سلام!!!!!!!
چادری هستی یا مانتوهی؟
موبایل هم داری؟اگر داری نوع سیمکارت و برند گوشیت رو بگو!!!
طرفدرا کدوم تیم فوتبال هستی؟(ایران و خارج)
فعلا همین ها بسه!!!
Printable View
سلام!!!!!!!
چادری هستی یا مانتوهی؟
موبایل هم داری؟اگر داری نوع سیمکارت و برند گوشیت رو بگو!!!
طرفدرا کدوم تیم فوتبال هستی؟(ایران و خارج)
فعلا همین ها بسه!!!
bb عزیز:
ستایش آن خدا را که مه روی زیبایی بر این دیار مجازی بر ره ما بگذاشت که از لب شیرینش در شکر بر در و دیوار فروم میریزد و کام ما به پاسخ شیرین خویش شیرین تر میکند . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستایش خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و این عالم شهر را بر کنج این فروم در نزدیکیه ما قرار دادن نعمت.
1- چون است که مکاتب قدیم کودکان بسیار سیاست میکردند و ایشان را بهره هوشی بیش بود زما ؟
چونان هوش و زکاوتی که مانندش نبود، که اینک توانی اندر مادر معنوی بیابی.
2- چون شبی مست نشستم و پیمانه شکستم و به خلوت خویش یا هو زدیم و ز طلب مغفرت گریستیم ندا بیامد که یا شیخ تو را چه گشته که چنین غرق افکاری ؟ تو خود گم کرده ایی و ما می جویی؟ و ما را پرسشی است که خود چگونه یابم ؟
اندکی در خلوت خویش فرو رو، در آنجا آنچنان بی تاب خواهی گشت که به دنبال پوستینت رهسپار میشوی.
3- چگونه باشد که عمری به مسجد شدیم و دمی به خرابات و آن دم میخانه به بدیدم ز مسجد ؟ که زهد فروشان به مسجد بودند و بی دلان به خرابات ؟
آنچنان از نیرنگ مردان در کفه یافتن ظاهری پاک در این مکانها فرو روند که تو خود دانستی یک رنگ بودن و بد بودن، بسی والاتر از نیرنگ کردن است.
4- آن را که مادرزاد نابینا است خواب و رویا دیدن امکان دارد ؟ که ایشان به همه عمر اشیا و موجودات به چشم خویش ندیدند.
خواب را توانی شنید و ندید، بسی سهل است که وی در رویا و خواب، صداها و اجسام لمس شدنی را نگرد.
5- چون است که به نماز خویش بر مهری از خاک سجده کنیم که ما را روح خدایی باشد و خاک در مقابل ما بی مقدار؟
فراموش کرده ای ای شیخ شیرین زبان، که تو خود خاک بودی و اینچنین از روح خدایی پر شدی.
6- نیایش را با ستایش چه تفاوتی باشد؟
نیایش از برای طلب مغفرت و حاجات است و ستایش ذکر صفتهای کردگار است.
7- غزالی به کتاب خود اعتراف نامه بو علی سینا را مردی شرابخوار و کافر داند و ما در تحیر که چون است مقام بوعلی سینا رفیع باشد ز مقام غزالی ؟
زیرا که غزالی تصمیم به بد نمودن بوعلی سینا داشته و ما خود دانیم که بوعلی سینا بهتر است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- درویشان را چه فضایلی و چه معایبی باشد ؟
فضایل که بسیار است و معایب در کنارش.
9- چون بی بی به شهر خود شهره شد به فرغون بازی دگر خلق امانش بریدند و امضا ز وی طلب نموده و بی بی به فکر فرار ز شهر و دیار و بی بی را چاره چه باشد ای نگار؟
بی بی را فکر دزدیدن نازنینش اندرون فرغون خوشتر باشد و رفتن به شهر و دیاری دگر.
10- با کدامین شاعر مرافعه بسیار نمودی ؟
حافظ
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی لطف کردی..
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox عزیز:
نه بابا . یکی از همکار ها تذکر دادن ( که البته حق دارن ) که دیگه سوال طولانی نپرسم . همین !!
مشتی اسءله به ذهنم دارد می خطوره که در صورت وصول به کمال ، خواهم پرسید . تمّت
شما بزرگواری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر صورت مرسی، از دست خودم ناراحت شده بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox عزیز:
و اما یک سری سوال که اگه قبل خواف نپرسم ، می دغم :
مرسی، بفرما
1- جمله زیر را کامل کن :
خدای من ، خدای خوب و مهربان ، قلب کوچک ....
قلب کوچکم را در میان شکوفه های بهاری، گذاشته ام.. تا از کبوتران، ترانه ی محبت بیاموزم.
2- نظرت درباره این جمله چیه ؟ بابا دارد می کوبد ، بابا دارد می کوبد ، بابا دارد می کوبد
بابا داره میخو میکوبه به دیوار تا قاب عکس جدیدو نصب کنیم.
3- چرا آواتارت فقط یه دونه سولاخ دماخ داره ؟
نه خب ببین، دقت نمیکنی.. این زاویه ای که از اون جیگر طلا عکس گرفتن، یه جور بوده که تماخش اینجوری دیده میشه.
4- به نظرت من چه طور آدمی هستی ؟
خوش اخلاقی - ذهن فعالی داری - فلش رو هم خوب بلدی.
5- شبا که ما می خوافیم ، آقا پلیسه ... ؟
الف) بیداله
ب) می خوافه
ج) به من چه
د) قلقلیه ، سلخ و سفید و ...
قلقلیه، سلخ و سپید و ...
6- یه بیت از قشنگ ترین شعری که از دوران کودکیت به یادت مونده ؟
عمو حسین یه گـاو داره -.-.-.-.-.-.-.-.- گاوشو خیلی دوست داره
گـاو عمــو 4 ســالـه هه -.-.-.-.-.-.-.-.- بچــه ی گـاو گوســاله هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- چرا blackfox از اسمایلی ها بیذاره و به ندرت می توان در پست هایش یکی پیدا کرد ؟
احتمالا قرار داده کیفی و کمی باهاشون نبسته.
8- دوست داری مهمون بعدی کی باشه ؟
خیلی ها، ببینم نکنه خودتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- تمّت که blackfox آخر بعضی پست هاش مینویسه ، یعنی چی ؟
نمیدونم والا.. چیه؟
نکنه همون دمت گرمه خودمونه؟
ممنون ازت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به میبینم که عسل خانوم عاطفه جونم رو نشوندن رو صندلی داغ!
نسوسوزی خانومی؟
اتیشش که داغ نیست؟
خوب بگو ببینم
دلت واسش تنگ شده؟
دوسش داری؟ اگه اره خودش میدونه؟
چند بار بهش گل دادی؟
چند بار ارزو کردی که از دستش ندی؟
چه کاری حاضری به خاطرش انجام بدی؟
از طرف منم بهش سلام برسون
مرسی عاطفه جونم که وقت میذارم
میبوسمت
ببخشید این صفحه آخر باز نمیشد...
به به سلام بر عاطفه ي عزيزم
خوبي گلم؟
محض ارادت:11:
ما بيشتر:46:
پاك نا اميدم كردي كه چرا گول نخوردي آخه؟كدوم دستا؟ كدوم كاسه؟:31:
حالا لطفا گولمو بخور (از طرف جمعي از كاربران كه ميخواهيم خدمتت برسيم:46::11:) منتظرم:27:
راستي گفته بودي دلت ميخواد عكس از اتاقت بذاري پس بذار:31:
2 تا عكس از دو طرف در اتاقت هم بذار:27:
حالا چون خيلي به در علاقه داري عكس در ورودي خونتون رو هم بذار!!
اين عبارات رو تعريف كن:
- دانشجو:
- چمن دانشگاه::31:
راستي:
غذاي مورد علاقت:
نوشيدني مورد علاقت:
ديوارهاي اتاقت چه رنگيه؟:31:
Greatone رو ميشناسي؟:21: دختره يا پسر؟:31:
فعلا همينا
قربونت تا بعد:11:
با ارادت ويژه:40:
shahab_f عزیز:
سلام .از اونجا که سوال قشنگامو قبلا پرسیدم (قشنگ از نظر خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این سوال جدیدارو هم بی زحمت زحمتشو بکش.(پارادوکسه البته)
سلام، خوبی شما؟ سوالای قبلیت خیلی قشنگ بود، معلومه الآنشم قشنگه دوست من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-جریان این مادر معنوی چیه؟
من یه پسر دارم، همه شیردل صداش میزنن، بعد چونکه شیردل به من میگه مادر معنوی، کم کمک همه دیگه منو با مادر معنوی میشناسن.(اینم آرم مخصوصه منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-(الان تو یه تاپیک بودم در مورد جوونی و ...) میگم, تو الان چیکار می کنی ؟دانشگاه , خونه , دانشگاه , خونه ...؟یعنی وقتتو (همون جوونی رو ) چطوری می گذرونی ؟
من درسم تموم شده، یعنی فوق دیپلمو گرفتم، که متاسفانه کارشناسی قبول نشدم.
من کلاس زبان میرم، و بیشتر هم پشت کامپیوترم، گهگاهی کتاب میخونم و اینا.
3-تو این مدته که رو صندلی بودی بهترین و قشنگ ترین سوال(ها)یی که ازت پرسیدن چی بوده به نظرت؟(یه نگاهی به همه ی سوالا بکن دیگه ,حال ندارم یعنی چی؟)
از سوالای bb خیلی خوشم میاد، بعضی از سوالاش واقعا سخته، ولی همه ی سوالاش و خوشم میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-کدوم تاپیک ها رو سر می زنی؟
متفرقه و موضوعات مرتبط با کامپیوتر رو بیشتر از همه میرم .
5-آیا می دونستی در پایان باید به همه هدیه بدی (ر ک به پست اول) چی می خوای بدی؟
آره میدونم، فعلا که تو فکرم... تو فکره یه سقف، نه ببخشید تو فکره هدیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-چجوری فونتتو رنگی می کنی؟
نوشتم رو انتخاب میکنم، روی فلش کناریه کلمه ی A (که اول اسم جونمه) کلیک میکنم، بعد از اونجا آبی رو انتخاب میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از وقتی که گذاشتی.
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RohAm Ram2 عزیز:
کرایه صندلی ساعتی چند ؟
ساعتی خدادتومن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخوام روی این صندلیه بشینم ! چککار کنم ؟
هیچی احتیاجی نیست کاری کنی، خوده آقا بهروز هر وقت ببینه جوره انتخابت میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیوا عزیزم:
به به تک جونم چطوری؟ شما کجا صندلی داغ کجا؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپا نسوزیا حالا:
به به خانم خانوما... من اینجام، صندلی داغم اینجاست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز به برق وصل نشده که داغ شه جیگر.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1)از این که مادر معنوی جماعتی شر همچون برو بچ پی سی هستی چه حالی داری؟؟
میگن بچه ی خوده آدم خیلی عزیزه، این بروبچ شر پی سی هم همشون برا من عزیزن، دیگه باهاشون عادت کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)نام کاربریت ا کجا میاد.... به عبارتی یعنی چی؟؟
Tec، ابتدای کلمه ی Tectonic هستش، قبلا تو فروم دیگه اسمم TECTONIC بود.
3)نمیخوای آواتارت رو عوض کنی گلم؟؟
نه عزیز، اینو شوسش دارم.
4) .....ام.... همین دیگه .... چیزی یادم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کردی، حالا یه خورده بیشتر فکر کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینا رو فعلا داشته باش تا بعد...
قربونت، منتظرتم عزیز.
مرسی عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدای تو، ممنون از خودت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]