باسلام خدمت همه اساتید...اگر زحمتی نیست ، 5 عطر با پخش بو و ماندگاری بالا برای فصل تابستان و 5 عطر هم با این خصوصیات برای فصل زمستان معرفی نمایید ...واقعا ممنونم
Printable View
باسلام خدمت همه اساتید...اگر زحمتی نیست ، 5 عطر با پخش بو و ماندگاری بالا برای فصل تابستان و 5 عطر هم با این خصوصیات برای فصل زمستان معرفی نمایید ...واقعا ممنونم
برای زمستان:نقل قول:
توسکان لدر از تام فورد
بلک ارکید از تام فورد
هرود از مارلی
تغ از هرمس
پیورهاوانا از تری ماگلر
وان میلیون از پاکو رابان
برای تابستان:
اونتوس از کرید
مونت بلنک لجند (مشکی)
ایسی میاکه بلو
آلور اسپرت از شنل
بلو د شنل
ممنونم ناظر انجمن...تشکر.
جورجیو ارمانی مدل ارمانی کد ( 75 میل اگه درست یادم باشه) میارزه 120 تومن بخرم؟تستر هم هست.
اون 100 میلش که بزرگتر هست رو یادمه 3 سال پیش گرفتم 100 تومن الان قیمت کردم گفتن بالای 250 تومن :n04:
دوستان تا 150 ادکلن برای هدیه (به یکی از دوستان پسر که 20 سالشونه) چی پیشنهاد میدین؟ یه چیزی که یخورده تک و خوشبو باشه بازم هر چی سلیقتونه؟ مرسی
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلامنقل قول:
یه ادکلنی که جدیدا خودم هم استفاده می کنم B.U.T Hermes هستش. ( اسم کاملش TERRE D.HERMES )
قیمتش خیلی ارزون تر از اونیه که شما فکر می کنید و من هم تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه. (به قول خودتون تکه)
البته B.U.T XERYUS و B.U.T STILL هم خوبه ...
باز انتخاب با شماست!:n16:
ممنون ولی دوست گلم موضوع قیمتیه که میخوام بیشتر باشه این رفیق ما چون پولداره حداقل 150 میخوام باشهنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اگر مطمئنید که تستر هست و عطر فیک نیست بله 120 مناسبهنقل قول:
بله هر دو حجم 75 و 125 میلش بالاتر از 250 تومن هستند...
من چندتا پیشنهاد دارم که با توجه به قیمت خیلی عطرای عالی هستند ((از نظر شخصی خودم))نقل قول:
آزارو دسیبل
دانهیل قهوه ای
بلک ایکس اس پاکو رابان (کمی بیش از 150 هست البته)
مطمئن هستید در مورد TERRE D.HERMES؟:n36: 50 میلش بالای 200 تومن هست...:n39:نقل قول:
نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید، من یادم رفت که یه توضیحی رو بدم!
من خودم که گفتم استفاده می کنم و ارزونه، قیمت 20ml و جیبی اش رو عرض کردم.
من چون معمولا در حرکت بودم از جیبی اش استفاده می کنم و حواسم نبود که شما حجم بیشتری میخواین.
خیلی ممنون حتما امتحان میکنم.کسی نظری در مورد davidoff the game نداره؟ البته 200 تومنهنقل قول: