من توی ویستا وقتی که از هارد به فلش و یا برعکس فایل کپی می کنم ، سرعت خیلی پایین هست و گاهی اوقات error هم میده.در صورتی که توی XP همچین مشکلی وجود نداره.کسی راه حلی به نظرش می رسه ؟ در ضمن ویستای من هم Ultimate SP1 هست.
با تشکر
Printable View
من توی ویستا وقتی که از هارد به فلش و یا برعکس فایل کپی می کنم ، سرعت خیلی پایین هست و گاهی اوقات error هم میده.در صورتی که توی XP همچین مشکلی وجود نداره.کسی راه حلی به نظرش می رسه ؟ در ضمن ویستای من هم Ultimate SP1 هست.
با تشکر
بازی های قدیمی برای اجرا نیاز به DirectX 9.0 دارن.نصبش اختلالی تو کار DirectX10 ایجاد نمیکنه.نقل قول:
اتفاقا باعث میشه بتونید انواع و اقسام بازی ها رو بدون مشکل روی ویستا اجرا کنید.
همونطور که قبلا گفتم.ویستا DirectX 10 را باخودش به همراه داره.
لینکهایی که تو اینترنت پیدا میشه برای XP هست که دستکاری شده و بازدهی ویستا رو نداره.
DirectX10 زمانی خودشو نشون میده که توسط بازی و کارت گرافیک پشتیبانی بشه.
موفق باشید.
سلام
من در نصب ویندوز ویستا مشکل دارم مشخصات سیستم من به صورت زیر است :
mb 965p-s3
sound on board
vga gforce 8800 gts
hdd 320gig sata2
ram 2gig
cpu e6750
مشکل من این است که در مراحل پایانی نصب ویندوز ،عملیات نصب متوقف می شود اما eror نمی دهد.به این صورت که چراغ هارد به مدت 1 دقیقه روشن می ماند و سه ثانیه خاموش می شود و دوباره این کار تکرار می شود و متوقف هم نمی شود.اگر restart نکنم تا 2 ساعت هم این کار را انجام می دهد.
لازم به ذکر است که در تنظیمات بایوس در داخل قسمت Integrated Peripherals گزینه ای برای کارت صدا وجود ندارد.(چند نفر به من گفتند مشکل از کارت صدا است)
الان روی سیستم ویندوز xp sp3 دارم و صدا هم مشکلی ندارد
تمام پارتیشن ها را هم تست کردم و همگی سالمند.لطفا مرا راهنمایی کنید
از راهنمایت ممنونم .نقل قول:
ولی ما که فرقی ندیدیم کارتم هم ساپورت می کنه مثلا fifa09 توی xp بدون slow اجرا می شد ولی حالا همش slow بازی.
خوب شما شرط اصلی رو رعایت کردید.(کارت گرافیک)نقل قول:
اما...
Fifa 09 بر مبنای DirectX 90.0c ساخته شده.
برای نمونه بهتره Far Cry 2 را تست کنید.
کسی نیست جواب منو بده
سلام دوستان ، واسه sleep کلید ترکیبی وجود داره ؟؟؟
با سلام سیستم من بی جهت و بدون اینکه برنامه سنگینی باز کنم هنگ میکنه مثلا بیشتر اپرا و یا یولترا که برای باز کردن سایت های بسته است قفل میکنه و سی پی یو یا صدردصد میره و هی بالاو پایین میشه و از 80 پایین تر نمیاد و یک دفعه سیستم هنگ میکنه در ضمن من دانلود آفلاین دارم و از این چهت نمیتونم بیشتر فایل ها رو بگیرم لطفا بگید مشکل از کجاست در ضمن تو تسک منیجر هم میرم و اونجا برنامه ای که بیشترین پردازش رو به خودش میگیره همین اپرا و یا یولترا هستش البته بعضی برنامه های دیگه هم هست ولی اینا بیش از بقیه باعث هنگ کردن سیستم میشه راستی وقتی هم برنامه رو میبندم تا از هنگ کردن جلوگیری بشه بعد از 2 یا 3 دقیقه ویندوز هنگ میکنه و باید ریست کنم
موقع بالا اومدن ویندوز این پیغام خطا هم میاد:
Load Multi language Failed
چطور از کار بندازمش؟
با تشکر...
سلام به جمیع فرومی ها
windows update من کار نمی کنه، هرکاری کردم درست نشد. error 80070422 رو میده. تو help رفتم کارایی که گفته بود رو انجام دادم ولی چاره ساز نشد.
