نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون میشم توضیح بدید چطور ازش استفاده کنم چون مودم از طریق usb وصل میشه و سیستم به عنوان cd میشناستش و نرم افزاری که شما گفتید از طریق com وصل میشه به مودم...؟؟؟
باید درایور رو نصب کنیدنقل قول:
چه درایوری ؟
درایور مودم خودش نصب هست که میشناسش...!
چه درایوری ؟
درایور مودم خودش نصب هست که میشناسش...!
سلام
میخواستم ببینم مودم ایرانسلم قابلیت انلاک داره یا نه؟
Hardware version : WL1B612M01
Software version : 81.201.01.01.234
Web UI version : 81.100.34.01.234
Configuration file version : TF-i60CUST-B02C234
سلام خدمت دوستان. من سال کذشته یک مودم tf i60 ایرانسل خریدم و بعد از گذشت چند ماه با مشکل قطع و وصل, کندی و پینگ طولانی مواجه شد که با ریست به تنظیمات کارخانه مشکل رفع میشد و بعد از چند ساعت دوباره دچار مشکل میشد. طی تماس با ایرانسل نهایتا مودم را با یک دستگاه ااااااااکبند تعویض کردند. در حال حاضر مودم جدید دوباره با مشکل قبل مواجه شدم. مودم از لحاظ آنتن دهی مشکلی ندارد. کسی از دوستان با این مشکل مواجه شده یا اطلاعاتی دارد که راهنمایی کند. متشکرم
اینترنت دکل موبایلی حساب کتابی نداره . من هم باسه محل کار پدرم این اینترنت را نصب کردم همون مودم ، اول 5 تا آنتن میداد الان 2 تانقل قول:
مشکل از شبکه و آنتن دهی نیست. اشکال از خود مودم هست که با بازگشت به تنظیمات کارخانه درست میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
مشکل از شبکه و آنتن دهی نیست. اشکال از خود مودم هست که با بازگشت به تنظیمات کارخانه درست میشهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام به دوستان پی سی وردی
زمان به سرعت میگذره و ما جا می مونیم .. 5 سال از افتتاح این ناپیک می گذزه و همچنان مباحث ادامه داره .. پس بودن یا نبودن ما خیلی اهمیت نداره پس خودتو خیلی نگیر..
زمانی بود هر روز چندین بار انجمن و تاپیکهای متفاوت رو چک می کردم اما سنمون بالا رفته و شرایط هم متفاوت شده..
خلاصه خیلی حرف نزنم
دوستان یه دانگل 3372 دارم که مدتها کنار مونده الان وصل می کنم به سیستمهای متفاوت چراغش چشمک نمی زنه و خبری ازش طبیعتا توی ویندوز هم نیست ..به نظرتون چیکار میشه کرد؟
رفقا کانال پرسش و پاسخ تلگرامی درمورد مودم سراغ دارید ؟
چون اوپراتورهای ایرانسل و همراه اول شروع بنصب و تست تجهیزات 5g کردند بهتر نیست مدت بیشتری صبر کرد؟معمول نیست تا اونموقع چه مودمهای وارد بازار و در دسترس باشند که با تجهیزات اوپراتورهای ایران هم سازگاری بهتری داشته باشند!نقل قول:
در مورد +4g هم خودم الان همراه اول استفاده میکنم با مودم +4g و در کل روز سرعتش 200kb تقریبا :biggrin: این از همراه داغان! شکایت هم میخاستم بکنم ولی پشتیبانی میگفت داریم تجهیزات بروز میکنیم البته یک ماه پیش اینو گفتند و تا الان وضعیت بهتر نشده:puke:
سعی کنید باند را بصورت دستی انتخاب کنید و در حال اتوماتیک قرار ندهیدنقل قول:
البته فریمور اکثر این مودمها نقطه ضعفهای امنیتی زیادی دارند و براحتی قابل هک شدن هستند پس برای احتیاط هم که شده بین این مودمها و کارت شبکه سیستم یک روتز معمولی که فایروال خوبی داشته باشد قرار بدهید
ممنون میشم ج بدید اینجا مث سابق نیسنقل قول:
در مورد مودم ندیدم ولی در مورد رایانه هس میفرستم برات بپرس شاید راهنمایی شدینقل قول:
دوستان آنلاک مودم fd-m40 b1 ایرانسل رو کسی بلده راهنمایی کنه ؟
سلام
یه مودم های وب نوع بیرونی دارم برند HHB مدل
B2338-168O
کسی میتونه آنلاکش کنه یا بگه چطوری؟
هزینش هم هرچه باشه تقدیم میشه.
ممنون
من خیلی جستجو کردم چیزی پیدا نکردمنقل قول:
خودمم چندجا پرسیدم گفتن نمیتونیم :(
میگم یه سایت خارجی چیزی نیست که بتونن بازش کنن پولش رو هم بدیم؟
میگم یه سایت خرجی چیزی نیست که بتونن بازش کنن پولی هم باشه مهم نیست.
سایت شرکتی که قبلا در دسترس بود و میشد فیرم ویر اصلی رو دانلود کرد دیگه در دسترس نیست . انگاری شرکتش منحل شدهنقل قول:
خب حالا فرض کنیم فرمویر اصلی رو دانلود کردیم بعدش چه کار میتونیم بکنیم؟
یکی از بچه ها فرمور اصلی رو از hhb گرفته قراره امشب برام بفرسته ولی میگه وقتی فلش میکنی باگ زیاد داره
بگذار داخل سایت ببینیم میشه ازش چیزی در آوردنقل قول:
سلام دوباره آقا حقیقتا گرون میگه فایلش 200 تومن، منم نخریدم و یه چیز دیگه تازه دستگیرم شد. اینکه این مودم فقط باند 1 و 20 رو ساپورت میکنه که باید بگم همراه اول و ایرانسل رو ساپورت نمیکنه
پس همینجا بحث این مودم خاتمه پیدا میکنه و همه راحت میشن لااقل به فکر خرید یه مودم دیگه میافتن
اینم مدرک
کد:https://drive.google.com/file/d/1bZopyG-pq-i8PFeJrlkMdCNsQh575e1R/view?usp=sharing
سلام
بعد از انلاک tfi 60 متوجه شدم که imei مودم همش 000000 شده
و از همتا اخطار اومده برام.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی
احتیاج به اخرین فایل های فلش مودم E5577S-321 دارم متاسفانه جایی برای دانلود پیدا نکردم ممنون میشم دوستان بتونن راهنمایی کن باتشکر پیشاپیش
سلام دوستان
مودم ایرانسل tfi60 ورژن 81.201.01.01.234 روش بود که خاستم انلاک کنم.
الان imei شده صفر و احتمالا vnram مشکل پیدا کرده .
راه حلش چیه؟
سلام . میشه شماره ی, ایمیل یا ایدی تلگرام این دوستتون رو بدیننقل قول:
ممنون میشم
سلام. اسم شرکتش چی بود؟نقل قول:
سلام به همه دوستان، لطفا اگر میتونید کمکم کنید.
من مودم e5785 huawei رو میخواستم انلاک کنم ولی الان مودم فقط روشن میشه و آرم huawei رو نشون میده ولی بعدش صفحه سیاه میشه.فکرز میکنم اگه بتونم دانگرید کنم مشکلم حل بشه. اگر کسی راه حلی برای من داره راهنمایی کنه. ضمنا ویندوز 10 نصب کردم روی سیستم و دیگه درایورهای مودم رو نمیشناسه برای این موضوع هم اگه راه حلی هست بهم اطلاع بدید. خیلی خیلی ممنون.:»:»:»:»
سلام وقت بخیر
کسی از دوستان فریمور ca60 رو داره لینکهای سایت سازنده غیر فعاله -متشکرم
درود ، چند عدد مودم air master 3100e مبین نت دارم ، آیا این مودم آنلاک میشه ؟ یسری ها گفتن میشه ، در حد همون که سیم ایرانسل هم ساپورت کنه بسنده میکنه
انلاک دائم نمیشه یعنی روش انلاک دائم دست چند نفر هست و به کسی اموزش نمیدن انلاک موقت میشه اونم اگر دسترسی روت مودم باز باشهنقل قول:
سلام وقتتون به خیر. من قصد خرید مودم b612 دارم، مدل آنلاک کارخونه (نه آنلاک داخل ایران). تا جایی که تحقیق کردم دو مدل ۲۳۳ و ۲۵d داره و شاید مدل های دیگه. چون مودم برای پدرم خرید می کنم که نمی تونه دستی فریمور جدید نصب کنه، می خوام یک ورژنی باشه که آنلاین خودش آپدیت بشه (بدون دردسر) و قابلیت CA و MIMO 4*4 فعال بشه (چون احتمال داره آنتن دهی منطقه ما خوب نباشه) شما کدوم سری از این مودم پیشنهاد می کنید؟ و شنیدم فقط مدل هایی آنلاک هواوی هستند که آرم هواوی وسط مودم باشه. درسته این حرف؟ ترجیحا می خوام از اینترنت ایرانسل استفاده کنم ولی آنلاک می گیرم که اگر آنتن نداد ایرانسل بتونم از سیم شرکت دیگه استفاده کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.دوستان من مودم L-92ایرانسل رو خیلی وقته آنلاک کردم و استفاده میکردم ولی الان چند روزیه که دیگه وایفای مودم به غیراز سیمکارت ایرنسل قابل شناسایی برای بقیه گیرنده ها نیست.اتصال با کابل یواس پی مشکلی نداره وکانکت انجام میشه البته گاهی با دستکاری وایفای مودم شناسایی میشه ولی گاهی با هیج گیرنده ایی شناسایی نمیشه.لطفا اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید که مشکل از کجا میتونه باشه.
آقا من مودم جیبی Huawei 8372 دارم. اخیرا سرویس کرده منو. هر نقطه ای از شهر وصل میشم به نت خیلی سرعت پایینه. با کلی سیم کارت دیگه امتحان کردم. آنتن رو در حد یکی دو تا پر میکنه تو 4g. برای 3g هم وصل میشه اما سرعت پایینه
حتی با گوشی های مختلف هم تست کردم ظاهرا مشکل از آنتن و شبکه هم میتونه باشه
کسی تجربه مشابه داشته؟
چقدر تاپیک سوت وکوره!!!کسی نیست حوابی بده؟؟؟نقل قول: