حل مشکلات مربوط به نصب پچ رسمی
می دونید که کونامی برای بازیش 2 نوع آپدیت می ده :
1- آپدیت دیتابیس که بهش DLC اطلاق میشه این DLC یک فایل img هست به اسم dt0f.img که در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download قرار میگیره و بازی شما رو به لحاظ دیتابیس به روز می کنه مثلا وقتی شما بازی رو نصب می کنید می بینید که ترانسفر های زمستانی اعمال نشده ولی وقتی این DLC رو دانلود می کنید بازیتون آپدیت میشه. اصولا این آپدیت از طریق خود بازی هست یعنی وقتی شما وارد بازی می شید به قسمت ستینگ می رید گزینه آخر نوشته Download بعد شروع به چک کردن می کنه و در صورت وجود آپدیت اون رو دانلود می کنه. در واقع داره فایل dt0f.img رو از پورتال کونامی دانلود می کنه یعنی از این مسیر pes2010dl.konamionline.com/pes2010/dlc/1.05rc/pc/e7e0d659d5264293e70eafcd231dde0a/dt0f.img گزارش شده که به دلایلی در پایان دانلود یک پیغام خطا میاد و به نحوی آپدیت با شکست روبرو میشه به هر حال من دلیلش رو نمی دونم شاید از ادیت فایل قدیمی یا مشکل دار باشه شاید با آپشن فایل وفق نمی تونه بده و به هر حال ممکنه وقت شما هدر بشه. در هر صورت من توصیه می کنم به جای دانلود از طریق بازی این فایل رو از مسیر مستقیمش به صورت اکسترنال دانلود کنید و دستی توی مسیری که گفتم کپی کنید. در ضمن با ادیت فایلتون هم خداحافظی کنید! بله دیگه ادیت فایل قبلی ساپورت نخواهد شد. می تونید حتی کانورت کنید ولی کلا دیتابیس شما به صورت غلط باقی می مونه و ایراداتی رو بعدا مشاهده می کنید در صورت که ادیت فایل قدیمی رو استفاده کنید.
2- آپدیت پچ رسمی که اصولا برخی باگ ها و نکات فنی و برنامه نویسی و یا فیکس هایی که برای آنلاین پلی هست رو برطرف می کنه. در هر صورت اگه PES باز هستید و می خواهید که به درستی از بازی استفاده کنید حتما نیاز دارید که این پچ ها رو رو نصب کنید نکته مهم اینه که شما اگه هیچ پچ رسمی نصب نکردید کافیه آخرین پچ رو نصب کنید اصلا نیازی به نصب پچ های رسمی قدیمی تر نیست. این پچ به صورت یک فایل اجرایی exe هست که شما اون رو اجرا و مثل یک Application نصب می کنید و ورژن بازی شما آپگرید میشه. باز هم تاکید می کنم بعد نثب منتظر برخورد با چیز جدیدی نباشید. یا منتظر این نیاشید که ترانسفر ها تغییر پیدا کنه این پچ اصلا ربطی به اینا نداره و کاربردش این نیست. و این کار رو انجام نمیده. شما وقتی پچ رو نصب می کنید نیاز به کرک جدید پیدا می کنید. و پشت بند تغییر کرک شما در صورتی که از کیت سرور استفاده می کنید نیاز به کیت سروری پیدا می کنید که برای کرک طراحی بشه و از اون جایی که جویس عزیز (سازنده کیت سرور) همیشه بازیش رو آپدیت می کنه بلافاصله بعد اومدن کرک کیت سرور جدید برای اون کرک می سازه. و شما باید اون کیت سرور رو دانلود کنید.
خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.
نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت.
متن بالا رو به پست 9000 اضافه کردم بعدا اگه کسی مشکلی در نصب پچ پیدا کرد می تونه از دستور العمل بالا استفاده کنه