ادمین اینستاگرامش گفت تا امروز خبر تغییر تعرفه ها رو میزنن که هنوز خبری نشده:44:
واسه تخلیه باید چیکار کرد؟من شهرستانم:n27::n28:
Printable View
ادمین اینستاگرامش گفت تا امروز خبر تغییر تعرفه ها رو میزنن که هنوز خبری نشده:44:
واسه تخلیه باید چیکار کرد؟من شهرستانم:n27::n28:
دوباره خبرش برگشت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق این جریان چیزی نیست که بخوای برای تخلیه بقیه امیدوار باشی... یعنی هر کسی حتی 10 درصد کارش با دانلود شبانه باشه مطمعنا جمع میکنه و میره... حالا هر قبرستونی بهتر از اینجا... من تا 18 اذر قرار داد دارم.. اگه جایی پیدا کنم زودتر هم میرم از این شرکت...سرویس 2 مگ داشتم ماهی 26 تومن بهشون میدادم... ولی اینا قدر ندونستن.. پس باید بشینن و ریزش مشتری رو ببینن...نقل قول:
من خودم دو نفر رو وارد پارس کردم با دوتاشون صحبت کردم اونا رو هم هر جا برم میبرم.... یه لرزه ای به تن پارس میندازیم که نمایندگی های پارس یکی یکی ببندن
نقل قول:
کدوم تغییر؟
کسی که ADSL میگیره برا دانلودشه والا چک میل و وبگردی که برادره من با همون سیمکارت و یه تبلت ممکنه.
من تاریخ قراردادم تا 15 آذره تا اون موقع حسابی دانلود میکنم بعد بای بای پارس آفلاین!
دوستان شرکتایی که هنوز شبانه دارن اینجا لیست کنن
فعلا آسیاتک و مخابرات مازندران من دربارش تحقیق کردم و شبانه دارن
دوستان نکته مهم اینکه غیر از خودتون بقیه رو هم راضی کنید که تخلیه کنند مثل فامیل یا دوستان
چونکه اینا توقعشون جداکثر تخلیه تا 10 درصد هست و بیشتر از این رو نمیتونند تحمل کنند
پس فقط با تخلیه خودتون مشکلی حل نمیشه بلکه تا میتونید باید کاری کنید که بیشتر تخلیه بشه
البته پیش بینی من برای پارس آنلاین تخلیه زیاد هست چونکه پارس آنلاین واقعا غیر از شبانه هیچ ویژگی دیگه ای نداره برای پینگ و..... صبانت و شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هست
از این قانون بیشترین سود شاتل و بیشترین ضرر رو پارس آنلاین میکنه
تعرفه ها قراره تغییر کنه؟ یعنی گرون تر میخواد بشه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت هم گذاشتن
نمیدونم والا ادمینش گفت:|عوض که نکردن هیچ تاریخش رو هم نزدیک تر کردن:|نقل قول:
شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.
10 اذر شد اول اذر:|
این خبر عین خبری که 10 روز پیش گذاشته بودند. هیچ فرقی نکرده. اون موقع هم نوشته بودن از اول آذر میتونی بری تو حساب و ببینی به ازای دانلود رایگان شبانه چقدر از حجم روزانهات کم میشه. این جور که از محتوای این خبر مشخص میشه، به نظر میآد 10 روز اول رو فقط نشون میده که چقدر قراره کم بشه. اما در واقع کم نمیکنه. ولی از 10 آذر اون مقداری که نشون میده رو واقعاً کم میکنه.نقل قول:
من که فردا میرم تخلیه ... هم خودم میرم هم تخلیه صحبت کردم هم پدرم ... هم عمم ... هموم عموم ... هم3 تا پسر خالم ... دو تا دوستام که به پیشنهاد خودم رفتن تو این کوفتی سرگردنه گیر ... این چند تا رو فعلن پارس آفلاین داشته باشه تا نامردم 10 نفر دیگه رو هم کاری نکنم تخلیه کنن ... تا اینا باشن سر به سر ما نذارن این دیگه چیزی نیست که زوری بتونن با ما انجام بدن
:n10:
:n08:
ما هم باید تخلیه کنیم ولی این مخابرات لعنتی که نامحدود و شبانه رایگان نداره. باید بین اسیاتک و های وب یکی رو انتخاب کنم اینا هم که دزد تشریف دارند نظر شما چیه؟
منم تخلیه میکنم. اسیا تک و مخابرات شبانه دارن.
1 نفر رو هم اورده بودم که احتمالا خودش بعد از اتمام قراردادش تخلیه میکنه
جالبه که توی شبکه های اجتماعی میگفتن قرار نیست کلا شبانه برداشته بشه. با کلمات خوب بازی میکنن. کلمه رایگان رو نمینویسن. فقط میگن شبانه
به قول خودشون 10 تا 20 درصد ضرر میکنن. اما من مطمئنم بیشتر از ایناس
دقیقا منم یکی از این دو تا میرم !نقل قول:
به نظرم هر چی هم دزد باشن به پای دزد بزرگ بزرگ پارس آنلاین کبیر نمیرسن !
دوستان در کلوب وزیر به اعتراضات سیاست دانلود شبانه پاسخ نداده؟
چه جوابی میخواستی بده؟ حق رو به جانب شرکتها دونسته. البته از نظر قانونی و حقوقی هم شرکتها هیچ تعهدی نداشتن. چون تو قراردادهاشون و تو سایتهاشون همه جا ارائه شبانه رایگان رو به فراهم بودن زیرساخت و پهنای باند کافی منوط کرده بودند که حالا هم عملاً کاری بر علیه این اقدامشون نمیشه انجام داد.نقل قول:
مهم نیست چه شرکتی میرید فقط برید که اینا حساب کار دستشون بیاد ما که گاگول نیستیم هر بلایی بخوان سرمون بیارن ما هم صدامون در نیاد
هر جا هم میرید 1 ماه بگیرید معلوم نیست isp بعدی کدوم باشه فعلا آسیاتک به نظر من از بقیه معقول تره سرویس های 10 گیگ به بالا شبانه رایگان داره
فعلا تا 11 آذر اشتراک دارم این چند شب رو تا بشه دانلود میکنم و بعد بای بای
فعلا میرم فن آوا ، آخه مگه مخم تاب برداشته پارس بمونم ! اگه شبانه قراره درصدی باشه که داتک 90 درصدش رو از 2 تا 6 رایگان حساب میکنه میرم سراغ اون خوب. خود داتکی هایی که 10 گیگ شبانه دان دارن 1 گیگ از حجمشون کم میشه همینقدر تو پارس دان کنی میشه 3.3 گیگ ! یعنی 2.3 گیگ بیشتر و بعبارتی 2.3*3600*1.08 = 6458 تومان بیشتر ! برای هر شب !
:n07: :n07:
ای کاش به جای اینکه توی سایتش می نوشت اگه حافظ و رازی و شهریار به اینترنت پرسرعت دسترسی داشت چی میشد ، مینویشت اگه مشترکای الان پارس انلاین اینترنت پرسرعت داشتن چی میشد:n27:
خداحافظ پارس آفلاین من که زنگ زدم برای کنسلی (2ساعت داشت التماس می کرد نرم) حالا ایمیل کنسلیش دستم رسید تا آخر هفته پر میکنم و بعد از 4 سال و نیم میرم از پارس آفلاین (هرجایی غیر از اینجا)
افرین دقیقا درسته دوست و اشنا ها همه از من میپرسن راحت میتونم کلی کاربر رو تغییر جهت بدمنقل قول:
تا الان 6-7 نفر رو اوردم پارس که الان دارم صحبت میکنم همه تخلیه کنن تو این هفته هم دو سه نفر میخواستن بگیرن نذاشتم فرستادمشون مخابرات
بهت قول میدم بالای 30 درصد تو همون ماه اول تخلیه میکنن
سرعت و پینگ و خیلی چیزا رو میشه تحمل کرد ولی این حرکت خیلی بی رحمی بود
همین الآن زنگ زدم 2020 مخابرات تهران.
درباره حداکثر سرعت و رایگان شبانه پرسیدم، میگه: «اینترنت به منازل فقط تا 2مگابیت میدیم. سرویسهای حجمیمون هم شبانه رایگان ندارند.»
برای ما که شبانه رایگان دانلود میکردیم، حجمی مخابرات تهران که کلاً تعطیله. نامحدودشم اگه از دنگ و فنگ نامه و کارت دانشجویی و این جور حرفا که بگذریم، حداکثر بتونیم یه نامحدود 2مگابیت بگیریم با 75 هزار تومن ماهی.
حالا نمیدونم میشه 24 ساعته باهاش دانلود کرد با سرعت 250 تا یا نه.
آبان داره تموم میشه هنوز اسامی برندگان قرعه کشی این ماه رو نزدن . من از بچگی آرزو داشتم 50 گیگ جایزه پارس آنلاین رو ببرم
دوستان از این به بعد احتمالا بعضی ها بیاند و بخواند جو تایپک روبه هم بریزند تا موضوع اصلی که اعتراض به این سیاست جدید پارس آنلاین هست رو عوض کنند پس به قول دوستان اصلا محل نزارید به این پست ها و راحت از کنار اونا رد بشید
اگر خودتون یا از دوستانتون کسی پارس آنلاین تخلیه کرد بیاد و اینجا اعلام یکنه
دوست عزیز نامحدود مخابرات فقط تا 512 ارائه می شه چه با کارت دانشجویی و ... چه بدون اینها !نقل قول:
من که سه ماه پیش تخلیه کردم رفتم مخابرات، نامحدود ۲ مگ. تو این سه ماه ۶۰۰ گیگ دانلود کردم، یعنی تو سه ماه به اندازه ۲ سالی که پارس آفلاین داشتم دانلود کردم.
البته ظاهرا دیگه مخابرات نامحدود بیشتر از ۵۱۲ نمیده. ولی همون هم از پارس بهتره چون حداقل میدونی پول مفت تو جیب پارس نمیریزی.
اگه همون موقع که ماه رمضون سرعتهارو آوردن پایین مثل من تخلیه کرده بودین الان هم عصابتون راحت بود هم اینا حساب کار دستشون اومده بود.
هنوزم دیر نشده، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
دوستانی که حرف از ریزش می زنن می گن پارس انلاین کم میاره مگه همین اتفاق برا شاتل نیافتاد مگه وقتی شاتل شبانه رو محدود کرد که بعد یک شب دانلود سنگین تا اخر ماه باید سماق بمکی چقدر ریزش داشت و کم اورد مگه بابا از هر 10 تا کاربر اینترنت فقط یکیش شاید دانلودر باشه بقیه فقط وب گردی و برا استفاده از شبکه های اجتماعی اینترنت دارن خیالتون راحت اینا بهتر از من و شما می دونن که چنتا کاربر دانلودر دارن و در صورت این اقدام چقدر کاربر ریزش می کنه اتفاقا قصد اینا هم اینه که این کاربر های پر مصرف رو بندازن بیرون دقیقا همون کاری که شاتل کرد و موفق بود اینطوری سود بیشتری می کنن چون کاربرانی که دانلودر نیستن بیشتر از ترافیک روزانه برا رفع نیازهاشون استفاده می کنن و ترافیک بیشتری می خرن و سود بیشتری براشون دارن
به جای این همه هیاهو بهترین کار اینه که شرکتتون رو عوض کنید چون اینا انقدر دارن جیب منو شما رو تیغ می زنن که اگه یه شبه 50 درصد کابراشون رو هم از دست بدن باز به ضرردهی نمی افتن
بله تائید میشهنقل قول:
