انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن
سلام
امشب رفتم یه ادکلن زنانه برای هدیه بخرم بعد از تست چند نمونه به سینما از سن لورن و her gold secrt از باندراس رسیدم اولی ۱۷۵ تومن و دومی ۱۵۵ بود بنظرم سینما اینقدر بوی خاصی نداشت و بخاطر معروفیت، بیش از حد رایحه اش اشنا میومد البته شیرینی زیاد رایحه اش هم دلم رو زد. در انتها سکرت رو خریدم. رایحه خاص تری داشت و ۴ فصل بود که برای اینجا بیشتر کاربرد داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن
نقل قول:
منم چند وقت پیش دنبال ادکلن برای هدیه بودم و نهایتا سینما از ایو سن لورن را به قیمت 185 خریدم.نکته ای که درباره شیرینی رایحه اش گفتید صحیحیه بنابراین شاید خریدش کمی تابع سلیقه باشه اما در رابطه با کیفیت رایحه ،دوام و پخش بو از کپی های مشابه اش کیفیت بالاتری داره. بعد هم اینکه ایو سن لورن هست و برای کادو مناسب تره :n39:
ادکلن دیگه ای هم که تست کردم s...e..x..y little things از ویکتوریا سکرت بود که در کنار رایحه خوب ، دوام و پخش قابل قبولی داشت و البته پرفیوم بود.
مواردی که اشاره کردید کاملا درست و بجاست فقط باید یه مورد دیگه که ظاهر ادکن هست رو اضافه کنم که متاسفانه ادکلن سینما فاقد اون بود.
البته چون قرار بود ادکلن رو به کسی هدیه بدم که بیشتر مواقع من هم
باید رایحه اش رو تحمل کنم ترجیح دادم مقدار کمی سلیقه خودم رو هم چاشنی انتخاب کنم [emoji1]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk