رمز دوم رو ننوشته !نقل قول:
Printable View
رمز دوم رو ننوشته !نقل قول:
یه رمز 3 یا 4 رقمی پشت کارت یا روی کارت نوشتهنقل قول:
سلام
دوستان شاتل تو شهر شما تهران مثلا سرعت 128 قیمتش چنده ؟
و دیگه اینکه قیمتهایی که تو سایتشون میزنند خیلی ارزونه اما احساس میکنم محدودیت دانلود این شرکت بالاست؟ درسته ؟ مثلا زده تو سایتش قیمت adsl 128 هفت هزار و خورده ای هستش .. حالا بگید محدودیت دانلود داره ؟ اگر داره به ازای هر گیگ اضافه چقدر تموم میشه ممنون میشم یه توضیح خوب و کامل در مورد سرعت دانلود و محدودیتهای دانلود بدید
نقل قول:
شما تو سايت Speedtest از يه سرور ديگه تست بگيريد.
مثلاً اگر با كويت تست گرفتيد، حالا با باكو تست بگيريد.
از تمام بچه های این فروم تشکر میکنم ممنون که پاسخ بنده رو دادید :11: منم با نظر دوستمون موافقم شرکت دی لینک یکی از شرکتهای معتبر در زمینه مخابرات و شبکه است و با عقل جور در نمیاد اقایون ممنون پس مشکلی نیست می خوام اشترکه eco 512 رو بگیرم در این مورد نظرتون چیه؟ کدوم یک از اشتراکاش با صرفه تره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
والا شهر ما تهران نیست ,اصفهانه :31:
قیمت ها دقیقا همون هایی هست که تو سایت شاتله
شاتل 2 نوع سرویس داره art و eco
art در ماه ترافیک بیشتری داری
ولی eco در ماه ترافیک کمتری داره
ولی این ترافیک فقط برای وبگردی در طول روز مصرف میشه و برای دانلود میتونی از شبانه رایگان ( از 1 تا 7 صبح رایگانه)استفاده کنی
اون 7300 تومن درصورتیه که شما eco-128 یک ساله بگیری که خیلی پیشنهاد نمیشه چون ترافیک روزانه خیلی کمه در سرویس های 1 ساله
بهتره که eco-128 سه ماهه بگیری که 5 گیگ هم ترافیک داره و هزینه هم برای هر ماه میشه9900 تومن
درباره ی سرعت دانلود هم مثلا با eco-128 سرعت دانلود باید 16 باشه و جدیدا شاتل به 128 ای ها 1 حالی داده و سرعت دانلودشون 64 شده:5:
در کل برای بدست آوردن سرعت دانلود اسم سرویس را تقسیم بر 8 میکنیم مثلا سرعت دانلود سرویس های 512 میشه 64
دربار هی قیمت هر گیگ ترافیک اضافه هم برای سرویس های art حدود 3000 تومن و برای سرویس های eco حدودو 9000 تومن ست
دوستان
قیمت 2 mb
23 هزار تومان هستش
فقط 1 ماهه داره
شاتل سرعت 2 مگا آورده ؟؟؟
بلهنقل قول:
برای اولین بار در ایران
ولی به نظر من گرونه
شما چی میگن؟
نقل قول:نقل قول:من که هرچی میگردم پیدا نمیکنم کجاستنقل قول:
موفق باشید