قدیم تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشت الان دیگه ندارهنقل قول:
Printable View
قدیم تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشت الان دیگه ندارهنقل قول:
سلام:آقا خواهشا یکی بگه این طرح کمپین بهار تا بهار آیا ارزش سفارش داره؟
شبانه هاش سرعت دانلوداش اسمیه؟
ممنون
با سلام ، متاسفانه الان در حال حاضر بخش پشتیبانی آنلاین دیگه بر روی سایت VAS نیست و شما برای پیگیری مشکلاتتون حتما باید با سامانه 2020 تماس بگیرید . اما در مورد مشکلتون شما اکانتتون آپ نشده که میتونه به دلایل زیر باشه .نقل قول:
1 - شما یوزر و پسوردتون رو اشتباه وارد کرده باشید .
2 - در مرکز مخابراتی شما PVC های 5/51 تعریف نشده باشد .
3 - مشکلی در BRAS مخابراتی شما باشد .
مورد 1 ، در بسیاری از کاربران اتفاق افتاده ، پیشنهاد میکنم رمز اکانت رو تغییر بدید ( از طریق سامانه پلوتون ) و یه چیزی مثل abcd که اعداد داخلش نباشه بزارید و تست کنید .
مورد 2 ، اگر مودمتون اجازه بده ، میتونید بجای 5/51 همون 0/35 رو وارد کنید ( اگر اجازه بده ، یه احتمال هست )
مورد 3 ، باید با 2020 تماس بگیرید و مشکلتون رو توضیح بدید .
در نهایت مشکلی از سمت مودم شما نیست ، البته من فکر میکنم شما از کاربران شهرستان باشید ، اگر شهرستانتون رو لطف کنید بگید کجاست میتونم بگم الان مشکلی در اون مراکز داریم یا خیر . موفق باشید .
کسی نمیدونه؟نقل قول:
پنل بزرگوار پلوتون برای شما باز می شود؟
اینترنت من شارژ تمام کرده پنل هم کلا باز نمی شود! :|
حتی با 4g ایرانسل هم باز نمی شود. + سرعت 4g واقعا بالا است من الان یک تست زدم ۲ مگ دانلود می دهد! :))
نقل قول:
برات تست کردم، جواب خیر است :دی در حال حاضر باز نمیشه پنل.
این دوستمون اشتباهی منو نقل قول کردننقل قول:
نقل قول:
با سلام ، متاسفانه الان در حال حاضر بخش پشتیبانی آنلاین دیگه بر روی سایت VAS نیست و شما برای پیگیری مشکلاتتون حتما باید با سامانه 2020 تماس بگیرید . اما در مورد مشکلتون شما اکانتتون آپ نشده که میتونه به دلایل زیر باشه .
1 - شما یوزر و پسوردتون رو اشتباه وارد کرده باشید .
2 - در مرکز مخابراتی شما PVC های 5/51 تعریف نشده باشد .
3 - مشکلی در BRAS مخابراتی شما باشد .
مورد 1 ، در بسیاری از کاربران اتفاق افتاده ، پیشنهاد میکنم رمز اکانت رو تغییر بدید ( از طریق سامانه پلوتون ) و یه چیزی مثل abcd که اعداد داخلش نباشه بزارید و تست کنید .
مورد 2 ، اگر مودمتون اجازه بده ، میتونید بجای 5/51 همون 0/35 رو وارد کنید ( اگر اجازه بده ، یه احتمال هست )
مورد 3 ، باید با 2020 تماس بگیرید و مشکلتون رو توضیح بدید .
در نهایت مشکلی از سمت مودم شما نیست ، البته من فکر میکنم شما از کاربران شهرستان باشید ، اگر شهرستانتون رو لطف کنید بگید کجاست میتونم بگم الان مشکلی در اون مراکز داریم یا خیر . موفق باشید .
دوستان دیگه اینجوری فایده نداره بایین بریم یه شکایتی چیزی بکنیم خیلی دزدن ، الکی میگن از زیرساخته پس چرا شرکتهای دیگه اینجوری نیست هر روز میگن فردا پسفردا درست میشه مگه قرار نبود یکشنبه درست شه بدتر هم شده .
دقیقا درست میگینقل قول:
اگه یه mirror ابونتو راه بندازن من حتما طرح بینهایت را فعال میکنم