از تگ ها استفاده کنید مثل Codeنقل قول:
Printable View
از تگ ها استفاده کنید مثل Codeنقل قول:
با تپ تالک موبایل میام انجمن بگید چجور کپی کنم؟ تشکرنقل قول:
عزیز اگه پستای قبلی منو خونده باشی چندین بار گفتم این LTE کیفیت لازم رو نداره. من هم باشما هم عقیدم.نقل قول:
من خودم دو مگ ثابت رو به این وضع ترجیح میدهم. اونم روی 3g وگرنه اصلا استان ما 4g نداره.
بعدش این اینترنت نسل سوم و چهارم یک آلترناتیوه اصلا قبلا وجود نداشت و یهویی سبز شد. منظورم اینه ما اصلا روش حساب نکرده بودیم و فکر نمیکردیم در ایران بیاد. هموندومگ ثابت برای من غنیمته.
تست 4G LTE ایرانسل ، پنجشنبه 93/12/07 ساعت 14:03 ، خیابان پیروزی نرسیده به چهارراه کوکاکولا ، گوشی iPhone 5S !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ایران سرعتش خیلی خوبه !!!!!
همین الان یهویی !!! :D (بجنورد 4G )
سلام
من از اینترنت 3جی ایران سل روی مودم جیبی استفاده میکنم
مشکلی که وجود داره اینه که بعضی روز ها با این که آنتن هست و مودم به اینترنت کانکت میشه اما دیتایی رد و بدل نمیشه و عملا اینترنت نمیشه رفت
این مشکل فرداش حل میشه
میخواستم بدونم شما هم اخیرا از این مشکلات داشتید؟ مثلا دیروز واسه من همین طوری بود و اینترنتم دیتا نداشت
به نظر من با توجه به بسته های ارائه شده سرعت بالا فقط ضرر هست.
چون ترافیک به سرعت برق (دقیقا برق) تموم میشه !
من خودم اگر کارم دائمی باشه (مثلا میخوام فقط پیام رسان هام فعال باشن ) سرویس رو روی E میذارم.
از نوع تک rru بودنش میشه فهمید برای همراه اوله.نقل قول:
+
این نوع rru مختص همراه اوله.(البته این نوعش رو تو تهران دیدم و در پارکینگ نمایشگاه بین المللی تهران داشتن روی یکی از دکل های همراه اول نصب میکردن)
از یک مدیر انجمن چنین حرفی بعیدهنقل قول:
تک نیست زیر سکتور بالایی هم هست . ایرانسل هم همینطوره rru هاش . به نظر من این مال ایرانسلهنقل قول: