بسیار عالی بود سپاسگزارم:n16:این گزینه allow active ftp mode به چه دردی میخوره؟
Printable View
بسیار عالی بود سپاسگزارم:n16:این گزینه allow active ftp mode به چه دردی میخوره؟
سلام.
قبلا بیتفندر داشتیم تو شرکت. الان میخواهیم کسپر رو سیستم ها نصب کنیم. بیتدفندر رو با نرم افزارهای خودش میشه کامل پاک کرد. اما برای اینکه خیالمون راحت شه می خوایم یه نرم افزار دیگه که رجیستر رو تمیز میکنه هم بالا بیاریم. حالا نظروتون چیه؟ نرم افزار portable مجلسی چی خوبه. ccleaner ورژن Portable نداره لامصب! تو سایتشو زیر رو کردم، نداره!
سلام
تو KIS 2015 چطور میتونم Rootkit اسکن اتوماتیک رو غیر فعال کنم؟
تیکش رو برداریننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد
از وقتی اینترنت سکوریتی کاسپر رو نصب کردم موقع بالا اومدن ویندوز خیلی طول میکشه تا لود بشه و در نورتون اصلا اینجور نبود آیا تنظیم خاصی نیازه تا این زمان کمتر بشه؟
سلامنقل قول:
خیر طبیعی هستش
لود شده ولی اون پروسس ها برای فعال سازی کاملش هستش. نگرانی نیست
درود :نقل قول:
سی کلینر پرتابل
نقل قول:
سلام برای 2015میشه استفاده کرد؟
بله میشهنقل قول:
فقط باید از آی پی آمریکا استفاده کنی برای فعالسازی
سلام مسعود جان .مطمئن هستی فقط امریکا؟نقل قول:
در کل با "هات اسپات شیلد" میشه اکتیو کرد .
سلام محمدجاننقل قول:
من که اینطوری شنیدم :D
چون خودم از اورجینال دارم استفاده میکنم برا همین گفتم
هات اسپات کار میده، اینو میدونستم.
سلام دوستان
نسخه 2014 کسپر چرا اینقدر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره؟؟ ( نسخه سرور ) این مشکل 2014 هست؟؟؟
سلام
دیروز ویندوزمو عوض کردم و از دوباره آنتی ویروس کسپر رو نصب کردم internet security
یه مشکلی با فعالسازیش برام پیش اومده
راستش روی 2 تا لپتاپم و سیستم خونه قبلا همین نسخه 2015 رو نصب کرده بودم که قبلا روی اون لپتاپ دیگم هم همین مشکل رو داشتم و نمیدونم چه طوری درست شد
راستش حتی گزینه آپدیتش رو هم زدم آپدیت کرد ولی نمیدونم چرا گیر ارتباط اینترنت میده!!!
گفتم پاک کنم از دوباره نصب کنم شاید درست بشه ولی باز هم فایده ای نداشت
اینم عکس از مشکل
سلام
kis 2014 من مدتیه آپدیت نمیشه
تا یه درصدی پیش میره و بقیه ش دیگه آپدیت نمیشه
و مینویسه : extremely out of date
اومدم آنیستال و دوباره نصبش کنم
بعد آنیستال دیدم کسپر پاک نشده
ولی کلیه اثراتش از برنامه های آنیستالر و programs and features و منوی استارت پاک شده ! یعنی الان حتی نمیتونم پاکش بکنم
برنامه AppRemover هم نمیتونه پاکش کنه
سلامنقل قول:
با این برنامه تمام اثرات و فایل های کاسپر را پاک کنید.
با سلام من وقتی وارد sfe money میشم یه کادر مثل این باز میشه
منظورش چیه؟
تصویرتون خیلی کوچیکهنقل قول:
لطفا لینک سایز بزرگترش رو قرار بدین تا بهتر بشه راهنمایی کرد
سلام
چه جوری می تونم از آپدیت های KIS 2015 بک آپ تهیه کنم؟
با سپاس.
شما آپدیت های سیستم عامل رو تهیه نکردین، باید آپدیت های حیاتی و امنیتی ویندوز را بگیرید و سیستم را آپدیت کنید تا این برنامه Safe Money با دقیت و قدرت بیشتری کار کند و خدایی نکرده اطلاعات شما توسط حفره های امنیتی در ویندوز به سرقت نرود.نقل قول:
متاسفانه نمیشهنقل قول:
سلام ،برای 2015، برنامه kaspersky update utility نیست؟
در حال حاضر خیر متاسفانهنقل قول:
سلامنقل قول:
چرا لایسنسی که این سایت برام ارسال میکنه به صندوق پستیم نمیرسه؟اینجوری بگم، ایمیل فعال سازیو دریافت نمیکنم!!!
سلام این اروری که کاسپر میده رو باید چه تنطیمانی در مودم انجام بدم که آسیپ پذیر نشناسه؟
WiFi Network uses a Vulnerable Protection Protocol
سلامنقل قول:
تیک قسمتهایی که مشخص کردم در کادر زرد رنگ را بردارید.
ممنون ولی این فقط جلوی اعلام دادن کسپر رو میگیره من میخوام بدونم اصلا چرا کاسپر این پیامو میده و وای فای رو نا امن میشناسه؟
کسی نیست جواب بده؟!!!نقل قول:
علتش به تنظیمات مودم برمیگردهنقل قول:
اولین احتمال این هست که شما از wps یا همون wifi protected setup استفاده میکنید.این قابلیت امنیت مودم رو تا حدود زیادی پایین میاره.
تنظیمات وایرلس رو به manual تغییر دهید و در صورت امکان سخت افزاری یا نرم افزاری،کلا قابلیت wps رو غیر فعال کنید.
احتمالات بعدی تغییرات دیگه در حالت manual است.
حتما از حالت امنیتی wpa2 با رمزهای غیر قابل حدس استفاده کنید.ssid رو هم تغییر بدید.
در آخر اگر باز هم مشکل وجود داشت،مرورگرها و سیستم عامل رو آپدیت کنید.
ممکنه به قسمت اسپم رفته باشهنقل قول:
از ایمیل های دیگه استفاده کنید
باسلام
فناوری Proactive Defence درکسپرسکی،کدام یک ازگزینه های Settings کسپرهست؟
کارایی Interactive Protection درکسپر چیست؟
هوش مصنوعی درنسخه 2015 کدام گزینه Protection هست؟
چه تنظیماتی درقسمت انتی ویروس و Scan کسپرسکی 2015 لازمه که بعدازانجام پویش برای حذف بدافزارازکاربر سوال بپرسه؟
ایااستفاده ازتریال ریست صدمه ای به کسپرسکی میزنه؟قابل اعتمادهست یاخیر؟ بعدازاستفاده ازتریال ریست نرخ شناسایی ویروسها رو پایین میاره؟(بادلیل لطفا)
سلامنقل قول:
proactive protection در نسخه های قبلی در تنظیمات وجود داشت و میشد اون رو فعال یا غیر فعال کرد اما در نسخه های جدید بطور پیش فرض فعال هست.
این قسمت در واقع وظیفه حفاظت از قستهای مهم سیستم رو بر عهده داره و در setting-->protection center-->application control-->manage identity protection قسمتهای تحت محافظت قابل تنظیم هست.
interactive protection قسمت خودکار برنامه هست.اگر میخواهید کنترل کلیه فعالیتها اعم از دسترسی برنامه ها،سوالات hips ،محافظت سیستم و ... کاملا تحت نظر کاربر صورت بگیره،تیک گزینه های این قسمت رو بردارید:
setting-->genera-->interactive protection
در این حالت تمام فعالیتها از کاربر پرسیده میشه.(برنامه هایی که قبلا به لیست امن رفته اند،مستثنی خواهند بود)
هوش مصنوعی یک گزینه خاص نیست،مجموعه ای از آنالیزها و رفتارشناسی هاست که توسط لایه های مختلف حفاظتی مثل دیتابیس،کلود،application control,hips,فایروال و ... صورت میگیره.
برای سوال از کاربر:
صرفا برای اسکن:
setting-->scan-->action on threat detection-->inform
برای تمام حالتها:
interactive protection رو غیرفعال کنید.
تریال ریستر ها دو دسته اند:1.مخرب (ویروس،تروجان و...) 2.سالم
اما تشخیصش برمیگرده به شناخت ما از اون فایل.اگر به برنامه نویسی آشنا باشید میتونید فایل مربوطه رو خودتون آنالیز کنید و ببینید به چه قسمتهایی از سیستم دسترسی خواهد داشت و چه خواهد کرد.اما راه آسانتر آپلود در virus total هست.البته در virus total بهتره توضیحات هر انتی ویروس رو بخونید که فایل رو دقیقا در چه دسته بندی ای قرار داده.
اما به علت تغییرات رجیستری که ریسترها انجام میدهند،حتی الامکان از اونها استفاده نکنید.(از ریسترهای مخرب به هیچ وجه استفاده نکنید)
مشکل برطرف شد
سلام
چنتا سوال:
1)- این گزینه هایی که دراسکرین شات کسپرسکی مشخص نمودم چیست وبه چه دردی می خوره؟ ایابهتره فعال باشه یاضرورتی نداره؟
2)- برای اسکن کردن فایلهای ارشیو شده پسورددار چه تنظیمی درکسپر لازمه؟
3)-نحوه اپگرید کسپرسکی به اخرین نسخه موجود بدون ازدست دادن لاینسس و تنظیمات چجوری هست؟(بااپدیت کارسازنبود!)
UP.....:n29:
سلامنقل قول:
1.عکس اول،وقتی cpu و یا رم سیستم در اوج استفاده هستند،اسکن رو به تعویق میاندازه.بهتره که غیر فعال باشه چراکه ممکنه باعث هنگ کردن سیستم مخصوصا در سیستمهای بسیار ضعیف بشه.
عکس دوم یک فضای بسیار امن در سیستم ایجاد میکنه که تنها برنامه های موجود در لیست امن یا trusted اجازه فعالیت خواهند داشت.
وقتی فعالش کنید،شروع به آنالیز کلیه فایلها و برنامه های روی سیستم میکنه.برنامه هایی که شناخته شده هستند اتوماتیک به لیست امن اضافه میشوند و برای برنامه های ناشناخته،نظر کاربر باید اعمال بشه وگرنه بلاک خواهند شد.
بعد از تکمیل لیست،حتی میشه برنامه ای رو به لیست اضافه کنید یا از لیست امن حذف کنید.
تفاوت trusted applications mode با حالت عادی در این هست که برنامه هایی که در لیست محدودیت کم یا محدودیت زیاد هم باشند بلاک خواهند شد.
سرعت اجرای برنامه ها و سیستم بهینه تر خواهد شد.
فضایی بسیار بسیار امن در سیستم ایجاد میشه و هیچ فعالیتی بجز لیست trusted انجام نخواهد شد.
اطلاعات بیشتر در :
فعال کردنش به مراتب بهتر از غیرفعال بودنش هست اما درنظر داشته باشید که چون اکثر برنامه های ما کرک شده هستند ممکنه جلوی اجرای اکثر این برنامه ها گرفته بشه.البته میتونید با انتقال اونها به لیست امن،این مشکل رو حل کنید.کد:http://support.kaspersky.com/11158
trusted applications mode بهترین روش برای کسانی هست که اطلاعات بسیار مهم روی سیستم دارند و یا کسانی که ششدیدا به نهایت امنیت اهمیت میدهند.به هر حال استفاده از اون با تصمیم خود کاربر هست.
2.برای اینکار در نسخه های قبلی چنین گزینه ای موجود بود.مثل گزینه آخر در عکس زیر:
در نسخه 2015 چنین گزینه ای وجود نداره.البته این به معنای کم کردن امنیت نیست.فایلهای rar تا وقتی پسورد دارند امن هستند و به محض اکسترکت شدن،کسپر شروع به اسکن میکنه (همزمان با اکسترکت)
3.روش اول این هست که در حین اجرای نسخه جاری،بدون اینکه ببندیدش یا حذفش کنید،نسخه جدید رو اجرا و نصب کنید.
روش دوم حذف نسخه قبلی از طریق کنترل نل هست و هنگام حذف میتونید انتخاب کنید که لایسنس و تنظیمات در سیستم باقی بمونه.البته باید self defence رو غیر فعال کنید.
برای تنظیمات بهتره که از صفحه مورد نظر مثلا فایروال عکس بگیرید و در نسخه جدید دوباره اعمال کنید.تنظیمات از یک نسخه به نسخه دیگه یا اصلا اعمال نمیشه یا بطور کامل ریستور نمیشه.
سلام
دوستان من مراحل آپدیت کاسپراسکای سکرویتی2015 انجام میدم ولی اپدیت تا21درصد میره خارج میشه این هم عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بهتره نسخه فارسی رو استفاده کنی اینجوری راحترینقل قول:
سلام بر عزیزان
میخواستم بدونم کدوم یکی از محصولات کسپر لایسنسش راحتتر تو نت موجوده(نه کرک)؟
سپاس
کسپرسکی فارسی نسخه 2015 وارد بازار شد
شرکت ایدکو، توزیع کننده آنلاین محصولات کسپرسکی در ایران و خاورمیانه، نسخه فارسی آنتی ویروس و اینترنت سکیورتی کسپرسکی 2015 را برای بهرهمندی کاربران ایرانی روانه بازار کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت تجارت الکترونیک ایرانیان، سینا بقایی، مدیرعامل شرکت ایدکو با اشاره به فارسیسازی محصولات خانگی جدید کسپرسکی برای چهارمین سال و رایزنی جهت آماده سازی نسخه های فارسی دیگر نسخه های محصولات کسپرسکی برای نخستین بار گفت: ازجمله ویژگیهای این محصولات جدید میتوان به فناوری جدید جلوگیری از سوءاستفاده از آسیبپذیریهای نرمافزاری اشاره کرد. بهاینترتیب درصورتیکه سیستمعامل نرمافزارهای نصبشده روی آن به دلیل بهروز نبودن و یا عدم برخورداری از اصلاحیهها دارای باگ و یا آسیبپذیریهایی باشند، فناوری ویژه کسپرسکی تحت عنوان Automatic Exploit Prevention بهطور خودکار در دسترسیها و فعالیتهای نرمافزارهای حاوی آسیبپذیری محدودیت ایجاد خواهد کرد.
بقایی با اشاره به امکان دریافت نسخههای فارسی اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس کسپرسکی از وب سایت رسمی آنتی ویروس کسپرسکی | سایت رسمی فروش آنلاین کسپرسکی در ایران و یا وب سایتهای نمایندگان آنلاین تصریح کرد: محافظت در مقابل تروجانهای بلاکر یا قفل کننده صفحه (screen locker) از دیگر ویژگیهای این محصولات جدید است. تروجان های بلاکر ضمن قفل کردن صفحه با باجخواهی از شما اطلاعات مهم مالی یا کاربری را اخاذی میکنند. با فعالسازی قابلیت جدید protection against screen lockers ضمن بهکارگیری آخرین تمهیدات، از هرگونه فرآیند خطرناک امنیتی و مخرب جلوگیری میشود.
مدیرعامل شرکت ایدکو در ادامه گفت: از دیگر امکانات نسخههای Kaspersky Anti-Virus 2015 و Kaspersky Internet Security 2015میتوان به کنترل حجم دادههای انتقالی از طریق شبکه وایرلس، استفاده از آخرین پایگاه دادهای بدافزارها، سرعت بالاتر، استفاده بهینه از امکانات سختافزاری، جلوگیری از انجام حملات گروهی و شبکهای، محافظت از وبکم و جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به آن و استفاده از فناوری ضدفیشینگ اشاره کرد.
لازم به ذکر است که علاقمندان می توانندنسخه آزمایشی این نرمافزارها از نشانی اینترنتی ذیل به صورت رایگان دانلود نمایند:
نقل قول:Kaspersky Internet Security
برای فعال سازیش تریال ریست میکنی و سریالهای 91 روز را با یه پ روکسی میزنی
سریالاش تو نت زیاده
نیما جان اگه نخوام از تریال ریست استفاده کنم(هیچگونه پچ یا کرکی روش انجام ندم) کارم سخت میشه؟نقل قول:
راستی نسخه 2015 مد نظرته دیگه؟
بله 2015نقل قول:
مگه اینکه بخری و الا بعد 30 روز دیگه نمیشه با سریال اکتیو کنی بدون تریال ریست
یه روش دیگه هم هس تو تاپیک پایین