تایید میشه من از دیروز سرعت تک کانکشنم شده 60(512) از سرور های مثل آپلود بوی و .... تک کانکشن عالی شدهنقل قول:
Printable View
تایید میشه من از دیروز سرعت تک کانکشنم شده 60(512) از سرور های مثل آپلود بوی و .... تک کانکشن عالی شدهنقل قول:
سلام، دوستان سرویس من امروز وصل شد، ولی یمشکلی دارم که نمیتونم به اینترنت وصل شم
اپراتور تنظیمات رو اینطور به من گفت:
vpi: 8
vci: 81
tcp: -
mtu: 1492
و همچنین یوزر و پس.
مودم در حالت روت هست و استتوس خط رو میزنه show time ، آپ و دان هم 512 و 256 هست، چراغ اتصال هم روشنه، آیپی و دی ان اس و گیت وی رو خودش گرفته
با این حال دسترسی به اینترنت ندارم و جلوی ipv4 توی پیسی میزنه نو اینترنت کانکشن، مشکل کجاست؟ از تی سی پی که بهم نداد نیست؟
سلام
چند وقته ساعت 8 شب تا 12-1 پینگ من با دیتا سنترهای داخلی میاد روی 200 به بالا!
vpi و vci رو بذار روی 0 و 35 درست میشهنقل قول:
چرا بهت گفته 8 و 81 :n13:
به خدا اگر این انحصار فروش پهنای باند رو بردارن وضع خیلی بهتر میشه
ممنون دوست عزیز، یبار گذاشتم 0 35 وصل نشد، دوباره کردم 8 81 ، رو حالت بریج وصل شد، بعد دوباره روتش کردم از رو مودم با همون 8 81 و تنظیمات قبل وصل شد، نمیدونم چش بود!نقل قول:
الان سرعت دانلودم از سرور های داخلی 420، پینگ 120.
دوتا سوال دارم، الان من بخوام سرویسمو 1 مگ بکنم، از وسط طرح، هزینش چطور حساب میشه؟ 24 تومن به نسبت روزای استفادم حساب میشه مثلا 3 تومن + باقی روزها 1 مگ یا 24 + 40 تومن میشه؟
بعد این که خط من pcm بود، کلن روش adsl نمیدادن! حالا احتمالا خط رو جدا کردن رو یه کابل مسی انداختن، اگر بخوام برم از یه آی اس پی دیگه بگیرم، باید اول به اینا بگم جمع کنن سرویسو؟ یهو نزنن دوباره سیممو بدزدن پی سی ام بشه :n23:
سرویست محدوده؟!نقل قول:
من تو 3 منطقه مختلف دیده بودم که VPI و VCI همون 0 و 35 بودنقل قول:
برای خودمم هم همینه. نمیدونم چرا برای شما فرق میکنه!؟
الان درخواست بدید فردا حدود ساعت 10 صبح سرعتتون تغییر میکنه ولی برای افزایش
ولی برای کاهش مثل اینکه بایداول ماه اقدام کنید
و بعله فکر کنم محاسبش هم اینطوریه که از روزی که شما افزایش میدید تا آخر ماه رو حساب کنن
سوال آخرتون هم درسته چون روی PCM نمیشه اینترنت داشت و 100% زوج سیم کامل به شما دادن
مخابرات حدودا 2 تا 3 روز بعد از فسخ خط رو از رانژه خوذش در میاره و بعد میتونید از جای دیگه اینترنت بگیرید
آقا اینا دیوانن بخدا سایت های داخلی باز نمیشه ولی سایت های خارجی مثل بنز باز میشه . خود زنی پیگیری کردن ها
خیلی از سایت های ایرانی باز نمیشه !