سلام دوستان
من میخواستم یه اشتراک وایمکس بگیرم . من کرج هستم گوهردشت . بلوار انقلاب کنار ورزشگاه انقلاب . می خواستم کسانی که تو این نزدیکی ها هستن . بگن مبین نت چطوره تو این منطقه .
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من میخواستم یه اشتراک وایمکس بگیرم . من کرج هستم گوهردشت . بلوار انقلاب کنار ورزشگاه انقلاب . می خواستم کسانی که تو این نزدیکی ها هستن . بگن مبین نت چطوره تو این منطقه .
ممنون
اگه نگاه کنید تو صفحات گذشته به اندازه کافی از ایشون دفاع کردمنقل قول:
درضمن فقط جمله شون رو نقل قول کردم و اصلاطرف صحبتم ایشون نیست بلکه مبین نت هست
امیدوارم که این مطلب رو نیز به افراد مربوطه در مبین نت انتقال بدند تا با این عوامل فروش برخورد بشه
سلام داداشنقل قول:
پس تهرانپارس خوبه وضعش ؟ نگيرم بد باشه سرعتش براي خودم نيست براي كسي هست سر در ننمياره گفته آمار بگيرم حالا بد نباشه
من كارمند شركت هستم ولي نامه بهم نميدن ميتونم 1 مگ بگيرم يا هيچ راهي نداره ؟ بعد ضمنا الان يكسال 25 گيگ قيمتش 250 تومنه طرح تخفيفي چيزي نداريد براي اول مهر
دوستان اون تعرفه هایی که توی کنترل حساب هست مال سال 90 هست و احتمالا یک به هشت هستند.من یکی تعرفه 1024 رو انتخاب کردم و مشکل کندی سرعت حل شد.2 مگ داشتم همیشه کمتر از 512 بود اما 1024 طرح قدیم رو الان فعال کردم سرعت 1085 کیلوبیته و خوشبختانه افت سرعت نداشته و لیمیت هم نیست.(اهواز) ... امتحان کنید ببینید برای شماها هم همینطوره؟
فکر نکنم بین یک به هشت و یک به چهار فرقی داشته باشه. انگار فقط بازی با کلماته. من قبلاً 512 یک به هشت داشتم. خیلی راضی تر بودم تا زمانی که 1 مگ یک به چهار داشتم.نقل قول:
سلام
بازم میگم
انگاری زیادی داره حجم کم میشه
اقای مبین نت پیگیری کنید
ممنون میشیم
نقل قول:
منم که گفتم مشکل افت سرعت حل شد.مشخص شد که اهواز مشکل نداره اکانت های جدیدی که مبین زرت میده مشکل دارن.کسانی که میخواهند طرح تمدید کنن بهتره از طرح های قدیمی استفاده کنن.
یکی نیست جواب مارو بده....خواهر مادر مبین نت رو یکی کردین بس که تعریف میکنید ازش....یکی از اساتید هم جواب ما رو بدن بیزحمتنقل قول:
همون درسته. یوزر و پسورد روی مودم باید باشه. کارمند عامل فروش بصورت برچسب چسبوند روی پایه مودم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
123456
در این مورد زیاد بحث شدهنقل قول:
از برنامه های نشون دهنده پهنای باند مصرفی استفاده کن ببین با هم می خونن یا نه