نرم افزار VLC غلطی ترین و داغون ترین فرمت ها رو به طور کامل پخش میکنهنقل قول:
یه امتحانی با این بکنید:11:
Printable View
نرم افزار VLC غلطی ترین و داغون ترین فرمت ها رو به طور کامل پخش میکنهنقل قول:
یه امتحانی با این بکنید:11:
ما X vision 3100 رو گرفتیم همه ی کانال های رسمی و رادیو رو میاره ولی شبکه هایی مثل بازار و اینارو نمیاره در واقع همون 8 تا کانال اصلی خودمون بعلاوه 10 تا کانال رادیو
مشکل از کجاست؟
فکر کنم شما باید مجددا یه اسکن بکنید تا کانال های جدید اضافه بشه.نقل قول:
و یا شاید هم روی مود رادیو قرار گرفته ، که با دکمه مخصوص روی کنترل میتوان بین رادیو و tv سوئیچ کرد (البته بعید میدونم)
جهت انتن رو یک تغییری بده.نقل قول:
انتن خودشو که بیخیال نمیگیره با انتن هوایی زدم
ولی یه تیکشو باید بر عکس توضیحات مادیران برمیداشتم و با ری اسکن درست شد
کنترلشم که کار نمیکنه نکنه باتری ماتری نداره؟
یه مشکلی هم که دارم روی هر شبکه ای که بزنم شروع شبکه بسیار با حالت کرش و اسلوموشن میاد که بعد از 10 ثانیه خوب میشه
این مشکل طبیعیه:20:نقل قول:
من رو گیرنده های مخصوص تلویزیون هم ازین چیزا دیدم ولی 10 ثانیه دیگه خیلیه:13:
واسه ریموت کنترل هم شما باطری شو عوض کن شاید درست شه:20:
واسه مشکل اول هم تبریک که درست شد ولی من هنوز فقط هشت تا شبکه + رادیو ها رو دارم چیکار کنم؟
کنترلشم با در اوردن و دوباره جا زدن باتری درست شد!
تمام شبکه ها دیروز به شدت عالی بودند ولی امروز فقط زدمش به پشت پی سی و شبکه هایی مثل ای فیلم و جام جم و مستند کمی مشکل دار شدند دیروز چند ساعت شبکه هارو زیرو رو میکردم کوچکترین مشکلی نبود
هرچند که مهم هم نیست گور بابای سیما یه فوتبال رو بتونم با پی سی نگاه کنم کافیه
باسلام من ایکس ویژن دارم و انتن بوستر دار کرمان خریدم اما کنترلی نیست برای همین درپیدا کردن جهت انتن فرستنده مشکل دارم
ونویز موتورماشینا تصویر را خراب میکنه .ساکن مشهدم.
اقا این مدیا سنتر عجب غولیه چقدر نرمه کار کردن باهاش حتی مشکل گیر کردن شروع کانال ها هم در ست کرد و اون قابلیت که میشه برنامه رو نگه داشت و دوباره پلی کرد هم اتوماتیک وحود داره حالا من موندم این کجا سیو میکنه مثلا فکر کنید من الان استپ کردم فیلمی که داره پخش میشه از شبکه سه رو بعد 10 ساعت دیگه میام میحوام ادامه فیلم و شبکرو ببینم احتمالا اینجوری هاردم پر میشه دیگه درسته؟چون بهرحال باید جایی ذخیره کنه
فکر کنم درایو c باشه چون دیدم وقتی بازه دو سه گیگ از این درایو پر شده به محض بستن این فضای اشغال شده برمیگردهنقل قول:
کلا مدیا سنتر دیگه خیلی ساده است و واسه مبتدی ها طراحی شده نمیشه خیلی از تنظیمات رو به حالت دلخواه در آورد ولی من که ازش راضیم:20:
با سلام. مشکلي که من در استفاده از سيستم ديجيتال در مشهد دارم اينه که هر يکي دو دقيقه به مدت دو ثانيه سيگنال قطع مي شه البته خودم فکر مي کنم مشکل از آنتن باشه و تا حالا سه تا آنتن شامل دو آنتن هاني و باخ و يک آنتن توري معمولي رو امتحان کردم. جالبه که حتي تو تلويزيون آنالوگ معمولي هم مخصوصا تو باند يو اچ اف هر چند دقيقه تصوير برفکي ميشه و جالبتر اينکه تو هواي خيلي سرد اين اتفاق کمتر ديده ميشه. نمي دونم دوستان نظري در اين مورد دارن يانه. ميزان قدرت سيگنال هم در مواقع وجود بالاتر از 90 و حتي 100 درصد مي شه. گيرنده هم لومکسي 1007 هستش که ازش راضيم
با تشکر
کابل آنتن چند تکه هست یا یکسره؟ اتصالات کابل به آنتن رو خوب چک کردید؟ ممکنه اتصالی داشته باشه. نوع کابل آنتن هم میتونه این مشکل رو به وجود بیاره. اگه کابل کیفیت نداشته باشه ممکنه توی گرما درست کار نکنه.نقل قول:
دوستان شبکه ورزش که قراربود دهه فجر بیاد چی شد؟
فکر کنم به جا شنیدم 22 بهمن افتضاح میشه ببخشید افتتاح میشه:5:نقل قول:
شبکه ورزش نخستین شبکه hd فارسی صداوسیما خواهدبود -همچنین به گفته رئیس فنی سیما شبکهای نمایش بعدی نیز درراه هستند.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاي پشت بام که سيم دوتکه است هرچند قبلا که يک تکه بود هم همينطور بود و ما براي افزايش ارتفاع به اون سيم يک تکه انداختيم. ضمنا دو سه روزي هست که فرکانس 480 مشکل نداره و 530 مشکل داره که کيفيت سيگنالس هم ثابت نيست و مرتب کم و زياد مي شه ولي هشت شبکه اول (480) ثابت و صد در صد استنقل قول:
سلام
من X-Vision 333 خریدم.