شما نظری دارین؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
ببخشید یه سوال دارم
من میخوام روی سیستمم یه win xp sp2 و یه win vista بریزم به نظر دوستان این کار روی یه هارد 250 به صرفه هست ؟
من یه بار نسخه ی بتا ویستا رو کامپیوتر نصب کردم چون سرعتش پایین بود پاکش کردم دوباره اکس پس ریختم.الان وقتی میخوام دوباره ویستا نصب کنم ویندوز درایو های منو شناسایی نمیکنه؟(تو یه وبلاگ سوال و جواب کامپیوتری پرسیدم گفتن مشکل از همون یکبار وستا نصب کردنه و هاردت ساتاست وقتی ویندوز داره برای نصب آماده میشه دکمه ی f6 روبزن و درایور هاردت رو از وبسایت مادربورد بگیر بعد هارد ساتا شناسایی میشه ولی توی ویستا مثل اکس پی اصلا" f6 وجود نداره)به نظر شما من باید چکار کنم؟(درایوهای من ntfs هست)
کسی نیست جواب بده
منظورتون از به صرفه چیه؟نقل قول:
اگر منظورتون فضای اشغال شده هست که هیچ مشکلی نیست.به راحتی میتونید هر دو را نصب کنید و احساس کمبود هم نمی کنید.
سلام به شما.نقل قول:
در قسمت Run عبارت msconfig را تایپ کنید تا کادر System Configuration باز بشه.
حالا تو برگه Services مطمئن بشید که سرویس Windows Update در حال اجراست.(Running)
اگر خاموش(Stopped) بود از قسمت سرویس ها فعالش کنید.
سلام
من تو vista بعضی کارهای کلیدی رو ندارم
مثلا پنجره با tab رو وقتی با هم می گیرم صفحه ها رو نشون نمیده
ایا باید دوباره vista رو نصب کنم یا کاری دیگه هم می شه بکنند
نقل قول:
باید قبلش حالت aero رو فعال کنی .
control panel / personalizyion / windose color and apperance / windowse aero / ok
سلام ویستا سرویس پک 1 من بالا نمیاد میگه product key بده و ویندوزت جنیون نیست حالا چجوری بیارمش بالا که کرکش رو فعال کنم ؟
اگه پروداکت کی دارید بذارید لطفا...
ممنون
سلام دوستان من یه مشکلی با ویستای لپ تاپم دارم
وقتی 2-3 ساعت باهاش کار میکنم خیلی کند میشه و بادی ریستش کنم تا سرعتش دوباره زیاد شه.آیا نرم افزاری هست که بتونه سرعتشو بدون ریست به حالت اول برگردونه؟
اینجا بحث شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرعت پایین سستم
ممکن است براي شما نيز پيش آمده باشد که هنگام کار با کامپيوتر ، ويندوز شما بسيار کند و آزار دهنده عمل کند. مي توان با اطمينان گفت که تمامي اين مشکل ها از نحوه نادرست عملکرد شما با ويندوز صورت گرفته است. قصد داريم تا شما را با چند ترفند مفيد آشنا کنيم که با استفاده از آن ها ميتوانيد از ويندوز خود حداکثر استفاده را ببريد.
1- مطمئن شويد که آنتي ويروس مناسبي را بر روي سيستم نصب نموده ايد، بصورت اتوماتيک آپديت شود و کليه فايلهاي تازه وارد به سيستمتان را چک کند. اگر ويروسي هراه فايلي باشد يا تعمير يا قرنطينه و بلوکه شود. بدليل اينکه ويروسهاي جديدي هر روز توليد مي شوند بايد طوري ويروس کشتان را تنظيم کنيد که بطور اتوماتيک بروز شود. دو برنامه قوي ويروس کش که ما توصيه مي کنيم عبارتند از: McAfee و Norton .
2- نرم افزارهاي antispyware/antiadware را روي سيستم خود نصب کنيد، اين دو دسته نيز براي سيستم شما کاملاً ضروري هستند، تا از نصب برنامه هاي جاسوس بر روي سيستمتان جلوگيري کنند. که دو نرم افزار رايگان و مفيد عبارتند از: Spybot Search & Destroy يا Ad-aware
3- نصب ديواره آتش سخت افزاري، بهتر از فايروال نرم افزاري است. بدين صورت اطلاعات سيستم شما از دسترس هکرها مصون مي ماند و نمي توانند برخي نرم افزارها را بصورت ناخودآگاه بر روي سيستم شما نصب کنند که يا به سيستم شما آسيب برسانند و يا اينکه سرعت کار با سيستم کاهش پيدا کند. ديواره هاي آتشي که ما توصيه مي کنيم عبارتند از:
Linksys, Netgear, D-link
4- شرکت مايکروسافت هر از چند گاهي نرم افزارهاي خود را بروز مي کند. اين امر برخي اوقات بدلايل بالابردن امنيت است که توصيه ما اين است سيستم خود را طوري تنظيم کنيد تا بصورت اتوماتيک بروز شود.
5- فايلهاي اينترنتي موقت ( Internet temp files ) خود را هر يک ماه يکبار پاک کنيد. اين امر به بالابردن سرعت سيستم شما منجر خواهد شد.
6- هر 4 ماه يکبار هارد خود را defrag نمائيد.
7- هر موقع مي خواهيد چيزي را از اينترنت دانلو کنيد حتماً شرايط آنرا (terms and conditions ) بدقت مطالعه نمائيد. هيچ ارزاني بي حکمت نيست. ممکن است همراه نرم افزارهاي رايگان مواردي از قبيل adware يا spyware نصب شوند.
8- ايميلهاي غريبه، عجيب، و نا آشنا را باز نکنيد. ممکن است همراه باز شدن آنها adware يا spyware بر روي سيستمتان نصب شوند يا همراه ويروس باشند. توجه کنيد حالت پيش نمايش نرم افزارهاي outlook همانند باز کردن آن است، پس آنرا غير فعال کنيد.
9-دست آخر اينکه اگر سيستم شما را دزديدند يا سيستمتان به نحوي از کار افتاد، کليه داده هاي خود را از دست مي دهيد. راه حل کار اين است که هميشه از اطلاعات مهمتان بر روي CD يا بر روي ميزبانهاي اينترنتي نسخه پشتيبان تهيه کنيد.
نقل قول:
همچین چیزی وجود نداره ؟؟ :41:
با سلام
من اشتباهی که کردم در یک درایو 15 گیگابایتی ویستا نصب کردم و حالا دیدم دارم کم میارم و همش 4 گیگ خالی دارم همین اول کاری بعد از اموزش هایی که خوندم دیدم با Disk management میشه پارتیشن بندی کرد توی ویندوز ویستا من 10 گیگ از یکی از درایو هامو خالی کردم و به حالت Free الان توی Disk management هستش ولی روی هیچ کدام از درایو ها نمی تونم Extend رو انتخاب کنم چون می خوام این 10 گیگ به درایو ویندوزم بدم خواهشا کمکم کنید که مجبور نشم کامل فرمت کنم و از اول پارتیشن بندی و ویندوز بریزم!
راستی هنگام Boot موقعی که مستطیل پر میشه بالاش ارم ویندوز ویستا نیست!مدلشه؟ اخه من 2 تا ویندوز ویستای مختلف نصب کردم تحالا هر جفتشم این مشکل رو داشتند حاال نمی دونم مدلشه یا اشکال از کام منه؟کسی می تونه توی این دو مورد منو راهنمایی کنه!
قبل از اینکه بگید از Diskpart استفاده کنم بدونید به این ارور توی این برنامه هم برخوردم
ببخشيى من كيبورى فارسي نىارم الان ىارم با عربي مينويسم :ىي ميشه بطين دجوري ميشه ؤبان فارسي رو اى كرى توي ويستا ؟
من Install New language رو ميؤنم ولي Browse File مياره كه نميىونم ديه !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Age natonestin bekhonin :D
bebakhshid man keyboard farsi nadaram alan daram ba arabi minevisam mishe begin chejoori mishe zabane farsi ro add kard tooye Vista ? man Install new language ro mizanam Vali Browse File Miare ke nemidonam chie !!
خوب اگه شما ویستایی که نصب کردید خودش فارسی داشته باشه توی Regional And Language Option توی تب اول باکس بیار پایین بزار Persian توی تب دومی بزار Iran توی تب سومی Change Keyboards رو بزن و Persian رو اضافه کن دقیقا مثل XP ولی توی XP گزینه Farsi بود اینجا شده Persian همین!نقل قول:
نقل قول:contorol panel
regional and language option
keyboards and language
change keyboards...
general
add
persian
keyboard
persian
ok
از قوانین انجمن که فارسی باید تایپ کنید در ضمن من هم همین جواب دادم احتیاج نبود تبدیل به انگلیسی بکنید و پست بزنید!نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم!
سلام
من چطوری میتونم کاری کنم که ویستا از همه ی رمم استفاده نکنه رم من 2 گیگ و ویستا سرویس پک 1
منظورتون چیه؟؟؟نقل قول:
برای چی میخواید این کارو بکنید؟؟؟
در هر صورت امکان گذاشتن محدودیت برای استفاده رم در ویندوز وجود ندارد...
شما اینجا رو بخون:نقل قول:
کلید ترکیبی رو اطلاعی ندارم ولی فکر کنم بشه براش ShortCut ساخت...نقل قول:
سلامنقل قول:
منظور من این بود که وقتی من تو تسک منیجر به فضای خالی رمم نگاه میکنم 0 نشون میده یعنی ویستا از کل رم من استفاده می کنه فکر کنم خودش بعضی برنامه ها رو که زیاد کاربرد دارن به حافظه لود میکنه حالا من باید چه کار کنم که حداقل یک گیگ رم من خالی بمونه
دستتون درد نکنه با نرم افزار Partiotion Paragon همون روز که سوال کردم درستش کردم ولی خیلی نرم افزارش طول میده دقیقا 55 دقیقه طول کشید راستی اورجینال جان(اسمتو نمی دونم) تاپیکی برای اموزش این Paragon Partition نزدی؟نقل قول:
حالا متوجه شدم...نقل قول:
در واقع اینجور که شما فکر میکنی نیست...اینی که شما میبینی میزان رم باقی مونده 0 هست از این حکایت میکنه که در ویستا قابلیت جالبی به نام SuperFetch وجود داره که از تمام رم شما استفاده میکنه تا به سیستم شما سرعت ببخشه(با مکانیسم خاص)
اما همین قابلیت وقتی سیستم نیاز به رم داره به طور خودکار برای شما فضا ازاد میکنه...میتونید امتحان کنید...!
موفق باشید.
نه عزیز....;)نقل قول:
سلام دوستان من یه چند وقت پیش خواستم از یه سرور آپلود فایل یه فایل رو دانلود کنم گفت باید یه نرم افزار نصب کنی تا بتونی آپلود کنی اسم نرم افزارش یا شایدم شرکتش NomaDesk بود ولی درست تا نرم افزاره رو نصب کردم لامصب تو رجیستری نمی دونم چه کدی رو عوض کرد که منوی کلیک راست رو عوض کرد و هرچی قبلا برنامه های دیگه اضافه کرده بودن پاک کرد و یه getNomaDesk یا شایدم download NomaDesk یا به هر حا یه همچینچیزی اضافه کرد. منم وقتی خواستم پاکش کنم دیدم اصلا تو آن اینستال کنترل پنل که یه همچین اسمی و نه شبیهش نیست و از طریق آن اینستال خودشم که تازه تو فولدرش پیداش کردم پاک نمی شد و بالاخره من با استفاده از رجیستری و حذف فایلش از شرش خلاص شدم ولی منوی راست کلیک مث روز اولش نشد.
مخصوصا که win rar رو لازمش دارم اساسی (برای زیپ کردن یا اکسترکت فایلها). حالا من خواهش دارم هرکدوم از دوستا اطلاعی در این زمینه دارن بگن باید چیکار کنم و یا چه کدی تو رجیستری رو تغییر بدم.
و ضمنا ویندوزم ویستاست. تازه بعد این حادثه یه بار دیگه win rar رو نصب هم کردم ولی توفیری نکرد.
خواهش می کنم کمممممممممممممممممممک کنید. مرسی .
دوستان من یک ویندوز ویستا سرویس پک 1 دارم که 64 بیتی هست این ویندوز ویستای ممن یکی از فایلهاش خراب شده به همین دلیل نصب نمیشه اسم این فایل boot.wim هست ممنون میشم برام قرارش بدین برای دانلود این هم دوباره میگم ویندوز ویستای 64 بیتی سرویس پک 1 هست ویندوز من
یک لپ تاپ hp pavilion dv4 -1040 دارم با سیستم عامل ویستا home premium.همه چیش خوب بود . ماه پیش آنتی ویروس panda internet security2009 اصل خریدم 52000 تومان روش نصب کردم .از اون به بعد موقع بالا آمدن در فواصل مختلف حین بوت شدن صفحه سیاه میشه و مکث می کنه در نهایت حدود 5 دقیقه طول میکشه تا لود شه و بشه با هاش کار کرد .کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل از کجاست ؟ آیا ایراد از آنتی ویروسه؟
ببخشید 2 تا سوال دارم
1- من وقتی وارد Task manager میشم توی تب Perfrormance میزان استفاده از memory رو نشون میده که کمترینش روی 600 هست چرا ؟!؟!؟!؟ من یه XP دیگه روی سیستم دارم اگه اونو پاک کنم مشکل حل میشه ؟ اگه حل میشه میشه بگین چجوری ویندوز XP رو بدون نصب ویندوز جدید و اینا پاکش کنم ؟
2-آیا Win visa قابلیتی مثل Hibernate رو داره ؟ من وقتی رفتم Power options چیزی متوجه نشدم
ممنون
من ویندوز رو آپدیت کردم برای سرویس پک . وسط آپدیت ویندوز رو ریستارت کردم وقتی بالا اومد یکسری از آپدیت هارو نصب نکرد و failed داد ، چیکار کنم اونها دوباره آپدیت بشه ؟
سلام,نرم افزاری هست که روی ویندوز ویستا نصب بشه و بشه نرم افزارهایی که با ویستا سازگاری ندارن و مخصوص ایکس پی هستن رو روی اون نصب کرد؟
سلام دوستان
بیشتر فون های ویستا رویه سیستم من نیستند مثلarial
من که پاک نکردم چجوری پاک شده
چجوری دوباره این فونت ها رو بریزم ؟
با تشکر