عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...نقل قول:
Printable View
عاملای فروشتون مسئول ایناست و اونا مودم سفارش میدن .... ضمنا خدمتتان عرض کردیم برای مشکلاتتون به عامل فروش مراجعه کنید تا از اونجا برای پشتیبانی ایمیل ارسال کنن تا رسیدگی بشه ...نقل قول:
بله و مشکلی نداریم ...نقل قول:
دوست من چرا تاپیک رو به دقت نمی خونینقل قول:
هم من و هم مبین نت جواب شما رو دادیم
برای بار سوم
به هیچ عنوان امکانش نیست
لطفا به قوانین احترام بزارید
admin واسه ورود به صفحه تنظیمات مودمه نه صفحه مشترکیننقل قول:
برای ورود به صفحه مشترکین به URI و PASS نیاز دارید ... که هردو مورد خدمتتون هست ...
URI : mob*****@mobinnet.net
Pass : عددی شش رقمی که جلوی URI برروی مودم یا جعبه اون درج شده ...
برای حجم اضافه براتون لحاظ شده و درسته ... از اون تاریخم تا الان حدود 3 گیگ دانلود داشتید ...نقل قول:
زکی، حالا داری میگی مشکل از عامل فروشه ؟؟؟!!!! خوب شما و اون مدیراتون که تو دفتر مرکزی هستید و میدونید اهواز مشکل داره ، چرا بازم برای نمایندگی های فروش اهوازتون مودم میفرستید. پس دیدی شما و اون مبین نت برای سود خودتون دارید کار میکنید. الان به جای اینکه تو اهواز وضعیت سرویس دهی رو بهتر کنید بازم دارید مشترک میگیرید.نقل قول:
درسته اتفاقا همين الان داشتم فكرش رو ميكردم كه 3 گيگ ميشه 24 تومن با ماليت ميشه 25200 كه دقيقا ميشه هم قيمت با طرح من , پس احتمالا فكر كردن ترافيك اضافه ميخوام .... 3 گيگ رو تموم كردم . اون اعتباري كه الان ميبينيد چند روز پيش گرفتمنقل قول:
پس شما لطفا بگين كه چطوري بايد موقع پرداخت اينترنتي اعلام كرد كه قصد شارژ ماهانه رو دارم؟ بار اولي كه خواستم شارژ كنم توي قسمت توضيحات نوشتم و مشكلي نداشت, بار دوم هم نوشتم ولي اينبار ترافيك اضافه رد كردن.
يه سوال ديگه هم داشتم, حتما بايد مبلغ يك گيگ رو پرداخت كنم تا وصل بشه يا با هزار تومن هم امكانش هست؟
برادر ما بخوایم شب ها دانلود کنیم کی رو باید ببینیم ؟!!!
برای بار سوم طی 20صفحه اخیر اینو واستون میذارم ... ابلاغیست به تمامی عوامل ... ضمنا خوبه جمله هارو کامل بخونیم ... وقتی عامل فروش میاد نصب میکنه و گزارش مشکل نمیده ما چیکار کنیم ؟!نقل قول:
عوامل محترم فروش
با سلام و احترام ؛به استحضار می رساند برای تسریع در بررسی درخواست مشترکینی که امکان برقراری تماس با مرکز خدمات شرکت مبین نت را نداشته اند و به عامل فروش خود مراجعه نموده اند ، عاملیت فروش می تواند درخواست مشترک را از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به مرکز خدمات مبین نت ارسال نماید . خواهشمند است تا در ارسال ایمیل موارد زیر قید شود تا امکان رسیدگی فراهم شود.1. نام و نام خانوادگی مشترک2. شناسه اشتراک3. شماره همراه مشترک4. شرح درخواستدر تاریخ 28 مردادم واسه برگشت از فروش مجدد به همه عوامل ابلاغ شده :
گفتن شما چرا میفروشید گفتیم ما به مشتری نمیدیم و اونجا نیستیم که تست کنیم .... ضمنا بنده فکر کنم هزارباری گفتم اهواز در شهرهای گروه ما C نیست و امکان رسیدگی با بچه ها در واحد دیگست ... لطفا مراجعه کنید تا ایمیلای اهواز حداقل 2رقمی بشه ... ما که داریم میگیم عوامل فروش ایمیل بزنن تا رسیدگی بشه که تا الان یا مراجعه ای صورت نگرفته !!! یا عامل ایمیلی ارسال نکردن !!!
عوامل محترم فروش با سلام و احترام ؛ به استحضار مي رساند در روال برگشت از فروش کيفيت نامطلوب پس از صدور تيکت فني توسط مرکز خدمات و اعزام و تاييد کارشناس فني مبين نت، در صورتيکه بقيه مراحل فرآيند برگشت از فروش قابل انجام است که مودم نزد مشترک به آدرس ثبت شده در سيستم باشد در غير اينصورت شرکت ارتباطات مبين نت هيچ تعهدي در قبال مودم هاي معيوب که در محل عامل فروش است نخواهد داشت و برگشت از فروش انجام نخواهد شد. لطفا اين موضوع به مشترکين اطلاع رساني شود ...
برای تمدید طرح باید با مرکز خدمات تماس بگیرید و اطلاع بدید که هزینه واسه تمدید ریخته شده تا از همون تاریخ واستون تمدید کنن وگرنه برای حجم اضافه لحاظ میشه ... البته سعی براینه تو سیستمه جدید دیگه نیازی به تماسم نباشه و مشتری از صفحه مشترکین خودش این کارارو انجام بده ...نقل قول: