دوستان یه دفاع راست خوب معرفی کنید...
Printable View
دوستان یه دفاع راست خوب معرفی کنید...
رویس فوق العادسنقل قول:
توی سایت sofifa.com هست پیشرفتشون
یا توی خود بازی توی squad report ، مینویسه مثلا 3 + 87 ، یعنی الان 87 هست ، قبلا 84 بوده ( ضمنا فقط پیشرفت رو توی فصل جاری مینویسه )
اگه جوون میخوای : Juao Canceloنقل قول:
واقعا مدافع راست عالی ای هست . سرعت بالا و قدرت شوت زنی خوبی هم داره . یعنی یه چیزی تو مایه های دنی الوز .
یکی مردونگی کنه به من Coin قرض بده
من گیره این Arjen Robben ام :n03:
حیف قسمت Ultimate Team برای من بن شده و دسترسی ندارم بهش وگرنه 2,500,000 کوین داشتم با کلی بازیکن خوب مثل نیمار
20 تا روبن میشد بخری باهاش
دوستان من سیستم بازیم 4.3.3 هست...
ولی تاکتیک رو هرجور میذارم نمیتونم دوتا وینگم رو باعث شم تو فضا برن و پاس عمقی بدم...تیمم رئال هست...تو فیفا 13 خیلی راحت میتونسم این سیستم رو پیاده کنم ولی انجا نمیتونم...دوس دارم سیستم مثل پارسال رئال باشه...حملات سریع...ولی نمیتونم تو فیفا 14...:n02:
کسی راهی بلده؟
تاکتیک تو فیفا پر :n02:نقل قول:
هر سال قسمت تاکتیک بازی بدتر میشه . امسال هم هوش مصنوعی افت کرده و این مشکلات به همین خاطر بیشتر شده
بیشتر شیوه بازی خودت تو بازی تاکتیک رو رقم میزنه . یعنی باید تاکتیک رو به صورت ضمنی پیاده کنی .
به قول خارجی ها فیفا یه بازی kick & play هست . یعنی همینطوری برو تو بازی و بازی کن . تاکتیک و اینها رو بی خیال . واسه همین مود انلاینش نه تاکتیک داره نه custom formation میتونی بزاری .
توی custom tactics ، قسمت team width و cross رو بذار روی 100نقل قول:
بعد سیوش کن به یه اسم خاص
بعد توی قسمت quick tactic ، همونی که سیو کردی رو وارد کن
بعدش توی بازی اعمال کن ( اول کلید مکان نمای پایین رو بزن )
سلام . لطفا یکی بهترین پچ برای جام جهانی معرفی کنه ممنون میشم
کسی خونه نیست !!
سلام
دوستانی که قبلا حضور خودشون رو در مسابقات اعلام کردند، من اسامیشون رو یادداشت کردم و برای پیش برد بهتر و بیشتر روند هماهنگی ها تاپیک اصلی مسابقات هم زده شد.
دوستان میتوانن نظرات خودشون رو در این تاپیک بیان کنن.:»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از حوابتون:n29::n30: انجمن به این عظمت دریغ از یه جواب !!!!
داداش باید بری پچ های مورینگ وی رو دانلود کنینقل قول:
تو اون پچ ها دیتا بیس جام جهانی هم هست
دمت گرم ادین هازارد .. من یه پج میخام تم و ظاهر و کالا بازی رو حال و هوای جان جهانی بکنه .. راستی کدومش تمام تیمهای ملی رو داره ؟نقل قول:
همون مودینگ وی رو بگیر درسته . دیتابیس و تم جام جهانیش رو که فعال کنی همه چیز حال و هوای جام جهانی میگیره . هر چند نسخه جدا واسه جام جهانی هم هست که منتهی رو کنسوله فقط .نقل قول:
البته فکر میکنم کاره درستی کردن , چون حداقل بازیه خوده شخص هست که نتیجه رو تعیین میکنه (البته خارج از مشکلات ما با نت ایران ! )نقل قول:
و یک مورد دیگه اینکه به شخصه هزار بار تست کردم که تاکتیک تیم دقیقا بر مبنای نوع بازی پیاده میشه ! یعنی اگر بازی رو به صورت حفظ توپ پیش ببرم حملات Counter کاهش پیدا میکنه و فاصله بین بازی کن ها برای پاس های کوتاه بیشتر تنظیم میشه .
اینجاس که من به بد شانسی خودم پی میبرم صالح :n29:نقل قول:
حالا 20 تا که نه :دی یه 6 تا میشد ولی
=============================================
باز من بی خواب شدم و حماسه آفرین :دی ( ساعت 2 صبح )
اقا من فیفا 13 رو بازی کردم با اخرین اپدیتش.....فیفا 14 آپدیت براش نیومده؟ این 13 رو خیلی وقت بود بازی نکرده بودم واقعا خفن هستش...مخصوصا چمنش که دیگه از مانیتور میزنه بیرون...بی شک بهترین چمن کل تاریخ بازیهاست
...
راستی دوستان برا انلاین باید چطور پینگ بگیریم؟ باید زیر چند باشه؟
ping easo.ea.comنقل قول:
ping 4.2.2.4
بگیر ببینیم چنده :دی
برا بالایی 295 داد برا پایینی 245نقل قول:
البته یبارم 217 داد
حله سیدی کی بخر با هم چند دست بزنیم :دینقل قول:
با این IP یه پینگ بگیر : ping 5.144.128.144 , اگر زیر 55 بودی برای بازی با بچه های داخل ایران مشکل نداری و راحتی برای خارج از ایران همنقل قول:
یه اکانت کاهش پینگ بگیری هم دیگه کاملا اوکی میشه وضعیت نتت , راحت پینگ رو نصف میکنه گاهی اوقات نسبت به کیفیت ISP تا 1/3 هم کاهش میده پینگ رو
بچه ها ممنون ميشم مقالمو بخونين..اينجا قوتبالي ترين تاپيكه فرومه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
راستي چرا تو اين بازي ژاپن و كرواسي نيستن؟
بین 80 تا 90 اوردم....البته سرعت دانلودم 50-60 با اینترنت 256 ولی کلا پینگ پایینه...به مسئولان هم گفتم گفتن رسیدیگی میشه....نقل قول:
پینگت خیلی بالاس , از کدوم ISP سرویس گرفتی؟ پهنای باندت خوبه بد نیست البته از 1MB به بالا برای بازی بهتره.نقل قول:
ISPنخبگان هست :دی...فک کنم 512 بگیرم میاد تا 50
من سرعتم 128 اما پینگم 42 !
چه خوب!
اما فیفا اورجینال ندارم!
چه بد :n02:
به صورت مستقیم اصلا ارتباطی بین Ping وBand Width وجود نداره اما خب شاید تو تقسیم بندی User ها مثلا کیفیت بهتری برای User های 512 به بالا در نظر گرفته باشننقل قول:
ایرانس دیگر همه چی ممکن الوقوع هست :دی
سلام
عزیزان اولین بارمه که بازی فوتبال نصب میکنم . اهل فوتبال نبودم .
میشه بیگن در فیفا 2012 دکمه کیبورد : سریع دویدن ، شوت به سمت دروازه ، پاس کوتاه ، پاس بلند ، و هد زدن چی هست ، دریبل ؟؟؟؟؟؟؟
مممنون :n16:
کسی دسته لاجیتک F310 داره؟ پنالتی هم میگیره؟
برای مسابقات میخوام
دوستان یه راهنمایی واسه تنظیمه دسته می کنید
من هر چی میزنم درست تنظیم نمیشه
ممنون ;)
دسته رو جایی میبرم که فقط از خود تنظیمات فیفا میتونم کانفیگ کنم و فایلی جایی نمیتونم کپی کنمنقل قول:
با این توصیف حالا چه دسته ای بخرم؟
f310 خوبه؟
پیشنهادم اینه یه هزینه ی بیشتر بکنید و یه دسته PS3 یا Xbox 360 سیم دار تهیه کنی شما که کاملا راحت ( مخصوصا 360) با ویندوز کانفیگ میشن و تمامی بازی هارو ساپورت میکنن.نقل قول:
آخه دسته xbox خیلی فیک دارهنقل قول:
اصلا خود فیفا عکس F510 لاجتیک رو توی تنظیمات گذاشته من فکر کردم شاید F310 یا F510 بدون تنظیم براحتی با فیفا مچ شن :n13:
من f710 رو دارم و میتونم بگم تقریبا همه بازی هایی که از دسته پشتیبانی میکنه رو میشناسه حتی بازی های fps مثل moh _bf_cod_crysis ولی خوب من این سبک بازی ها رو با موس وکیبرد بازی می کنمنقل قول:
تنظیمات بازی هم در فوتبال دقیقا مثل نسخه ی کنسولی هست و طبیعتا برای f310 هم باید همینطور باشه
اگه میخواین پنالتی بگیرین اصلا لازم به هزینه بالا نیست فقط x360 رو بریزید تو پوشه گیم بعدشم درست تنظیمش کنید راحت میشه پنالتیا رو با هر دسته ی ارزونی گرفت . ولی اکثرا یه مشکل کوچیک دارن دسته های ارزون اونم اینه که شوکه سمت راست که باهاش پنالتی میگیرن یه درجه پادساعتگرد چرخیده یعنی برای پریدن سمت چپ باید بالا رو بگیری برای پریدن سمت راست پایینو . البته این تجربه منه با تقریبا 20 تا دسته از فیفا 12 تا 14 . استثناعا یه دسته داشتم یه درجه ساعتگرد چرخیده بود :D
(اینکه تو نرم افزار x360 درست دکمه هارو تعریف کنی مهمه . شاید این قضیه چرخید شوک رو هم بشه حل کرد ولی من که نتونستم ) تو دسته هام یه دسته tsco و یدونه طرح ایکس باکس دارم که درسته بقیشون همه همین مشکلو دارن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود کلمه دانلود x360 رو هم گوگل کنید پیدا میشه
ضمنا اگه کسی راهی بلده داورو کلا از زمین حذفش کرد بگه . این داورو ولش کنی گل هم میزنه
نقل قول:تمام دسته های سیم دار ایکس باکس فیک هستننقل قول:
فقط بی سیم ها اصلی هستن
من سیم دارشو 4 ساله دارم بدون هیچ مشکلینقل قول:
لوگوی مایکروسافت روی بستش بود
هولوگرام مایکروسافت ( نشانه اصلی فیک نبودن ) هم داره