آیا میتونم با کابل HDMI به رایانه وصل کنم و از طریق رایانه تصاویر رو ببینم ؟ یا اینکه میتونم مستقیم به مانیتور وصلش کنم و از مانیتور به جای تلویزیون استفاده کنم ؟
با تشکر!
بله اگه مانیتورت HDMI داشته باشه و کامپیتر رو از طریق یه کابل غیر از hdmi وصل شده باشه میشهنقل قول:
بعدش به وسیله دکمه کنار مانیتورت سویچ میکنی البته همه اینا به مانیتورت بستگی داره:11:
اگر مانیتور ورودی hdmi دارد باید مستقیم به مانیتور وصل کنید.
امروزم كه22بهمن هست پس كو شبكه ورزش؟
امروز که تعطیل بود ایشالله فردا:20:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان من يك دستگاه دي وي دي ركوردر ال جي دارم كه تيونر ديجيتال داره سرچ دستي نداره فقط سرچ كانال خودكار داره
كانالها رو يكسري مثل بكه 1-5 شبكه نمايش و بازار رو پيدا ميكنه و فقط اسمشون رو ميار ولي تصوريشون رو نمياره چيكار بايد بكنم
كريس جان صدا سيما كه تعطيل نميشه روزاي تعطيل!نقل قول:
امروزم كه23بود خبري نشد:13:
مدلش چیه؟ مطمئن هستید که ----T Mpeg4 رو ساپورت میکنه؟ ممکنه دستگاه فقط Mpeg2 رو پشتیبانی کنه.نقل قول:
یک سوال که شاید تکراری باشه
تلوزیون های ال ای دی که گیرنده دیجیتال دارن ( LG42 LV37100) کیفیت تصاویر پایینه . آیا یا ست تاپ باکس این مشکل حل میشه یا همینه که هست؟
البته شبکه نمایش و آی فیلم رو نمیشه گرفت.!
مطمئنا کیفیت گیرنده خود تلویزیون بالاتر از ست تاپ باکس های چینی هستش دوست عزیزنقل قول:
هیچکس رو ندیدم که مرتکب این اشتباه بشه و برای تلویزیونی که خودش دیجیتال داره ، ست تاپ باکس چینی (با قیمت های نجومی اخیر) بگیره
کیفیت تصویر انچنان پایین نیست البته خودم ال سی دی دارم و تصاویر قابل قبولی نشون میده. در مورد این دوشبکه هم احتمالا مشکل از انتن هست.نقل قول:
epgشبكه هاي 2ونمايش در تهران راه اندازي شد
چرا اطلاعات EPG درست نیست؟! مثلاً شبکه نمایش واس امروز ساعت 1 نوشته سینمایی تنها در خانه اما یه چیز دیگه داره نشون میده!
نقل قول:چی هست اینEPG ؟:31:نقل قول:
نه ولی بی شوخی چیه؟
Electronic Program Guideنقل قول:
راهنمای الکترونیکی برنامه های تلویزیون.
در واقع جدول پخش برنامه های تلویزیونه.
خب الان مثلا از کجا میشه فهمید نمایش کی چه فیلمی میزاره؟:20:نقل قول:
الان متوجه شدم epg شبکه دو راه افتاده با شوق زیادی اومدم تاپیک بزنم دیدم لو رفته:دی ولی خیلی ناقصه!
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
دکمه EPG رو کنترل رو بزن لیست برنامه ها میاد ولی فعلا ناقصهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز در مورد این که در بعضی شهرها فرستنده دوم دریافت نمی شود باید خدمتتون عرض کنم که فعلا فرستنده های اول پرقدرت هستند و برای گرفتن فرستنده دوم باید آنتن پرقدرتی مانند سیماران ، هانی ، یاگی و ... داشته باشید. در کل البته در شهر هایی مانند تهران ، اصفهان ، تبریز ، ارومیه ، خرم آباد و تا حدودی در مشهد فرستنده های دوم که حاوی هشت شبکه دوم (ts2) هستند ، بخوبی دریافت می شود.
در ضمن در پست زیر وبلاگ اخبار صدا و سیما و آی تی میتونید از فعال بودن EPG در شهر خودتون مطمئن بشید.
ضمنا متاسفانه EPG شبکه آی فیلم دیروز غیر فعال شد.
علاوه بر اینکه ناقصه، اصلا زمانبندی برنامه ها هم کاملا بی ربطه!نقل قول:
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی!!
آقایون خانوما سلااااااااااااام!!!!!!
ua40d5500rr
داره یا نداره؟؟ دی جی دیجیتالو میگم دووووووووستان
صدا میاد؟؟
تهران كه ما هستيم epgزمان هاش درسته!
امروز راس همون ساعت مثلا تنها در خانه رو نشون داد!
ساعت یا تاریخ دسگات تنظیم نیست.نقل قول:
علاوه بر اینکه ناقصه، اصلا زمانبندی برنامه ها هم کاملا بی ربطه!
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
میگن شبکه 3 زیر نویس داده گفته 1 اسفند شبکه ورزش میاد.
نقل قول:درسته دوست عزیز زمان دستگاه رو تنظیم کن درست میشه.نقل قول: