سلام من میخوام تخلیه کنم یک ماه هر چی دانلود کردیم بسه:n02: دوستان مشهدی بین آسیاتک مخابرات پیشگامان هر کی داره دانلود شبانش هم خوبه در حد شبی 3 گیگ باشه حداقل :n09: پیشنهاد بده فن آور نمیتونم چون مرکزمونو رو ساپورت نمیکنه
Printable View
سلام من میخوام تخلیه کنم یک ماه هر چی دانلود کردیم بسه:n02: دوستان مشهدی بین آسیاتک مخابرات پیشگامان هر کی داره دانلود شبانش هم خوبه در حد شبی 3 گیگ باشه حداقل :n09: پیشنهاد بده فن آور نمیتونم چون مرکزمونو رو ساپورت نمیکنه
همون 6 مگ خوبه، پیش به سوی فن آوانقل قول:
هایوب هم سوال کردم فقط طرح فشفشه خوبه
مخابرات که 1 ماهی میشه فقط 512 نامحدود میده 2 مگش حجمیه و رایگان نداره
برم سروقت اسیاتک ببینم اونجا چه خبره
مثلا داریم میریم سال 2015 هنوز دنبال یه سرویس میگردیم که سرعتش درحد 200 کیلو بایت رایگان باشه:n27:
منم احتمال زیاد تا 10 روز دیگه میرم فن اوا ،منطقه مارو ساپورت میکنهنقل قول:
یعنی چی زمان رایگان از حجمت کم کنه! اسکل گیر اوردن مردمو
همینجوری داره به خاطر هیچ حجممون کم میشه بعد با دانلود هم کم شه چی میشه:n21:
هر یه گیگ 333 مگ کم میکنه...........این دیگه اخرشه
آقا این پستت جدی بود یا شوخی؟ :n13:نقل قول:
ISP قبلیم نیگا کنین چی اورده :n09::n10::n20: ما هم رفتیم دیگه از پارس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها نرید
دست دوستانتون رو هم بگیرید ببرید
اثرش از صدتا شکایت بیشتره
از این به بعد قیمت هر گیگ شبانه 1200 تومن ناقابل... آخه خدا وکیلی کی برای دانلود از ساعت 2 تا 7 شب حاضره گیگی 1200 تومن پول بده؟
نامحدود رو هم که حجمشو نصف کردن و اصلن دیگه به درد نمیخوره. بعید میدونم این طرحو این جوری بتونن ادامه بدن.......... مگه اینکه برای ورشکست شدن عجله داشته باشن...
8 درصد مالیات فراموش نشه ، 1296 تومان !نقل قول:
زنگ بزن صدای مشتری بهت میگه که این طرح خیلی جدیه و اومده که بمونه البته ممکنه بعدها تغییراتی در جهت بیشترشدن درصد کسر از روزانه ایجاد بشهنقل قول:
الان ایرانسل شبانه اش میشه گیگی 450 تومن ولی برای این شرکت ها میشه 1290تومن پس برید مخابرات و برای شبانه هم از ایرانسل استفاده کنیدنقل قول:
دوستان تا الان من خیلی بحث نکردم ولی الان میگم جمیعا برید اینترانت بگیرید قیمت هر گیگ فقط 400 تومن (مصوب هست و نمیتونند گرونتر بدند) راه دور زدنش رو هم که همه استادید
فقط تنها نرید با خودتون هر کی رو میشناسید ببرید اعم از فامیل و رفیق و .... تنها در اینصورت میشه پارس آنلاین زمین زد والا اگر تنهایی برید پارس آنلاین فقط سود میکنه چونکه از خداش هست دانلودر ها تنهایی برند
دوستان لطفا تست کنید ببینید مشکل ندارید؟
بعداز لاگین به حساب در سایت و فشردن دکمه ادامه صفحه باز نمیشه و میره در کما؟
الان نیم ساعته دارم تست میکنم داغونه. سرعت نت هم اومده زیر 2مگ تست گرفتم.
دوستان جواب کسانی رو که دنبال منحرف کردن بحث هستند رو ندید و بزارید هر چی دلشون میخواد بگند:n02:
اینا میخان رایگانو جمع کنن روشون نمیشه چون یه سریا مدت زمان اکانتشون 3 یا 6 ماهه هست و به خاطر زمان رایگان اومدن پارس
کم کم جمع میکنن ..
ما که مخابرات بودیم دوباره برمیگردم مخابرات
23 این ماه اتمام قرارداد با پارس هست
مخابرات طرح کمپین پاییزه اش خوبه به نظر من !
شما هم یه نگاه بندازید ^__^
نگاه کنید یا مخابرات شهرتون شبانه داره یا نداردنقل قول:
اگر داره که خوش به حالتون و با خیال راحت برید مخابرات
یا نداره در اینصورت باز هم ترافیک روزانه اش ارزونتر است از این دزد ها و برای شبانه هم از بسته ایرانسل استفاده کنید
از میزان اعتراضات توی همین تاپیک هم میشه فهمید که تعداد کاربرهایی که ممکنه تخلیه کنن کمتر از 10 درصده . شرکتها هم همین رو میخوان که با رفتن این سری از کاربرها شبها پهنای باندشون چرت بزنه:n02:
روشون نمیشه؟ فعلا که روشون بیشتر از این حرفاست. عامل دستمال هم رسما دارن توی تاپیک اگر نمیدونی.نقل قول:
و اینقدر دستمال کشید مدیرش قطع نخاع شده تا الان :دی
:n02::n02:نقل قول:
آقا من می خوام برم از پارس اما کجا برم که هم دانلود داشته باشم و هم سرعتش فاجعه نباشه؟
تو تاپیک مخابرات تهران پرسیدم میگن 512 نامحدود، سرعتش رو 60-65 ـه . سرعت بالاتر هم نامحدود نمیدن. (کلا از کیفیت ناراضی اند)
مث که روزی 3-4 گیگ رو میشه دانلود کرد اما من حداقل دو-سه برابر این سرعت می خوام.
بقیه شرکت ها هم که اینجوری که بوش میاد میخوان شبانه رو جمع کنند. موندم چیکار کنم. :n13:
کلا سه تا گزینه داریم که فعلا شبانه رایگان بدون محدودیت خاصی دارن حالا باید ببینیم تا 10 آذر این 3 تا چی کار میکنن !نقل قول:
آسیا تک - های وب - فن اوا
برو نا محدود اینترانت بگیر تو فارس که نامحدود 2مگش قیمتش 40 تومن هست زنگ بزن مخابرات شهرتون بپرسنقل قول:
راه دور زدنش هم که معلومه
مییییگمممممممم این دوستانی که طرفداری دزدان رو میکنن ماذا فاذا؟!O_o
احتمالا منظورت منم . من از دزدا طرفداری نکردم از طرحی طرفداری کردم که به نظرم به زودی باید در همه isp ها اجرا بشه چه پارس آنلاین باشه چه یک isp محلی در کله پاچه آباد . طرحی که حرفش اینه که اگه میخوای مازاد نیاز معمولی یک کاربر عادی از اینترنت استفاده کنی دست بکن توی جیبت . اینم اسمش دزدی نیست. پارس آنلاین کسی رو مجبور نکرده شب تا صبح دانلود کنه بعد بگه پولشو بده. میگه میخوای دانلود کنی؟ پولشو بده دانلود کننقل قول:
توی مرکز خراب شده ما یعنی بعثت تهران غیر از پارس شرکت دیگری نیست اگر کسی خبر پیدا کرد به من هم بگه
اولن طرح بسیار مزخرفی هستش یعنی چی پول بده دانلود کن خواهشن اونوقت نامحدود سرعت بالا بدن بدون محدودیت دیگه نیازی به سرویس حجمی نیستنقل قول:
دوستانی که میگن برید برید کجا بریم؟ اگه شرکت بهتری هست معرفی کنید لطفا فقط شعار توخالی ندیدنقل قول:
من شهرستام باوجود اینکه پارس لعنتی سرویس رایگانشو برداشته ولی بازم بهترینه
من سرعت 2 مگ گرفتم ولی سرعت واقعیش 300 کیلوبایته.از این شرکت خیلی ناراضیم ولی مجبورم ازش سرویس بگیرم چون جای بهتری نیست
کدام شهر هستید
دیگه باید بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد
من نمیفهمم، منظور از کاربر معمولی چیه؟
کسی که فقط ایمیل چک میکنه و چت میکنه؟! این که اصلا کاربر حساب نمیشه!
من وقتی پارس داشتم همین ایمیل، سوشیال نتورک و چند تا سایت خبری در روز ۵۰۰ مگ مصرف میشد.
اینا کلا میخوان کسی اینترنت مصرف نکنه ولی پولشو بده.
تو کل دنیا اینترنتو نامحدود میدن اونوقت پارس از سر ساعت 2تا7 صبح نمیگذره دهنش سرویس راستی شما چند حقوق میگیری؟؟؟نقل قول:
اینا حقوقاشونو به گیگ میگیرن مثلا هر پست 5 گیگنقل قول:
نیاز معمولی یک کاربر عادی را تو از کجا میدونی !!! با کولیس اندازه گرفتی ؟؟؟نقل قول:
از نظر تو یک کاربر عادی فرضا اگر اینترنت با حجم 4 گیگ بگیره، با این تغییرات جدید نهایتا 12 گیگ در ماه براش کفایت میکنه و اضافه ترش را باید از جیب مبارک خرج کنه ... والا همه مثل شما پول بادآورده ندارند که مدام حجم اضافه شارژ کنند اونم با این قیمت بالا و در شرایطی که اینترنت حجمی در کشور های دیگه منسوخ شده !!!
تو اگر واقعا کاربر عادی باشی حتی اگر اعمال این تغییرات به حال تو هیچ فرقی هم نکنه منطقی نیست که بیای قشر مصرف کننده را که خودت ظاهرا بخشی ازش هستی را ول کنی و طرف فروشنده را بگیری غیر از اینکه ریگی به کفشت باشه یا دلت به حال جیب زیرساخت و ISP ها سوخته باشه...
بابا چرا هیچ کدومتون توجه نمی کنید دارم میگم جواب این بنده خدا رو ندید چونکه ایشون همین میخواد
دنبال این که شما جواب بهش بدید تا بتونه با حرف های عجیب و غریب جو تایتک به هم بزنه و در نتیجه تایپک بسته بشه
کما اینکه چند روز پیش این کار کرد:n16:
:n04::n04:نقل قول:
داداش ما رو گرفتی خوبه همون قسمت بالای پستم که شما حذف کردید پیشنهاد دادم کجا برید
نقل قول:
الان ایرانسل شبانه اش میشه گیگی450 تومن ولی برای این شرکت ها میشه 1290تومن پس برید مخابرات و برای شبانه هم از ایرانسل استفاده کنید
دوستان تا الان من خیلی بحث نکردم ولی الان میگم جمیعا برید اینترانت بگیرید قیمت هر گیگ فقط 400 تومن (مصوب هست و نمیتونند گرونتر بدند) راه دور زدنش رو هم که همه استادید
Why So Serious ؟نقل قول:
من نظرمو گفتم شما هم نظرتو گفتی . جنگ که نیست فکر کنیم باید بیفتیم دنبال غنایم که عقب نمونیم . شما نظرهای منو نخون چون من موافق این طرحم دلایلش رو هم توضیح دادم :n01:
راست میگن دوستان ادامه ندین که تاپیک بسته نشه خود مدیران گفتن اینا فقط میخوان جو رو بهم بزنن;)نقل قول:
دوستان ناراحت شبانه هستن
روزانه وضعیتش بدتره ...
512 روی 9 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما افتادی روی شهرادنت. چند بار ریکانکت کن بیفتی رو پارس آنلایننقل قول:
راستی دوستان من یک ساله دارم اگه تخلیه کنم پولی هم برمیگردونن یا نه؟:n28: