نقل قول:
سلام آقا دیگه چی میخای؟
خطتت تا 17 مگ میکشه ولی خود شرکت روی 14 مگ بسته شده
مگه با سرعت چند دانلود میکنی؟
Printable View
نقل قول:
سلام آقا دیگه چی میخای؟
خطتت تا 17 مگ میکشه ولی خود شرکت روی 14 مگ بسته شده
مگه با سرعت چند دانلود میکنی؟
سرعت دانلود تا 14mbs یا 1.6MBs هست. اما من اهل دانلود نیستم، پینگ برام مهمه. معمولا بین 100 تا 150 و میخوام سرعت وبگردی زیاد باشه. رو خط همزامن تلفن بی سیم هم دارم، اما تست کردم اون تاثیری رو کیفیت خط نمیزارهنقل قول:
پینگ رو کاری نمیشه کرد به تایپیک کاهش پینگ برید ببیند دوستان چیکار میکنننقل قول:
در واقع پینگ ربطی به نویز و کیفیت خطت نداره بیشتر دست isp
از کجا اینترنت داری؟نقل قول:
نوشتن شاتلنقل قول:
ممنوننقل قول:
+
فکر می کنم شاتل سرویس گیم داره که می تونین درخواست بدید تا واستون فعال کنن و با سرویس گیم کاهش پینگ دارید
البته دقیق نمی دونم
اگر در تاپیک شاتل بپرسید حتما جواب خواهید گرفت
سلام ببخشید یه مشکل دارم با snr مودم نمیدونم به خاطر مودم است یا مخابرات
البته خطمون هم خش خشی داشت که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نو هم خریدم اوایل خوب بود و خش خش نمی کرد ولی بعد از چند هفته دوباره خش خش کرد
مشگلم هم نوسان snr مثلا از 25 میاد روی 9 حالا این خ.وبه گاهی از 25 میومد روی 6 یا حتی زیر 6
مخابرات هم هر چقدر بهش بگی خطم هر از گاهی خش خش میکنه فقط میاد از جعبه تست میکنه و از شانس من تو اون ساعت و روزی هم که میاد خش خش نداره
حالا زنگ زدم پارس آنلاین گفتن شاید مودمت ایراد داره؟گفت برو از نمایندگی مودم تست بگیر ببین مشکل از مودم است یا نه حالا واقعا نمایندگی مودم تست بهم میده؟چقدر پول میگیرن بابتش؟از پارس دارم
بعد یه قبلنا نوسان snr به خاطر همین خش خش بوده در همون لحظه که نوسان میکرد میرفتم گوشی رو چک میکردم میدیدم خش خش داره
ولی الان چند هفته است که با اینکه نوسان کرده و تا 9 اومده زیر 9 نیومده ولی اصلا خش خش نداشت
و یه چیزی هم بگم خطم خوبه روی 9 مگ بسته شده و خیلی قطعی ندارم شاید 2 یا 3 بار در طول روز اون هم به مدت 1 تا 2 دقیقه
حالا به نظرتون اصلا ارزش داره اینقدر پیگیر باشم سر نوسان snr?!
اگر مودم رو از خط جدا کردید و هیچ تجهیزات ADSL روی خط نبود و باز هم نویز رو صدا داشتید به نظر من که اشکال از تلفن هستنقل قول:
به 117 زنگ بزن
اگر دیدی پیگیری نمی کنن می تونی از 195 پیگیر شی
چند تا سؤال که ممکنه قبلن بررسیش کرده باشی اما محض احتیاط:نقل قول:
1. آیا سر خط، دم در خونه با مودم تست کردی ببینی از اونجا هم نوسان SNR داری یا نه؟
2. آیا اسپلیتر یا میکروفیلتر استفاده میکنی؟ البته روی دستگاههای تلفن داخل منزل؟ آیا مودم رو مستقیم به خط تلفن زدی و امتحان کردی ببینی نوسان SNR داری یا نه؟ البته به شرطی که همه دستگاههای تلفن یا فکس رو از روی خط جدا کرده باشی؟
3. آیا با مودم دیگهای که سالمه (مثلن مودم دوست یا همسایه که نوسان SNR نداره) تست کردی؟
شرمنده اگه این سؤالها به نظر ابتدایی میآن. اما میخواستم مطمئن بشم.
1-س خط تست نکردم ولی کابل نو شیلدار خریدم از طرفی فاصله جعبه تا تلفن 15 متر ولی یه ایرادی هست و اون اینه که خونه 2 طبقه داریم و هر دوطبقه کنتور 3 فاز داریم از شانس ما جعبه مخابرات هم نزدیک کنتور برق 3 فاز البته جعبه تو کوچه اس ولی به خونه ما چسبیده شاید در حد 1 متر جعبه با کنتور برق 3 فاز فاصله داره ولی قبلنا اصلا خش خش نداشتیمنقل قول:
2-همون اسپلیتر مودم دارم و اصلا مشکل اینجاس که زمانی که مودم هم نداشتیم تلفن خش خش میکرد ولی خب اون موقع پریز و کابل پوسیدگی داشت ولی الان رفتم هم پریز خریدم هم کابل شیلدار ولی باز هر از گاهی خش خش داره البته الان شاید 3 هفته اس که با نوسان snr هنوز هیچ خش خشی نشنیدم شاید خود به خود درست شده
3-مودم دیگه ای ندارم پشتیبان گفت برو از نمایندگیتون مودم تست بگیر تست کن ولی مودمم همین تیرماه خریدم دی لینک 2740 البته پشتیبان بهم گفت شما دو تا تنظیم روی مودمت داری ریست فکتوری کن دوباره کانفیگ کن الان که 2 ساعته مشکل نوسان ندارم در حد چند دهم است ولی مشکل اینجاس که بعد از گذشت چتد هفته نوسان میکنه روزای اول خوبه ولی بعدش نوسان میکنه
خواهش میکنم ما هم دوست داریم هم کمک کنیم و هم کمک بگیریم به شخصه تو این چند وقته کلی مطلب از دوستان و سایت پی سی یاد گرفتم
سلام دوستان من مخابرات نامحدود 512 دارم
مشخصات خطم اینه به نظرتون نامحدود باشم یا نه ؟ شبا دانلود خوبه ؟ محدود؟
خیلی کنده 512 دیونم کرده 64 سرعتش :n28: راهنمایی کنید خط ما چقدر میشه باهاش دانلود کرد با چه سرعتی
کدوم سرویس بگیرم بهتر هست؟
فدا :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام گفتم که نوسان snr دارم ولی فکر میکنم از طریق مودم هم میشه فهمید الان برایتان میگم شما هم اگر زحمتی نیست راهنمایی کنید
نگاه کنید چراغ dsl مودم همیشه ثابت و اصلا چشمک نمیزنه ولی چراغ لینک یه حالتی شبیه چشمک زدن داره ولی خب اینترنتم قطع نمیشه فقط صفحات دیر باز میشن و فکر میکنم نوسان snr هم از روی همون چشمک زدنا معلومه نه؟
به نظرم از مخابرات نیست چون اگر نوسان snr از مخابرات بود بایدچراغ dsl چشمک میزد؟!
نظر دوستان چیه؟
شما مودمت چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
مودم دی لینک 2740 به نظرم ربطی به مودم نداره آخه من مودمم تابستون خریدم شنیدم تجهیزات بعضی از شرکتها با بعضی از مودم match نمیشننقل قول:
حالا نمیدونم راست یا نه؟حتی بعضی از شرکتها خودشون مودم میفروشن و میگن این مودم ها بهتر با تجهیزات ما مچ میشن
من مودمم TP-LINK هستنقل قول:
چراغ اینترنت دارم
واسه من وقتی اینترنت وصل باشه چراغش چشمک می زنه
اگر در حال دانلود باشم سریع و متوالی چشمک می زنه اگر نباشم خیلی کمتر
واسه شما هم فکر کنم باید اینجوری باشه یا شاید هم فرق داشته باشه
من حتی اگر درحال وبگردی هم باشم چشمک میزنه البته گفتم شبیه چشمک زدن حالا نمیدونم از مودم از پارس آنلایننقل قول:
ولی دیدم هم ثابت باشه
نقل قول:مودمتون این مدله؟ DSL-2740Uنقل قول:
اگه این باشه، یه چراغ اینترنت داره سمت راست پنل جلوی مودم و یه چراغ DSL بغل دست اون. تو این مدل، چراغ DSL اول روشن کردن یا ریبوت کردن مودم شروع به چشمک زدن میکنه تا وقتی که ارتباط DSL رو با تجهیزات داخل مرکز مخابراتی برقرار کنه. بعد از اون دیگه باید به رنگ سبز و ثابت باشه. اگه خاموش بشه یا شروع به چشمک زدن بکنه یعنی این که لینک پریده. اگه مشکل SNR داشته باشین این چراغ ممکنه چشمکزن بشه.
اما چراغ اینترنت، یعنی همون چراغ سمت راستی اگه سبز باشه یعنی ارتباط WAN با گیتوی و بقیه شبکه ISP هم برقرار شده. حالا اگه این چراغ با رنگ سبز چشمکزن باشه یعنی مودم داره با سمت شبکه ISP دیتا تبادل میکنه. هر چی تعداد بستههای در حال تبادل در واحد زمان بیشتر باشه این چراغ سرعت چشمکزدنش زیادتر میشه.
ممنون مودم 2740 دی لینک همونی که خودتون گفتیدنقل قول:
من خیلی متوجه چراغهایی که گفتید نشدم بذارید اینطوری بگم یه چراغی داره سمت راست خودش یا سمت چپ من این وقتی که کابل تلفنو هم بهش میزنم اولش چند بار چشمک میزنه بعدش دیگه ثابت میشه که ظاهرا این برای وقتیه که از سمت مخابرات ارتباط داشته باشی یعنی اگر مخابرات تلفن ما رو قطع کند این دیگه برای همیشه خاموشه با این مشکل ندارم این همیشه ثابته
ولی چراغ بغلیش که میشه سمت چپ مودم یا سمت راست خودم این چشمک میزنه خیلی هم تند تند چشمک میزنه ولی اصلا قطعی ندارم و فقط گفتم نوسان snr دارم
پس با مشکل نوسان snr از سمت مخابرات نیست؟
سلام.ببخشید ربطی نداره ولی باید بگم یه مودم خرید dlink 2790u که چیپست برودکام داره ولی نمی دونم واقعا هیچ تاثیری تو نویز داره یا نه و اینکه یه کم اطلاعات می خوام دربارش راستش هنو دیج جون برام نفرستاده
اگه مودم چیپ برودکام باشه تو مقدار نویز تاثیری نداره ولی باعث میشه هر چقدر هم نویز خراب بشه و یا نوسان داشته باشه لینک نپره و قطعی نداشته باشیننقل قول:
برای خط هایی که نوسان نویز دارن حتما باید مودم با چیپ برودکام داشته باشن اگه نه پرش لینک واقعا اعصاب ادمو خرد میکنه
ممنون راستش مودم من دی لینک 2740 با اینکه چیپستش ریلتیک ولی نوسان snr دارم خودم هم هنوز متوجه نشدم مشکل از مجاست ولی پرش لینک ندارم ولی هر بار که رفرش میزنم snr عددش تغییر میکنه مثلا گاهی دیدم از 25 میپره 9 ولی خب پرش لینک ندارمنقل قول:
نقل قول:اتفاقا من خودم قبل این مودم همین 2740 رو داشتم - خیلی هم پرش لینک داشتمنقل قول:
این تغییر نویز به خاطر سیم کشی خونه هست بیشتر ، و مثل شب ها خیلی بد تر میشه این عدد -
خب شما که پرش لینک نداری پس مشکلی هم نیست - حالا SNR هر چقدر هم که میخواد تغییر کنه
سلام
من بعد از سال ها به ای دی اس ال رو آوردم مجددا. یه مودم D-link 2790U خریدم و پس از اتصال و کانفیگ به نتایج زیر رسیدم.
با توجه به اینکه سرعت من طبق ادعای ISP تا 24 مگ سرعت رو پوشش میده! و با توجه به اینکه من نهایت سرعت دانلودی که دارم شبیه یه سرویس 1 مگی هست!! میخواستم دوستان لطف کنن و بگن نویز خط من چقدر افتضاحه و آیا انقدر هست که یه همچین افت سرعتی رو بمن بده؟
دوستان منظورتون از «پرش لینک» چیه؟
سلام دوست من همین هم خطت دیگه بیشتر نمیکشه شما برو به سابت زبر میرایی یا اتینشونو بزنی فکر کنم تا 4 مگ بیشتر نمیکشه نویزت هم بده 9 البته اگر این 9 افزایش بدی در واقع رفع نویز کنی تا 4 مگ احتمالا ببندن یه قابلیت هم در مودم هست به اسم adsl tone diagnostic اون دقیق به شما میگه خطت تا چقدر میکشهنقل قول:
این پست بخون بهت راهنمایی میکنه فاصلت تا مرکز رو ببین چقدره
شما اطلاعات مودمو بذار ولی اگر بخام بگم خلاصه میشه این یعنی به خاطر نویز اینترنت قطع بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون. لینک جالبی بود. این قابلیتی که فرمودین ADSL Tone Diagnostic رو مودم من نداره ظاهرا. تو تب Diagnostic چیزی به این نام یا مشابه نداشت.
اگر اساس رو اطلاعات همین سایت speed guide فرض بگیرم. با تعویض سیم کشی تلفن ساختمون بنظرتون چه قدر از نویز خط کم میشه؟
طبق تجربه و دانش شما، هیچ دستگاهی نیست که بشه به سرخط خونه اضافه کرد و نویز خطوط فرسوده رو کاهش داد؟ همه چی منوط به اسپیلیتره؟ میکرو فیلتری که پارس آنلاین در کنار اسپیلیتر میفروشه دقیقا چیه؟
واقعیتش خودم تا الان ندیدم اسپیلتر نویز گیر باشه چرا در صورتی که تلفن و مودم با هم از یک خط استفاده کنند باعث میشه نویز در ارتباط تاثیری نداشته باشهنقل قول:
حالا شما فاصله ای که اون سایت زده رو چک کردید درست زده؟
چون شما میراییتون بد 54 و فکر کنم تا 4 مگ نمیکشه
راه های کاهش نویزو میگم شما برید چک کنید یه راه دیگه هم هست که اگر حال داشتید برید دم جعبه تست کنید و ببیند این اعداد چقدر تغییر می کنند و یه راه دیگر هم هست که یه کابل مستقیم برای مودم بکشید اسپلیتر هم نیاز نیست
فاصله رو ظاهرا درست تشخیص داده. در همین حدود 3-3.5 کیلومتر باید باشه. البته گوگل مپ فاصله 3 کیلیومتری رو برای مسیر پیاده تخمین میزنه. نمیدونم کابل کشی به چه شکلی صورت میگیره.نقل قول:
و با این میرایی 54.5 بله ماکزیمم سرعت ممکن برای من (ADLS+2 max speed=4061kbps) حساب شد.
راستش من نقل قولمو یکم ویرایش کرده بودم. بنظر شما با تغییر سیم کشی ساختمون، نویز خط چقدر کاهش پیدا میکنه؟ البته میدونم قطعی نمیشه گفت. حدس شما برام مهمه.
پیج کاهش نویزو خوندید اونجا گفته یه سری عوامل هست که باعث کاهش نویز میشه مثلا استفاده از تلفن بی سیم،یا عبور کابل تلفن از کنار کابل برق و...نقل قول:
اگر همه اینا رو اصلاح کردید و دیدید مشکلی نیست اونوقت به فکر کابل باشید شاید پوسیدگی داشته باشه
گفتم میتونید برید با 1 متر کابل سر خط هم تست کنید اونجا مشخص میشه مشکل از سیم کشی خونه هست یا نه یا اینکه یه کابل دیگه برای مودم از جعبه بکشید تا خود مودم و از کنار کابلای برق هم ردش نکنید
نظرم اینه که میرایی یا اتینیشن ربطی به نویز نداره چون دیدم با طرف اتینیشنش 54 بوده ولی snr 30
میبخشید که من وقتتونو گرفتم. مدت 8 سال از وایمکس ایرانسل استفاده کردم و چون خیلی رو مخم بود برگشتم به ADSL. البته برای اطمینان خاطر خودم یه دانگل 3G رایتل هم گرفتم و همچنین این مودم رو که قابلیت اتصال دانگل رو داشته باشه که اگر از ADSL هم کاری بر نیومد دیگه قطعا برم سراغ 3G.نقل قول:
اما هم برای ارتقا دانش خودم و هم برای اینکه دلم برای پولی که بابت ADSL دادم میسوزه، دارم تلاش میکنم ببینم میشه کاری کرد که همین ADSL رو حفظ کنم و ازش استفاده کنم یا نه.
بله لینکی که فرستادید رو خوندم. در حال حاضر هچ تلفن و وسیله دیگه ای به خط وصل نیست. (تلفن از همین خط استفاده میکنه ولی از صبح قطعش کردم.:n02:)
پریزی که مودم بهش وصله اولین پریزیه کابل سر خط بهش وارد میشه و در واقع از این پریز به مایقی پریز ها اتصال رفته.
شاید امروز نشه ولی فردا قطعا تست میکنم ببینم تو سر خط شرایط سیگنال چطوره.
متاسفانه ما تو مجتمع قدیمی زندگی میکنیم و از سر خط تا واحد ما تقریبا غیر ممکنه کابل روکار بکشم! موندم آیا تعمیرکارا قادر هستن بشکل توکار از تو همون خرطومی قدیمی کابل با کیفیت بکشن یا نه. فکر کنم یه 50-60 متری کابل با کیفیت تلفن بخواد!
باز هم ممنونم از راهنماییتون.
میکروفیلترهای پارس آنلاین که جدا از اسپیلیتر میفروشه کارشون چیه دقیقا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا رو به عنوان نویزگیر میفروشند ولی تجربه ندارم و نمیدونم چقدر در کاهش نویز تاثیر دارهنقل قول:
این مقادیری که در ابتدای تاپیک عنوان شده که فلان مقدار باشه خوبه و فلان مقدار بد !
منظور UP هستش ؟ یا Down ؟
برای مثال با توجه به عکس ، وضعیت خط من چطوره ؟ و به کدام SNR باید توجه کنم ؟ UP یا Down ؟
down مخفف download و دیگری هم مخفف آپلود البته به انگلیسینقل قول:
snr دانلود مهمتر است خطتتون تا 4 مگ بسته شده البته ماکزیمم وگرنه سرویسی که دارید 2 مگ درسته؟!
نقل قول:
من سرویس 256 نا محدود گرفتم ، یک ماه هستش مشکل قطعی های لحظه ای دارم ! البته مثلا یک هفته همه چیز خوبه ! یهو توی یک روز 50 باز قطع و وصل میشه ! دوباره یک هفته خوبه و ....
از شرکت کارشناس فرستادند و ... آخرش گفتند مودمت رو 24 ساعت بذار سر خط ، تست کنیم ، مشکل اینجاست که پیش میاد من یک هفته هم مشکلی نداشته باشم ! پس این تست 24 ساعته نمیتونه چیزی رو ثابت کنه !
نمیدونم چی کار کنم !؟
الان بالاخره اوضاع خطم به نظر شما خوبه !؟ نتیجه ای که با توجه به گفته های اول تاپیک گرفتم ، خطم اوضاش قابل قبول و خوب هستش !
خططتون خوبه فقط شرکتی که ازش دارید اسمش چیه؟و یه سوال با مودم دیگه هم تست کردید؟نقل قول:
نقل قول:
پارس آنلاین رشت ! با مودم دیگه تست کردم ؛ تلفن رو از خط جدا کردم ، حتی سرخط هم رفتم سیم رو چک کردم ، خود کارشناس گفت همه چیز خوبه من چیزی نمیبینم ! ولی بد گیر داد مودم رو 24 ساعت بذار سر خط ! :n02:
به شما یه پیشنهاد میدم شما تو همون روزی که قطعی دارید برید به تنظیمات مودم و اطلاعات مودمو ببینیدنقل قول:
بعد ببینید snr تغییر میکنه چون اگر snr بیاد زیر 6 یعنی قطع و وصلی میگیرید و اگر دیدید snr نوسان کنه منم عین شما این مشکلو دارم که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نوخریدم ولی با این حال نوسان هنوز داره ولی به زیر 6 نمیاد
یه چیزی هم بگم تو روزای بارونی این اتفاق میفته بیشتر یا نه؟چون اگر تو روزای بارونی این اتفاق بیفته،احتمال اینکه snr بیاد پایین هم بیشتر
نقل قول:
SNR Down منظورتونه دیگه ؟
نه بارون و آفتاب نداره ، کلا الگوی خاصی نداره !
خب پس یه روز که قطعی داشتید برید snr down رو چک کنید ببیند عددش زیر 6 میاد یا نه اگر اگر اومد پس مشکل از مخابرات یا پارس آنلاینهنقل قول: