به سلامتی خیرش را ببینید.
به نظر شما روی نوا کلاج پروانه ببندم؟
پروانه اش خیلی صدا داره.
و دوم اینکه نوای شما تو جاده تا چه سرعتی میشه باهاش با خبال راحت رفت؟منظورم اینه که فشار زیاد به موتور نیاد
Printable View
به سلامتی خیرش را ببینید.
به نظر شما روی نوا کلاج پروانه ببندم؟
پروانه اش خیلی صدا داره.
و دوم اینکه نوای شما تو جاده تا چه سرعتی میشه باهاش با خبال راحت رفت؟منظورم اینه که فشار زیاد به موتور نیاد
چون بیوک داشتم راحت و سرگاز 140 تا باش میشد بری ولی انگار نوا رو 110 تا به بالا میره زیر فشار
نقل قول:
تشکر آقا محمد گرامی
متاسفانه چون روی بیوک و نوا دور شمار موتور نصب نشده، دقیقا نمیشه گفت دور موتور در هر سرعت چقدره؟
اما زمانی که کامارو داشتم، بررسی انجام دادم و متوجه شدم دور موتور همه ماشینها در یک سرعت مشخص و در آخرین دنده ( بجز اور درایو) حدود 2500 دور در دقیقه است.
اگر اشتباه نکرده باشم، سرعت 80 کیلومتر در ساعت و در دنده 4 پراید ، دور شمار روی 2500 دور قرار میگیره، و در پیکان هم دقیقا همین بود و در کامارو با گیربکس اتومات 350 هم زمانی که دنده 3 درگیر بود، باز دور موتور روی 2500 بود، و البته در مدلهای مختلف پژو 405، پارس ، سمند و 206.
بنابراین میشه تقریبا مطمئن بود که در نوا هم وقتی سرعت 80 کیلومتر باشه، و دنده در 4 ( دستی) و یا 3 ( اتوماتیک) دور موتور باید حدود 2500 دور در دقیقه باشه که دور چندان بالایی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما صدای زیاد مسلما بخاطر پروانه است که در شورلتهای ما با وجود پروانه های فلزی با تیغه های فولادی انعطاف پذیر در سرعتهای مختلف، این صدا بیشتر میشه، و شاید یکی از دلایل بیشتر بودن صدا در نوا، فاصله کم پروانه با رادیاتور باشه ( نسبت به 8 سیلندر)
نصب کلاچ پروانه بطور کلی ایده خوبی بحساب میاد، هم بواسطه کم شدن صدا، و مصرف سوخت و فشار کمتر به موتور، و هم نوعی ترموستات برای تمام فصلها، منتها هزینه زیاد و اینکه اگر خراب بشه، ضرر زیادی وارد میکنه، بخش منفی ماجرا است.
من هم گاها برای بررسی در جایی که مشکلی نباشه برای یک مدت کم ( مثلا کمتر از نیم دقیقه) سرعت را به 150 یا 170 میرسانم ، که صدای موتور نسبتا زیاده و معلومه بیشتر بخاطر پروانه است، اما باز هم بر اساس تجربه ای که در کامارو داشتم، حدود نزدیک به 190 کیلومتر در ساعت، دور موتور به اول ناحیه زرد رنگ میرسه که تقریبا 4500 دور در دقیقه است.
با این حساب در سرعتهای کمتر از این، مشکلی برای موتور وجود نداره ( به شرط سلامت کامل موتور) ، و فقط صدای زیاد هست که اونهم از سمت پروانه ایجاد میشه.
یکی از دلایل کم صدا بودن خودروهای امروزی، وجود فن برقی است که در ماشینهای ما وجود نداره و نصب آن نیازمند تغییرات زیادی از جمله دینام با توان بالا ( حداقل 140 آمپر ) هست، و اینکه فن یا فنهای نصب شده توان خنک کنندگی لازم در همه شرایط از جمله تابستان و زمان استفاده از کولر را داشته باشه.
کیتهای آماده برای این کار وجود داره که شامل رادیاتور مناسب، فنها و سینی مربوطه، دینام با توان بالا و سیمکشی استاندارد و..است که با توجه به قیمت دلار و هزینه خرید از خارج، سر به آسمان میگذاره!
برای پروانه فابریک صدای زیادی داره.
