نقل قول:چرا اجرا مي شهنقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:چرا اجرا مي شهنقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای گرفتن این اسلحه باید چیکار کنم ؟
- یکبار با لیئون رو نرمال تا آخر رفتم .
- 2 بار با آیدا تا آخر رفتم .
- یکبار آیدا اسپای رو تا آخر رفتم .
دیگه باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه! زيرنويس فارسيشو!
PRL 412 با تمام کردن یه دور بازی در حالت Professional باز می شه
سلام من اینجا گیر کردم چیکار کنم ؟؟؟
کد:http://i41.tinypic.com/kbtafm.jpg
کد:http://i40.tinypic.com/2gy8yno.jpg
لطفا آموزش کامل زیرنویس کردن بازی resident evil 4 رو برام بگذارید. من زیرنویسشو دانلود کردم، برنامه های vobsub و k-lite رو هم نصب کردم ، مشکل این است که زیرنویس ها داخل ویندوز میان ولی وقتی که میرم داخل بازی نمیان
از مدیر این تاپیک خواهش می کنم که جواب سوالم را بدهند
نیازی به اون برنامه نیست فقط فایل ها رو بعد از خارج کردن از حالت فشرده ، در پوشه فیلم ها بزیر همیننقل قول:
تازه دوبله هم هست .نقل قول:
هه! زيرنويس فارسيشو!
اشلی رو بذار پیش یه اهرم خودتم وایسا پای اون یکی اهرم حالا وقتی که چراغ سبز شد(اینجاشو دقیقا یادم نیست خلاصه باید با اشلی هماهنگ باشی) اهرم رو بده پاییننقل قول:
من زیرنویسها را بعد از استخراج کردن تو پوشه movie ریختم ، ولی باز هم وقتی یکی از clip هارو تو ویندوز باز می کنم درسته ولی وقتی میرم تو بازی خبری از زیرنویس نیست
مشکل من این است که وقتی توی ویندوز هستم clip ها با زیرنویس درست و صحیح می بینم ولی وقتی وارد بازی می شوم دیگر خبری از زیرنویس نیست
سلامنقل قول:
اتّفاقاً باید نصب بشه .
پس برای چی این برنامه رو ساختن ؟
برای همین کاره دیگه .
خلیل جان شما باید یکی از برنامه ها رو نصب کنی ( دو تا رو با هم نصب نکن ) ببین مشکلت حل می شه ؟
من با vobsub خیلی راحت کار می کنم .
شما هم از vobsub استفاده کن .
خدانگهدار
خیلی ببخشید بنده برای اولین بار این بازی را نصب کردم کنترش وحشتناک هست!!این دویدن کدوم هستش؟
اره...درسته کنترل بازی اولش اذیت می کنه ولی کم کم عادت می کنی
الان یادم نیست که کلیدهاش کدومه؟من که با کیبورد بازی می کردم
توی ستینگ خود بازی توضیح کلیدها رو نوشته...
shift + كليد هاي A,W,S,D مخصوص دويدنه
مرسی ولی شیفت واسه من چاقو میکشه!!
توی اپشن کنترل هم دکمه های ps 2 را نوشته!
بسلامنقل قول:
بله درسته LShift هدف می گیره و RShift چاقو می کشه .
دقیق یادم نیست با چی می دوید ولی برو اون جایی که بازی رو نصب کردی یه فایل به اسم setup tool هست اونو باز کن بعد هم دو قسمت کی بورد و game pad داره هر کدومو بخوای اونجا تنظیم می کنی .
مشکلی داشتی بگو .
درمورد امضات هم منظورت از Wating که نوشتی Waiting هست ؟نقل قول:
آخه من تا حالا Wating ندیده بودم .
خدانگهدار
با Ctrl میدوه . کنترل رو نگه دار و جلو برو . و در نهایت خدا رو شکر کن تا حالا بازی رو نرفتی چون خلی حال میکنی اولین باره میره . واقعا بازیه توپیه .
ولی گرافیک این نسخه pc زمین تا اسمون با گرافیک نسخه ps2 فرق داره...
من که نفهمیدم قضیه این گرافیک چی بوده؟
با اینکه بازی من دوبله هست اما زیرنویس ها رو هم ریختم .نقل قول:
سلام
اتّفاقاً باید نصب بشه .
پس برای چی این برنامه رو ساختن ؟
برای همین کاره دیگه .
من اون برنامه ها رو نصب نکردم ، فقط زیرنویس ها رو ریختم تو پوشه فیلم ها . دلیلش رو نمیدونم اما به خوبی اجرا شد .
کلیدهای اصلی بازی با کیبورد :نقل قول:
این دویدن کدوم هستش؟
Ctrl Right دویدن
Shift L چاقو
Shift R نشونه گیری
I جهبه اسلحه ها
M نقشه
W جلو رفتن
A حرکت به سمت چپ
S حرکت به سمت عقب
D حرکت به سمت راست
F جابجائی اسلحه / صحبت با اشلی
با دسته حل میشه .نقل قول:
کنترش وحشتناک هست
نقل قول:
PRL 412 با تمام کردن یه دور بازی در حالت Professional باز می شه
ممنون ولی وقتی وارد Professional که میشم 3 تا گزینه میده :
ویژه 1 و ویژه 2 و معمولی .
کدوم ؟
فرقي ئنمي كنهنقل قول:
ممنون ولی وقتی وارد Professional که میشم 3 تا گزینه میده :
ویژه 1 و ویژه 2 و معمولی .
کدوم ؟
اينا براي تغيير لباس اشلي و leon هستش
وثژه 1 لباس R.P.D هستش كه مربوط مي شه به شماره دوم و زماني كه leon به ركون سيتي مي ره
وثژه 2 هم يه لباس عجيب غريبه شبيه اين كاراكترهاي godfather كه نمي دونم كدوم خوش ذوقي به ذهنش رسيده البته لباس ضد ضربه ي اشلي رو نبايد فراموش كنيم كه شديدا خنده داره
معمولي هم همون لباسهاي معمول بازيه
خیلی ممنون محمد عزیز!tekken god باید برم ببینم چی میشه!
در مورد Wating هم قضیه بر میگرده به چند ماه پیش با یکی از بچه ها شرط بستیم تا انتشار این بازی امضا را همین بمونه تغییر هم دادیم از اون موقع اینطور شدش!!دیگه تغییر موجب باخت شرط بندی میشه قضیه رو کم کنی بودش!اوایل شرط بندی میشد عکس تو امضام گذاشت ولی بند جدیدی به شرط اضافه شده که دیگه نباید تغییری دادش!!اینم همون جور موندش!
سلام
خیلی دفعه گفته شده . شما چطور نفهمیدی ؟نقل قول:
گرافیک بد این بازی به خاطر پورت بد این بازی هست .
شاید از قبل یکی از این دو برنامه یا یه برنامه دیگه که کار اینا رو انجام می داده رو داشتی حالا چه خودت ریخته باشی چه آپدیت ویندوز باشه . ( سی دی های ویندوز که برنامه هایی روی آنها نصب است .)نقل قول:
منم با گیم پد خیلی راحت بازی می کنم .نقل قول:
خواهش می کنم .نقل قول:
چه جالب !
سر امضاء و شرط بندی !
خدانگهدار
من یک بار با گیم پد بازی کردم دفعه دوم با صفحه کلید . اصلا هم مشکلی با صفحه کلید نداشتم . زود عادت کردمنقل قول:
منم با گیم پد خیلی راحت بازی می کنم .
این ارور رو من تو خیلی از بازیهام دیدم.همیشه من کرک داخل سی دی یا دی وی دی رو کپی میکنم تو پوشه ای که بازی رو ازش اجرا میکنم درست میشه
با سلام باید بگم که :نقل قول:
برای ما و شما که زیاد این بازی رو رفتیم عادت کردن سریعه منم راحت با کیبورد بازی می کنم ولی چون گیم پد دکمه هاش جم و جور تره با گیم پد بازی می کنم .
ولی بعضیا که تو این بازی تازه کارن خیلی باید کار کنن تا یاد بگیرن .
بهترین روش یادگیری .
استفاده از گیم پد در ابتدای یادگیری است .
خدانگهدار
من زیرنویسها رو یک بار همون جوری خالی تو پوشه movie ریختم رفتم تو بازی زیرنویسها نیومد ، بار دیگر نرم افزار vobsub را تنها نصب کردم ، زیرنویسها تو ویندوز با windows media player اومد ولی وقتی رفتم تو بازی نیومد ، بار سوم نرم افزار k-lite رو هم نصب کردم باز هم تو ویندوز زیرنویسها میومد ولی تو بازی نمیاد ، لطفا هر کس از این موضوع اطلاع دارد که مشکل از کجاست راهنماییم کنه
سلام... :20:نقل قول:
اگه در سایر برنامه های مثل Windows Media Player زیرنویس نمایش داده میشه، پس احتمالا تنظیمات اشکالی نداره. ضمن اینکه بگم؛ از همون اوایل که من از K-Lite استفاده می کردم، همیشه VobSub رو همراه خودش داشت. نمی دونم چرا شما این دو تا رو جدا از هم نصب می کنید. البته منظورم از K-Lite نوع Mega Pack اش هست. به هر حال تنظیمات VobSub رو مطابق توضیحات زیر چک کنید ببینید درسته یا نه.
- توضیح نحوه ی اجرای پنجره ی تنظیمات VobSub برای ویندوز های XP یا Vista نوشته شده.
- توضیحات مربوط به تنظیمات VobSub بر اساس نسخه ی 4.7.0 از K-Lite نوشته شده (آخرین نسخه تا این تاریخ) که VobSub نسخه ی 2.39 رو روی خودش نصب داره.
پنجره ی تنظیمات VobSub از این مسیر:
اگه در مسیر فوق وجود نداره (که داره :20:)، با اجرای خط فرمان زیر در پنجره ی Run ویندوز:کد:Start Menu > All Programes > K-Lite Codec Pack > Configuration > DirectVobSub
x%system32%x = مسیر پوشه ی System32 در ویندوز که معمولا همیشه به صورت مثال پایینه.کد:"%system32%\rundll32.exe" "%VobSubInstallation%\vsfilter.dll",DirectVobSub
x%VobSubInstallation%x = مسیر نصب برنامه ی VobSub یا به عبارت دقیقتر پوشه ای که فایل vsfilter.dll در اون قرار داره.
مثلا در کامپیوتر من خط فرمان بالا به این صورت در میاد:
دقت کنید که پارامترهای rundll32.exe به حالت حروف معمولا حساسن. دستور بالا فقط یک پارامتر داره و اونم DirectVobSub در انتهای خط فرمانه.کد:"C:\Windows\System32\rundll32.exe" "C:\Program Files\K-Lite Codec Pack\Filters\vsfilter.dll",DirectVobSub
خوب... وقتی پنجره ی تنظیمات باز شد، صحت موارد زیر رو بررسی کنید:
- در تب Main روی تنها دکمه ی موجود در فریم Text Settings کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه، دقت کنید که Script فونت فعلی حتما ARABIC باشه (کد 178).
- در تب General در فریم Loading، لیست پایین افتادنی حتما باید روی یکی از گزینه های Load when needed یا Always load باشه. تیک گزینه ی External هم باید خورده باشه. تیک Embedded هم باید خورده باشه، البته به این موردی که ما ازش صحبت می کنیم ربطی نداره.
- در تب Misc در فریم Picture Output تیک گزینه ی Hide subtitles نباید خورده باشه.
- در تب Paths مسیر "." (یک نقطه) باید تو لیست وجود داشته باشه که حتما داره.
اگه این تنظیمات به همین صورت باشه، طبیعتا زیرنویس باید نشون داده بشه. البته من خودم این بازی رو با زیرنویس نرفتم ها... :31:
تنظیمات دیگه (از VobSub) هم میتونه تاثیرگذار باشه که واقعا تو حوصله ی این تاپیک نیست. مهماش همین بالایی ها بودن که معمولا اشکال عدم نمایش زیرنویس فقط از اینهاست. اگه موثر نبود، باید اشکال رو جای دیگه ای جستجو کنید...
:10:
:40::40::40::40::40:
بچه ها من توی ایران که بودم یادمه اویل 4 رو بعد از اینکه تموم میکردی یه بازی اضافه میکرد Seprate ways یه دونه بود که Aida wong میرفت sample جمع میکرد یکی هم بود با وسکر و هانک و اینا بازی میکردی امتیاز میداد . اینجا توی eurpe version فقط اولی هست یا همون Seprate ways کسی میدونه چرا ؟
سلامنقل قول:
نمیدونم ولی قبلاً شنیده بودم که نسخه قدیمی اویل 4 مراحل ایدا رو نداره و باقی چیزا رو داره .
ولی اینطور که شما می گی انگار برعکسه !
شما هامبورگی ؟
اینترنتتون پر سرعته ؟
می تونی بری تو تاپیک در خواست دانلود در خواست کنی تا بچّه ها بذارن بعد بازی کنی .
به امید مؤفقیّت همه بر و بچس پی 30 و
خداحافظ
سلام دوستان
من با حالت حرفه ای - ویژه 1 تو اونجا که سنگ می افته دنبالمون رو نمی تونم رد کنم ! دکمه اینترم از کار افتاد اما اون جا رد نشد !
باید سرعت عملمون خیلی سریع باشه .
من نتونستم رد کنم ، اگه یکی لطف کنه با این سیو اون مرحله رو رد کنه ممنون میشم :
سیو شماره 6 هست .کد:
http://upload.--------.com/2/1205331610.zip
یه سئوال دیگه ، سیوها رو چطوری می تونم پاک کنم ؟ یعنی مثلا من الان سیو شماره 10 رو نمی خوام ، می تونم پاکش کنم ؟
درود .نقل قول:
بله من هامبورگ هستم اینترنتم از این UMTS هاست اگر هوا خوب باشه سرعتم بالاست حدود 7 مگ .
مشکل من اینجاست که ps2 من کپی حالیش نمیشه . رو pc هم خوشم نمیاد . swapp magic رو خریدم ولی دیویدش توی اسباب کشی از بین رفت . الان هم هیچ جا نداره . نمیدونم چه کنم . یکی به دادم برسه 60 یورو پولشو دادم .
بدرود
سلامنقل قول:
دو راه داره :
1- بری به یه کلوپی اونجا بگی که برات جور کنه بیئانه هم بهش بدی تا بهت اطمینان کنه ، من God Of War رو برای کامپیوتر می خواستم ( با اینکه می دونم نیست ) ولی یارو گفت دوستش داره برام جور می کنه 5 تومن بعد 2 تومن بیئانه دادم رفت مال PS2 رو آورد منم تو دلم گفتم برو بابا من زیرنویسشو خریدم 2 تومن حالا زبان اصلی بدون زیر نویسو بخرم 5 و بازم 3 تومنمو تو آب بریزم .
بعد هم به خودم گفتم بذار 2 تومنم دستش بمونه تا کپک بزنه .
فقط مواظب باش گولت نزنن .
2- یه گیم پد برای کامپیوتر بگیر Resident Evil رو دانلود و بازی کن یه وقت Biohazard رو دانلود نکنی ها .
گرافیک اویل از بایوهازارد بیشتره .
راه دوّم رو بهت پیشنهاد می کنم چون با کامپیوتر هم خیلی حال می ده .
خدانگهدار
سلامنقل قول:
The page cannot be found
نمیاد یه جا دیگه آپلود کن .
منم قبلاً پرسیده بودم سیو ها همشون تو یه فایل ذخیره می شن اونم save data
خوبی ps2 اینه که سیوا جدا هستن ولی این جا نمیشه .
شما باید به اون سیو اهمیّتی ندی و اگه جا کم آوردی رو سیو قبلیت سیو کن .
سیوت هم دوباره آپلود کن تا رد کنم ( گفتم با گیم پد خیلی آسون می شه )
خدانگهدار
نقل قول:
:13: نه رو پی سی حال نمیده . برم ببینم درست حسابیش گیرم میاد یا نه . بدرود
سلامنقل قول:
شما ps2 کپی خور ندارین ؟
یا خودتون نمیتونین سی دی هاش رو کپی کنین ؟
آخه من یه دفعه یه سی دی رو کپی کردم سر لودینک گیر کرد .
ولی اگه به جای مطمئنّی بگی برات میاره .
خدانگهدار
درودنقل قول:
ps2 من مد نشده هست . اینجا هم ps2 مد شده (کپی خور شده) گیر نمیاد .
یه swapp magic داشتم دیویدیش توی اسبا کشی گم و گور شد . کپی کردن بازی برام کاری نداره . دلم نمیاد برم اوریج بخرم .
بدرود
دستت درد نکنه ، ایرانبلاگ چون لینک مستقیم میده اونجا آپلود کردم ولی نمی دونم چرا خراب شد !نقل قول:
نمیاد یه جا دیگه آپلود کن .
سیوت هم دوباره آپلود کن تا رد کنم ( گفتم با گیم پد خیلی آسون می شه )
خدانگهدار
سیو شماره 6 هست ، بعد از رد کردن سنگ دوباره برگرد همونجا سیوش کن ، دمت گرم .
خیلی ممنون .
کد:http://persiandrive.net/769786
بفرمایید .نقل قول:
اینم لینک مستقیم برای دانلود سیو :
بازم گیر کردی بگو .کد:http://s45.eu.rapidbaz.com/get/_gOR0/SaveData.zip
خدانگهدار
با سلام.
کسی رمز یا چیزی واسه این بازی نداره؟اگه هست ما رو هم بی نصیب نذارید.
با تشکر از همه.
بفرمایید این هم ترینرش فکر نکنم چیت داشته باشه :نقل قول:
سلامنقل قول:
بفرمایید این هم تریلرش فکر نکنم چیت داشته باشه :
ببخشید نمی خوام پست اظافه یا اسپم بدم ولی باید بگم تریلر دموی پیش نمایش بازی هست .
اینی که شما می گی اسمش ترینر هست .
در ضمن بله درسته این بازی چیت نداره .
یا حق
دست همه ی شما درد نکنه.خیلی ممنون.کارمون را افتاد.
یه سوال.کسی نمیدونه تو قسمت کماندویش (همون پنج کراکتر که وقتیم هست) اگه همه مرحله هارو با همه کاکترا پنج ستاره بگیریم چی ازاد میکنه؟
خوش بگذره