دوستان من روی سرور بصورت یک ماه آنتی ویروس شبکه ای kasper workstation نصب کردم و برای نصب و حدفش پسورد گذاشتم حالا پس از یک ماه که مدتش گذشته میخوام حدفش کنم ولی پسوردش یادم رفته ! میشه کمکم کنین.
Printable View
دوستان من روی سرور بصورت یک ماه آنتی ویروس شبکه ای kasper workstation نصب کردم و برای نصب و حدفش پسورد گذاشتم حالا پس از یک ماه که مدتش گذشته میخوام حدفش کنم ولی پسوردش یادم رفته ! میشه کمکم کنین.
محصولتون کدوم از برنامه های زیر هست ؟نقل قول:
با کلیک راست روی برنامه و رفتن به بخش about ، اسم کامل و ورژن کامل برنامه رو بگید تا راه حل رو در صورت وجود جستجو کنیم.کد:http://support.kaspersky.com/wks
سلام من از اینترنت سکوریتی 2012 ورژن 12.0.0.374 استفاده میکنم
میخوام بدونم اگر بخوام آپدیت های خودم رو روی یه سیستم دیگه بریزم باید کدوم فولدر رو کپی کنم ؟ مسیری که پایین میزارم درسته ؟
C: / ProgramData / Kaspersky Lab / AVP12 / Bases
سلام دوست عزیز.نقل قول:
مسیرتون درسته اما بدون اون Space ها(البته احتمالا برای راحتی خوندن خودتون گذاشتینشون)
فقط به جای پوشه Base باید پوشه Update distribution رو کپی کنین.:20:
دوست عزیز ممنوننقل قول:
اما این پوشه Update distribution حجمش صفر هست یعنی توش هیچی نیست !
اگر کل فولدر AVP12 رو کپی کنم مشکلی نداره ؟
حجم کل این فولدر 717 مگ هست
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6664609&postcount=10314
آقا امید این پست رو دیدم اما خودتون گفتید :نقل قول:
یعنی این برای زمانی خوبه که تازه کسپر رو نصب کردیم و قبل از شروع به آپدیت اینکار و بکنیم تمام آپدیتها توی اون پوشه هم کپی میشه اما کسپر من تا امروز آپدیت هستنقل قول:
5. حالا بعد از اولین آپدیتی که انجام میدید، اون پوشه هم در محل مورد نظر ایجاد میشه و در دفعات بعدی هم، همزمان با آپدیت کاسپر، این پوشه هم به روز میشه.
نکته : فقط در اولین آپدیت بعد از ایجاد پوشه پشتیبان، حجم آپدیت بالا خواهد بود.
حالا باید چکار کنم ؟!
:11:
منظور از اولین آپدیت، اولین آپدیت بعد از نصب کاسپر نیست، اولین آپدیت بعد از فعال کردن گزینه ایجاد پوشه پشتیبان هست.نقل قول:
الان هم که شما اون گزینه رو فعال کنید و یک بار آپدیت کنید، پوشه ایجاد میشه.
ضمنا یک روش غیر استاندارد هم وجود داره که کپی گرفتن از پوشه مسیر زیر و سپس انجام آپدیت آفلاین به طریق گفته شده در اون پست هست.
C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP12\Data\Updater\Temporary Files
خیلی ممنون آقا امید کاملا متوجه شدم
فقط یه سوال دیگه
اگر با این روشی که فرمودید حالت آفلاین آپدیت کنم ؛ اگر لایسنس سیستم دوم لایسنس اصلی باشه با این کار اکسپایر نمیشه ؟
یعنی تو حالت آفلاین لایسنس بلاک نمیشه ؟ یا با آپدیتهای آنلاین بعدی سیستم دوم لایسنس تو بلک لیست نمیره ؟
خیلی ممنون :11:
درست متوجه نشدم. اگر لایسنس سیستم دوم، خریداری شده هست پس در هیچ صورت بلاک نمیشه.نقل قول:
بلک لیست فقط حاوی لایسنس های غیر قانونی پخش شده در اینترنت هست.