مکانیکهای اصفهان کلاج پروانه را روی نوا توضیه نمیکنند و میگن احتمال واشر زدن ماشین هست چون دو سیلندر آخری که به اتاق نزدیک هستند با کلاج پروانه به خوبی خنک نمیشن و در کل کلاج را روی موتورهای خطی یشنهاد نمیکنند
من هم موافق هستم، چون بیشتر مشکلاتی که در سر سیلندرهای نوا دیدم، اکثرا در سمت سیلندرهای 5 و 6 که آخر قرار میگیرن بوده.نقل قول:
ظاهرا طول زیاد موتور خطی و کارایی کم واترپمپ برای رساندن آب خنک به انتهای موتور، از دلایل این مشکل بوده و بخاطر همین موتورهای 6 خطی کلا منسوخ شد و نمونه های خورجینی روی کار آمد.
البته اگر به وضعیت آب و رادیاتور و همینطور واتر پمپ و موارد دیگه رسیدگی بشه، احتمال صدمه دیدن خیلی کمه، و بیشتر ایرادات هم بواسطه جوش آوردن هست.
معمولا زیاد به وضعیت آب رادیاتور توجه نمیشه و اکثرا آب خالی بدون هیچ تکمیل کننده میریزن که بجز کارایی کم، زنگ زدگی شدید و گرفتگی مجراهای رادیاتور و موتور و سر سیلندر ،خرابی واترپمپ و جنتها و..را به دنبال داره.
سلام خدمت همه دوستان و خدا قوت. بابت این غیبت چندساله پوزش میطلبم. امیدوارم همیشه سرزنده و شاد باشید.
سلام دوستای گل و عزیز عامریکن که همیشه بهترینن
عاغا من یه قطعه رو نشون میدم که توی تصاویر با بیضی قرمز مشخص شده. اسم این قطعه توی ایران چیه؟ بهش میگن ؟
هرجا میخوام بخرمش هرچی توضیح میدم متوجه نمیشن چیه!
مرسی
.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
.
.
.
.
.
نقل قول:
درود دوست گرامی، باعث خوشحالی است که به جمع ما برگشتید.
اگر اشتباه نکنم زمانی در حال بازسازی یک کامارو بودین، امیدوارم تمام شده باشه.
این قطعه که اسمش هم نوشته شده ( control arm ) در واقع حکم طبق برای دیفرانسیل عقب را داره تا نقطه اتکا دیفرانسیل با شاسی بیشتر باشه ( بواسطه استفاده از فنر گرد)نقل قول:
اسم دقیقی نشنیدم و ممکنه هر کس اسمی استفاده بکنه، مثلا طبق دیفرانسیل یا بازوی اتصال دیفرانسیل،
اما بهترین کار نشان دادن عکس هست تا متوجه بشن دقیقا منظور شما چیه؟
از یکی از فروشندگان سوال کردم اونهم طبق دیفرانسیل را نام برد و گفت دو نمونه داره که یکی دو قطعه جداگانه است ( مانند تصاویر بالا) و نمونه دیگر یک تکه و بزرگ هست ( مانند نمونه پایین)
توضیح داد که الان نمونه دو تکه را با میل مندل ( میله بزرگی که حالت فنری داره و به میله ضد غلتش هم معروف هست و یک عدد هم در جلوی ماشین نصب شده) بطور کامل با بوشها اصل آمریکایی به قیمت 500.000 تومان برای فروش داره.
فکر نمیکنم این بخشها مشکل زیادی پیدا بکنن بجز زمانی که ضربه سختی بخوره و معمولا مثل قسمتهای جلوبندی نیاز به تعویض بوش پیدا میکنند.
نقل قول:
ممنون از محبت شما. خیر علی آقا مدتی گرفتار ادامه تحصیل شدم و سفرهای بسیار متعدد که اجاره نداد و متاسفانه اون کاماروی شریکی رو شریک جان دل با هم شرایط رد کردن رفت!
اما این کامارویی که عکسش پروفایلم هست رو سال 88 فروختم (باز از ناچاری) که باهاش تصادف کردن و مدت ها گوشه ی گاراژ افتاده بود. اما اخیرا شنیدم اونم دوباره به خیابان ها برگشته و صاحبش اومده بود برای انتقال سند...
این اون مرحوم هست که شما میفرمایید فکر کنم.
سلام مجددنقل قول:
و بازهم دوست عزیزم که همیشه لطفش شامل حال من شده. عاغا من حسابی مدیونتم ها
متاسفانه این طبق عقب بالایی واسه من شکسته که همون مدل یه تیکه ساده س. هرچی هم میگردم انگاری نیست!!!
عجیبه واسم