دوست عزیز، IP مورد اشاره متعلق به شرکت اندیشه سبز هست، اینکه محل فیزیکی روتر مربوط به آن کجا ست، تغییری در مالکیت آن ایجاد نمیکنه. من هم در پست قبلی به مالکیت آن IP اشاره کردم.
همچنین، وضعیت اون IP تاثیری بر علت مشکل نداره؛ چون اگر اون IP مربوط به اندیشه باشه، تا اونجا trace میشه، ولی از اونجا به بعد که IP ها متعلق به مخابرات هستند، trace ادامه پیدا نمی کنه. اگر هم IP مربوط به مخابرات می بود، باز یعنی trace از روترهای اندیشه خارج شده، و به روترهای مخابرات رسیده، و در حال عبور از این روتر ها گیر کرده. در نتیجه در هر دو حالت ریشه مشکل به مخابرات میرسه، که این رو در پست قبلی هم بهش اشاره کردم.
البته از بحث فوق که بگذریم؛ من همچنان روی نظر قبلی خودم تاکید می کنم که ISP ها وظیفه دارند این اختللات را به مشترکانشان اطلاع رسانی کنند. این اختلال اگر حاصل ارتقاء شبکه بوده باشه، از قبل برنامه ریزی شده، و یک شبه مقدماتش محیا نشده، اگر هم حاصل بروز یک حادثه بوده باشه، ابعاد حادثه و تخمین مدت زمان رفع آن به سرعت مشخص میشه. ISP ها می تونستند در هر دو مورد به کاربرانشان اطلاع رسانی کنند؛ در حالت اول، می تونستند به کاربران هشدار بدند که در فلان تاریخ به مدت تقریبی فلان ساعت خطوط شان قطع یا دچار مشکل خواهد شد. در حالت دوم هم می تونستند علت بروز اختلال و زمان تقریبی رفع اشکال اعلام شده توسط مخابرات را به مشترکانشان اعلام کنند.
الان شما تشریف ببرید به سایت اندیشه سبز، دریغ از یک اطلاعیه در این مورد! انواع SMS های تبلیغاتی در طول سال برای مشترکین ارسال میشه، اما دریغ از یک SMS در جهت اطلاع رسانی درباره مشکل. ایمیل هم که جای خود داره. در حالی که اگر من دو روز در پرداخت شارژ ماهیانه تاخیر داشته باشم، انواع و اقسام تماس ها با من گرفته میشه که چرا دیگه شارژ نمی کنم؟
ISP باید بفهمه که در قبال مشترکینش مسئولیت داره، و بر فرض بروز مشکل از طرف مخابرات یا شرکت زیر ساخت، این ISP هست که واسطه بین مشترک و اون شرکت ها ست، و وظیفه اطلاع رسانی در این موارد بر عهده ISP هست.
امروز حدود ساعت 2 بعد از ظهر خط من دوباره وصل شد. در 24 ساعت گذشته حدودا یک یا دو بار در مدت زمان کوتاهی وصل شده بود، و مابقی زمان ها قطع بود.