من کرمان زندگی میکنم ، اینجا فقط ایرانسل 4 جی داره و از یه دکل هم بیشتر نمیتونه بگیره موبایل مننقل قول:
ولی همین طور که دوست عزیز گفتن باید پوشش رو هم چک کنی از توی سایت خودشون هم چک نکن از سایت های خارجی چک کن اونا آمارشون دقیق تره
Printable View
من کرمان زندگی میکنم ، اینجا فقط ایرانسل 4 جی داره و از یه دکل هم بیشتر نمیتونه بگیره موبایل مننقل قول:
ولی همین طور که دوست عزیز گفتن باید پوشش رو هم چک کنی از توی سایت خودشون هم چک نکن از سایت های خارجی چک کن اونا آمارشون دقیق تره
اینجا که پیشخوان پانچ هم نمیکنه چه برسه به اینکه یو سیم بده..نقل قول:
پانچ نمی خواد خودشون کوچیک میشننقل قول:
مثل سیم کارت ایرانسل
اهواز هم همه جاش 4g نیست ولی همون 3g هم سرعت خوب میده
اگه همراه اول راه بیفته سرعت و ثباتش بهتره از ایرانسل
ایراد دیگه همراه اول که باعث شد من برم مودم ایرانسل بگیرم به جای همراه اول بسته های همراه اول هست که هم تنوع خیلی کمتری نسبت به ایرانسل داره و هم تقسیم حجم به روز و شب هست
کسی از این مودم ها برای ایرانسل استفاده کرده؟نقل قول:
سلام
اقا یکی لطفا بگه این شرایط خرید قسطی مودم ها ب چ صورته؟؟؟؟اصلا واقعیته یا نه؟اخه هیچی نزده تو سایت همراه اول
قسطي ١٠٠ بالاترنقل قول:
نميدونم
نقل قول:
از دوستان کسی در استفاده از (بسته 1 روزه 1000 تومان) این مشکل را داشته که قبل اتمام ساعت رایگان از حجم روزانه و شارژ گوشیش کم بشه؟
چون واسه من از حجم روزانه و شارژ گوشی کم کرد فکر کنم تو بازه زمانی 2 تا 7 حجم خاصی رو برای دانلود اختصاص دادن ولی زدن (2 تا 7 رایگان)
دوستانی که اینچنین مشکلی دارن اطلاع بدن
از ١٠٠٠ بگيري حجم نزده
ولي #١* بگيري حجم فكر كنم ٩٠٠ مگ زده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
همون 1000 که حجم نزدهنقل قول:
انگاری از یه حجم مشخصی رد بشه از روزانه و شارژ گوشی کم میکنه
سلام اهواز اكثر مناطق پوشش 4G داره من استفاده ميكنم البته بستگي به گوشي داره خصوصا ايفون ٥ و ٥اس جواب نميدهنقل قول:
چرا؟نقل قول:
دلیلش چیه؟؟؟
من چند بار گرفتم. هر بار هم 13.5 گیگ دانلود کردم. از حجم روزانم کم نکرد.نقل قول:
سرویس 3g سمت مرزداران
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
ولی من 22.5 گیگ دانلود کردم ساعت 6:15 دیدم نه حجم روزانه دارم نه شارژ گوشی در واقع هنوز 7 نشده بودنقل قول:
شما. 4g استفاده میکنید؟ من با حداکثر سرعت 1 تا 1.2 مگ دانلود میکردم ولی بیشتر از 13.5 گیگ نتونستم دانلود کنم. شاید شما زودتر از 2 صبح شروع به دانلود کرده باشید که حجم روزانه رو هم استفاده کردهنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دليلش ظاهرا فركانس قديمي استفاده شده تو اون گوشيهاس ك سازگار نيستنقل قول:
ولي 6 به بالا براحتي جواب ميده
نقل قول:نه ورژن قديمي سيستم عاملنقل قول:
كه نتونستن استاندارد اپل رو پاس كنن
ولي ورژن ٩.٢ به بالا رعايت شده استاندارد ها
به دستگاه ربطي نداره ورژن آپديت بشه وصل ميشه
منطقه ما فعلا 4g فعال نشده با 3g و از ساعت 2:05 شروع به دانلود کردم شاید دلیلی که خوب گرفته بخاطر خلوتی منطقه بودهنقل قول:
اینم بگم که دکل همراه اول داخل حیاط خونمونه:n02:
آیفون 5 کلا" هیچ پارت نامبریش LTE فرکانس 2600 رو ساپورت نمیکنه و ارتباطی به ورژن iOS نداره.نقل قول:
آیفون 5S پارت نامبر آمریکا (LL/A) که اکثرا" تو ایران هم همین پارت نامبر وارد شده کلا" فرکانس 2600 رو ساپورت نمیکنه و ارتباطی با ورژن iOS نداره.
کلیه آیفون های 6 و 6S فرکانس 2600 رو ساپورت میکنن.
iOS 9.0 و iOS 9.1، نسل 4 برخی اپراتورها (از جمله اپراتورهای ایران) رو ساپورت نمیکرد که این مشکل در iOS 9.2 حل شد.
اطلاعات کامل در خصوص فرکانس های LTE آیفون های مختلف در لینک زیر موجوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبود کسی راهنمایی کنی شرایط خرید قسطی مودم به چ صورته؟؟؟؟
بسته یک روزه 900 مگ با بسته نامحدود فرق دارهنقل قول:
یکی 900 تومنه یکی 1000 تومن
گوشی 5و 5اس با اخرین ورژن هم وصل نمیشهنقل قول:
چرا همراه اول اينكار رو كرده آخهنقل قول:
از همراه اول نیست من ۶ دارم وصل میشیم یه ۵اس هم دارم ک وصل نمیشهنقل قول:
اون روز ميگفت اين فركانس اصلا كارايي لازم رو ندارهنقل قول:
خيلي از كشور ها استفاده اي نميكنن
سلام دلیل اینکه از حجم و شارژ گوشیت کم کرده اگه گفتی چیه؟[emoji4]نقل قول:
همراه اول توی بسته نامحدود تا 20گیگ اجازه دانلود میده
توی نرم افزار همراه من میزان دانلود مجاز رو زده[emoji6]
من آیفون 5s 1530 دارم.پارت نامبر استرالیا.4g رو ساپورت میکنه؟
فورجي كه فكر كنم ساپورت كنهنقل قول:
ولي همراه اول رو ساپورت نميكنه
بله دوست عزیز این مدل 5S هم فرکانس فورجی همراه اول (2600) و هم فرکانس فورجی ایرانسل (1800) رو ساپورت میکنه.نقل قول:
ایا برنامه ایی هست که کامپیوتر رو طوری تنطیم کنیم که مثلا بگیم اگر ساعت 2 تا 5 حجم دانلود بیشتر از 20 گیگ شد.بیاد کلا ارتباط رو قطع کنه؟نقل قول:
خوب چه کاریه:n02:
لیست دانلودتو بیست گیگ تعریف کن
پس چرا تو رشت هیچ جا به 4g نمیتونم وصل شم؟همه جا فقط به 3g وصل میشه.بسته آلفا+ هم دارم.نقل قول:
1. آیا در رشت همراه اول پوشش فورجی داره؟نقل قول:
2. آیا سیم کارت قدیمی خود را به با یو سیم تعویض کردین؟
دوستانی که سیم کارت 4g همراه اول تهیه کردند یک عکس ازش بزارن. ممنون
عکس از سیم کارت یا عکس از سرعت سیمکارت؟نقل قول:
عکس از سیم کارت یا عکس از سرعت سیمکارت؟نقل قول:
کسی مودم مایفای همراه اول خریده؟ سیم کارت 4G بیاد توضیحی بده؟
دوستان سلام
به منظور حفظ حقوق مشترکان، سازمان تنظیم مقررات، روشهای ارائه این خدمات را از سوی اپراتورها تغییر داد. از این پس روش فعالسازی و غیر فعالسازی خدمات پیامکی از سوی تمامی اپراتورهای تلفن همراه با استفاده از سامانه پیامکی هشتصد و یا شمارهگیری *800# است و مشترکان با این سامانه از انواع خدمات ارزش افزوده فعال بر روی سیمکارت خود و روش غیر فعالسازی آن آگاه می شوند و درصورت عدم تمایل به دریافت پیامکهای تبلیغاتی با موضوعات مختلف میتوانند این خدمات را غیرفعال کنند. درصورت فعال سازی این خدمات پیامکی از سوی مشترکان، اپراتورها باید ضمن ارسال پیامک در ساعات نه صبح تا نه شب، میزان هزینه خدمات و نحوه مسدود کردن آن موضوع پیامکی را اعلام کنند و درصورت درخواست مشترک برای غیرفعال کردن آن محتوای پیامکی، تا بیست و چهار ساعت قطع شود. همچنین در صورت غیرفعال کردن کل خدمات پیامک تبلیغاتی، خدمات پیامکی مبتنی بر تراکنش شامل خدمات تراکنشی بانکی، خریدهای الکترونیکی و ... همچنان برای مشترکان فعال خواهد بود
ما که هرچی *80# رو میزنیم خبری نیست، میگه نتیجه پیامک میشه ولی خبری نیست، همراه اول!نقل قول:
دوستان سرعت دانلود شبانه نسل 3 همراه اول در مقایسه با ایرانسل چطوره؟ (من سمنان ساکن هستم)
ساکن ناف تهران هم که باشی
همراه اول در سایتش هم ذکر کرده الفا پلاس ---سرعت تا 8 مگ
یعنی خیلی خیلی زور بزنه خوش شانس باشی
1مگابایت یا 8 مگابیت سرعت شما است
در حالی که نسل3 و 4 ایرانسل راحت توی تهران تا 60مگ و توی شهرستان تا 35 مگ من دانلود دارم ازش (اراک-راحت 35مگابیت یا حدود 4.5 مگابایت سرعت داره)
یعنی ایرانسل در شرایط مشابه انتن دهی و منطقه حدودا 5 برابر بهتر از همراه اول هست
و با توجه به اینترنت شبانه نامحدود 2تا8صبح چیزی حدود 100-150 گیگ میتونید بگیرید!