سلام امروز هارد اکسترنالم این خطا رو داده
دلیلش از چی هست و ایا هارد کار خواهد کرد یا رو به موته؟ ممنون
Printable View
سلام امروز هارد اکسترنالم این خطا رو داده
دلیلش از چی هست و ایا هارد کار خواهد کرد یا رو به موته؟ ممنون
این ارور نشونه اینه که هد هارد شما نتونسته خودش رو کالیبره و Align کنه و چون عدد 1 رو نشون میده فعلا مشکلی نیست ولی اگه عدد زیاد بشه مشکل آفرینهنقل قول:
خیلی ممنون ؛ با نرم افزار HD SENTINEL هم تست کردم اما اون هیچ اروری نداد!! کلا آیا میشه این ارور رو نرم افزاری تعمیر کرد در منزل یا نه باید پسپریش دست سرنوشت؟نقل قول:
و اینکه اگر عدد هی زیاد بشه باعث کندی میشه فقط یا نه ناگهانی دیتا هم از دست میره؟
دوست عزیز شما چند وقت به چند وقت چک کنین اگه عدد 1 ثابت مونده بود و زیاد نشد که جای نگرانی نیست ولی اگه در تست های بعدی عدد زیاد شده مثلا بشه 4 یا 6 یا 10 و ... و همینطور زیاد بشه البته اون موقع نرم افزار Hard Disk Sentinel هم درصد سلامت رو دیگه 100 نمیزنه باید به فکر هارد جدید باشیننقل قول:
داداش لطفا کمک کن کام÷یوترم هیچی نداره نه گرافیک داره نه کیبرد فارسی کامل داره همه چیز تو 2 درایوام بود[IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
- - - Updated - - -
داداش لطفا کمک کن کام÷یوترم هیچی نداره نه گرافیک داره نه کیبرد فارسی کامل داره همه چیز تو 2 درایوام بود[IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درايو مربوط به Disk0 در عكسي كه گذاشتيد Letter ندارد . در همان برنامه disk management ویندوز روی پارتیشن مربوط به Disk0 راست کلیک و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید (عکس زیر) .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق عکس زیر دکمه change را بزنید .
طبق عکس زیر از منوی پایین آمدنی حروف دلخواه را انتخاب کنید . دقت کنید که این حروف برای درایو دیگری استفاده نشده باشد .
داداش این که هیچی توش نداره چیکار کنم:n28:
احتمالاً فرمت شده . چون همانطوري كه قبلاً گفتم درايوهايي كه قرارهست ادغام بشن فرمت ميشن . برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional رو نصب و اجرا كنيد ببنيد چيزي پيدا ميشه يا خير . آموزش استفاده از اين برنامه در پست دوم تاپيك زير موجوده .نقل قول:
فقط دقت كنيد كه روي اين هارد ديسك چيزي ذخيره نكنيد . اطلاعاتي كه بازيابي ميشه رو روي هارد ديسك ديگه ذخيره كنيد .
از این نرم افزار قوی تر هم هست چون فیلم ها م بر نگشت نرم افزار های هم که داشتم بر نگشت بعد داداش این دو ترا هست چیز دیگه ای ندارم اینارو توش بریزم چیکار کنم
داداش تو این برنامه چیزی نداره که بزنم فقط دنبال یه چیز خاص باشه مثال پوشه برنامه هام