سلام
مرسی و همچنین شما هم خسته نباشید .
به نظر من اصلا دیر نیست . شما سال سوم هستی و عید رو در پیش داری که میتونی به نحو احسنت ازش استفاده کنی . ( به نظر من بیشتر هدفت رو ترم اول باشه چون ترم دوم خواه نا خواه بعد از عید یه مرور میشه ولی اونم بخون )
اون کتابایی که باهاشون حال می کنی که هیچ ولی برای بقیه ی درسا :
برای هندسه 2 مبتکران فرهاد ابولقاسمی رو پیشنهاد می کنم . کتاب خوبی هست ( عالی نیست چون اصولا واسه هندسه 2 کتاب عالی نداریم یعنی من تا الان ندیدم ) . هم به درد نهاییت میخوره و هم کنکور چون بهت اصولی یاد میده هندسه رو . برای نهایی هم فک کنم بدونی که کتاب درسی خیلی مهمه .
برای جبر و احتمال هم مبتکران ابوالفاسمی و عطا صادفی . این کتاب واقعا عالیه . از دستش نده
عربی رو زیاد سر رشته ندارم ولی میدونم باید پایه ی عربیت قوی باشه ( یعنی سال اول ) ولی باید مشخص کنی اصولا تو چه سبک سوالی مشکل داری ؟!
واسه حسابان من خودم وقتی سوم بود خیلی سبز و گاج رو زدم اما امسال الگو گرفتم خیلی خوبه به نظرم . هر سبک سوالی بخوای توش داره از آسون تا خیلی سخت اگه ازش درست استفاده کنی ( یعنی همون اول نری ستاره داراش رو حل کنی : دی ) میتونه خیلی بهت کمک کنه . بین گاج و خیلی سبز و هم خیلی سبز واقعا بهتره .
واسه فیزیک من الگو رو ندیدم ولی فیزیک 3 خیلی سبز احمد مصلایی بهترینه . یه چیز تو مایه های همون بازرگانی تو شیمی
فیزیک 2 هم اصلا کتاب خاصی براش وجود نداره ( چون مطالبش اکثرا تکرار می شه ) که بخواد فوق العاده باشه معمولا بچه ها واسه پایه کتاب جامع میگیرن که توش هست ...