مودم huawei hs8545m5 بهتره یا huawei hg8245h?
Printable View
مودم huawei hs8545m5 بهتره یا huawei hg8245h?
داداش MTU رو روی ps5 چند میذاری؟ دیفالت میذاری یا عددش رو تغییر میدی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه، روی همون دیفالته همیشه. 1500 هستش.
دوستان / در نزدیکی خونه ما یه کافو فیبر Active قرارداره / آیا امکان دریافت اینترنت فیبر نوری FTTH وجود داره ؟ (منظور از سوالم اینه که آیا اصلا از کافو های اکتیو فیبر FTTH به مشترک میدن یا نه ؟)
عزیزم میشه اینو با جزییات بکی چکار باید بکنم؟نقل قول:
من از وقتی مودم فیبر نوری رو روی حالت بریج قرار دادم احساس میکنم که وقتی از سرورهای داخلی هم دانلود میکنم حجم رو معادل اینترنت بین الملل کم میکنه.یعنی مثلا قبلا 5 گیگ دانلود رو 2.5 گیگ کم میکرد ولی الان همون 5 گیگ .برای شما هم اینطوریه ؟
من که زیاد توجه نمیکنم به حجمی که مصرف میکنم. هر وقت بهش نگاه میکنم حس محدودیت بهم دست میده.نقل قول:
ترجیح میدم اصلا بهش نگاه نکنم ولی سخته یکم، یا اگه نگاهم بکنم میزارم هفته ای یک بار. حتی با اینکه حجم یک ترابایتی دارم واسه هر ماه.
در مجموع حس میکنم مصرفش زیاده یکم، به فیبر هم فک نکنم ربطی داشته باشه، همشون همینطوری هستن.
قبلا بسته 5 گیگی ایرانسل میگرفتم تو 2 روز تموم میشد. تو دیتای مصرفیه گوشیمم اصلا اون مقدار مصرف نمیشد ولی تو ایرانسله من، الکی حجمش کم میشد.
از اون به بعد ترجیح میدم بسته یک گیگابایتی بگیرم فقط برای کارای بانکی و انتقالی. همین که برم تو اینستا یا یوتیوب کارش تموم میشه.
سلامنقل قول:
شرط اول اینه که از اینترنت های بی در و پیکر زیر مجموعه مخابرات استفاده کنید
اف تی تی اچ ! یا شاید هم ای دی اس ال و همچنین وی دی اس ال . و صد البته همراه اول
شما گفتید که از مک و یک روتر شیائومی استفاده میکنید ..
روتر خیلی مهم نیست چون همون طور که تو یکی از ویدئوهای آموزشی ام توصیح دادم ،
روتر تخصصی هم نباشه یعنی DNS مخابرات که 5.200.200.200 هست سر جاش بمونه باز هم با اضافه کردن دی ان اس های خارجی به یه جایی میرسید .
اول OpenDNS
سپس CloudFare
و نهایتا google dns
dns های دیگر را هم میتوانید امتحان کنید .. شاید حتی بهتر جواب بدن .
ولی خیلی از این هایی که تو اینترنت نوشته ، سرکاری و تبلیغاتی هستن مثل Censurfree DK که کاملا علکی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلود فر هست : 1.1.1.1 و 1.0.0.1
گوگل : 8.8.8.8 و 8.8.4.4
و اما شما گفتید سیستم عامل مک استفاده میکنید ..
من تضمینی نمیدم این حقه رو مک کار کنه با این حال میتونید امتحان کنید ،
روویندوز 10 و 11 کار میکنه (رو 11 حتی بهتر از 10)
این ویدئو کوتاه هم برای اثبات افاضات بنده :
چند تا اسکرین شات از تنظیمات dns روتر شیاوئمی ت و dns تو مک بنداز شاید بتونم راهنماییت کنم از سایت های ویدئویی زیییییییادی فیض ببری ..
موفق باشید
(میگم مخابرات بی در و پیکر ، علکی نمیگم. سرعت من رو مرتب رو 100 محدود میکنن ، چند شب پیش برق رفت .. وقتی برگشت محدودیت سرعت من هم رفت ...)
تا همین یه هفته پیش از 100 بالاتر نمیرفت
نقل قول:
درود
این یک کابینت فیبر پسیو passive هست یا به قول شما odc
این هم یک کابینت DSL کنارش هست . برا اینکه VDSL و ADSL بدن .
اگر از کنار کابینت فیبر دیدی یه تیکه باریکه خاکی یا سیمانی کندن ،
تا در دیوار مردم با لوله بردن تا ارتفاع ...
یعنی FTTH هم میدن از اون کابینت
مثل این :
و لوله برای انتقال فیبر به FAT :
^^^ این باکس FAT هست که یکی ازش اشتراک گرفته
این ها FAT :
فیبر های به اصطلاح تاریک
--------------------------------
اگر غیر از این بود و هیچ کدوم از این ها را ندیدی ، فقط VDSL میدن .
نه متاسفانه fat نیست برای onu یا خط های فیبر جدیده که به محل میدن احتمالا و فقط adsl میدن فک کنمنقل قول:
و برای دکل همراه اول اسفالت کنده شده و یه درپوش اهنی هم وسط خیابونه
سلام من یه مشکلی دارم وقتی برق میره دو باره میاد سرعت میاد رو پنجاه!
باید مودم رو پنج دقیقه خاموش کنم بعد روشن کنم تا سرعت دوباره بالا بره!
بعضی وقتا سه چهار بار باید عمل خاموش و روشن رو تکرار کنم؟!
کسی مشکل منو داره؟
به ۲۰۲۰ هم زنگ زدم میگه سرعتکه درسته باید رو پنجاه باشه!
سلام بزرگوارنقل قول:
مودمتون چیه؟
به صورت بریج کانفیگ کردید؟
الان این سرعت با وی پی ان هست؟
شما یکبار قبل هم این رو گفتید.. اگر شما برق وصل شد زحمت بکشید کلا یک ربع تا نیم ساعت بعد چک کنید اگر هنوز همین مشکل رو داشتید از مرکز مشکل هست و باید با مرکز درمیون بذارید... در غیری اینصورت اشکال از تجهیزات شماستنقل قول:
اگه من بخوام مودم رو عوض کنم باید مک آدرس مودم تو مخابرات ثبت بشه؟
سلام داداش. مخلصمنقل قول:
مودمم فایبرهوم 5506 هستش.
کانفیگ از سمت مخابرات انجام شده، من چیزی رو کانفیگ نکردم.
بدونه VPN هستش.
خارج از سوال شما.
والله این مودم هیچ فرقی با مودمه هواوی 8245H با پورتهای رنگارنگ نداره تو سرعتی که میگیری از مخابرات. اینو حتی بدونه یک ثانیه امتحان و تست کردن میتونم تضمین کنم. اگر از سمت مرکز تجهیزات و فاصله و افت مسیر اوکی باشه، در نهایت با قاشق چنگاله یک گیگابیتی هم میتونی 500 مگابیت سرعت بگیری.
ممنون از پاسختوننقل قول:
والا مودم من زایکسل هست
با کانفیگ خود مخابرات سرعت از پنجاه بیشتر نمیره!
بریج کردم اوردم رو روتر سرعت دانلود تا چهارصد و خورده ای میره ولی آپلود نهایت تا پنجاه
البته شهر به شهر هم فرق داره
برا من جعبه فیبر کنار درب ورودی ساختمان هست ولی سرعتم اینطوریه!
به فکر مودم عوض کردن افتادم نمیدونم کار درستیه یا نه؟!
شما مشکلت احتماله 50 درصد از تجهیزاته مخابراته. باید با رییسه فیبرنوریه مرکزتون صحبت کنی تا راضی بشه کارشناس بفرسته و بررسی کنه از FAT.نقل قول:
اگر فیوژن کردی دوباره به کانکتوره Fast تغییرش بده شاید درست بشه (اینو دقیق اطلاع ندارم که اصلا میشه یا نه، باید اساتید کمربند مشکی نظر بدن)
من خودمم هنوز فیوژن نکردم. فکرم نمیکنم اصلا نیازم بشه. افت مسیر روی -20 ثابت شده.
روز اوله نصب روی 22- بود که به مرور بهتر شده.
واسه چند نفرو که دیدم افت مسیرشون خیلی بیشتره از من، ولی پینگشون خیلی بهتر بود نسبت به پینگ من، که خیلی عجیبه برام. البته سرعتشون هم از من خیلی کمتره.
اگر از سمت تجهیزاته مخابرات باشه موظف هستن رایگان انجام بدن که یکم دشواره بعد از نصب اولیه دوباره بتونی مجبورشون کنی تا بیان و رفعش کنن. واسه اونها همین که اینترنته مشترک وصل باشه کافی محسوب میشه.
