عزیز کجا میخوای بیای وضعیتو که میبینی خودت ! همون مخابرات یا فن آوا بگیر که چند وقت دیگه پورت خالی اونا کمیاب میشه چون همه میخوان بیاننقل قول:
Printable View
عزیز کجا میخوای بیای وضعیتو که میبینی خودت ! همون مخابرات یا فن آوا بگیر که چند وقت دیگه پورت خالی اونا کمیاب میشه چون همه میخوان بیاننقل قول:
با مقادیر زیر چه مقدار پهنای باند تا 9 مگ مناسب است؟.
SNR Margin : 24
Line Attenuation: 34
آیا تقویت کننده ای وجود دارد که وضعیت نویز را کمتر کند تا بتوان پهنای باند بیشتری گرفت؟
این اطلاعات کافی نیست . در ضمن تاپیک نویز یه کوچه بالاتره لطفا اونجا مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آقا عجب سرعت امشب وضعش خرابه ؟ قراره مورد مهرورزی چیزی قرار بگیریم ؟؟
نقل قول:
نقل قول:
داداش یه درصد شک نکن ایـــــــــــنا همش فیلمه
اونیم که همچین کامنتی میذاره سرش تو ظرف غذای ایناست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز طرح مسخرشون اجرا نشده 3 مگا بیت افت سرعت دارم اونوقت یارو میاد مینویسه به نظرم کیفیت میره بالا !
ما که آماده ی مهاجرتیم
حذف شود......
با 512 نامحدود مخابرات میتونی 160 گیگ بگیری در صورتی که سیستم رو اصلا خاموش نکنی , حالا بعد از اجرای طرح تعدیل شبانه اگه بخوای همین حجم رو شبانه پارس آنلاین دانلود کنی باید حدود 50 گیگ حجم بگیری که میشه 112 تومن . خودت ببین میصرفه یا نه:n01:نقل قول:
خبر جدید اینکه :
اتحادیه ماست بندان پایتخت اعلام کرد در راستای بهبود کیفیت و رضایت بیشتر شهروندان گرامی نرخ هر سطل ماست از
4000 تومن به 40000 تومن افزایش می یابد فقط در راستای درخواستهای مکرر شما مشتریان گرامی که میخواهید نیمه
شب در حال استریم ماست هم نوش جان کنید و بعلت ارزانی بیش از حد بشما مزه نمی دهد . حالا قدر هر قلپش را بهتر
خواهید دانست وگرنه خدا شاهده ما سودی از این کار نمی بریم و فقط بهبود کیفیت سرویس کردن شما مد نظر ماست .
P.S در ضمن با سازمان تنظیم مقررات لبنیات هم "هماهنگ" شده . بیخود اون دسته از مشتری نماها زور نزنند !
صد رحمت به به ماست بند
یا پالم اضافه میکن یا ظرف کوچیک میکنه
اینا از ریشه زدن!
شبی 200 مگ هم دانلود کنی باید دو گیگ حجم اضافه بخری برای یک ماه
حالا بزار ببینیم فردا طرح منحوسشون رو میزارن تو سایت اعلام کنن یا نه !! احتمالا خیلی شیک کادو پیچش میکنن یه سری هم میان میگن به به چقدر خوبه که دیگه نمیتونیم شبا رایگان دانلود کنیم ! چقدر پارس آنلاین به فکر ماست ! و اینجوری میشه که اون بالای سایت میزنن چقدر خوبه که سرشون کلاه گذاشتیم کاری هم نتونستن بکنن ...نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ای اقا
زهر , زهر حالا هر چقدر توش شکر بریزند و شیکش کنند از اخر از پا در میاره دانلود رایگان کم غشی و بیمار بود حالا میخوان راهی قبرش کنند
مشکل اینجاست که وضع اینترنت ایران ذاتا خرابه تو این اوضاع و اب گل الود شرکتها به فکر صید ماهی اند
یعنی به این نتیجه رسیدند پهنای باندمون بی استفاده بمونه سودش بیشتر از اینکه بذاریم ازش استفاده کنند والسلام
تو این 10 روز شاید باور نکنید... هر چی isp بود رو زیر رو رو کردم... هم اون معروفا ... هم شرکتهای مخصوص شیراز.. متاسفانه برای شبانه دیگه باید بهشون باج داد... با این نرخها اصلا نمیشه درست شبانه داشت... اسیا تک که محبور میکنه سرویس 10 گیگ حجم برا هر ماه بخری برا هر ماه که خب هزینه بالاست... زرتشم در اومده که اره یک سالی هست سرعت سرویس 2 مگش 120 کیلو هست در شب!!!! از این گذشتم به های وب رسیدم که میترسم با این فشفشه هاش یه وقت ورشکسته بشه... یعنی هر جا رفتم دیدم فایده ای نداشت... متاسفانه دیگه حتی از پس اپدیت انتی ویروسمونم بر نمیایم ..... با این وضعیت دیگه کلا باید دور اینترنت رو خط قرمز بکشم.. چرا که تمام استفاده من به دانلود خلاصه میشد... با این وضعیت دیگه یه قرون هم زورم میاد به پارس بدم... بعد از 8 سال برگشتن به دایل اپ سخته...:n28:
خدا از سرشون نگزره...
