یک سوال....
چطوری میشه با PES آنلاین و به صورت لیگ با سرعت دیال آپ بازی کرد؟؟؟
Printable View
یک سوال....
چطوری میشه با PES آنلاین و به صورت لیگ با سرعت دیال آپ بازی کرد؟؟؟
سلام دوباره خدمت دوستان خوبم...
من الان دارم روی یک پکیج کامل لایسنسر کار می کنم. یک سری فایل متنی حاوی اطلاعات با ارزش. دل و قلوه بازی رو آوردم بیرون. وقتی آدم با این برنامه PES Editor کار می کنه اطلاعات جالبی بدست میاره. من یک سری اطلاعات می دم شاید براتون جالب باشه!
وقتی بازی ریلیز شد تیم ونزوئلا به عنوان یک تیم فیک توی بازی وجود داشت درست مثل تیم ایران که کاملا فیک هست. ولی با عرضه DLC 1.03 این تیم به صورت لایسنس شده در اومد و بازیکنان فیک این تیم به صورت Free Agent در دیتابیس رها شدند و بازیکنان دیفالت با اسمی صحیح به تیم ونزوئلا وارد شدند و حالا شما تمامی بازیکنان ونزوئلا رو به صورت دوبل توی دیتا بیس تون دارید که یکی اسم صحیح داه و دوپلیکیت اون اسم فیک... یک سری بازیکن هم به صورت فیک هست که به نوعی بعد اومدن DLC اخراج شدن از تیم مثلا قبلا جیووانی البر توی کلاسیک برزیل بود و حالا که بازیکنان جدید اومده به تیم برزیل کلاسیک این بازیکن بدون تیم باقی مونده. حالا من یک سری اطلاعات طبقه بندی شده رو در قالب فایل های متنی ایجاد کردم. با داشتن اینا میشه در عرض کمتر از یک روز یک Edit File شسته و روفته ساخت. ولی من منتظرم تا حسین بیاد تا این پکیج رو بدم بهش تا به ویلد معرفی کنه ظاهرا حسین با ویلد (W!ld سازنده PES Editor) در ارتباط هست. اگه ویلد عزیز بتونه یک فانکشن برای برنامه اش در نظر بگیره که بشه این اطلاعات رو یک جا و به صورت ماشینی وارد کنه در عرض چند ثانیه میشه ادیت فایل اصلاح شده استخراج کرد!
راستی جای حسین خیلی خالیه:41: امیدوارم که اگه مشغله ای داشته باشه خیر و شادی باشه و گرفتاری نباشه...
روزتون به خیر عزیزان:11: موفق و گیمر باشید
دوستان این سوال رو بنده در صفحه ی 1008 پرسیدم :
پچ 1.01 و 1.02 رو هم دارم و اونام همین ارور مشابه رو میدن:41:نقل قول:
ممکنه شما مسیر پچ رو گم کرده باشی یا فایل Setup در جای نامناسبی باشه....
یا خلی چیزا از ترجمه اش که اینا در اومد!
سلام دوستان
کسی نمیدونه راه درست و حسابی برای زدن کرنل چیه ؟ که گل بشه ؟
کرنر گل بشه...؟؟؟:18:نقل قول:
مگه میشه توپو مستقیم از تو کرنر گل کرد...
اگر منظورت ارسال کردنه که خب روی وسط یک خورده بیشتر بفرست مطمئنن میتونی گل کنی!:27:
راه حل چیه ؟ تو نت دیدم خیلی ها همین مشکل رو داشتن اما کسی راه حلی پیدا نکرده بود ، فقط بعضی ها حدس زده بودن مشکل از اینه که بازی باید حتما توی مسیر دیفالت یعنی C:\Programme files\Konami نصب بشه ، در حالی که من توی درایو اف نصب کردم. کسی هست که مثل من توی درایو سی نصب نکرده باشه اما موقع نصب به مشکل بر نخورده باشه ؟(تا من مطمئن بشم که این نظریه درسته یا نه)نقل قول:
نقل قول:هر ضربه ایستگاهی که Direct باشه می تونه مستقیم وارد دروازه بشه کرنر یک ضربه ایستگاهی مستقیم محسوب میشه و بازیکن می تونه توپ رو مستقیم به دروازه شوت کنه. البته توی PES شما نمی تونی شوت کنی یعنی فعال نیست فقط دکمه پاس و سانتر فعال هست (توی فیفا هر چهار دکمه فعاله حتی شوت) شما اگه بخوای مستقیم از کرنر گل بزنی باید کمی زاویه رو کمتر کنی و با دایره سانتر کات دار بکنی که به سمت دروازه بره احتمال مستقیم وارد شدن توپ به دروازه 1 در هزار هست من فقط یک بار تونستم مستقیم گل بزنم که اونم به خاطر گیج زدن دروازبان بود. و کاملا شانسی گرچه توی PES2009 زیاد می شد که با سانتر توپ رو مستقیم وارد دروازه کرد. به هر حال زیاد توصیه نمی کنم این مدلی گل بزنی چون فقط کافیه در میانه راه یا حتی درست در لحظه وارد شدن توپ به درون دروازه با سر یا دست یا پای دروازبان یک لحظه ساییده بشه توپ اونقت گل به خودی محسوب میشه!نقل قول:
قبلا هم گفتم نصب اورجینال!نقل قول:
شما نمی تونید پچ رسمی نصب کنید به خاطر اینکه مراحل نصب بازی شما رو شرکتی که ازش خریدید دستکاری کرده. مثلا شما موقع نصب سریال نامبر وارد نمی کنید یا مسیر تعیین نمی کنید همیشه گفتم سعی کنید بازی که توسط شرکت های ایرانی انگولک میشه رو نخرید این مشکلات براش پیش میاد.
توی پست 9000 تاپیک من لینک یک پکیج رو گذاشتم (حسین عزیز اون رو آپلود کرده بود برای من... دستش طلا) شما اون رو دانلود می کنید و میریزید روی فایل های نصبی مسلم هست که شما باید محتویات DVD بازی رو کپی کنید توی یک فولدر و بعد اینکه فایل های Install Orignal رو دانلود کردید توی اون پوشه کپی کنید تا جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده بشن بعد بازی رو با اون فایل های اورجینال نصب کنید. حالا می تونید پچ های رسمی کونامی رو بدون مشکل نصب کنید
دقیقاً من...نقل قول:
من خودم درایور بازی ام توی G هست و اونو دقیقاً روی همون آدرس ریختم کارکرد...
اما مشکل من چیز دیگه است...مثلاً برای من تیم های ملی لایسنس نشدن!:41:
از Pes 2010 بعید نیست . :41:نقل قول:
حتی ممکنه که از دم دروازه خودت به حریف گل بزنی . :31: