ما که گفتیم کسی محلمون نذاشت!!
اینم ایدی من هست:
The Death Warrior
اگه لطف کنید برای من هم دعوت نامه بفرستید!
Printable View
ما که گفتیم کسی محلمون نذاشت!!
اینم ایدی من هست:
The Death Warrior
اگه لطف کنید برای من هم دعوت نامه بفرستید!
یکی لطفا شفاف سازی کنه ! موندین بین زمین و هوا
اینجا بمونیم یا بریم ترایب جدید !
اصلا چی شد که اینطوری شد .
هادی نخند صفا هم هستانقل قول:
noob بازی شد!نقل قول:
آخه ما ایرانی چه به قبیله داری!
خدایی تو این یه سالی که تو ورد 28 بودم
این لیدرهای خارجی رو دیدم
کفم بریده!
اینقدر زمان بندی دقیقی دارن
اینقدر سیاست درستی دارن!
اما ما با خودمون مشکل داریم!
علیه هم جوسازی می کنیم!
برید پروفایل قبیله سعید رو ببینید!
آخه مرد مومن این رسمشه؟
سعید ، مهرداد ، از این کارتون خجالت بکشین ...
من خودم الان شاید چندین ماهی بشه که سعید و مهرداد رو میشناسم ... تا حالا هیچ وقت ندیدم این 2 تا با هم اینجوری کنن و همیشه به هم کمک میکردن و یکی از صمیمی ترین دوست های همدیگه بودن جوری که پسورد های اکانتشون دست هم دیگه بود .
واقعا من الان که دیدم رفته سعید یه قبیله دیگه زده و مهرداد هم از اونور گفته که سعید میخواسته ویلایج های مارو فارم کنه ... !!
واقعا زشته ... مردم دارن بهمون میخندن !
الان هم همینطور دارن بچه ها از ترایب میرن ... بابا خجالت بکشین !
جون من بیایین اختلافات رو کنار بزارین و از نو شروع کنین ...
منه بد بخت هم 20 تا نیزه دار با پالادین فرستادم توی یه روستای بربری و بعد دیگه برنگشتن !!
به این میگن بد بختی کامل !
الان باید 20 تا اسپر جدید با ریسورسی که میخواستم باهاش ساختمون سازی کنم بسازم !
ای خدااااااا
واسه شفاف سازی میگم این مهرداد من نیستماااااانقل قول:
در ثانی تا جایی که من یادمه این 2تا همش با هم دعوا داشتن
اگه دعوا داشتن چرا اومدن با هم ترایب زدن ؟
مگه مسخره بازیه ؟
من یکم دیر رسیدم میشه الان تو یکی از تیم ها رجیستر کنم ؟
اختلافات بر سر لیدری در تیم براوو بالا گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کدوم تیم برم ؟
خیلی ببخشیدا اگر با هم مشکل داشتن چرا با هم قبیله زدن ؟
دوستان راست میگن این خارجی ها فو ق العاده برنامه ریزی میکنن و سر موقع اجراش میکنن ولی ما فقط خود زنی میکنیم
بازیه خوبیه منم عضوم
دهن yeoviltown123 رو سرویس کردم ! :27::27:نقل قول:
اومده بهم میل داده میگه بزار من لیدر دوم باشم ، تورو خدا ... تو لیدر اصلی باش فقط من لیدر دوم باشم ! :27: منم گفتم تیمی که 2 تا لیدر داشته باشه مثل غذایی میمونه که 2 تا سرآشپر داشته باشه :21:
حسابی داریم میخندیم ... :31:
الان فعلا دلم به حالش سوخت و گفتم در صورتی که قول بدی لیدر دوم باشی کاری باهات ندارم :31:
قربونتون
M-Pro
خدا لعنتت کنه رفتم فروم رو که دیدم فقط داشتم میخندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خدا تا نیم ساعت پیش لیدر بود ! یهو همه چی ریخت بهم .
رفتی تو فروم ضرب المثل ایرانی میگی آخه اون از کجا میخواد معنیشو بفهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ضایع شد . خدایی دلم به حالش سوخت ! چطور دلت اومد باهاش اینکارو کنی ؟ من اگه جای اون بودم اکانتمو دلت میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خودش یدفعه اومد شاخ شد ! هنوز هم دسترسی فروم مدش قطع نشده :31:نقل قول:
ضرب المثل که باحال بود ... فکر کنم فهمیده باشه چی گفتم :31:
نه بابا ... طرف یهو اومد لیدر شد منم زدم پس کلش ! :27:
توی ورلد 8 هر نیزه دار میتونی چقدر از هر ریسورس رو بدزده ؟
نقل قول:
من گفتم ایمیل بفرستید برام 200 نفر منو دعوت کردند خیلی زحمت می کشید میگید دعوت شدی...
آقایان یه حمله داره بهم میشه اگه زنده بودم دو باره میام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چند تا سوال ديگه هم داشتم:
1- سايتي رو نميشناسيد كه بفروشه؟
2- اسم دقيق بازي و ورژنش چيه؟
این بازیش توی مرورگر اجرا میشه عزیزمنقل قول:
1 - این آدرس بازی :اینم اسم بازی : Tribal Warsکد:www.tribalwars.net
نیاز به هیچی هم نداره !
من دقیقا به همین دلیل نیومدم تو ترایب ایرانی ... تو ورد 20 هم یادمه دعوا دشه بود ... چه ارزشی داره بخاطرش دعوا می کنین ؟؟
در ضمن انقدر نگین ما ایرانی ها ... از خودتون مایه بزارین ...
چی رو بفروشه ؟؟نقل قول:
- سايتي رو نميشناسيد كه بفروشه؟
2- اسم دقيق بازي و ورژنش چيه؟
اسم بازی Tribal wars هست ... ورژنش هم تو صفحه اصلی نوشته ، هر چند بار آپگرید میشه ، الان نمی دونم دقیقا کدوم ورژنه ...
دوست عزيزنقل قول:
كاربري با اين اسم تو ورلد 38 وجود نداره
نتونستم پيداتون بكنم
خب اون كسي كه بايد ميل بزنه شما هستيد و اينكه اسم ترايب ما WOSS هستش و در كا 54 هستيمنقل قول:
فكر كنم بتوني پيداش بكني
خدا بده رو یکمی...من از کجا باید میدونستم که اسم ترایب شما ووس هست میشه بگید؟!کسی به من نگفته بودم من میرفتم برای کل ترایب های داخل بازی مینوشتم are u persian ؟!!نقل قول:
تازه خوبه همونم فرستاده نشده میگید شده...
The invitation of the tribe Warriors Of The Shining Sun has been withdrawn دعوتنامه ی ترایب مبارزان خورشید تابان برداشته شد...
جدیدا به این میگن دعوتنامه نه؟!
آقا ترایب خوب توی کا 54 کیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مباحث دیشب رجوع کن تا روشن بشه ایرانیها کلانقل قول:
با خرد جمعی مشکل دارن :31:
خوب من یکی اهل این کار ها نیستم ...نقل قول:
به مباحث دیشب رجوع کن تا روشن بشه ایرانیها کلا
با خرد جمعی مشکل دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یادمه ، هیچ وقت دو تا ایرانی نباید دوک یه ترایب باشن ، حتما یکیشون اونیکی رو میاره پایین تا خودش تنها بشه دوک ...
Hm .... !
سلام .
می بینم که خیلی از بچه ها ناراحتن !
من چیکار کردم ؟
جز اینکه دلم نخواست ترایب ایرانی زود نابود شه ؟ جز اینکه دلم نخواست مثله سری های قبلی شه !؟
شما ها کارای مهرداد رو ببینید ! ( مثل روز روشنه که فوقش یه هفته دیگه دووم بیارین ! )
اون دقیقا 4-5 تا اشتباه گنده داشت و من بهش می گفتم و به شوخی ردشون میکرد . آخه مگه بچه بازیه ؟؟؟
به قول خودش تو پاک سازی فروم ترایب زد همه چیو خراب کرد !
با لیجنسی اتحاد تشکیل داد ( اونا خودشون کمتر از شما عمر میکنن !!! )
من بهش گفتم قبول نکرد حرفامو و من گفتم نمی خوام لیدر باشم و می خواستم بمونم تو ترایب اما تو اون کنفرانس خیلی بد حرف زد و ...
من هرگز نگفتم به ترایبتون حمله میکنم هرگز!
اون میل زد به همه که
Hi Dear Mates
First Thing : Player [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wants to farm
our members
don't give him enough time and make
him a nice farm
بنظرتون کارش جالب بود ؟ من واقعا خندم گرفت از این بچه بازیش!
به هر حال من ترایبمو تشکیل دادم و هر روز هم داره قوی تر میشه !(تا الان 8 تا ایرانی هستیم توش و به ز ودی بیشتر میشیم)
و تا یک ایرانی تو ترایب شما هست من بهش حمله نمیکنم!
فقط چون 4 تا از اعضاتون دقیقا چسبیدن به من مجبورم فارمشون کنم !
ولی هرگز نیروهای اعضای ترایب من به سمت روستاهای ایرانی نمیرن !
ثانیه شماری کنین واسه زمان نابودی ترایبتون ( همیشه تا زمان نوبل میرفتن ترایبای ایرانی ولی ایندفه تا همون موقع هم نمیمونن)
در آخر: تو این ورد حدود 40 تا ایرانی هست ! واقعا حیفه که نتونیم خوب پیش بریم.
هر کی خواست و هر موقع خواست میتونه به ترایب من بیاد .
ممنونم و بای
راستی این رسمش نیست !
محمد شنیدم دوستای تو خوب به من توهین کردن و تو هیچی نگفتی!
:|
این دیگه جای هیچ حرفی باقی نمی زاره .
توی کدوم منطقه ترایب زدی؟
سلام سعیدنقل قول:
کی همچین اتفاقی افتاده ...
فکر کنم خبر رو اشتباهی به گوشت رسوندن عزیزم !
بیشتر بچه ها کا 54 هستن !نقل قول:
ولی کت 64 هم بهمون نزدیکن.
من دو گروه ایرانی تو اون کت دیدم که بزودی میارمشون به ترایبم.
از ورد 6 و 18 اومدن به ورد 38 !
انگار خیلی هم با تجربن.
فکر کنم تعداد ایرانی های این ورد به 50 برسه !
که همه هم نزدیک هم هستن.
من توی 64 هستم،
واسم دعوت نامه بفرست بی زحمت.
king sanr
راستی الان من نمی تونم توی این ورد وارد بشم،شما چطور؟
اقا ممنون که زحمت کشیدی،من توی ورلد 37هستم،ای داد!نقل قول:
شما 38 هستید؟یعنی همه اونجا جمع شدن!پاشم بیام اونور؟
"لطفا نریزین رو سرم که اقا تو مگه پست ها رو نمیخونی"چون ماشاالله زیاد اینجا پست زدن من وقت نمیکنم:10:
تو مگه پست هارو نمی خونی:دی
امون ما آخر نفهمیدیم یکی با اتحاد خورشید تابان اومد گفت همون که عکس براد پیته حالا شما میگی نه یکی دیگست یکی بگه اینجا چه خبره...؟!!!
بعد اینکه اگه این خورشید تابان ایرانیه پس چرا همه جاش انگلیسیه یکی کمک کنه!
قبیله ی شما چرا دیگه اینجوریه؟؟؟؟نقل قول:
رفتین توی پروفایل بر ضد قبیله ی woss مطلب گذاشتین!
درسته که حرف بدی زدند،ولی این روشش نیست!
درسته من با سعید جان موافقم ما ایرانی هستیم باید با هم دشمن باشیم؟!>>>>اصولا ایرانی ها جمع میشوند که خارجی هارو سرکوب کنند شما ها هم از خرشیطون بیاید پایین بیاید با هم دوست باشیم یا اصلا بیاید تو ترایبمون...تا نشون بدیم قدرت اولیم(البته الان که قدرت دومیم:دی)
ای کاش قدر این روزها رو میدونستیم تو هیچ وردی این تعدد ایرانی ها این هم به این نزدیکی به هم وجود نداشته و نداره
کاش قدر این موضوع را میدونستیم
دمتون گرم بابا ما بعد از دو سال دوباره خواستیم تریبال بازی کنیم گفتیم با بچه های ایرانی تو یه گروه باشیم !
اول که دعوت میکنید به ترایب بعد بدون دلیل پرت میکنین بیرون . ایول بابا
معلوم نیست چه خبرهنقل قول:
اون یکی رو دیس بند کردند
الان یکی دیگست انگار بچه های ایرانی تو این جمه شدند
به آی دی king sanr پیام بده تو بازی تا دعوتت کنه