ببینم چند تا یوزرت بن شد و کاراکترشون چی بود ؟؟ ( دوئلر و سرباز و کارگر و ... )نقل قول:
و آیا با یوزرات به یک نفر آتاک می دادی یا نه ؟؟مثلا با دو یوزر به یک نفر آتاک می دادی ؟؟
Printable View
ببینم چند تا یوزرت بن شد و کاراکترشون چی بود ؟؟ ( دوئلر و سرباز و کارگر و ... )نقل قول:
و آیا با یوزرات به یک نفر آتاک می دادی یا نه ؟؟مثلا با دو یوزر به یک نفر آتاک می دادی ؟؟
60000 بار توضیح دادم تو این تاپیک ! :((نقل قول:
بینم چند تا یوزرت بن شد و کاراکترشون چی بود ؟؟ ( دوئلر و سرباز و کارگر و ... )
پسوورد یکسان دلیل بن شدن من بود !! تو تیکت اینطوری جواب داده بودن
5 تا کاراکتر بودن 3 تا حدود لول 30 یکی لول 21 یکی هم لول 10
یه راه کوچیک هم هست....به همه ضعیفا حمله کنم و پولاشونو بگیرم و جمع کنم و یه سروسامونی به یوزرم بدم..ها؟
وقتی که قاطی کنم :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خیلی باحال بود...:10:نقل قول:
تو هم بد قاطی میکنیا...:31:
به درگاه الهی برات دعا میکنم ! :27:نقل قول:
و باز هم grave robber :
فکر کرده بود من کم میارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول خیلی باحال بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم بد قاطی میکنیا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خودت محتاجی به دعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین اینقدر برات کافی هست :21::27::31:نقل قول:
خدایا شانس بده :27: وضعیت مارو که دیدی !نقل قول:
راستی کاراکتر لیدرشیپ کارم لول 40 ه داره 41 میشه ! کم کم میگیرمت ! اینم جواد کردم :31: