همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.نقل قول:
براي من كه راحت باز ميشه.
Printable View
همون URI و Pass هست , احتمالا اشتباه وارد كردي , به كد امنيتي هم دقت كن كه حروف كوچيك و بزرگ رو رعايت كني.نقل قول:
براي من كه راحت باز ميشه.
قربون دستت, امشب دانلود رایگانشم تست کن. همینجا اعلام کن :)نقل قول:
شما اگه واقعا به فکر مشتری هستید میتونید مودم بهشون ندید تا مشکل اهواز بر طرف بشه... در ضمن وقتی خودتون میدونید اهواز مشکل داره وعلنی هم میگید دیگه چی نیازی هست که عاملهای فروش بهتون اعلام کنن؟نقل قول:
سلام بچه ها به نظرتون مودم وای فا بگیرم یا وایمکس مبین نت بیشتر خانه هستم ؟آیا زیر زمین آنتن می دهد؟
!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
برو به سایت مبن نت و از مودم ها انتخاب کن
بهتره از همه BM632 هست که داخلیه
اگه زیر زمین کاملا بسته باشه سیگنال نداری (باید تست بگیری)
والا من شبا زود میخوابم قبل از ساعت 12 توی ساعت رایگان نمیتونم تست کنم ولی هنوز که هنوزه سرعت افت نکرده و بدون دانلود منیجر با 129 تا 130 تا دانلود دارم ولی دیگه فکر نکنم ماه بعد بتونم از این تعرفه استفاده کنم چون دوباره از توی قسمت طرح ها حذفش کردن و فقط طرح های جدید موندند. دوباره باید این طرح های جدید اشغالشو بگیرم.عهنقل قول:
من قبلا تو زیرزمین امتحان کردم. پشت پنجره با تمام قدرت آنتن میداد. البته در فاصله ی 200 متری از بی تی اس.نقل قول:
شما این طرحو تا هر وقت بخوای میتونی تمدید کنی. من خودم تا همین یک ماه پیش 512 ماهانه 5 گیگ قدیم داشتم. تا حالا که اینجوری بوده.نقل قول:
پیشنهاد میکنم قبل از تهیه ی سرویس شرط کنی که اگر خوب نبود پس بگیرن و بتونی در صورت بد بودن، قبل از فعال شدن سرویس، پسش بدی.نقل قول:
مگه شرطي ميفروشن ؟نقل قول:
نگم به اپراتورهاش بخندن بهم داداش