وضعیت اینترنت در دوره احمدی نژاد به مراتب بهتر و ارزانتر بود
Printable View
وضعیت اینترنت در دوره احمدی نژاد به مراتب بهتر و ارزانتر بود
من از همون ساعتی که زدم جمع اوری مودم رو خاموش کردم.
امروز زدم 2020 گفتم چرا رانژه هنوز هست گفت همین الان میفرستم جمع آوری کنن.شرمنده.
من از یه شرکت دیگه گرفتم میگه رانژه شده ولی چراغ مودم خاموشه هنوز.مشکل کجاست؟
با دروود
با احترام به آگاهی کاربران گرامی استان فارسی می رسانم که جشنواره مودم رایگان مخابرات با همکاری آسیاتک،تنها به مدت 3 روز دیگر تمدید شده است.
لطفا کاربرانی که دوستدار شرکت در این جشنواره و دریافت یک مودم بیسیم 4 پورت به رایگان هستند خواهشمندم در روز های به جا مانده درخواست خود را به شرکت محترم اسیاتک و یا نمایندگان آن شرکت در سطح استان ارسال فرمایند.
:n16:
آقا این گه نت دیگه شورشو دراورده، امروز تمام وقت سرعتم رو 1/4 قرارداد بود حالا بدبختانه ما خطمون فیبر نوریه، ظاهرا جز بیست نت فقط آسیاتک میتونم برم درسته؟ وضعیت نامحدود آسیاتک چجوریاست کسی میدونه؟
(توی اخبار بود مخابرات بدهی 4500 میلیارد تومانی خودشو به دولت پرداخته، دلتونو به بهبود وضع خوش نکنید دیگه پولی ندارند همه رو نوش جان کردند، بقیشو کاسه لیس ها پاکسازی کردند. دیگه پولی واسه رضایت شما نمونده.)
عملا ریدن...1/3شده سرعت.
تمام روز 10کیلوبایت سرویس 256نامحدود.
مجبورم تا پایان دوره استفاده کنم چون کار و بارم گیر نت هست و جمع اوری بزنم، دیگه نت قطع میشه تا....
کارم تمام بشه. عمران دیگه مخابرات برگردم.
بلهنقل قول:
سرویس های محدود با دانلود شبانه رایگان را پیشنهاد می کنم
یه خط تلفن داشتم که pcm بود.رفتم مخابرات و برای تبدیلش به خط فیزیکی و مسی درخواست دادم.
بعد از 3 روز تماس گرفتن که دیگه pcm نیست و میتونید adsl بگیرید.
رفتم برای adsl ثبت نام کردم و . . . دیروز تماس گرفتم خط رانژه شده یا خیر که گفتن بله رانژه شده.ولی مشکل اینجاست که چراغ مودم خاموشه!ولی پشتیبانی میگه رانژه شده.
الان مشکل از کجا میتونه باشه ؟
برای تغیر از pcm به مسی باید سیم ورودی به خونه رو هم عوض کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
روزای دیگه بیست نت از 2:30 میرفت تو کما امروز از 12 !!
جالب اینکه قبلا سرعت رو نصف میکردن الان 1/3 ، دوستان دیگه هم تایید میکنن؟
بله دقیقا از 12 سرعت 1/3 میشه
نقل قول:
دقیقا اینجوری شدهنقل قول:
خواهش میکنم اطلاع رسانی کنید که همه از مخابرات انصراف بدهند و هیچ کس سراغ مخابرات نره
کلاه بردارها اول میخواستند مردم رو جمع کنند بعد حالا دارند اینجوری میکنند