Rssi شما کمی بالا هست اگه زیر 60 بیاد خیلی بهتر میشه و نوسان سرعتتون هم بیشتر به خاطر همین Rssi هستنقل قول:
این قسمت service flow هم من تا الان ندیدم میشه یه عکس از این قسمت بزاری؟
Printable View
Rssi شما کمی بالا هست اگه زیر 60 بیاد خیلی بهتر میشه و نوسان سرعتتون هم بیشتر به خاطر همین Rssi هستنقل قول:
این قسمت service flow هم من تا الان ندیدم میشه یه عکس از این قسمت بزاری؟
نمی تونم rssi رو کمتر از 76 کنم . بفرما اینم عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض پوزش من یک سوال داشتم از شما:n01:نقل قول:
مدل مودم شما WIXFMM-130 هست؟ یا سری قدیم که 105 اخرش داره؟
این وایمکس ایرانسل، اعصاب برای ما نذاشته. دو هفته با سرعت خوب، اینترنت داشتم ولی از دیروز سرعتش افتضاح شده. چراغ های مودم هم تا پریروز 4 تا بود حداقل ولی الان همون جای قبلی هم که هست نهایتا 3 چراغ میده. این وایمکس ها به وضع هوا بستگی داره سرعتشون؟ چون هوا ابری میشه سرعتش افتضاح میشه.
مدل 130 هستش دوست عزیز :-) ! دو ساله گرفتمنقل قول:
.... حذف شود
سلام
دیروز دوباره واسه این مشکلات حجم و لیست سیاه و ... زنگ زدم ایرانسل
واسه اصلاح حجم گفتش که به ما فقط گفتن درست میشه و کسی که شماره پیگیری داره نگران نباشه زیاد (کسایی که این مشکل رو دارن حتما حتی الان واسه گرفتن شماره پیگیری اقدام کنن) و این قضیه احتمالا زیاد طول میکشه تا اصلاح بشه.
قسمت بعدی این بود که واسه خط مشی مصرف طبق گفته اپراتور ، حداقل واسه اون ها هم هیچ حجم و مقداری رو واسه خط مشی مصرف تعیین نکردن یعنی که اونا خودشون هم نمیدونن که قضیه چی هست و فقط همونقدری که توی سایت نوشته خبر دارن.
نکته بعدی که جالب بود، این بود که گفتن قبلا فقط واسه 2 مگ ها خط مشی تعریف شده و به تازگی 1 مگ ها هم شامل این قضیه میشن. (512 و 256 و 128 فعلا شامل نمیشه)
و قسمت بعدی اینطوری که صحبت میکرد طرف ، ظاهرا 2مگ تا 200 یا 250 گیگ هم احتمالا(البته گفته که چیزی نگفتن هنوز) نباید مشکلی باشه.... این مقدار واسه 1 مگ ها فکر کنم میشه حدود 100 تا 125 گیگ در ماه. خودش گفتش که 2 مگ با مصرف بالای 400 بوده که سرعتش رو کم کردن.
باز هم بگم که حرف های بالا رو اپراتور گفته
یکی از دوستان 1 مگ نامحدود داره حدودا 60 گیگ دانلود کرد دیروز واسش اس اومد.نقل قول:
دوستان TX POWER باید روی چند باشه معمولا؟؟؟:n06:
نقل قول:
کسی جدیدا تونسته بجز شما شماره پیگیری بگیره باسه این مورد؟:n15:( اگر گرفته من هم دوباره برم دنبالش )
این اطلاعات جدید بدرد بخور هست باسه اینده ( چون مشخص می کنه ایرانسل داره به کدوم مسیر میره ....)- البته من از محدودیتی که دارن می زارن خوشم نمی یاد ( چون احساس می کنم دیگر نامحدود نیست ):n23:
اگر حد پایین هارو بزارن قطعا خیلی ها دچار مسئله میشن :n15:
البته تا وقتی امار دقیق از کسایی که اخطار جدید می گیرن و محدوده مصرفشون در طی چند ماه گذشته بدست نیاریم هنوز نمیشه مطمئن بود سیستم جدید چطوری کار می کنه ....... فعلا که هنوز ما داریم اخطارها از حجم مصرفی عجیب غریب دریافت می کنیم با اطلاعات ناقص که کاربرا می زارن ( و ممکنه حتی این تک اخطار های جدید باگ سیستم هم باشد که با باگ سیستم قبلی تازه اره یقه بقیه رو هم می گیره الان)....