کسی شما رو از قبیله در نکرد.نقل قول:
اگه توی نقشه یه نگاهی بندازی،قبیله ی Woss نابود شد. :13:
الان بهم یه پیام بده تا دعوتت کنم.
Printable View
کسی شما رو از قبیله در نکرد.نقل قول:
اگه توی نقشه یه نگاهی بندازی،قبیله ی Woss نابود شد. :13:
آخه یه میل داشتم با این مظمون :نقل قول:
کسی شما رو از قبیله در نکرد.
اگه توی نقشه یه نگاهی بندازی،قبیله ی Woss نابود شد.
قبلا سعید دعوت فرستاده بود برای G.O.D همون رو accept کردم !نقل قول:
تمام ايراني ها برن ترايب سعيد
من ديگه اونارو نميخوام
همه برن بيرون به جز چند نفري كه واقعا با من هستن
ترایب WOSS توسط مهرداد دیسبند شد !
بار دوم هست که ایشون یک ترایب رو متلاشی میکنند : دی
بچه ها برای اینوایت به یوزر من یا سعید پیغام بدن
من لازم میدونم واسه اینکه سو تفاهم پیش نیاد دوباره تاکید کنم اون مهرداد من نیستمنقل قول:
از این به بعد میشه اون مهرداد رو با یه اسم دیگه صدا کنید ؟ اخه اون که اینجا نیست !
منم اومدم توی اتحاد گاد:دی خوبید شما؟ اینجا همه چی فارسیه دیگه نه:دی؟
آقا مگه ایرانی نیست؟!!!پس چرا همه ی فروم انگلیسیه...؟!
نه فقط یه تاپیک فارسی اگه دسترسی نداری به سعید میل بزننقل قول:
از رهنمايي هاتون ممنون بچه ها شما كدوم ورلد هستيد؟:10:
میل زدم رفتم توی قسمت پرشیان مرسی:46:
ورلد 38:46:
سلام سلام
لطفا از سوال من عصبانی نشید و بر اعصاب خود مسلط باشید
سوالم اینکه من توی سرزمین 39 هستم و حالا بیام کدوم قسمت؟
ورلد=جهان نه سرزمین
دومیش هم از دوستانی که اونجا بازی می کنند بپرسید اگرم خواستید بیاید با ما ورلد 38
سلام
دوستان چرا ایجا ایجوری هر بار میخوام پیام بزارم میگه باید مدیریت تایید کنه
آیا روال اینجوریه همتون باید اول پیغامتون تایید بشه یا فقط من ایجوری باید باشم؟
هر جند كه اين سوال يه خورده بي جا بود ولي ...نقل قول:
شما به دليل عضو جديد بودن بايد صبر كنين تا بستتون تاييد بشه ! كه مثل اين كه شده !!!
در ضمن ! اكر در محتواي بست شما كلماتي باشد كه مديريت فكر كند كه اسبم هست اون رو به حالت تعليقي در مي اورد تا يك مدير تاييدش كند !!!
واسه منم خیلی این پیغام میاد!!!نقل قول:
مشکل من چیه ؟؟؟؟؟ منم جزو جدید ها محسوب میشم ؟؟؟؟
این پسره مهرداد رفته تو یه ترایب دیگه و ضد ما داره برنامه ریزی میکنه !!!
واقعا یه آدم چقدر میتونه عقده ای باشه که بخواد دوستاشو نابود کنه!
من یه سوال دارم چرا هر سری بعد اینکه این مهرداد اینجوری گند میزنه باز هم تو ورلدهای بعدی حرفهاشو قبول میکنید و دورش جمع میشید ؟؟؟
اين ورلد سي و هشت چند وقته اومده؟
پست 50000 مال منه !!!!
لوگوس جان چون شما تو تریبال وارز زیادی بازی کردی این پیغامو میده معتاده تریبالی!می ترسه ما ازت وا بگیریم:دی
این ورلد یه 2 3 روزی میشه اومده
مهرداد کیه همون که عکس براد پیتو داشت؟خوب ما چمیدونستیم الان شناختیمش:دی
یعنی چی این پست 50000 مال منه؟!
مهرداد اومده به یکی از بچه های گاد پیغام داده و گفته که بهت پریومیوم میدم ، بیا برامون جاسوسی کن !
lol
البته ببخشید که اینجا گفتم ! الان توی ترایب همه از این موضوع خبر دارن ...
اخه ممد ! لا الله الا الله !نقل قول:
اولا ببينم تو نمي خواي دست از اين كار ها برداري ؟ ايريباليك كم نبود اومدي سراغ اين ؟
بابا مهرداد كيه ؟ logos منظورته ؟ اكه كسي ديكه اي هم هست ! لازم نيست به كس ديكه اي بكه ! دو حالت داره ! به من بريموم ميده من يه اكنت ديكه مي سازم (يا با همين اكنت) مي ام توي اون ورلد و مي ام توي ترايب GOD ! به همين راحتي !
و راه دوم ! خودش مي اد يه اكنت مي سازه و مي اد توي ترايب GOD ! ديكه راحت تر از اين ؟
بيخيال بابا ! جاسوس مال موقعيه ي كه ترايب عضو جديد نبذيره ! و خيلي خفن باشه ! نه اين كه يه ترايب فكستني تا يكي يه ايميل خارجي بده طرف رو بيارن داخل و بارونش كنن !
نقل قول:
كفتم كه ! براي من يه بار اومد ! رفتم كفتن سيستم فكر كرده اسبمه ! ديكه نيومد خوشبختانه !نقل قول:
در ضمن ! اكر در محتواي بست شما كلماتي باشد كه مديريت فكر كند كه اسبم هست اون رو به حالت تعليقي در مي اورد تا يك مدير تاييدش كند !!!
نه بابا منظورش اونیکی مهردادهنقل قول:
خدا بگم چی کارش کنه که با این کاراش و این همنامیش با من باعث دردسر من هم شده
اما کلا خیلی به نظر من .... میاد دفعه قبل هم از ترایب رفت بیرون(البته اکانت منو گرفت که بازی کنه بعد با نامردی رفت) و باعث شد ترایب از بین بره کلا فقط عقده رنک داره و میخواد تو یه ترایب قوی باشه
عقل هم که نباشه جان در عذابه
این یارو (مهرداد)میاد پول میده که ملت باهاش دوست باشن تا انتقامشو از ایرانیها بگیره واقعا تاسف داره
جدا خیلی تاسف داره اصولا همه بازی می کنن با هم وطناشون که قدرت اولو نشون بدن این عقده ای میاد که بر ضد ما کاری انجام بده و پول خرج میکنه فقط برای زمین زدن ما خدا یه عقلی بهش بده......مطمئنن این موضوع اشکال شرئی هم داشته باشه اون دنیا باید جواب اینم بده!
منظور Master General هست ؟
اسم ایشون که مرتضی هست !نقل قول:
منظور Master General هست ؟
پس این مهرداد مجهوله کی هست ؟ اسمش برام آشناست ولی یادم نمیاد کی بود .... یوزرش تو بازی چی هست ؟نقل قول:
اسم ایشون که مرتضی هست !
بله فكر كنم همونه كه براي دوستاش بريموم كرفته بود از خارجي ها كم نداشته باشن !!! :2:نقل قول:
سلام بر نوب ها و خائنین عزیز lolololol
چطورین؟
می بینم که سقوط کردید
رنک 9 شدید
هه هه هه
ترایبی که آسمون توش باشه معلومه چی می شه
راستی لیدر کیه؟ اسمش سعید هستش مثل اینکه
اگر لیدرو بشناسم آینده ترایب رو براتون پیش بینی می کنم :دی
یه آیدی صفا هم دیدم اونجا
صفا هم هست؟
خوشم میاد برسام چسبیده به همون ورلد 21
از حسین عادلی چه خبر؟
بهر حال امیدوارم که موفق باشید
یه ترایب ایرانی حداقل یه چیزی بشه تو این بازی
من که چشمم آب نمی خوره
باز تو حرف بیخورد زدیا !نقل قول:
من بعد اونکه ترایب woss رو تیم بندی کردن و بعد من رفتم توی تیم براوو ، یه خارجی ابله اومد لیدری رو به عهده گرفت منم شوش کردم با 5 تا اکانتی که روی من سیت بود :27: و یه نظر سنجی زدم و مخ لیدر کل تیم هارو زدم و اون یارو بر کنار شد و من لیدر شدم ولی بعدش مهرداد یهو ترایب رو دیسبند کرد !
اینا هم شایعه نیست برسام
میل هاش برام ریپورت شده هست
طرف خارجیه هم انقدر آدم درستی بود که اومد میل هارو لو داد ...
یوزرش توی ورلد 38 اینه : Prince Mithridatesنقل قول:
آره ، خود استاد صفا اومده این ورلد :31:نقل قول:
حسین عادلی هم ترک کرد ، نامردددددددددد :13:
ای بابا من که گفتم مخالفه ترایب ایرانی هستم. و کار اخرش به ابنجاها کشیده می شه . دیگه چرا پای منو وسط می کشی؟:19::19:نقل قول:
ناقلا منو از کجا می شناسینقل قول:
اسم ایشون که مرتضی هست !
ببینیم اسن یوزرت همون ترایب ورلد 12 ات نبود:8::8:
منم توی ورلد 38 هستم
k54
یوزرمsaiedena
شهرم:Alamut !
مختصات:(423|581) بر عکسه اولی 581 بعد 423
منم توی ورلد 38 هستم
k54
یوزرمsaiedena
شهرم:Alamut !
مختصات:(423|581) بر عکسه اولی 581 بعد 423
خوب چرا می زنی ... من دیدم اول اسمت M داره یه چیزی گفتم ... غلط کردم ، ولی همون ترایب خارجی بیشتر حال میدهنقل قول:
ای بابا من که گفتم مخالفه ترایب ایرانی هستم. و کار اخرش به ابنجاها کشیده می شه . دیگه چرا پای منو وسط می کشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه سعید من نیستم و یکی از بچه های فروم بی بی فانز هست . که خیلی هم به کارش وارده البته من دارم زور می زنم بارونم کنه ولی نمی کنه هر چی بهش میگم قبلا لیدر بودم میگه نه چون انگلیست خوب نیستو ...نقل قول:
اعصابمو خورد کرده شاید خودم یه ترایب بزنم : دی
ترایب گاد ترکوند
lol
ا این محمد اینجا هم هست :D
من شاید اومدم یکم بخندیم ;)
سلام
یکی بود پریمیوم میفروخت کی بود ؟
در ضمن میشه پریمیوم رو وسط کار وایستوند :دی بعد استفاده کرد یه روزه دیگه؟
ممنون
می خوای ویرایش کنیم ؟؟؟نقل قول:
بدو ویرایش کن.
با يوزر HajAmoo در خدمتيم(اندر ورلد 38!!)!
جناب مهردادخاننقل قول:
مثل اينكه خيلي با من مشكل داري
بدجور داري مي سوزي
اولا كه عقده اي تو هستي، من اگه اينطورام كه تو ميگي هم باشم نميام آبروي يكي رو در يه جمع عمومي ببرم البته از شما ينتظاري بيشتري هم نميره
با اينكه از من بزرگتري هيچي شعور نداري و اصلا فكرشو نمي كردم تو يكي اينطوري باشي
مرديكه احمق! مگه بهم نگفتي ترايب گاد هم راه خودشو بره تو هم راه خودتو، من بدبخت كه كل ترايبمو بستم تا ايراني ها كاملا يه جا جمع بشن چون بعضي دو دل بودن و هي مي گفتن سعيد برگرده يا بريم مرج بكنيم و از اين حرفا
من كه از ترايب رنك 2 ورلد خودم گذشتم ديگه تو چرا اينقدر از من بدت مياد
اصلا تو چيكاره هستي؟ به تو چه ربطي داره؟ همه كساني كه قرار بود بيان از من ناراحت باشن اومدن و توجيه شون كردم اما تو رو كه حتي من دعوت هم نكرده بودم
اصلا سعيد بيشتر از تو حق داره بياد به من بگه چرا ترايبو بستي كه من براش توضيح دادم
در مورد اون جريان پرميوم دادنم
آره اون نامه رو زدم اما چون ايراني ها در عين حال كه باهوش ترين انسان هاي دنيا هستند احمق ترينشونم هستن اينو نفهمديد كه من با هزار راه ميتونستم خودم يه اكانت تو ترايب گاد داشته باشم ؟
اينو مبتدي ترين شخص شما فهميد اما شماها اومديد چي گفتيد ؟ مهرداد ميخواست پرميوم بده تا براش جاسوسي بكنه
اخه بعد اينكه سه روز از يه ورلد گذشته جاسوسي چه معنايي ميده نوب هاي متمدن ...
همون موقع كه ترايبو بستم چي گفتم به ايراني ها ؟ چرا اينقدر نامرد هستيد شماها؟ من گفتم بريد ترايب سعيد دقيقا همين حرفو زدم روز بعدشم به سعيد گفتم ايراني ها رو خوب نگهدار و موفق باشي
بعد اينكارم هم ازم انتظار داريد بيام تو ترايب گاد و باهاتون بازي كنم ؟ شماها خيلي بي چشم و روييد؟
بازم ازم انتظار كاري رو داريد ؟
بريد بميريد به خدا
شماها چند تا احمق هستيد كه ميايد اينجا با صميميت خودتون حرفايي رو بين خودتون رد و بدل مي كنيد اون كسي رو هم كه تازه اومده و از هيچي هم خبري نداره رو هم عليه من ذهنشو خراب مي كنيد .
من چند بار اومدم اينجا رو خوندم بخاطر اينكه ميدونستم خيلي شعورتون پايينه خواستم جواب ندم اين پست رو هم واسه اين زدم اينجا تا اون كساني كه واقعا محترم هستند بفهمن جريان چيه
من ترايب رنك 2 ورلد خودمو بستم تا ايراني ها در ترايب سعيد جمع بشن و بهتر بازي بكنن در حالي كه شديد با سعيد مشكل داشتم و اينكارو هيچ كس نمي كرد
تصميمو ميذارم به عهده وجدان بيدارتون
من که اصلا حوصله ندارم پست بالا رو بخونم ... ولی شک ندارم به اونی که نقل قول کردی داری فحش میدی ... واقعا دارای رتبه بودن تو ترایب انقدر مهمه و ما گاگولیم نمی فهمیم ، یا اینکه شما دارین الکی دعوا می کنین ...