الان خیلی ها تو ایران از مخابرات طرح کمپین یک ساله دارن که کمترینش ماهی 14 هزار تومه شبانه هم رایگان بدون محدودیت دارن شبی 4.8 گیگ میشه دانلود کردن همیشه هم همینطور میمونه چون مخابرات تنها کارش سرویس دادن adsl نیست برای همین تو خطنقل قول:
محدود کردنو این ک/س کلک بازیایی که شرکتای خصوصی در میارن نیست :n29:
انقدر وضعشون خراب شده که کارمنداشون ریختن توی پیج فسبوکشون به به و چه چه راه انداختن و هی عربده میزنن پارس آنلاین سلطان اینترنت ایران و از این حرفا :n09:
1ساله با شبانه اگه از مخابرات گرفتی دیگه تا 1سال خیالت راحته که شبانه داری حتی اگه شبانه رو حذف کرد از اکانت شما که 1ساله گرفتی شبانه حذف نمیشهنقل قول:
به نظر من به احتمال 70% این طرح کنسل میشه یکی از کارمندان پارس گفت خیلی اعتراض ها زیادن
داداش خودشون دارن قطعی میگن ۱۰۰ درصد اجرا میشه فردا هم اعلام میکنن دیگه کار از احتمال گذشته ! برداشتن شبانه رایگان قطعی شده اونجوری که میگن فقط نحوه گفتنش شاید فرق کنه همین !نقل قول:
داداش خودشون دارن قطعی میگن ۱۰۰ درصد اجرا میشه فردا هم اعلام میکنن دیگه کار از احتمال گذشته ! برداشتن شبانه رایگان قطعی شده اونجوری که میگن فقط نحوه گفتنش شاید فرق کنه همین !نقل قول:
من شاتل دارم و خیلی ناراضی هستم، می حوام نا مجدود 1 مگ پارس انلاین رو بگبرم ... بیشترین چیزی که برام مهمه یکی اینه که سرعتم شب پایین نیاد و اینکه پینگم 24 ساعت خوب باشه ... مشکل شاتل اینه که توی سرویس نامحدود هم شب ها هم با ابنکه اصلا سرویسم دانلود شبانه نداره خیلی خیلی میاد پایین و پینگ 4 برابر میشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید که پارس بگیرم یا نه ؟ اهواز هستم
چی شده شما طرفدار مخابرات شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
دوستان ببینید من کی گفتم شرکت های pap بلانسبت مثل سگ پشیمون میشند از این قانون فقط به شرط اینکه مخابرات زرنگ باشه و این طرح اجرا نکنه
این شرکت ها فکر کردند با اجرای این طرح از شر دانلودرها راحت میشند و همشون میرند سمت مخابرات
ولی اینقدر نمیفهمند که نبض بازار دست دانلودر ها هست یعنی مثلا من اگر برم مخابرات یقین بدون با خودم 20 نفر یوزر عادی رو هم میبرم مخابرات
چونکه خیلی از مردم عادی سر در نمیارند از اینترنت و تابع کسی هستند که این کاره هست
واقعا این شرکت های pap ساده هستند اگر فکر کنند که میتونند یوزر های عادی نگه دارند و یوزرهای دانلدر رو بندازند بیرون
ببین. برای این چیزایی که میخوای هیچ تضمینی وجود نداره. مثلاً پینگ پارسآنلاین تا چند وقت پیش خیلی خوب بود. درست از وقتی که تصمیم گرفتن شبانه رایگان رو حذف کنند و خبرش رو حدود 10 روز پیش اعلام کردن، پینگشون هم بد شده. البته پینگ تو ساعتهای مختلف خیلی متفاوته. مثلاً صبحها پینگ از 8.8.8.8 حدود 130 میلیثانیه است. اما بعد از ظهرها رفته رفته پینگ میره بالا. جوری که به حدود 300 حتی بالاتر هم میرسه.نقل قول:
سرعت دانلود هم جدیداً تو بازه 9 شب تا 3 صبح بد شده. 2 شب پیش من که خونه سرویس حجمی دارم با پروفایل 9 مگ سرعت دانلودم به 30 کیلوبایت در ثانیه هم نمیرسید. البته. از ساعت 3 به بعدش خوب بود.
این مشکلات پینگ و سرعت مال الآنه که احتمالاً یه تغییراتی دارن اعمال میکنن و ممکنه موقتی باشه. ظاهراً به گفته بعضی از دوستان پارسآنلاین یه مود گیم داره که اگه دوست داشته باشی برات فعال میکنن. سرعتت البته از 4مگابیت بالاتر نمیره ولی پینگ رو در حد قابل قبولی پایین نگه میداره.
اسمش نامحدوده ولی در واقع محدودهنقل قول:
سرعت پله ای کم میشه
الان سرعت من 35 هست که دو تا صفحه رو نمیشه با هم باز کرد
اصلا گول این نمودار رو نخورید. سرعت 256 نباید رو 35 که معادل 128 مخابرات هست ثابت بمونه
چرا هدیه سرعت بالاتر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات مرحله اول:
16 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 5 گیگ حجم ترافیک اول[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات مرحله دوم:
4 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 3 گیگ حجم ترافیک دوم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات مرحله سوم:
بعد از 8 گیگ حجم ترافیک مصرفی، سرعت خریداری شده تا پایان ماه
خب بالاخره دوباره خبر حذف شبانه رایگان رو گذاشتن رو سایتشون بدون کوچکترین تغییر !!!! یعنی همون خبر قبلی هست فقط برش گردوندن :
اینم لینکش :
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.
هورااااا بالاخره اجرا شد من ترسیده بودم که این طرح شبانه هیچ وقت تغییر نکنه چون به نفع مشتری نبود و کلا وصله ناجوری بود تو خدمات شرکت ها و فاصله ی زیادی با ارمان هامون داشت الان دیگه خیالم راحته که همه چیمون به همه چیمون میاد:n19::n04::n29::n03:
پروفایل به اصطلاح گیم رو بنده برای PS4 قبلا تست کردم تفاوت چندانی با قبل از اون نداره و اون هم متغییر و بد میتونه بشه. (عملا چیزی بنام پروفایل گیم نداریم، درخواست پائین اوردن پروفایل روی 4مگ همون نتیجه رو داره اگر داشته باشه)نقل قول:
نوشته شده توسط [B
مثلا اگر پینگ 200باشه میشه 170-180 در بهترین حالت.
اون زمان پر از timeout بود که تست میگرفتم و عملا فایده ای نداشت.
پینگ پائین هم باشه با timeout اصلا بدرد بازی نمیخوره همش لگ و بیرون پرت شدن از سرور میشه.
صبانت تایم اوت کمتری نسبت به شاتل و پارس آنلاین داره ولی پینگش یک مقدار بالاتر است. هر کدوم داستانیه خلاصه...این پینگ مذخرف رو مرهون زحمت پایشگران وب هستیم وگرنه پینگ طبیعی و نرمال سرور و dns گوگل بطور مثال باید تک رقمی و دو رقمی باشه که نیست (حدود: 6 تا 50 میلی ثانیه)
نقل قول:
الان اول اذره یا 10 اذر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه از ۱۰ اذر هست من از پشتیبانی پرسیدم
من این پست رو قبلا گذاشته بودم ولی چون دیگه الان صددرصد شده پس :
گنجیشک پر دانلود شبانه پر وب گردی روزانه پر استفاده ی معقول از وسایل دیجیتال پر ارتباط با سایر دنیا پر باز شدن درهای ذهن پر زندگی مثل ادم پر حق حیات پر........ ای بابا از توی غار نرو بیرون خطرناکه .. از درخت چرا داری میری بالا برگرد بیا بازی همه چی پرمون رو ادامه بدیم.................>و این پیشرفت اینده ی مردم ماست:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رضايت مشتری و مشتری مداری در پارس آنلاين يك شعار لوكس نيست
بابا این همه ولخرجی و اسراف نکنین حرام است. مردیم از خوشحالی و خوشبختی. یکم به ما سخت بگیرید. طرف هر چی میریم هیچ محدودیتی و کمبودی برامون نیست خسته شدیم، توی دنیا پر از محدودیت هست اینجا فقط بهشت برین است.
ما اصلا نمیدونیم شعار غیرلوکس چی هست تا حالا تجربه اش نکردیم. :n19:
مملکت لوکس، زندگیمون لوکس، اینترنت لوکس، شعار لوکس...قیمت ها هم لوکس. دیگه چی میخوایم؟ :34:
----
اول گذاشتن ملت خودشونو تخلیه کنن و واکنش ها انجام بشه و اون رو ببینند دوباره خبر رو برگردوندن اینطوری ممکنه برخی در زمانی که آمپرشون پایین هست کنار بیان به تصور خودشون. مثل گدایانه ماهانه شون که میخواستن استارت بزنن.
خوب رگ خواب جماعت دستشونه.
من خط دومم رو از صبانت به پارس برده بودم بزودی تمام میشه تمدید نمیکنم دارم میگردم کوچ کنم. خط اولم هم همین اتفاق واسش میافته. در کل بمونم خرجش بیشتر از 5-10تومن رانژه است.
بله بالاخره اومد من اینو به عنوان یک پست تو پیچ فیسبوکمون گذاشتم اگه دوستان خاسن بیان حتما نظر بدن !(دوتا ++ را از بین آدرس پاک کنید.)
مطمئن باشید الان یک سوم هست . چند ماهه دیگه نیم بها . چند ماه بعدش کلا برش میدارن .... واقعا متاسفم ...
پارس آنلاینم پر، پیش به سوی مخابرات! لااقل سرعت اسمیو میده به کاربر و نامحدوده!نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
مخابرات همه شهر ها نامحدود نداره... :n28:نقل قول:
نقل قول:
مخابرات فارس از بعد از تابستان دیگه کمپینی راه ننداختهههه
حالا که پارس انلاین انقدر نامرده و خون مارو تو شیشه کرده خواهشمندم هر کسی هر جور که میتونه از پادس بره و کاربرای بیشتریم با خودش ببره اصلا میگم همگی یه قرار بزاریم همزمان سرویسمونو جمع کنیم
کفرم درآوردن بی*****ا :grrr:
تا 10 آذر 20 روز وقته من نامردم اگه تا اون موقع زیر 100 گیگ دانلود نکنم
سلام دوستان..
من تا الان از پارس سرویس میگرفتم، ولی وقتی این خبر مسرت بخش:n02: رو شنیدم میخوام برم شاتل:n29:
فقط یه سوال داشتم:
این دو تا سرویس شبانه رایگان ندارند؟؟
...
در ضمن من فقط وفقط سرعت شبانه برام مهمه البته شبانه رایگان!
پیشنهاد شما چیه؟
خوب من که 30 آبان سرویسم تموم میشه همون روز هم زنگ میزنم میگم تخلیه کنن
یه هفته بی نت باشم بهتر از اینه که پول بریزم تو جیب این دزدای سر گردنه یه مقدار یوزرهاش زیاد شده هوا ورش داشته که چه خبره
مرد باشید و تخلیه کنید تا اینا یه مقدار حساب کار دستشون بیاد
دوستان همه تخلیه کنید البته برید مخابرات چونکه بقیه شرکت های خصوصی هم مثل اینکه همین برنامه رو دارند
نه تنها خودتون تخلیه کنید هر کس تو آشناهاتون هم هست راضی کنید که تخلیه کنند
من که فردا میرم تخلیه ... هم خودم میرم هم تخلیه صحبت کردم هم پدرم ... هم عمم ... هموم عموم ... هم3 تا پسر خالم ... دو تا دوستام که به پیشنهاد خودم رفتن تو این کوفتی سرگردنه گیر ... این چند تا رو فعلن پارس آفلاین داشته باشه تا نامردم 10 نفر دیگه رو هم کاری نکنم تخلیه کنن ... تا اینا باشن سر به سر ما نذارن این دیگه چیزی نیست که زوری بتونن با ما انجام بدن
:n10:
:n08:
واقعــــــــا متاسفم
خاک بـــــــــــــــر ســـــــــــــــرشـــــــ ـــــــون
فقـــــــط امیدوارم همینطــــــــــور که دوستــــــــــــان اینجــــــــــا نارضایتی شـــــــونو نشـــــــــــــون دادن تخلــــــــــیه کنـــــــــن کـــه فقط شــــعار نباشه و ایـــــــن دزدای مجــــازی بفهمـــــــــــــن مردم گــــــــــاگول نیـــــــــــستن !