البته این فیس ها که هیچ کدوم ساخته من نیست من توی پستی که پچ گذاشتم باید یه تشکر بلند بالا از همه کسانی که نمی شناسم تشکر می کردم کسانی که سازنده این کیت ها و فیس ها بودن از خود مهدی که که خیلی سریع خبر و خود این فایل ها رو توی تاپیک ویرایش به ما می رسوند. که دستش رو می بوسم. من اصلا ادعا نمی کنم که پچ مذکور حاصل تلاش من هست من معتقدم این یک مجموعه و پکیج و یک گلچین از کار های فیس ساز ها و کیت ساز های بزرگ دنیاست که من اونها رو دانلود و در اختیار شما قرار دادم. من هیچ کدوم از این فیس ها و کیت ها رو نساختم و تا حالا هم هیچ وقت این کار رو نکردم. من از زمانی که کار با کیت سرور زو یاد گرفتم متوجه شدم که بهترین کار دانلود فایل های ادیت هست که بعد بتونیم با کیت سرور وارد بازی بکنیم
در ضمن مهم فایل فیس ها هست ریلینک که کردن که اصلا کاری نداره اصلا زمان هم نمیبره کل فیس های ریلینک شده شاید 1 ساعت هم وقت نبرده حتی اگه شما بخوای از یه ادیت فایل صفر کیلومتر استفاده کنی بازم مشکلی نخواهی داشت با توجه به راهنمای ریلینک کردن که توی صحهه 900 تاپیک گذاشتم خیلی کار راحتی هست
بله توی متن پچ هم گفته بودم آخرین DLC کونامی 1.05 هست و این پچ مطابق اون هست البته بعضی از تغییرات هم داده نشده. این DLC کونامی خیلی ضعیف هست یه بازیکن به اسم آسولین بود توی 2009 توی یه تیم هلندی بازی می کرد (ملیت اسرائیلی داشت)
من توی مستر لیگ می خریدمش این بازیکن به کل توی 2010 حذف شده بود من دیشب که به لیست جدید تیم بارسا نگاه می کردم دیدم بارسا توی پنجره تراسفر زمستانی این بازیکن 18 ساله رو خریده ولی کماکان توی بازی نیست. عجیبیه که این بازیکن توی تیم اسرائیل هم نیست ولی پارسال بود!