512 شبانه سرعت 180سایت های داخلی و 100 سایت های خارجی ،متوسط بین 2 تا 3 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
Printable View
512 شبانه سرعت 180سایت های داخلی و 100 سایت های خارجی ،متوسط بین 2 تا 3 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
خوبه باز من قبل عید با همین 2 مگ کمتر 4.2 و حداکثر 6.1 گیگ میگرفتم ولی روزگاره دیگه الان افتادیم به گدایی سرعت :) حالا خدا کنه گذری باشه ما که دانلودهمونو کردیم بقول دوستمون میگفت برای یکی شبانه 4 گیگ کمه برای یکی 1 گیگ بسه کاری که فعلا میشه کرد صبره :n23:نقل قول:
نقل قول:من باید صحبت کنم که 512 سرعت شبانهاش تو منطقه ما چقدره؟ اگر خوب باشه میگیرم اگرنه باید بروم یک ISP دیگه چون من اینترنت را برای دانلود رایگان شبانهاش میخوامنقل قول:
به هر حال من میام صبانت بگیرم ببینم در چه حده اگه پینگش این طور باشه که عالیههههه:n16:
راستی ما رو خط تلفنمون نویز هست اگه موقع گرفتن اشتراک کسی رو می فرستن درستش کنه؟ یا باید خودمون درستش کنیم؟:n13:
اگه دانلود شبانه می خوای فقط آسیا تک بگیر اونم 1 مگ یا 2 مگ 10 گیگ سرعت دانلود شبانه رو 100 یا 120 کیلو می مونهنقل قول:
نقل قول:آخه اسیاتک هم زمان دانلود شبانه اش کمتره و هم به جای رایگان بودن نیم بهاست!نقل قول:
کم تره؟؟ از 1 تا 8 کمه؟؟؟:n24:نقل قول:
چون محدودیتی رو دانلود شبانه نداره برای همین زیر 10 گیگ نیم بها گذاشته !
تقریبا من هم به همین شکل اما کمتر از 180 حول حوش 150نقل قول:
آخه من 6 گیگ در ماه میخواستم که آسیاتک زده (1 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 صبح رایگان) یعنی عملاً 3 ساعت رایگان داره اما با سرعتی که شما میگی این سه ساعت بیشتر از 5 ساعت صبانت میشه دانلود میکردنقل قول:
این مشکل را من هم دارمنقل قول:
صبانت یک مدت بود که سرعت شبانهاش یک شب خوب بود سه شب خراب میشد
من به همان 2 شب در هفته سرعت خوب هم راضی بودم اما الان چند شبه که سرعت ثابت شده روی 25-30
صرف نمیکنه که کامپیوتر را تا صبح روشن بگذاری برای 700 مگابایت!
قرار بود تعرفهها را کم کنند صبانت زده سرعت شبانه را نابود کرده!
باید یک شرکت دیگه پیدا کنم