سلام مخابرات تبریز که عالیه من 2 مگ کمپینه تابستانه دارم 3 گیگ حجم قیمت ماهیانه 15120 تومن سرعت دانلودم تا 1.3 مگ بر ثانیه بازه ولی نمیتونم همه سرعت رو بگیرم چون خطم ضعیفه تو تبریز مخابرات فعلن بهترینه از لحاظ سرعتنقل قول:
Printable View
سلام مخابرات تبریز که عالیه من 2 مگ کمپینه تابستانه دارم 3 گیگ حجم قیمت ماهیانه 15120 تومن سرعت دانلودم تا 1.3 مگ بر ثانیه بازه ولی نمیتونم همه سرعت رو بگیرم چون خطم ضعیفه تو تبریز مخابرات فعلن بهترینه از لحاظ سرعتنقل قول:
مخابرات فارس... شما با اینترانت کار نکردی احیانا؟نقل قول:
چرا ایشون خودش ایترانت داره از آسیاتک گیگی 400 میدهنقل قول:
اینجا تاپیک پارس انلاینه یا مخابرات ؟ درباره ISP های دیگه توی تاپیک خودشون و یا به صورت خصوصی بحث کنید
کسی اینجا هست که از طرف پیج فی س بو ک پارس انلاین بلاک شده باشه ؟ من یه کامنت اونجا گذاشتم ( مودبانه هم گفنم ) . ادمینشم اومده جواب داده. اما الان که میخوام جواب ادمینش رو بدم میگه قادر نیستم کامنت بزارم
نکنه هرکی از شرکتشون انتقاد کنه رو بلاک میکنن جدیدا ؟ قبلا اینجوری نبودن
بابا مخابرات اینا خیلی مفت میده 2 مگ نامحدود رو میده 40 تومن اسیاتک همین میده 200 هزار تومننقل قول:
یعنی خاک بر سر مخابرات قم الان زنگ زدم میگه
اینترانت نا محدود که نداریم محدودش هم گیگی 2000 هزار تومن:n04:
ای خدا این دهناد کی میمیره که ما از دستش راحت بشیم:n27:
ممنون جواب دادی.نقل قول:
شب رو امتحان نکردی چجوریه؟
آقا ... احتراما اینجا تاپیکه پارس آنلاینه نه مخابرات تبریز!
اینم سرعت الان من با 3 تا خط 9 مگ که با هم میکس شده !!! یعنی 3 تا 9 مگ شده این حالا دیگه ببین اگه یکی بود چی میشد !!
حالا اون دوستمون بیاد بگه تو شب میخوایم بازی کنیم نمیشه !! دوست عزیز اینم وضعیت روز ( الان که حجمیه کسی هم دانلود نمیکنه !! باز بگید کیفیت به خاطر دانلود اومده پایین !! ) مشکل این شرکت جای دیگس الکی بهانه کردن دانلود شبانه ........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر آدم باید پر رو و بی شرم باشه که در ساعاتی که پولی نبود، میخوان از این به بعد پول بگیرن بعد هنوز اون ساعات رو رایگان بنامند!!! ("در کیفیت سرویستون در زمان رایگان تاثیر میگذاره")
همه دنیا رو نمی بینند که اینترنت کابلی نامحدود ارائه میشه میرن میگردن شپشستان اینترنت کابلی محدود میده یا نامحدود چند گیگ میده چند میده ضربدر 100 کنن قیمت رو و بنداز به ایرانی جماعت.
اول رایگان حالا 1/2 و 1/3 بعدش عینا پات حساب میشه دهه آینده باید وام بگیری...
اونایی که خوش بین بودند تحویل بگیرند.
به نظر میاد که طرح فشفه برای کسانی که دانلود زیادی دارند خیلی به صرفه هست .
مثلا 40 گیگ میشه 30000 تومان . با طرح فشفشه . جوری هست که حتما نباید شبانه دانلود کنید . هر زمان که بخوای میتونی دانلود کنی .
ولی برای پارس انلاین باید 13 گیگ داشته باشی که حساب کنید حدود 60 تومن باید بدید تا بتونی 40 گیگ اونم تو بازه شبانه بتونی دانلود کنی !!!!!
البته این طرح فشفشه های وب Hi Web فکر کنم فقط یک بار میتونی در هر بار تمدید قرار داد استفاده کنی !!! همشون دزدن :n02:
طرح فشفشه زیر ابی های وب هستنقل قول:
یکی به نعل و یکی به میخ
و گرنه اینا تصمیم گرفتند هرگیگ به قیمت الان بفروشند
اینا حساب کردن مثلا شخصی میاد در روز 100 مگ مصرف کرده
900 مگ شبانه دانلود کرده رایگان
یک گیگ دانلود داشته پول 100 مگش داده
حالا با این طرح طرف 100 مگ روزانه مصرف کرده 900 مگ هم شبانه که 300 مگ ازش کم میشه
حالا یک گیگ دانلود داره مجبور پول 400 مگش بده
برای اینکه مبادا شخصی هزینه هاش با دانلود شبانه کاهش بده
ادمین اینستاگرام میگه تا فردا نتیجه مشخص میشه
خدایا این وضعیت اینترنت ماست خودت بیا مارو ببر اصلا :n14:
یعنی چی میکس کردم؟ با چی میکس کردید تا اونجایی که من می دونم همچین قابلیتی در ویندوز نیست؟ اگر میشه به ما هم یاد بدیدنقل قول:
داداش یعنی یه روتر سیسکو 3 تا خط گرفته و روی هر کدومشون اینرنت بعد سه تا وصل کرده به روتر و یه سرعت یه جا وصل کرده به کامپیوتر قمیت روتر ها هم بالا 700-800(سیسکو)نقل قول:
بچه ها الان این طرح فعال شده؟؟ من دیشب دانلود کردم صبح بیدار شدم حجمم تموم شده بود
1 گیگ حجم داشتم
مدل روترش چیه؟نقل قول:
512 . محدود . 9 مگ بسته شده
نمیدونم خودشون میان ج میدن ولی روتر های ارزونتری هم فک کنم باشن (دی لینک . تی پی لینک)نقل قول:
سلام
اقا این قضیه اینترنت رایگان شبانه چی شد
من یه رفیقم میگفت که هنوز این قضیه هستش و از 10 اذر اینترنت رایگان شبانه پولی میشه
منظورم اینترنت های محدود هستش
بله 10اذر میگن این اتفاق میوفتهنقل قول:
شبانه 2سوم رایگان و 1سوم پولی
ای حرصم میگیره از اینایی که اینقدر ساده هستن فکر میکنن این طرح به خاطر بالا بردن کیفت اینترنت اوناس !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای لود بالانسینگ من قبلا یه 470 تی پی لینک داشتم که خوب بود و دو خط رو بهش وصل کرده بودم قیمتشم به نسبت خیلی ارزون بود حدود 150 فکر کنم که تا چهار ورودی WAN داشت. بعدا که دیگه از حال و حوصله دانلود افتاده بودم، دیدم که دیگه نیازی نیست و یک خط رو کردم نامحدود مخابرات و روتر رو ردش کردم رفت. حالا هم که دیگه با برداشتن شبانه کلا نیازی به اینترنت پارس آنلاین نیست :n02: مودمم رد کنم بره !
اقا یه سوال
من نمی تونم از سرعت بالای سرویس استفاده کنم
اینترنت منو بالاتر از 4 نمی تونن ببندند
میگن نویز داری راستم میگم چک میکنم بین 9 الی 11 هستش
باید چیکار کنم تا بتونم حدااقل از اینترنت 9 استفاده کنم ؟؟؟
راست میگن اگه با 4 مگ snr 9 هست نمیتونی 9 مگ رو بگیری. سر خط چک کردی؟نقل قول:
سر خط 14 هستش
کار خیلی خاصی نمیتونی بکنینقل قول:
احتمالا فاصلت ازمرکز مخابراتی زیاده یا سیم فرسوده هست یا سیم کشی داخلی یا ...
ولی اگر بتونی مدم رو ببری سرخط تست کنی میتونی تقریبا بفهمی حداکثر کشش خطت چقدره
یا میتونی ازمودمهایی با چیپ برودکام استفاده کنی ممکنه اندکی وضعیتت بهتر شه
ضمن اینکه من سرویس دومگ دارم و خطم روی 9مگه و سرعتم تو طول روز 1.5مگ و شبها 1مگ و شبانه روی0.5مگ هست یعنی اینکه خیلیخودتو در گیر 9مگ و16 کگ نکن صرفا تبلیغانه
باوو من دارم با 400 دان میکنم
اگر خطمو عوض کنم احتمال تغییر هستش ؟؟؟؟
به طور قطع نمیشه گفت ولی خیلی خطوط قدیمی مال 10-20سال پیش هستند و طبعا استهلاک داشتند شاید وضعیتتت بهتر بشهنقل قول:
اگر شما سرعت دانلودتون در شب 400باشه مرکزتون خوبه ولی روز معمولا این سرعت خیلی شاهکار نیست
میتونی به خط جدید فکر کنی و لی فراموش نکن دانلود شبانه داره از 100در صد رایگان درمیاد و داره مشه67 در صد رایگان
پس اگه مستقیم هم سیم بکشی از سرخط نهایت بتونی 6 مگ رو بگیرینقل قول:
اره میدونم
من دوتا دارم
یکیش تو مغازه هستش که اون اصلا دان شبانه ندارم و برام مهم نیست
در روز کمتر از 400 میشه من دارم از ساعت 8 الی 12 شبو میگم
شبانه رو هم میزارم رو دان نمی دونم چند میشه
خونه رو هم با این وضعیت عوضش میکنم
یعنی الان وضعیت خیلی خوبه که از دو به بعد هیچ کاری نمی شه کرد دیگه اینقدر سرعت می اد پایین چون شما می خوای فیلم دانلود کنی ؟! منم از ادم های ساده ای مثل شما خندم می گیره که هنوز نمی دونی همین الانش شبانه که دانلود می کنی نصفش را پات رایگان حساب نمی کنن دارن سرت کلاه می گذارن :)نقل قول:
اینم تست الان بنده که شاهکاری به حساب میاد واقعا !! ( حتما دارن دانلودر ها دانلود میکنن سرعت اینقدر پایینه !! چیزی جز این که بلد نیستن دوستان حامی پارس !! :n01: )
پارس آنلاین آخه چرا بدی؟ :n27: داشتیم حالمونو میکردیما :n28:
من از این پارس میرم ولی همینجا قول میدم که انتقامم رو میگیرم :n02: یعنی کل 30-20 تا یوزری رو که آوردم مجبور به تخلیه میکنم :n09:
پیش بسوی آسیاتک
میگم جای این چی بگیریم ؟؟؟؟؟؟
من که خطم بالای 4 نمیکشه یه جای خوب ارزون بلدید بگید ؟؟؟
الان شبانه ست که وضع بده و میخوان درستش کنن؟؟؟
چرا هر چی دزد و بی شرف تو این مملکت به یه مقامی میرسه؟؟؟
نمیزارن از ترافیک هم دانلود کنیم کلا جمعش کنن...
بعد از چند ماه انتظار امروز ساعت 6 غروب از پارس انلاین یکی زنگ زد گفت بالاخره پورت خالی شد ایا شما هنوز adsl نیاز داری منم از همه جا بی خبر گفتم بله حالا قرار فردا برم ثبت نام الان که اومدم اینجا میبنم که اینم دانلود شبانه رو زدن مثل همین صبانت ترکوندن.
نمیدونم برم فردا صبح پارس انلاین کاراشو اینجام بدم یا همان نامحدود 512 مخابرات رو بگیرم؟
چه چیزایی برای جوونای ما ارزوی .خدا لعنتشون کنه بالاخره چوب این دزدیاشون تو زندگی میخورن