سلام دوست عزیز میشه روش انتقال فریمور کاستوم که ریختید رو مودم رو ذکر بفرمایید؟نقل قول:
آیا تغییری کرده مودم؟
نقل قول:
سلام هموطن عزیز
برای مودم زایکسل pmg5317-t20b
از سایت زایکسل چین میتوانید دانلود کنید ،
یا پولی یه ورژن بهتر از این سایت :
-------------------
اما مشگل اصلی مخابرات پول است
من خودم سرویس قبضی داشتم (پس پرداخت)
اگثرا سرعت دانلود باسه من محدود میکردن زیر 100
ولی از وقتی پیش پرداخت (پول هپلی) گرفتم ، کمتر پیش میاد سرعتم محدود باشه ...
رو این حساب میگم
کاستوم فریمور که ریختم حس میکردم تو بازی call of duty اهداف بهتر میخورن . شاید هم من اشتباه کنم ولی در هر صورت اگر از فریمور مخابرات نسخه Back up تهیه کنید ، ریختن کاستوم فریم ور امتحان ش ضرر نداره
چون این مودم قدیمی باسه سال 2011 اینا هست ... که تایوان کرده تو پاچه شرکت مخابرات ایران (سهامی عام)
موفق باشید
نقل قول:
سلام / درود
این مودم زایکسل کلاس B+ هست ،
قدیمی هست ،
ولی بازم احتمالا به برندهای چینی برتری داره .
از مخابرات منطقه تون یه سوال کنید ،
بگید مودم عوض کنم،
سرعت آپلودم تغییر میکنه یا نه ،
اونا هم احتمالا میگن نه !
ممنوننقل قول:
از دیروز سرعت دانلود اومده رو پنجاه سرعت آپلود زیر یک!
Voltage 3.23
RX power -23.37
TX power 2.86
Temperature 46.36
اینم پارمترها
سلام.
اساتید، چرا عنوانه سرویسه پس پرداخت برای برخی دوستان تفاوت داره اینجا؟ سرویسه پس پرداختمم زده استاندارد.
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل- یکساله پس پرداخت
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 6000 گیگ حجم بین الملل -یکساله پیش پرداخت
سلام دوست عزیز
ببخشین این آموزش تغییر dns که گفتین برای رفع محدودیت سرعت مخابرات هست؟ یا بعنوان نوعی تغییر و رفع فیلتر هم میشه استفاده کرد؟
مودم من fiberhome 5508
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
ببخشین این آموزش تغییر dns که گفتین برای رفع محدودیت سرعت مخابرات هست؟ یا بعنوان نوعی تغییر و رفع فیلتر هم میشه استفاده کرد؟
مودم من fiberhome 5508
:mellow::mellow::mellow: سکته کردم این سرعتا واقعیه؟نقل قول:
توی ای دی اس ال موندیم ما و خیر سرمونم تو شهر بزرگی مثل شیرازیم یه ذره هم تغییری در زیر ساخت اینترنت نمیدن...
آره واقعی هست البته سرعت بالای آن بخاطر اینه که این سرویس در بیشتر مناطق قابل دسترسی نیست متاسفانه چند سالی هست که برنامه توسعه زیرساخت فیبرنوری در کشور به دلیل مشکلات مالی و نبود بودجه (چیزی که خودشون میگن) خیلی کند و حتی متوقف شده است تو دولت قبلی آذری جهرمی یه تلاشهای کرد اما نتونست حریف شرکت مخابرات بشه تو دولت جدید هم خیلی بعیده بخوان برای اینچیزا هزینه کنننقل قول:
سلام
دوستان به مودم فیبر نوری میشه مودم وای فای 6 وصل کرد ؟
مودم فیبر نوری fiberhome هست مودم وای فای 6 هم huawei
ممنون میشم اگه کسی اینکارو انجام داده راهنمایی کنه
سلام.نقل قول:
اون روتر رو ندارم ولی نباید تنظیمات خاصی داشته باشه.
یک کابل لن از مودم وصل کنید به پورت WAN روتر اگر رنج آی-پی ها متفاوت باشه بدون مشکل باید اینترنت بگیره و کار کنه.
ممنون اونوقت چون این روتر از وای فای 6 پشتیبانی میکنه تو سرعت وایرلس و لن تاثیر میذاره درسته؟نقل قول:
توی لن که تاثیری نداره همون سرعتی که مودم اصلی میده رو دریافت میکنه و روی پورت های لن خودش خروجی میدهنقل قول:
برای وایفای 6 بله اگر دیوایس هایی که بهش وصل میکنید از وایفای 6 پشتیبانی کنه روی فرکانکس 2.4 تا 500 مگ و 5 تا 2.5 گیگ پشتیبانی میکنه.
اگر دیوایس وایفای 6 نداره روی 2.4 حدود 50-60 مگ و روی فرکانس 5 حدود 180 مگ میگیره. (اینترنت رو با این سرعت میگیره، اگر روی شبکه داخلی از روی سیستم خودتون استریم کنید این مقادیر خیلی بیشتر هست).
البته این سرعت ها در بهترین حالت و نزدیک ترین حالت به روتر هست و طبیعتا با دور شدن از روتر کمتر میشه،
عوامل دیگه مثل کیفیت ساخت وایفای دیوایس و قدرت پردازش هم تاثیر داره. مثلا من روی تلویزیون هوشمند روی فرکانس 5 حداکثر 30 مگ تونستیم دریافت کنم ولی با همون شرایط روی گوشی 150-180 مگ دریافت میکنم.
حس میکنم که انجام کارای کولونوسکوپی کمتر از سر و کله زدن با شرکت مخاربات (سهامی عام!) درد داشته باشه.نقل قول:
آخرین بار ۶ ماه پیش اینجا پست کردم که رفتم و چه کارایی کردم.
اولش باید ده بار میرفتم رییس مرکز رو میدیدم که لطف کنه و قبول کنه که با پول خودم، سیم کشی رو انجام بده.
بعد از دهمین بار ! بهشون جای باکس fat و موقعیتش رو نقشه رو دادم و گفتم سریع انجامش بدید لطفا، شیرینیش محفوظ
بعد از ۲ روز رفتم ببینم وضعیت چطوریه و آیا سیمی از باکس FAT خارج شده و اکتیوش کردن ؟ دیدم که مخابرات لطف کرده خود باکس و تمام متعلقاتش رو کنده و برده :D:D:D:D
هر چی بگم از طنز این خراب شده کم میکنه
داداش فایبرهوم پورت گیگا داره هر 4 تا پورتشم ساپورت میکنن . فقط لپتاپ یا کامپیوترت باید پورت گیگا داشته باشننقل قول:
خیلی عالی مرسینقل قول:
البته مودم هواوی که از وای فای 6 ساپورت میکنه علاوه بر فرکانس 5 استاندارد جدید وایفای 6 یعنی 160mhz رو هم پشتیبانی میکنه
تست میگیرم میذارم
منم دقیقا مثل شما یه ۶ ماه بیشتر همش میرفتم مخابرات به من که میگفتن کلا تو سطح استان تهران هیچ مخابراتی ثبت نام فیبر نوری نداره. اینجا مطرح کردم یکی از دوستان گفت که از بازرسی اقدام کن. منم ۱۹۵ شکایت کردم دفعه اول توجهی نکردن و گفتن ثبت نام نداریم. دفعه دوم با چندتا گوشی مختلف شکایت ثبت کردیم این دفعه تاثیر داشت و یکی از مخابرات تماس گرفت گفت مششگل چیه و گفتم برادر عزبز کوچه بالای ما فببر داره پایینی فیبر داره به ما هم بدید خلاصه گفت بیا باهاش رفتیم پیش مسئول فیبر که آدم بد قلقی بود کلی بحث باهاش آخر گفت میکشیم و هرچی خراببو مشکلی پیش بیاد مسئولش خودتونید گفتم باشه همه چی گردن من . بعد یک هفته اومدن تو چند ساعت کابل و کشیدن و چون خونه ما نوساز بود و از اول همه واحدا کابل کشی بود وصل کردن و تمام. بگذریم که کار چند ساعته و حدود ۷ ماه طول کشید ولی خب انجام شد. حالا دوهفتس کابل و کشیدن و منتظر فعال کردنشیم و انگار میمیرن یه کاریو بی دردسر انجام بدن. واقعا درد کار دولتی تو مملکت گل و بلبل ما بقول شما از کولونسکوپی هم بیشتره. اما بازرسی و ۱۹۵ شکایت کنید اگه نزدیک شما باکس هست که انجام شدنیه. ولی خوب ازونجایی که تمامیه کارمندهای مملکت با مردم پدر کشتگی دارن و لذت میبرن از اذیت کردن برای همین پروسه طولانیه. برای ما حدود ۲۰۰ متر کابل کشیدن .نقل قول:
کابل مارو بدون هزینه تا خونه کشیدن و سرویس پس پرداخت ۱۶ مگ یک ساله زده تو پنل کاربری.
اين مورد شايد کار مخابرات نباشه. دزدي زياد شده. يکي اين که دزداي مشنگ فرق سيم مسي و فيبر رو نمي دونن. اولي فروش مي ره، دومي تو بازار مشتري چنداني نداره. دوم اين که خود فت پلاستيکي (يا به قول ضايعاتي ها: لاکي) هست و خوراک آآب کردن و بازيافتهنقل قول:
توي بلوار ما يه ساله فيبر کشيدن، بعد ول کردن. چند جا ديدم دزدا اومدن يه حلقه چند متري فيبر اوتدور يا مالتي کور رو که بايد از فت بره تو کوچه يا سر آپارتمان ها آويزون بوده رو کندن و بردن. البته تازگي ها فهميدن به کاهدون زدن و کمتر سراغش ميان، ولي همين کارشون باعث شد فيبر چند تا کوچه ناقص بشه و بعدا بايد فيوژن سنگين بخوره که در اون صورت به هيچ وجه مثل اولش نميشه.
روی شیائومی ۶ برای باند ۲ تا سرعت ۱۰۰ الی ۱۲۰ دریافت میکنه و برای باند ۵ هم تا حداکثری که سرویس ارایه بده میگیره مثلا تا ۵۰۰ بدون اختلال هر دو باند خوب کار میکنه..نقل قول:
اگر فیبر کشی براتون نشده باشه.. به احتمال زیاد به دلیل نداشتن پیوستگی از کابینت تا FAT و به اینکه نمایشی بوده و خیلی از مشترکین ایراد گرفتن و یا درخواست سرویس کردن و همینطور برای راحت کردن خیال خودشون که ما سرویسی برای ارایه ندارم .. کندن و بردن... و یا دزد کنده.. اگر گفتن دزد کنده شما درخواست کنید که دوباره وصل کنن بذارن چونکه برای مخابرات اون باکس کلا ۲۰۰تومن میوفته اما برای مشترک بصورت عادی بخواد بخره باید ۴۰۰ تا ۶۰۰ پرداخت کنه.نقل قول:
مبارکتون باشه:» تست هم اگر تونستید بزارید.نقل قول:
واسه خیلی از دوستان دیدم که اذیت کردن بی دلیل. همش لج بازیه و شونه خالی کردنه.
واسه منم تا قبل از اینکه کاریو انجام بدن خیلی اذیتم کردن، ولی بیشتر از جانب 2020 بود که سرِکارمون میزاشتن برای یک مدتی.
ولی از وقتی با ریاستش ارتباطه مستقیم گرفتم عین بنز انجام دادن.
موقعه انجامه عملیات، الحق تو سریعترین حالته ممکن انجام دادن. یعنی صفر تا صد کار تو دو هفته تموم شد، چه نصب FAT و کابل کشی و اتصاله اینترنت برای تمامیه واحدها.
هزینه هایی هم که گرفتن حس میکنم نسبت به بقیه کمتر شده.
هزینه های شما چقدر شد برای مودم و کابل کشی؟ مودمتون چیه دقیقا؟
تو پنلتون زده پس پرداخت استاندارد یا محدود؟
ما سه هفتست تقریبا کابل کشی کردن ولی خبری از اینترنت نیست. کابل کشی ما بدون هزینه بود و فقط پول مودم و گرفتن. مودم ۸۲۴۵ هواوی پورت سبز .نقل قول:
برای نوع سرویس من بهشون گفتم ۵۰ مگ برای بزنید ولی اونا گفتن اول ۱۶ مگ بگیر بعد اگه خواستی سرویستو تغییر بده .تو پنل کاربری زده ۱۶ مگ ماهی ۱۸۰ گیگ بین الملل یک ساله پس پرداخت استاندارد. فعلا هم منتظر یک معجزه هستیم اینترنت و دایر کنن.
سلام دوستان
اینترنت من الان نزدیک دو هفته هست که سرعت دانلود اومده روی سی سرعت آپلود اومده زیر یک!
با ۲۰۲۰ تماس میگیرم ارجاع میده به پشتیبان اونم نمیتونه کاری کنه میگه دوباره زنگ بزن ۲۰۲۰
خلاصه پاس کاری!
موندم چیکار کنم راهی دیگه هست برا پیگیری؟!
پارامترهای دریافتی مودم هم میگن مشکلی نداره!
درکل پارامترها با موقعه ای که سرعتمخوب بود فرقی نکرده