printable View
! Let's put a smile on that faceنقل قول:
اصن من هم با تو ام داداش دنبال کار میگردم مرامی ما رو هم شریک کن:n16::n16:
اینجا رو نمیدونم ولی آسیاتک دوستم داشت میتونست ترافیکشو به کس دیگه ای منتقل کنهنقل قول:
انتقال ترافیک که هیچ سودی به من نمیرسونه:n28:نقل قول:
خدا لعنتشون کنه:n28:
تاپیک 4هزار صفحه ای بسته نشه صلوات :n02:
ولی اگه بخوایم بین همین شرکتایی که محدود کردن هم مقایسه کنیم پارس آنلاین از همه یزید تره
شاتل حداقل 10-20 گیگ مفتی داره، صبانت هم قابل تحمله اول دو برابر حجمتو میده بعد میاد 1/3 میکنه ، داتک هم همش 10% کم میکنه، بقیه هم هنوز کم و بیش چند ساعتی رایگان میدن، ولی این وصل پارس یهو زد ر..د به بازی، نامحدوداش هم که از همه مضخرف تره.
به نظر من که باید منتظر ریزش شدید کاربر باشه حداقل 30% و از اون بدتر تو جذب کاربر جدید هم با مشکل روبرو میشه بالاخره مشتری هم مقایسه میکنه بین بد و بدتر و بدترین مطمئنا سمت بدترین نمیره.
اگر بچه ها به این بنده خدا اصلا جواب ندند و بی محلی کنند هم از دست این بنده خدا راحت میشیم هم تایپک بسته نمیشهنقل قول:
از قدیم پارس آنلاین معروف بوده به شبانه و برای پینک هم صبانت و شاتل معروف بودند خوب وقتی قرار باشه شبانه حذف بشه تو کیفیت پارس آنلاین هیچ حرفی برای گفتن نداره
یک بار گفتم باز هم میگم از این طرح بیشترین سود شاتل و بیشترین ضرر پارس آنلاین میکنه
رکبی خوردند این شرکت ها از شاتل که چند وقت دیگه تازه میفهمند چی شده
خب ما هم با اجازه دوستان رفتنی شدیم ! شبانه تعطیل پس سرویس خریدن هم تعطیل !
اتفاقا تو همون هفته ای که شبانه اش قطع میشه سرویس منم تموم میشه ...
بریم ببینیم بقیه شرکت ها در چه حالن !
دوستانم رو هم شیر میکنم که با خودم تخلیه کنند بریم !
کم تو گیگ خوردن دزدی میکردن شبانه رو هم خراب کردن !
پارس آفلاین شما رو به خیر ما رو به سلامت ! :n02:
این اشتباه بزرگی بود که پارس انلاین کرد من خودم دو خط ازش دارم و به محض اینکه تموم بشه میرم یه isp دیگه حتی اگر از این پارش انلاین بدتر باشه چون حداقل میدونم که از همون اول بده و وسط کار بازی در نمیاره .راستی دوستان من اطلاع زیادی در مورد اینترانت ندارم میشه راهنمایی کنید تعرفه های توی سایتش هم که خیلی گرونه به صرفه نیست که
داشتم به گزینه های روی میز نگاه میکردم ، پیشگامان شبانش موردی داره ؟ توی سایتش که هیچ ننوشته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه نوشته که شبانه رایگان هم داره.
پارس آنلاین دیگه در این چند روزه اونقدر افتضاح شده که اصلا شبانش رایگان هم بود نمیموندم ! یه روز درست میشه دوباره چند روز خراب. الان ساعت 11:30 تست از سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا انجمن فیلم نیست که دیالوگ های فیلم The Dark Knight رو پست می کنید
لطفا رعایت کنید
هرگونه مشکلی هست هم گزارش کنید
اگر موردی باشه که قابل حذف باشه حتما حذف میشه
با تشکر
اینترانت چه شرکت هایی با چه تعرفه ای میدن ؟نقل قول:
مخابرات داره نامحدود میده!نقل قول:
واقعا درسته؟ میشه دورش زد؟ :n13:
مخابراته ؟؟نقل قول:
محدود هم داره ؟
اولا تاپیک سرویس دهنده های اصلی هیچ وقت به صورت دائم بسته نمیشه خیالت راحت...:n02: ثانیا گیرم که تاپیک بسته شه مگه چی میشه حالا؟ :n02: ثالثا اگه جواب ندیم یعنی جوابی نداریم و فقط اینجا داریم الکی شلوغ بازی در میاریم.... :n02:نقل قول:
پهنای باندشون تو شب چرت بزنه که بعد فردا که از خواب بیدار میشه سر حال باشه؟؟؟ پهنای باند رو اگه استفاده نکنی هدر میره....نقل قول:
من قبلا در این رابطه توی این تاپیک و تاپیکای دیگه زیاد بحث کردم. یه مشکلی که اینترنت ایران مدتهاست دچار شده اینه که شرکتا درآمد زایی رو از ساعات شبانه انجام میدن و توی روز به قول خودت پهنای باند رو میزارن چرت بزنه... اگر هم دقت کنی کاربرا وقتی میخوان سرویس بگیرن در مورد وضعیت روزانه هیچ شرکتی پرس و جو نمیکنن دلیلش هم اینه که توی روز قیمتها اینقدر بالاست که اصلن نمیتونن از اینترنت استفاده کنن (منظورم استفاده به معنای واقعی هستش) به خاطر همین من همیشه میگفتم که بهتره شرکتا از شبانه هم درآمدزایی کنن که بتونن سرویسای روزانه ی بهتر و ارزون تری بدن... امانقل قول:
الان پارس اومده قیمت شبانه رو کرده یک سوم روزانه... اولا نه تنها روزانه رو ارزون نکرده، بلکه اومده قبل از شبانه رفته سراع روزانه و تنها سرویس روزانه ی به درد بخور خودش یعنی 256 نامحدود رو کامل نابود کرده.... بعد هم اومده قیمت شبانه رو کرده یک سوم روزانه... میزان استفاده یا به عبارت دیگه تقاصای استفاده از اینترنت توی شب خیلی پایینه (چون مردم اصولا عادت دارن شبا بخوابن!) و شما با ضریب 3 به 1 هیچ وقت نمیتونی تقاضا روی شبانه ایجاد کنی...(دقت کن که اگه توی شب از پهنای باند استفاده نشه پهنای باند شرکت هدر میره) به نظر من ضریب درستش حدود 1 به 5 هستش... البته در صورتی که روزانه ارزون بشه...
من قبلا توی یه پست از روی قیمت خط STM1 قیمت ترافیک رو حساب کرده بودم... قیمت روزانه گیگی 1500 تومن و شبانه گیگی 300 تومن به دست اومده بود....
تعرفه های مخابرات فارس هست. از استانای دیگه خبر ندارم. سرچ کننقل قول:
تعرفه های فارس اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
من که بدجور محدود شدم! بدون چیز شکن سرعتم 20 تا 30 هست اما با چیز شکن سرعتم 350 تا 400!!! جلل الخالق!
پارس داره چیکار میکنه خدا میدونه...!
به کلمه اینترانت توجه کردین؟نقل قول:
به کلمه اینترانت توجه کردین؟نقل قول:
من که می خوام اول برم تو کار دیش نشد
یه فکر دیگه
من فن اوا داشتم همچین تعریفی نداشت البته اون موقع اولش بود که راه افتاده بود
ولی از این مسخره بازیا خسته شدم
ادم بهش بگن جاسوس ولی خر حسابش نکنن
اینترانت اگه کسی تجربه داره رو کنه استفاده کنیم :n09:
ای آقا , همچین گفتن صبر کنید خبرای جدید درراهه , به مدیریت انتقال میدیم این اعتراضات شمارو... من گفتم واقعا میخوان یه تجدید نظری بکنن !
وجدانا این سوژه خوبی برای یه اپیزود برره میشد :
- هان ؟ به شبانه 1/3 اعتراض دارید ؟ صبرکنید .. عوضش میکنیم ... خوب پیشنهاد جدید اینه : شبانه 1/3 !! چطوره ؟ راضی شدید دیگه ؟؟
ولی پشنهاد اون دوستمون هم بد نیست من خودم 3 هقته فاصله بین صبا و پارس رو از ایرانسل استفاده کردم . با 20 تومن نزدیک 50 گیگ فایلامو گرفتم و یه طرح
روزانه برای یک ماه هم فکر کنم 10 تومن . هم بیرون روی موبایل نت داشتم هم شب توی خونه . بهرحال میشه باهاش یه مدتی زندگی کرد.
دوستانی که به فکر دیش و --- و اینا هستین بیخیال شین!
من --- خریدم ضرر کردم! فقط میشه باهاش بشینی شبکه ها رو نگاه کنی!
دانلود آفلاین که کلا از کار افتاده.
آنلاین هم اونقدر خرج و دردسر داره که پدر آدم در میاد...!
راستی چرا خبر رو از روی سایت حذف کرده بودن؟ واقعا برای من سوال شده....نقل قول:
آره این عکسه رو میبنم حالم از زندگی به هم میخوره جالب اینجاس که دیروز به جای این مرده عکس یه پشتیبان خانم گذاشته بودن با چهره جذاب، چشا آبی، موهاش که معلوم نبود ولی یحتمل بلوند خلاصه هر چی بگم کم گفتم معلوم نیست چرا عکس اونو حذف کردن.نقل قول:
امروز هرچی گشتم که اون عکسو پیدا کنم نبود که نبود انگار طرفو از صفحه روزگار محوش کردن
شبانه رایگان که برنمیگرده حداقل اون عکس رو برگردونن که این دو هفته با یه دلخوشی سایت پارس رو باز کنیم.
من دیگه از این کار پارس آنلاین حرفم نمیاد!
همین بس که دیگه اثبات شد کارشون خلاف شرع و انسانیت هست! (هر چند خودشون همیشه 1000 تا دلیل مختلف میارن براش!)
اول گذاشتن تا ببینن بازخوردها چطوره ؛ دیدن بازخوردها خیلی معمولیه به شدتی که توی جاهایی مثل این فوروم به نظر میاد نیست همه هم تا جایی که میتونستن خبر رو پخش کردن بعد دوباره گذاشتن توی سایتنقل قول:
دوستانی که دارید به گزینه های بعدی فکر میکنید این احتمال رو هم بدید که طبق همون طنزی که چند ضفحه قبل ذکر شد اینها با زمان بندی بین خودشون
فقط منتظرن کوچ کرده ها از راه برسن قراردا ببندن بعد اونها هم اعلام کنن . کلاهی که سر من و باقی دوستانی که از صبا اومدیم رفت . من از فروشنده پارس
لفظی و نه کتبی تضمین گرفتم که شبانه رایگان برقرار خواهد بود و می بینید که نبود . حالا جای بعدی حتما کتبی تعهد میگیرم یا قراردادی نمی بندم .
این هم از تعرفه های مخابرات منطقه ما
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما اینهمه اعتراض رو نمی بینینقل قول:
بازخوردها دیگه باید چه جوری باشه شما متوجه بشی ملت نارضی هستن
به چه زبونی باید بگیم
باید گسترده باشهنقل قول:
این مسئله سوژه خوبی برای وب گردی و صرفا جهت اطلاع هست
باید در سایت change.org نظرسنجی بزنیم
با پست های این تاپیک هیچ اتفاقی نمیفته
اشتباهتون اینجاست که شرکتها هیچ تعهدی در قرار داد برای سرویس شبانه ندارند
و به عنوان یه طرح تشویقی در قرارداد بوده
یعنی یک ماشین میخرید ممکن کیسه هوا داشته باشه ممکنه نداشته باشه و کارخانه سازنده هم هر وقت خواست میتونه بیاد ایربگ برداره
چرا سرعت بیشتر در حالی که میتونه برای سرویس 2 مگ سرعت 32 کیلوبایت بده؟
چون میخواد حجم تموم بشه
قرارداد متناقض و ضالمانه
نقل قول:
- مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت .
چه مخابرات خوبیه . کجاست ؟نقل قول:
یعنی اون پلن های 5 و 10 مگ هم شبانه رایگان دارن ؟؟
فکر کنم شبانش رایگان باشهنقل قول:
من قراردادمو توی این خراب شده پارس افلاین 6 ماهه 2مگ تمدید کردم
حالا چه جوری کنسل کنمو پولمو پس بگیرم؟
چرا پستهام نیاز به تایید مدیر داره؟
من هم از این خراب شده 100 در صد رفتنی شدم
الحمدااله مخارات منطقه ما تعرفه هاش خوبه ولی نمیدونم چه جوری پولمو از اینا پس بگیرم
شکایت بزن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسیدگی میکنن بعد بات تماس میگرن سه پیچ شو که من با وضعیت قبلی سرویس گرفتم و باید پولتو پس بدن اگه قبول نکرد درجا درخواست نجدید نظر بزن اگه سه پیچ بشی پولتو میدن :n01:نقل قول:
برا ما حتي 5و10مگ 1ماهه هم شبانه داشت ولي چند هفته پيش شبانه 5و10مگو كاملا برداشتن اونايي كه 1ساله 10مگ گرفتن سود كردن تا 1سال خيالشون راحته كه شبانه با سرعت 1200كيلوبايت بدون محدوديت دارننقل قول:
اینا با هم هماهنگ کردن که زمانی که این طرح اجرا میشه مخابرات طرح رایگان شبانه رو برداره
چون 1 ماهه این اتفاق افتاده
مطمئن باشید دوباره مخابرات سرویسهای جدید ارائه میده
من15م ماه بعد زمان قراردادم تمومه و تا اون زمان سعی میکنم یه سرویس مناسب گیر بیارم
اگر قرار دادتون یک ماهه هست شما هم عجله نکنید و هر جایی هم رفتید قرارداد 1 ماهه ببندید
چون همه آی اس پی ها این کارو انجام میدن یا قبلا انجام دادن.
بچه ها چه خبر شده ؟؟من امشب دارم با 700 kb دانلود میکنم الان!!
مثل اینکه واقعا کیفیت بهتر شده
مخابرات تهران کمپین پاییزه گذاشته. شبانه 1 تا 7 رایگان- مودم رایگان- سرعت 2 برابر سرویس خریداری شده.
فقط قرارداد باید یک ساله بسته بشه.
دوستانی که تهران هستن راحت برید طرح کمپین پاییزه که تازه شنبه 17 آبان اعلام شد بگیرید مفت !! شبانه رایگان هم داره ( حتی ننوشته هدیه یا اگه بستر و پهنای باند اجازه بده مثل دزدآنلاین ( پارس آنلاین سابق ) یا صبانت
البته خیلی دندون گیر نیست طرحشون ولی در این وضعیت بوجود اومده بد نیست :
اینم لینکش :
شرح کمپین پاییزه 93مشتریان:
این کمپین برای مشترکین جدید در نظر گرفته شده است و تنها مشترکین فعلی دارای سرویس های نامحدود می توانند به این کمپین تغییر وضعیت دهند.
مشخصات محصولات کمپین:
ارائه سرعت دو برابر به مشترکین
ارائه مودم رایگان مختص محصولات ستاره دار (با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
ارائه ۲ گیگابایت حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک
ترافیک شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامداد مختص محصولات ستاره دار (با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
روش پرداخت:
هزینه ها بصورت پس پرداخت و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت می گردد. گیگابایت های اضافی به صورت پس پرداخت خریداری می گردد.
شیوه ثبت نام:
1. حضوری: مراجعه به مراکز مخابراتی
2. غیر حضوری: تماس با تلفن 2020 - پورتال شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه:
سرعت بهای ماهیانه ( به ریال) 3GB 5GB 8GB 256Kbps 90.000 110.000 - 512Kbps 110.000 130.000 - 1 Mbps 125.000 * 155.000 - 2 Mbps * 140.000 * 175.000 * 275.000 تعرفه های حجم اضافی ( به ریال) GB≤5 36,000 36,000 36,000 5<GB≤10 26,000 26,000 26,000 GB>10 16,000 16,000 16,000
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 2020 تماس بگیرید.
سوالات متداول کمپین پاییزه 93
ویژگی ها
- قرارداد یکساله
- ارائه سرعت دو برابر نسبت به محصولات استاندارد به مشترکین
- مودم رایگان مختص محصولات با قیمت ماهیانه 140000 ریال و بالاتر
- دانلود شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامداد مختص محصولات با قیمت ماهیانه 140000 ریال و بالاتر
- ارائه 2GB حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک