خسته نباشی داش جدا سایت خوبیه LIKE :n16:
Printable View
خسته نباشی داش جدا سایت خوبیه LIKE :n16:
اقا برای لینک ها پیشنهاد من اینه که خود: سایت بازی رو بگذاری -سایت mobafire -lolking-solomid و elohell و ...
بعد یه پیشنهاد دیگه هم دارم به جای اون register هست shop رو بگذاری چون ثبت نام که هست کنار اون قسمتی که نام و رمزعبور رو میزنی.
توی shop هم ، چند تا سایت بودن که rp میفروختن به این صورت که دو قسمت بشن سایت هایی که تو بازی rp رو gift میکنن و سایت هایی که code میدن برای rp گرفتن .حالا من تا حالا rp نگرفتم نمیدونم دقیقا چه خبره:n02:حالا میل خودته ولی پیشنهادات دیگه ای هم هست....این داستان ادامه دارد.
خواهش میکنم دوست عزیز قابل شما رو نداره :n01:نقل قول:
از یاری و حمایت دوستان متشکرم و همین طور Còal عزیز که خیلی کمک کردن برای راه اندازی این انجمن
نقل قول:
با معرفی 2 سایت معروف لول موافقم mobafire و lolking
قرار بود ی همچین کاری بکنیم برای جای دیگه . واسه منو بالا بد نیست
درمورد معرفی فروشگاه ها مخالفم , امکان داره مشکلاتی پیش بیاد اتفاقاتی بیفته اون وقت میان میگن شما معرفی کردین :n29:
{
ولی در آینده ای نزدیک ، تو انجمن فروشگاه میزاریم تا کاربران
هیرو ، اسکین ، RP ، اکانت ، بفروشن یا گیفت کنن
البته با تائید و مراقبت های ویژه که ی وقت اتفاقی نیوفته :happy:
}
اره برای این که v p n سیستمتو به هم ریخته برای منم شده بود ویندوز عوض کردم درست شدنقل قول:
دیگه تو east بازی نمی کنم :n04:
از امروز همش این ارور رو میده repair هم میزنم درست نمیشه باز همین ارور میاد با وی پی ان و .. هم امتحان کردم نشد که نشد اگه کسی راهی چیزی داره راهنمایی کنه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فولدر بازی فولدر Rads رو باز کن توی اون فولدر solution رو پاک کن درست میشه .نقل قول:
چطور مگه !!! :n29:نقل قول:
هیچ 3 بازی پشت سر هم سالم بازی نکردمنقل قول:
همیشه 1 یا 2 یا 3 نفر که عموما PL تشریف دارن بازی رو به گند کشیدن
تو سرورهای دیگه این تعداد به مراتب کمتر خواهد بود:n16:
برای مسابقات تیمی به Acc من پی ام بدید
Euw : Best Troller Euw
:n22::n25: