ای ول به بچه های فروم ایرانسل !!!نقل قول:
ای ول به بچه های فروم ایرانسل !!!نقل قول:
مرسی آقای دزفولی که به فکر ما هستی.
از همینجا ازت تشکر می کنم چون می دونم احتمال داره اینجا رو ببینی.
(خودم آدرس اینجا رو توی ای میل فرستادم)
دست کم نباید گرفت ما از همینجا میتونیم دنیارو کنترل کینیم کاری ندراره فقط به چند نفر نیاز داریم مثل شرلوک هلمز ارنولد فرانکی بوش هاها بی خیال شوخی کردم ولی تعجب میکنم جواب ایمیل هارو نمیدن چیزی برای گفتن ندارن من فکی مکنم ایمیلهارو به دلیل خبری که توش گذاشتیم ارسال کردن به مسولین رتبه های بالاتر و اونا هم به دزفول گفتن و دزفول هم امروز اعتراض کرد
حالا با هم گیر بدیم به اصفهان اگه جوا نداد به رگولاتوری اگه جواب نداد به دفتر محمود ایمیلشو پیدا مکنیم
شهاب یه ایمیل دیگه برنده تر بنویس یه خورده توش چوهر نمک به بریز
دوستان کسی از ایرانسل پیامی مبنی بر راه اندازی سرویس Mms تا 24 ساعت آینده دریافت نکرده؟
دزفولی دوست داریم.....دزفولی دوست داریم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم علیرضا جان که یه سری جوان را از نگرانی در اوردی
نه عزیز قضیه 939 که فکر کنم اواخر تیر یا اوایل مرداد باشه..(چند روز پیش زیر نویس کرد تو تلویزیون)نقل قول:
ولی به هر حال حتما در سالگرد ایرانسل یه سری هدایایی در نظر میگیره.(وظیفهاش هست..:31: :31: )(شوخی)
آره واسه منو و شهرامو آرزو ام اومدهنقل قول:
راسته؟
خوب وقتي اومده يه چيزي هست كه اومده ، دقيقا متنش چيه ؟نقل قول:
ايول دزفولي ، تا فردا مي خوان وصل كنن :8: :8: :8:
دزفولی هووووووورا!
رقیبا سوووووراخ!
(درست گفتم؟؟؟؟هورا و سوراخ ؟...والا من تا حالا استادیوم نرفتم!!!)
یه سوال:
شما چجوری کد های شبکه و Bts ها رو پیدا میکنید!؟
آفا اینا چقدر کارشون جالبه....مخابراتو میگم!!mms نمیدن چون نمیشه فیلترش کنی!!!
MMS هاي تحت پيگرد
نوشته: فاطمه ملكی
منبع: اعتماد ملی
MMS هاي ارسالي همچنان تحت پيگرد هستند. هر روز دلايل و روشهايي براي ممانعت از ارسال آنها يافت ميشود. يك روز تصميم به ***** آنها گرفته ميشود و روزي ديگر معرفيكنندگان فرستندگان MMS هاي غيراخلاقي تشويق ميشوند و قرار است پاداش بگيرند.
اينها وعدههاي رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران است كه از تدابير اجرايي جهت جلوگيري از ارسال MMS هاي غيراخلاقي، اعم از شكايت به مراجع قضايي و تشويق افراد گزارشدهنده و معرفيكننده ارسالكنندگان MMS هاي غيراخلاقي خبر داده است.
وفا غفاريان رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران گفته است: اساسا، بر محتواي SMS ها، هيچ كنترلي صورت نميگيرد چرا كه امكان كنترل روزانه حدودا 46 ميليون SMS ارسالي وجود ندارد.
غفاريان افزوده است: البته، طبق قانون، كنترلهاي ويژهاي در زمان انتخابات براي جلوگيري از ارسال SMS هاي تخريبي بر عليه كانديداها صورت ميگيرد و امكان ارسال SMS هاي عمده ناشناس از طريق شركتهاي مربوطه قطع خواهد شد.
غفاريان، تصريح كرد: در غير اين صورت، ديگر هيچ كنترلي بر ارسال پيامهاي كوتاه شهروندان صورت نميگيرد.
البته اين گفتههاي وي در حالي است كه محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات فعلي، در آغازين روزهاي بر مسند نشستناش در وزارت ارتباطات، از ذخيره همه پيامهاي كوتاهي ارسالي خبر داده بود كه پس از چالشهايي كه در پي اين گفته وي ايجاد شد، تا اندازهاي سخنان خود را تعديل كرد.
غفاريان در مورد MMS همچنين گفته است كه البته درخصوص محتواي MMS ها، موضوع كمي پيچيدهتر بوده و تدابيري در اين زمينه پيشبيني شده است؛ از جمله اينكه فرد قرباني و دريافتكننده MMS هاي غيراخلاقي، ميتواند با مراجعه به مراجع قضايي، شكايت خود را مطرح كند.
رئيس هياتمديره شركت مخابرات ايران، تدبير اجرايي ديگر را در نظر گرفتن مشوقهايي براي افراد گزارشدهنده و معرفيكننده ارسالكنندگان MMS هاي غيراخلاقي عنوان كرد.
گرچه مقابله با MMS هاي غيراخلاقي، در حوزه اخلاقيات امري پسنديده است اما شكايت از سوي دريافتكنندگان MMS هاي ناخواسته امري طبيعي است كه به دليل مزاحمتي كه براي مشتركان ايجاد ميشود، ميتوانند با مراجعه به مراجع قضايي خواسته خود را پيگيري كنند.
اين مساله حتي در موضوع پيام كوتاه نيز صدق ميكند و در صورت ارائه شكايت و يا درخواست، به موضوع مطرح شده مشترك رسيدگي ميشود.
اما طرح تشويقي براي معرفيكنندگان MMS هاي غيراخلاقي گرچه موضوعي نو است كه نشان از عدم موفقيت طرح -------- MMS دارد اما طرح آن از سوي رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران كه عنوان اپراتور اول را به يدك ميكشد، كمي تعجببرانگيز است.
يكي از دلايلي كه هميشه از سوي اين اپراتور به عنوان دليل عدم ارائه سرويس پيامهاي چندرسانهاي تلفن همراه مطرح ميشد، بروز مشكلات امنيتي و اخلاقي ناشي از ارائه آن بود كه تاكنون مشتركان اپراتور اول را از نعمت برخورداري از اين سرويس محروم كرده است.
با آمدن ايرانسل كه عنوان اپراتور دومي تلفن همراه را بر دوش دارد، مزيت بهرهمندي از خدمات اين شركت، سرويسهاي جداگانهاي از صوت و پيام متني از سوي اين اپراتور بود كه مشتركان را به سوي تجربهاي نو سوق ميداد.
نكته قابل تامل اين است كه چرا هيچ يك از راه و روشهاي مقابله با اين موارد هنوز از سوي اپراتور دوم مطرح نشده و نه طرح ***** MMS و نه روش تشويقي موارد ارائه شده از سوي خود اپراتور دوم نبوده است و تصميمگيرندگان اين موضوع رقيب ايرانسل بوده است كه در مورد آن تصميمگيري كردهاند.
شايد لازم باشد پيش از ارائه هر نوع تصميمي به صورت علني، ابتدا ميزان MMS هاي ارسالي از سوي مشتركان مشخص شود و سپس در مورد نوع محتواي آن كه اكنون به بحراني براي مسوولان مبدل شده است، تصميمگيري شود.
]نقل قول:
آره واسه منو و شهرامو آرزو ام اومده
راسته؟
فکر نکنم راست باشه به احتمال 99% یکی ازتو گروه اس ام اس خواسته با ما بازی کنه.حالا خدا کنه راست باشه .ولی خب این پیام به ایرانسل نمیخوره.دوستانی که تو گروه اس ام اس عضو نیستند آیا این پیام برای شما اومده؟
یکی متن پیام رو براما هم بزاره ببینم چی نوشتهنقل قول:
شاید زنگ زدم به دزفول ازش پرسیدم
و سر انجام دلیوری من به کار افتاد
مال من که نوز تعطیله !
الان زنگیده بودم به 130 که ببینم چرا این ذخیره شماره تماس گیرنده واسه من فعال نمیشه !:20:
یه آقای خیلی با ادبی هم بود که با ادبش من و .......:31:
اولا گفت که این سرویس در حالت بروز رسانییه و واسه تعدادی از سیمکارتها فعاله و واسه اونیکی ها هم به مرور فعال خواهد شد:10:
از ام ام اس پرسیدم که راسته تا 24 ساعت فعال میشه گفت حالا این موردم همکاران ما در تلاش هستن که هرچه زودتر این سرویس و دوباره ارایه بدهند:5: :8:
بچه ها چند روزه از 912 به 935 اصلا دليوري نمي ده ، به نظرتون مشكل چيه ؟
دوباره دارن كرم مي ريزن ايرانسل رو خراب كنن يا قضيه چيزه ديگه ايه ؟
امروز Bts خیابان ولیعصر اصفهان که شهرداری جمع کرده بود دوباره در همان نزدیکی ها زدند و به شبکه وصل کردند . ..
وضعیت کمی بهتر شده ولی ضعف آنتن دهی همچنان هست !...
من از 0913 که به ایرانسل sms می زنم اصلا دلیوری نمیده با اینکه مسیج می رسه . یعنی از اول همین طور بوده ولی از ایرانسل به 0913 دلیوری میده .
ا؟! یعنی شهرداری کوتا اومده !؟نقل قول:
آره از همون اول اصلا از 913 به ایرانسل دلیور نداشت !
دوستان گفتم یه عکسی بذارم شاید همتون دوست داشته باشین !!!
نقل قول:
من عید اصفهان بودم داشتن آمادش میکردن
حوالی انقلاب باید باشه، درسته ؟
من ماشینو نگه داشتم که برم کارت شارژ بخرم، دیدم ای بابا این که هنوز راه نیفتاده ...
چط.ر تا حالا افتتاح نشده؟
بله دقیقا همونه ! خوب به خاطر اینکه هنوز افتتاح نشده شبکه ی اصفهان دیگه .نقل قول:
مدير عامل شركت ارتباطات سيار، برنامههاي امسال شركتش را توسعه و راهاندازي سرويسهاي جديد مانند Gprs (اتصال به اينترنت) و Mms(پيامهاي تصويري) ذكر كرد و وعده داد: اين سرويسها در پايان شهريور و يا اوايل مهر به مشتركان عرضه شود.
مدير عامل شركت ارتباطات سيار در زمينه ارتقاي قابليتهاي شبكه اين اپراتور دولتي براي ارائه سرويسهاي جديد گفت و بايد جايگزين شوند كه تاكنون ۶۳۸سايت از يكهزار و ۳۲۸ سايت قديمي خود موسوم به ۹۰۰ را جايگزين كردهايم. وي افزود: بايد ۳۰درصد از تجهيزات شماري از سايتهاي جديدتر هم جايگزين شوند كه در حال انجام است و وقت و انرژي زيادي از ما ميبرد.
---------
بعد از چند سال 638سایت اماده برای سرویس ام ام اس شده و هنوز 690 سایت مودنده و همینطور 30% سایتهای جدید باید به روز بشند
خدا به مشترکین تی سی ای صبر بده :10:
2 روز تو این تاپیک نبودیم ببین چه خبره ه ه ه ه ه !!! :31:
در مورد این 936 میتونم بگم که نرین بگیرین. چون چند سال دیگه دیدی مثل 912 شد که یه یه نفر که کد 1 و 2 داره وضعش از بقیه بهتره. به قول وحید جون چند سال دیگه میگن شما چه سختی هایی تحمل کردین. البته تصمیم با خودتونه من نظرمو گفتم. :46:
مطمئن باشین اگه مخابرات بخواد mms وgprsارائه بده
مثل ایرانسل نمیاد مجانی اونارو فعال کنه
مثلا میگه هرکی مخواد 5000 تومان بده براش فعال میکنیم...
بچه ها ميشه بگين جريان اين Bts چي هست كه ايران سل روي اون قرار داره ! بعدش حالا واقعا مي صرفه اگه شما ره طلايي داد من برم يه ايرانسل دائمي بگيرم ! الان يه اعتباري دارم ! موندم چي كار كنم ! چون اينا گرفته بودم همين جوري قرار بوده چند وقته ديگه برم يه دولتي ثابت بگيرم ولي وقتي امكانات ايرانسل رو مي بينم از اون ديگه دلم زده ميشه ! حالا نظر شما چي هست ! ولي اين Bts رو بي زحمت توضيح بدين !
با تشكر
عزیز تا حالا دکل موبایل دیدی؟ به این دکلا میگن BTS ! همه شبکه های دنیا هم باید BTSداشته باشن دیگه به طبع ! حالا برو حال کن :46: .نقل قول:
بچه ها باورتون ميشه الان دارم با موبايلم اين پست رو ميزنم؟!
يعني با اينترنت ايرانسل
سرويس ها فعال شدند
هووورااا
یه چیزی رو فراموش کردی پول که دادی درخواست تو میزارن تو نوبت شاید 1/2 ماهه دیگه وصل بشه:31:نقل قول:
سلام وقتي با اينترنت ايرانسل ميام تو p30world درست نشون نميده و فقط حروف نشون ميده يعني فروم ها رو نشون نميده ماله شما هم اينطوريه ؟؟؟؟
آره ديدم ! ولي مثل اينكه گفتن دكل هاي ايرانسل بهتر از مخابرات هستن ! من كلن منظورم اين بوده چه ويژگي دارن كه از مخابرات برتري دارن !نقل قول:
با تشكر
به گزارش گروه خبری GSM، شبکه MTN آفریقای جنوبی اعلام کرد که سرویس(push-to-talk (PTT را برای شبکه خود و از طریق GPRS برای گوشیهای نوکیا فعال خواهد کرد. مسئول اجرایی MTN گفت این تکنولوژی بطورموفقیت آمیزی در آفریقای جنوبی در حال پیشرفت و گسترش است و به زودی بطور بین المللی در کشورهای تحت شبکه MTN ارائه خواهد شد.مکالماتی که از طریق posh-to-talk صورت می گیرد در بین یک گروه بسته کاربری شامل حداکثر20 کاربر می باشد و تحت این گروه کاملا امنیت دارد. بر خلاف مکالمات عادی در شبکه GSM کاربران بر اساس مدت زمان مکالمه پرداخت می کنند، در مورد این تکنولوژی، به ازای هر بار استفاده از posh-to-talk باید هزینه پرداخت شود.
نه مال من كه كامل و درست اين سايت رو نشون ميدهنقل قول:
تا حالا هم مشكلي باهاش تو هيچ سايتي نداشتم
شايد اين مطلب به اين جا ربطي نداشته باشه ولي به هر حال ميگم
گوشي n73 من براي اينترنت موس گذاشته جالبه نه؟؟
به به مبارکه , پس سامسونگ رو بیخیال شدی رفتی N73 خریدی:8:نقل قول:
آقا شما فکر کنم در اصفهان جایی هستی که تحت پوشش رسمی ایرانسل هست . از تلفن ثابت می تونی راحت به ایرانسل زنگ بزنی ؟؟ آنتن دهی چطوره ؟؟نقل قول:
بچهها کسی عکسی از دزفولی (مدیر عامل ایرانسل) داره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا mms قعطه؟من نميتونم بفرستم يكي كمكم كنه!گوشيمم 7710 هست
افشای برنامه ی مخفی شرکت مخابراتی Altimo برای سرمایه گذاری در ایران اپراتور سوم موبایل به یک شرکت روس می رسد
شرکت مخابرات Altimo با هدف سرمایه گذاری و پیشرفت در ایران، قصد دارد با نادیده گرفتن فشارهای بین المللی ، حضور خود را در ایران افزایش دهد.
به نقل از تایمز ، چند سال پیش ایران در بیانیه ای از سوی جورج بوش به عنوان محور شرارت معرفی شد. رئیس جمهور ایران اعلام کرده که نام اسرائیل باید از روی نقشه جهان پاک شود. این سخنان تا کنون باعث شده تا برخی از کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی به ایران فشار وارد کنند.
اما بزرگترین و بحث انگیزترین گروه مخابراتی روسیه، که به راهنمایی متخصصان موسسه های انگلیسی- آمریکایی به عنوان مشاور نیاز دارد، فعالیت در ایران را به عنوان تازه ترین مرحله پیشرفتش انتخاب کرده است.
آلتیمو به عنوان شعبه مخابراتی گروه روسی آلفا، به طور مخفیانه درباره قراردادی برای خرید نیمی از سهام شرکت ایرانی تلفن همراه ایرافون به مذاکره نشسته است.
گفتنی است این سرمایه گذاری از سوی Altimo مورد تایید قرار نگرفته است و این شرکت هنگامی که درباره ایران از آن پرسیده شد، از اظهار نظر در مورد این سوالات خود داری کرد.
اما اسناد به دست آمده نشان می دهد، آلتیمو از پاییز سال گذشته به شرکت ایرافون چشم دوخته است. این گروه روسی در ابتدا سرمایه ای را برابر با 11 میلیون دلار در کنار 60 میلیون دلار در طی سه سال و همچنین سودهای به دست آمده از سرمایه گذاری مجدد را برای سرمایه گذاری در ایران در نظر گرفته است. این شرکت در نظر دارد پنج میلیون مشترک در ایران داشته باشد.
انتظار می رفت این قرارداد در ماه گذشته به امضا برسد. منابع نزدیک به آلتیمو اعلام کردند: توافق به دست آمده است و ترتیب سفارشات برای تجهیزات به منظور آغاز این پروژه داده شده است.
افشای حضور آلتیمو در ایران، کشوری که از سوی جوامع بین المللی تحت فشارهای اقتصادی است ، می تواند سوالات ناخوشایندی را برای اعضای هیات مشاوره این شرکت به دنبال داشته باشد.
اعضای مهم این شرکت شامل، وزیر خارجه سابق انگلستان، لورد دوگلاس هرد و پیتر واتسون که در انتخاب جورج بوش در سال 2000 نقش مهمی داشت و در نهایت نیز عضوی از انجمن امنیت ملی آمریکا شد می شود. واتسون روابط نزدیک خود را با رئیس جمهور آمریکا حفظ کرده است. وی از سوی بوش به عنوان رئیس فعالیت های سرمایه گذاری خصوصی خارجی انتخاب شد.
دیگر اعضای گروه مشاوره آلتیمو شامل سر جولین هورن اسمیت که عاملی مهم در پیشرفت ودافون محسوب می شود و جک روزن، رئیس کنگره اسرائیلی، آمریکایی یهودی می شود.
هنوز مشخص نیست که آیا مدیران اجرایی آلتیمو اعضای هیات مشاوره را برای حضور در ایران در جریان گذاشته اند یا نه.
سرمایه گذاری آلتیمو در ایران از طریق شرکتی در قرقیزستان که این گروه روسی آن را در تابستان گذشته خریداری کرد میسر شده است. مدارک به دست آمده نشان می دهد، شعبه آلتیمو از یک شرکت دیگر قرقیزی، آمیگو، برای مدیریت معاملات استفاده کرده است.
از آن جایی آلتیمو یک شرکت آمریکایی نمی باشد، این قرارداد مجازات های آمریکا علیه ایران را نقض نمی کند. گفتنی است از سال 1995 سرمایه گذاری هر شرکت آمریکایی در این کشور نفت خیز غیر قانونی شده است.
با نظر به این که، اداره خزانه داری آمریکا در کنترل دارایی های خارجی هیچ گونه اختیاری برای بانک های ایالات متحده آمریکا از جمله شعبه های آمریکایی بانک های خارجی ندارد، مقامات خزانه داری آمریکا اعلام کرده اند: احتمال می رود قوانین این اداره به ارائه وام از سوی بانکی در آمریکا به شرکتی که در ایران فعالیت می کند، نیز مورد اجرا گذاشته شود.
درگیری اصلی آلتیمو در آمریکا از طریق حضور نام آن به عنوان یکی از سهام داران بزرگ می باشد. این گروه 44 درصد از سهام ویمپلکوم را که در فهرست بازار سهام نیویورک وجود دارد و 25 درصد از سهام شرکت مخابراتی گلدن را در بازار بورس نزدک به خود اختصاص داده است.
انتشار اخباری مبنی بر حضور آلتیمو در ایران می تواند فشارها را بر روی کمیته مشاوره شرکت در بررسی دقیق تر سرمایه گذاری های جهانی آن به عنوان بخشی از برنامه های توسعه ای گروه به دنبال داشته باشد.
آلتیمو که ارزش بازار خود را حدود 20 میلیارد دلار برآورد کرده است، اعلام کرده در نظر دارد در فهرست بازار بورس لندن نیز نام خود را جای دهد. این شرکت همچنین علاقمند به همکاری با یک گروه مخابراتی غربی است. شرکت های احتمالی شامل تلنور از نروژ و تلیا سونرا به عنوان بزرگترین اوپراتور در منطقه دریای شمال و بالتیک می باشد.
گفتنی است تنها بیست درصد از 70 میلیون جمعیت ایران دارای تلفن همراه هستند و این کشور قصد دارد تا پایان دهه جاری این رقم را 56 درصد برساند.
بچهها کسی اطلاعاتی از این اپراتور داره؟؟؟ چطور اپراطوریه؟؟؟؟بهتر از MTN هستش؟؟
عزیز mms الان 2 ماهی هست که قطعهنقل قول:
یه نگاه به چند صفحه قبل بنداز توضیحات دقیقتری میتونی پیدا کنی...:20: