عزیز دارن 620 می فروشن توی همون تاپیک لینکهاشم هستنقل قول:
Printable View
عزیز دارن 620 می فروشن توی همون تاپیک لینکهاشم هستنقل قول:
من توسایتای خارجی دیدم قیمت 399دلار بودنقل قول:
اینجارو نمیدونم
توی علی اکسپرس حدود 200 هست اونم خرده فروشی برای خریدهای عمده قیمت خیلی فرق می کنهنقل قول:
قیمت تو ایران 620 هستنقل قول:
مرسی که گفتینقل قول:
دوستان یه سوال داشتم. چقد طول میکشه سیمکارت فعال بشه؟ ۲۴ ساعت از گرفتن مودمم میگذره ولی هنوز داره چشمک میزنه.
برای من از همون اول فعال بود. وضعیت سیمکارتو تو اپلیکیشن میتونی چک کنی.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
اقا الان اوردن دستم رسید 2تا انتن میده قدرت سیگنالم -115 -120 اینجوراست :/ ولی سرعت دانلود 500 و اپلود 50 کیلوبایته :دی چه وضعه اپلوده اخهنقل قول:
دستکاریش کن که به بهترین موقعیت برسی. اقلاً به منقی ۱۰۰ برسونش.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
اون دو تا آنتن کشکه اس ان آر رو حداقل 7 -- 8 برسون از همه چیز مهم ترهنقل قول:
2-3 روزه داغونه
سرعتو نمیدونم اما کیفیت افتضاح
به زور باز میکنه
گند زدن تو تلگرام
سلامنقل قول:
منم مشکل شما رو داشتم عکس گیف و ویدئو باز نمی کرد امروز زنگ زدم ایرانسل گفتم گفت ما مشکلی نداریم که ؟ گفتم ولی من مشکل دارم با نت شما تلگرامم باز نمی کنه ولی با ف ل شکن باز می کنه گفت پیگیری می کنیم بعد دوساعت دیدم درست شده حالا همه رو راحت باز می کنه.:n13:
اتفاقا انتن هم مهمه من با سيگنال -١٢٦ و snr 8 سرعت دانلودم ٧٠٠ ولي با سيگنال -٩٧و snr 5 سرعتم تا ١.٦ ميره ضمنا دكل همون دكله چون cell id عوض نميشه و جالبه بدوني منطقه اي ديگه با سيگنال -١١٠و snr 4 سرعت تا ٤٠ مگابيت هم گرفتم ، ولي متاسفانه منطقه ما بيشتر ٢٠ مگ نميره حتي با بهترين سيگنال و لينك كواليتينقل قول:
خودش درست شده ( برای شما)نقل قول:
وگرنه پیگیری های ایرانسل اولا کشکه،دوما 3-4 روز حداقلشه
دوستان بروز رسانی برای dt350 نیومده؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
تکراری شد سوال پایین ببینید لطفا
سلام
من مبین نت دارم کلا یه مودم داره ادم تکلیفشو میدونه اما ایرانسل تنوعش زیاده ادم گیج میشه
میگم مودم 2101 و 2510 بجز پورت لن تفاوتی داره ؟؟؟
الان 2101 موجوده بگیرم یا 2510 رو توصیه میکنید و چرا ؟؟؟؟
باتشکر
تنوع اتفاقا بد نیست بدیش اینه که مثل ادم ویژگیای دقیق مودمارو نمینویسه ادم بتونه انتخاب کنهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
درود
یکی از عزیزان زحمت میکشه توضیح بده که در قسمت محدوده پوشش td lte سایت ایرانسل ، منظور از پوشش خارجی و داخلی چی هست ؟ :n16:
و این که میانگین سرعتی که میگیرید چه قدره ؟
سلام من 2101 گرفتم اساتید میدونند چطوری میشه فهمیدمیزان ترافیک دیگران به وایفای چقدر هست
اگر تو کنسول تنظیمات ش نیست نرمافزار برای آندروید یا ویندوز معرفی میکنید
هر ای پی چقدر از حجم استفاده میکنه
مودم TK 2510 جدیدترین مودم ایرانسله ک از هرلحاظ بهینه شده و قدرت گیرندگیش بنابر اعلام خود ایرانسل و تستای خودمون دوبرابر مودمای دیگ ایرانسله،مشکل قابلیتهای نرم افزاری شامل محدودیت سرعت و چیزای دیگ هم داره ک از هرلحاظ مودم کاملیهنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
مودم TK 2510 جدیدترین مودم ایرانسله ک از هرلحاظ بهینه شده و قدرت گیرندگیش بنابر اعلام خود ایرانسل و تستای خودمون دوبرابر مودمای دیگ ایرانسله،قابلیتهای نرم افزاری شامل محدودیت سرعت و چیزای دیگ هم داره ک از هرلحاظ مودم کاملیهنقل قول:
اگ مودم خوب و بهینه شده و با قابلیتهای نرم افزاری مهم و گیرندگی دوبرابر میخای شدیدا TK 2510 پیشنهاد میکنم،خودم تو بدترین شرایط سیگنال دارم ازش استفاده میکنم همیشه سرعتم بالای ۴۰مگابیتهنقل قول:
من تجربه خودم خونه ما مودم داخلی اصلا جواب نمیده مجبور شدم zw101 فضای باز بگیرم که راظی هستم البته مودم 2101 و d350 5142 همه رو امتحان کردم نشد اما جدیدا 2510 گرفتم تو خونه ما که مودم داخلی جواب نمیده خوبه جواب داد البته z6000 با اینکه دوسان ازش راظی نیستن تو خونه ما جواب داد ولی به نظر من 2510 یه سر از همه مودم های ایرانسل بالاتره البته تو بخش TDLTE اینو با تست های که گرفتم دارم میگم شاید دوستان نظر دیگه ایی داشته باشننقل قول:
سلام
طرح نامحدود هم داره؟
مرسی
اینجا میتونی بسته هارو ببینی البته نامحدود ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما موقع خرید مودم TDLTE یه بسته گزاشتن 100 گیگ 6 ماهه 50 تومن که خیلی به صرفه هستش البته این بسته فقط موقع خرید مودم هست
برادر یک سوال، اینترنت fdd هم nat3 هست؟نقل قول:
کلا این ایرانسل لامصب هم DNS آشغالی داره صد سال طول میکشه تا یه وب سایت رو آی پیش رو پیدا کنه و وصل بشه و nat هم روی TDD و هم روی FDD متاسفانه strict هست که من صحبتی هم داشتم با مسئول بخش شبکه و گفتم که حداقل TDD باید درست باشه حالا بگیم FDD همه موبایل ها وصل هستن و این همه آی پی نداره ایرانسل و .... که گفت بله پیگیری میکنیم ببینیم چی میشهنقل قول:
پس اگه اینجوری برم بگردم 2510 پیدا کنم چون تو سایتش 2101 داره میده با طرح 6ماههنقل قول:
ممنونم
من خودم اشتراک دارم تقریبا 22 ماهه چند وقت پیش دیدم سرعتم رو تو سایت (وضعیت خط) روی 8مگ محدود کردن زنگ زدم اعتراض کردم گفتن خطتتون احتمالا کشش نداره خلاصه قبول کردن سرعت بردن بالا روی 14 الان سرعت دانلودم تو idm 1.5 هست
اما همین سرویس برا خونه پدرم که4تا کوچه بالاتره خریدم یکساله 250 تومان!!!! بعد دیم بیشتر 10 3مگ وصل نمیشه گفتن کشش نداره گفتم پس نمیخوام میرم بجاش طرح همسفر مخابرات میگیرم با این سرعت ولی نصف قیمت اما گفتن کنسل کنید وجهی برگشت داده نمیشه ! خلاصه برای خودم راضی بودم اما به دلیل این تحمیل قرارداد و همچنین هزینه خیلی بالا و گرون و عدم ارائه تخفیفات خوب به مشترکین فعلی و صرفا تخفیفات خوب به مشترکین جدید میخوام دیگه تمدید نکنم و بجش برم سراغ طرح اینترنت ثابت
الان مبین نت گرفتم سرعتم بین 20 تا 37 هست اما چون تنوع بسته نداره میخوام برم اینترنت ثابت ایرانسل تو طرحی که الان داره بگیرم 6ماهه 100 گیگ 199 تومان بهمراه مودم یعنی فقط داری پول اینترنت میدی... به نظرم به صرفه تره بدلیل سرعت بالاتر - قابلیت جا به جایی (تازه ایرانسل سیم کارت 4g هم میخوره) -بسته ها و طرح های متنوع
گفتم تجربمو با دوستان به اشتراک بذارم
مودم 2510 بگیر گیرندگیش دوبرابر مودمای دیگس،مودم خیلی خوبیهنقل قول:
دقیقا، اگر اینطوری بمونه قابل تحمل نیست.نقل قول:
همراه اول هم در ۴جی همینطور strict هست؟
منم اکثرشو امتحان کردم 2101 ازهمه بهتر جواب دادهنقل قول:
ولی اگه میخوای 2510 بخری برو سایت یلو اونجا هست --------- ---------
سلام.