دقیقا نظر منم همینهنقل قول:
دوستان آسیاتک به منطقه مخابراتی من نمیده خدمات، مخابراتم که بخوام 2 مگ بگیرم ماهی 75 پیاده ام کل استفادمم دانلوده! پیشنهاد دیگری هست از دست این حروم خور ها خلاص شیم؟ اگه نتونم دانلود کنم ترجیح میدم ماهی 10 تومن پول 3 جی بدم فقط وسه وب.گردی دیگه!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ریزش ها و رویش های انقلاب پارس آنلاین :n01:
سابقه اجرای این گونه طرح های ضربتی نشون داده که شرکتها با ریزش 10 درصد رویش 40 درصدی رو تجربه میکنن. چون با رفتن 10 درصد دانلودرهای حرفه ای که شیره پهنای باند رو میکشن پهنای باند نفس راحتی میکشه و شرکتها هم اون میزان پهنای باندی رو که در انحصار این 10 درصد قرار گرفته بود رو میتونن به 4 برابر کاربر جدیدی که کاربر عادی اینترنت هستن تزریق کنن
رفیق قبلشم همین کارو کرده بودن فکر کردی چون احیانا ممکنه سرعت کاربر بیاد پایین یا تایم اوت بده کمتر میگرفتن؟ :) مگه چند درصد از استفاده کننده های عادی نت ساعت رایگان استفاده داشتن!؟ استفاده کننده ی عادی خوابه اون موقع.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
منم تخلیه میکنم میرم فن آوا. اینا دیگه خیلی پررو شدن. خودم میرم 2-3 نفر دیگه رو هم با خوم میبرم.
من هم یا میرم فن آوا یا مخابرات بستگی داره کدومشون سرعت بیشتری واسه شبانه بده :n02:
منم میخام تخلیه کنم ، بچه ها کجارو پیشنهاد میکنید.
بستگی به شهر داره. در تهران که گزینه های آسیاتک، های وب، فن آوا و شاید هم مخابرات محدود اگر که کمپین پاییزی داشته باشه(چون فقط تو کمپین ها شبانه رایگان داره)، موجودننقل قول:
فعلا که من دنبال فن آوا هستم و هنوز دقیق نتونستم بفهمم پورتها رو روی چند میبندن !
به محض تغيير و اطلاع ازاينكه چه سرويس شيراز به صرفه تره،(ماهي 15 تومن)لطف كن به من هم اطلاع بده...من تازه اول مهر از آسيا شت زدم بيرون(ازبس دزد و افتضاح بود) چون دانلود نيم بها بود،و توي طرح ويژه اش17 تومن دادم پارس آفلاين، دوماهه 6G سرويس يك مگ گرفتم، تازه سرعتش هم زياد جالب نبود ولي ديگه ميسوختيم و ميساختيم انقدر بدشانس هستم كه حالا شد اين!!!2ماه هم شانس نياوردم...منتظر معرفي طرح و شركت بصرفه از جانب شما دوست عزيز هستيم!!!!نقل قول:
من تهرانمنقل قول:
اسیاتک که هیچ ، بین اون سه تا باید انتخاب کنم.
واقعا شور همه چیزو درمیارن...
من 3-4 روز پیش تموم شده بودم قراردادم ولی چون حوصله نداشتم و خواستم تجربه کنم ببینم میتونم با 128 نامحدود کنار بیام یا نه 1 ماه دیگه تمدید کردم،منم به احتمال 60% میرم از پارس 15،16 آذر:n16:
من از فن اوا سوال کردم
سرویس 2 مگو رو 8 میبندن و سرویس 1 مگ و رو 6
1مگ 2 تا 7 رایگان ولی 2 مگ رایگان نداره..