Braveheart عزیز:
خب من هم اومدم برا سوال ، وقتي سوالاي blackfox ديدم ، کمي تا قسمتي بيخيال سوال در اين ساعت شدم ... (آخه عزيز دل اينهمه سوال رو از کوجات مياري :دی )
فکر کنم از اون شیرین کاریا بلده، یعنی کلاشو که بر میداره یه عالمه سوال به جا خرگوش از کلاش میاد بیرون.
--------------------
-------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين نتيجه رسيدم که با توجه با نام تاپيک اينجا بايد سوال کرد :دی ، چند تا سوال تقديم به يو ، بقيش باشه برا بعد ...
به نتیجه ی جالبی رسیدی، خوشحالم کردی، حالا بقیش برا بعد، بعد یعنی کی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانوم تک ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقای شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- يکي از اون آرزوي هاي خوشگلتو بگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- يکي ديگش رو هم بگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت سوال بالاییه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- س ه مثل سيبزه قطار :دی ، حالا که راه افتادي سوميش رو هم بگو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیبزه قطار چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوقش من یکی دو ساله عمرمو بلد نبودم راه برم، ولی 19-20 ساله راه افتادم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- دوست داري بازم آرزو بگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره..
آرزو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اصلا چطوره اسم تاپيک رو عوض کنيم بذاريم > آرزوهاي خانوم تک ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااا، منظورت از آرزو آرزو که میگفتی این بود؟ یعنی مراد خواستن و اینا؟ ای بابا کاش زودتر فهمیده بودما..> حالا تو راحت باش، میگیم بابک عزیز اسم تاپیک و همینجوری بزاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از آرزوهاي زيبايت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وظیفه بود، ممنون از خودت.
دفعه ی دیگه اومدی بگو این روسریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قشنگتره، یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]