از دیروز نت منی ک سره قطعه.
نهایتا با 5-6 بار ریست کردن مودم B-5142 و ریست فکتوری و ... یکبار وصل شد. یکبار هم بیرون از پنجره با دستم گرفتمش چراغ آنتنش از چشمک زدن وایستاد و یکسره روشن موند. مودم رو جاهای مختلف خونه گذاشتم اما افاقه ای نکرد و مدام چراغ آنتن چشمک زن بود. الان 2 دقیقه ست که روشن شده و چشمک نمیزنه.
از دیروز تا الان کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟ من تهرانم سمت شهرک غرب.
- - - Updated - - -
سلام.
از دیروز نت منی ک سره قطعه.
نهایتا با 5-6 بار ریست کردن مودم B-5142 و ریست فکتوری و ... یکبار وصل شد. یکبار هم بیرون از پنجره با دستم گرفتمش چراغ آنتنش از چشمک زدن وایستاد و یکسره روشن موند. مودم رو جاهای مختلف خونه گذاشتم اما افاقه ای نکرد و مدام چراغ آنتن چشمک زن بود. الان 2 دقیقه ست که روشن شده و چشمک نمیزنه.
از دیروز تا الان کس دیگه ای این مشکل رو داشته؟ من تهرانم سمت شهرک غرب.
احتمالا جهت دکل رو عوض کردک واسه کسی که انتن دهیش کم بوده. بجای اضافه کردن small cell رو 3.5ghz ور میدارن با انتن بازی میکنن. این مشکل بارها در fdd برای بنده پیش اومدهنقل قول:
بالاخره زنگیدند که بیان عودت رو تحویل بگیرند :n10:
دوست عزیز گشتن لازم نیس سایت yello که نماینده ایرانسل هست 2510 رو موجود داره میتونید بخریدنقل قول:
همراه اول رو تست نکردم حقیقتا ولی فکر کنم همین طور باشه چرا ؟ به خاطر این که من مثلا ایرانسل رو 10 باز مودم رو قطع و وصل میکنم 10 تا آی پی مختلف میده ولی همراه اول عملا با 10 بار خاموش روشن کردن مودم 3 4 تا آی پی رو فقط هی میده بهت یعنی تکراری آی پی میده و این معنی میده که احتمالا همراه اول حتی کمتر از ایرانسل آی پی داره و به احتمال زیاد اونم 3 هست ولی رایتل 2 هست که متاسفانه مفت نمیارزهنقل قول:
چرا ایطوری شده TD؟ اینم که شد مثل وایمکس...
Signal Strength : -100 dBm
Link Quality : 9 dB
سرعت دانلود حداکثر ۵ مگابیت (در بهترین حالت برای ۱ ساعت اینطور دیدم وگرنه خیلی وقتا به ۱ مگابیت هم نمیرسه)
قطعی بسیار زیاد، همین امروز دقت کردم ۴ ۵ بار دیدم قطع شده بعد چند دقیقه وصل شده (مودم هم همون سفید اولی هست DT) یعنی شاید روزی ۱۰ ۱۵ بار قطع میشه من حواسم نیست
یک زمانی همین اینترنت سرعت ۴۰ مگابیت میداد
پینگ هم مگه قرار نبود بهتر از FDD باشه؟ اصلا ثبات نداره در بهترین حالت از ۱۴۰ میپره ۱۹۰ یهو ، در بدترین حالت چند تا ۳۰۰-۴۰۰ میزنه و بعد پکت لاس شروع میشه...
این چه وضعشه من اگه میدونستم اینجوری میشه مرض نداشتم یک ساله ۳۰۰ گیگ بگیرم :n34:
کد:PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=50 time=158.837 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=50 time=131.141 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=50 time=169.800 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=50 time=329.607 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=50 time=144.316 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=5 ttl=50 time=182.515 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=6 ttl=50 time=151.314 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=7 ttl=50 time=192.391 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=8 ttl=50 time=136.454 ms
خیلی وقته دارم، چند ماه اول پینگم ثابت ۱۲۰ بود یعنی مثلا بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ نوسان داشت فوقشکد:beta.speedtest.net/result/6519643900.png
beta.speedtest.net/result/6519701397.png
سرعت هم همیشه بین ۲۰ تا ۴۰ مگابیت بود که دیگه دیدم عالیه با کلی هزینه ۱ ساله گرفتم
یک مدتی نبودم، حالا برگشتم دیدم این شده وضعیت... :n03: