سلام
پی کی تر و تمیز که نخواد هر روز تو تعمیرگاه باشی چند هست الان؟
سلام
پی کی تر و تمیز که نخواد هر روز تو تعمیرگاه باشی چند هست الان؟
زانتيا 2000 sx مدل 83 نقره اى ، 6 ماه بيمه ، سقف ، كاپوت و دوگلگير سمت راننده بى رنگ بقيه لكه لكه رنگ داره، لاستيك هم تقريبا 70 درصد ، رخش هم خوبه و يكى دو مدل بالاتر به نظر مياد. قيمت چند ميخوره؟ حداقل و حداكثر؟
زانتيا قيمتش خيلي غلط اندازه مواظب باش.نقل قول:
قيمت اينو ندارم اما 89 بيرنگ سفيد درجه يك حدودا 48
قيمب اولش 25 بود خودش گفت تا 24 راه داره. من نظرم روى 23 تومنه. چطوره به نظرتون؟نقل قول:
خيلي رنگ داره غير از اينا تميزي ظاهري زانتيا ملاك خوبي ماشين نيست اين ماشيني كه ميفرمايي 83 هست يعني نزديك به ده سال كار كرده. بايد زير بندي، موتور، گيرباكس، پمپ هيدروليك، كمكها، گويها و همه چي ماشينو بدي يه مكانيك اين كاره برات چك كنه بعدش بري سراغ صافكار نقاش ماهر تا اتاق رو برات چك كنه.نقل قول:
طلبه ماشين باشي هرچي هم بهت بگن خوب نيست فايده اي نداره پس اول خوب ببينش و چك كن بعد طلبه شو. قيمت غلط اندازه الان اين قيمت ميشه يه 405 مدل 90 خريد. شما رو بيست صحبت كن تا به توافق برسيد اما اگر كوچكترين مشكلي بهت گفتن داره بيخيال شي بهتره تا يه عمر مثل سرطان بيخ ريشت باشه
با سلام
بین پارس سال صفر و 405 دوگانه سوز ص و پارس ELX باموتور xum ص کدوم بازاره بهتری برای فروش داره؟
با تشکر
کلا پارس بازار خوبی نداره مخصوصا ELX هرچند که ماشین بسیار خوبیه .نقل قول:
۴۰۵ بازار بهتری داره .
سلام پراید 132 St که نه ای بی اس داره و نه فرمان هیدرولیک مدل نیمه دوم 89 که 34000 تا کار کرده و درهای جلو هر دو خورده شده ولی بدون رنگ درآورده شده و با خط و خش هایی روی سپرها که لکه گیری شدن چند می ارزه؟
13000 چوب حداکثرنقل قول:
سلام
درباره s300 کسی اطلاعاتی داره ؟
لطفا مشخصات فنی s300 بگید
با سپاس
نقل قول:
خودرو S۳۰۰ دارای موتور ۱۶۰۰ سیسی شرکت میتسوبیشی ۱۲۰ اسبی ، استاندارد آلایندگی یورو۵، گیربکس اتوماتیک چهار سرعته تیپ ترونیک، مصرف سوخت ۶.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر و دارای ۱۶ سوپاپ
طراحی نسبتا زیبا و همچنین امکاناتی نظیر شش کیسه ایمنی هوا، سانروف برقی، سیستم صوتی و تصویری بسیار پیشرفته، صندلی تمام چرم، نرم افزار اطلاعات سفر، دوربین و سنسور عقب و صندلی عقب تاشونده مجهز به نگهدارنده صندلی کودک
این ماشین کاملا چینی هست و برای یک شرکت بسیار تازه وارد به اسم زوتای میباشد و در سال 2005 تاسیس شده که سایپا فقط لوگوی خودش رو همه جای ماشین چسبونده که یعنی این ماشین رو خودشون ساختن و اشاره کردن به اولین خودروی اتومات ملی !!!
اطلاعات بیشتر در سایت زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بین 206 SD و رانا از نظر کیفیت رانندگی و پایداری خودرو تفاوتی نیست درسته ؟
بین پارس و رانا و 206 SD کدوم رو از نظر راحتی توی شهر انتخاب میکنید ؟
درسته ؛ البته من فکر میکنم عقب رانا خیلی بالاست چون هروقت از پشت دیدمش توی جاده تمام زیروبند و متعلقاتش نمایان بوده .نقل قول:
بدون شک پارس . فرم صندلی و اتاق بسیار راحت تر از اتاق ۲۰۶ هست .
نقل قول:
ضمن تشكر از پورياي عزيز
با توجه به وضعيت بازار ماشين هاي چيني حال حاضر و قيمت عرضه شده اين نو ظهور به نظرم در آينده بازار خوبي نخواهد داشت، چيني ها هميشه براي قابل توجه نشون دادن محصولاتشون از كپي كاري تمام عيار فروگذار نكردن و چند سالي هست از قلب تپنده خودروهاي معروف مايه ميزارن و ميخوان خوبي اونا رو براي خودشون مفت تموم كنن.
تو قيمت اين شتر گاو پلنگ جديد ميشه ماشينهاي صفر كيلومتري مثل اكسنت خريد ( البته كمي گرونتر ) كه سازنده پيشينه خوبي داره.
اكسنت و الانترا در حال حاضر گوشي رقابت زير صد ميليوني رو از همه رقبا ربودن و الحق ماشيناي خوبي هستن
نقل قول:
رانا فقط در كيفيت ساخت و امكانات رفاهي از v8 عقب تر هستش. اما از پارس به لحاظ جاداري اتاق و هندلينگ خيلي عقب تره.
موتور tu5 كلا براي شهر و جاده بهتر از xu7 هستش
سلام
من الان یه پراید هاجبک مدل 79 ( کارکرد : 225000 کیلومتر ) دارم که یه سال پیش 6.5 خریدم. یکی فامیلامون هم دوو سیلو مدل 76 داره که میخواد بفروشه بنگاه 11.5 قیمت داده ولی من گفتم 10.5 بیشتر نمیدم.پرایدم 7 تومن مشتری داره.
با این شرایط اگه راضی بشه صلاح میدونین دوو رو بردارم؟
پرايدت خوب مشتري دارهنقل قول:
اما اون سي يلو رو بيخيال شي بهتر نيست؟؟؟ از حيث لوازم و اينا. بري طرف پژو 405 بهتره
درسته قبول دارم. قبلا GLX هم سوار شدم. صرف نظر از لوازم جانبی سواری کدوم بهتره؟ تا حالا پشت فرمون سیلو نبودم!نقل قول:
خیلی تفاوتی ندارن اما پژو بهتره. سی یلو چرخ 13 اینچ داره و پژو 14. موتور پژو هم که فرق چندانی با اون ندارهنقل قول:
اما بازار پژو و لوازم یدکی به مراتب بهتره
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام دوستان.من خیلی گیج شدم نمیدونم چی کار کنم،ممنون میشم کمکم کنید ..
میخوام یه ماشین صفر حول وحوش 27 تا 30 تومن بگیرم(اگه 26-27 باشه بهتره ولی اگه تا 30 هم بره فشار میاد بهم ولی جور میشه) موندم چی بگیرم.چیزایی که برام مهمه زیبایی ،مصرف کم ،به خرج نیفتادن ماشینه...
بین سمند و رانا و405 slx موندم. سمند و رانا ثبت نام فروش نقدی داره و 405 slx نقدیش همون 30 تومنه که از لحاظ ارزشی با اونا یکی میشه..
ولی بیشتر راغب به سمند ef7 بنزینی هستم ولی یه سری عیب و ایراد شنیدم ازش که منو مردد میکنه برا خریدش:
قضیه روغن ریزی اویل ماژولش که میگن در تحویلی های مهر به بعد امسال برطرف شده.همینطوره؟
اینکه ترمزش مشکلاتی داره مخصوصا توی سرعتگیرها و جاهای ناهموار.این چه طور؟
و اینکه قطعاتش گرونه . ؟
شما باشید با این ملاک ها چی انتخاب میکنین؟
و اینکه به نظر شما ماشین بعد عید گرون میشه یا ثابت میمونه؟ مثلا اگه خواسته باشم الان بخرم سمند صفر از بازار بگیرم یا رانا ثبت نام کنم تحویل یه ماهه(که صدالبته میوفته تحویلش بعد از عید)؟
ممنون.
عیوبش تقریبا برطرف شده تو مدلهای 91 خیلی شایع بود اما الان دیگه گزارشی ندیدم.نقل قول:
اما کلا بازار دست دوم خرابی داره بیخیال شو همون 405اس ال ایکس رو بخر با موتور tu5 الان داره مینویسه 26 تومن بجنب تا تموم نشده . اگر هم قبل عید ندادن به نفعت هست چون دچار افت مدل نمیشه فقط میمونه تعطیلات عید که با وسایل نقلیه عمومی جبران میشه اما ضرر افت مدل رو نمیدی.
سلامنقل قول:
من مدل ٩٢ اي أف سون دارم
خيلي راضي هستم
اما براي خريد بتون پيشنهاد ميكنم اگه قصد خريد يك خودرو دوگانه سوز را داريد
أقدام كنيد والا براي خريد يك خودرو بنزيني مورد slx با موتور tu5 بهتر به نظر ميرسه
slx که یه روزه ظرفیتش پر شد.بازارشم که 30 تومنه...نقل قول:
خب من مصرف تو شهری دارم بنزین یعنی قراره اونقدر گرون بشه که هزینه سوخت تو شهری هم به آدم فشار بیاره؟نمیدونم چرا دید خوبی نسبت به خودرو گازسوز ندارم..رانا رو پیشنهاد نمیدین نه؟نقل قول:
من سايت رو چك كردمنقل قول:
Ef7 بنزيني و پايه گازسوز اصلا جزء فروش نقدي نبود.
Ef7 بنزيني از هر لحاظ نسبت به رانا سرتره
رانا تقريبا ميشه گفت ارزان سازي شده ٢٠٦ است
كيفيت اتاق و بدنه به طور چشمگيري پايين است
پس رانا رو که بذاریم کنار ،شما 405 slx رو پیشنهاد میکنین یا سمند ef7 بنزینی؟ممنون
سمند موتور ملی بازار دست دوم خیلی بدی دارهنقل قول:
همون اس ال ایکس موتور tu5 بگیری بهتره
سمند امکانات خیلی بهتری داره ولی متاسفانه همیشه روزگار بازار دست دوم انواع مدلاش بد بوده
من یه 206 تیپ5 مدل 90 مشکی دارم 17000 تا کار کرده بدون تصادف و رنگ هستش 32 ازم بر میدارن؟
5ماه هم بیمه بدنه و ثالثش مونده
اگه نگه دارم سال دیگه بفروشم چقدر ازش میوفته یعنی قیمتش چند میشه اگه همین قیمتا ثابت بمونه؟
قیمتش کمتر خواهد شد اما هر ماشینی دیگری هم الان به جاش برداری همینه. اگر پول لازم نداری و ماشینت هم خوبه حالشو ببر بیخیال فروش بشو.نقل قول:
قیمتی هم که زدی خوبه بالاتر کسی پا پی نمیشه خیلی
اره ماشین خوبیه ازش راضیم بیشتر بخاطر اینه که زیاد ازش استفاده نمیکنم گفتم بفروشم مقداریش بزارم بانک بقیشم یا پراید هاچ بک 111 لیزینگی بردارم یا یه هاچ بک حول و حوش 10 تومان پیدا کنمنقل قول:
ولی بیشتر دوستام میگن نگهش دار .
حالا حدودا سال دیگه چقدر ازش کم میشه بیشتر از 2 تومان کم میشه
فكر ميكني از تيپ 5 بري تو پرايد هر روز به خودت نفرين نميفرستي؟!! :n02:نقل قول:
فكر بدي نيست اگر ميخواي اقدامي براي خريد بكني الان وقتشه اگر بخواي بفروشي بازار كمي در انتظار ايران گاري و سايپا خوابيده تا بعد از تعطيلات هفته آينده وخصوصا اسفند به گمونم بازار داغ بشه
یه 206 تیپ 2 سفید مدل 90 کم کارکرد بدون خط و خش تمیز چند قیمت میخوره
کجای تهران رو برای خرید ماشین مناسب میدونید
چیتگر خوبه؟
مرسی
من یه بار تو تاپیک مشاوره خودرو سوالم رو پرسیدم به جواب خوبی نرسیدم ، به خاطر همین یه بار هم اینجا میپرسم :
دوستان من یه پراید 131 دارم مدل آخره 91 . الان حدود 15000 تا هم کار کرده .
منتها من به خاطر شرایط کاریم مجبورم هر هفته یک بار با این ماشین برم تو جاده و 500 کیلومتری باهاش برم و بیام . به خاطر همین میخام یه ماشین مطمئن تر بگیرم که یه مقدار ایمن تر باشه . حالا فرضا اگه اینو 15 به بالا ازم وردارن و 10 تا هم بزارم روش با 25 تومان چی پیشنهاد میکنید ؟
سمند صفر SE خوبه ؟
اصلا به نظرتون اینور سال این کارو بکنم یا اونور سال ؟ ممکنه اونور سال قیمت ها بهتر بشه ؟
بعد از عید 2درصد به مالیات اضافه میشهنقل قول:
دیه هم احتمالا زیادمیشه که اونم روقیمت بیمه ودرنهایت ماشین اثر داره
دست کم 18درصد هم به حقوق کارگرا باید اضافه کننن
تورم امسال هم که به کنار
حالا دیگه خودت حساب کن......
قیمتها همین خواهد بود احتمال ارزون شدن خیلی کمه و به با وجود تبلیغات فعلی احتمال گرون شدن صفره تقریبانقل قول:
با 25 تومن 405 مدل91 یا 92 بگیر فروشش بهتر از سمند هستش
سلام
206 تیپ 5 مدل خرداد 92 کارکرد 13000 سفید بدون خط و خش و ... چندمیارزه ؟
ممنون ، البته این دوستمون هم راست گفته وقتی مالیات 2 درصد بره روش ، خب همین دو درصد هم حداقل 500 میبره رو قیمت ماشین .نقل قول:
کلا نظرتون در مورد سمند صفر SE چیه ؟ از 405 کارکرده بهتر نیست ؟
قطعا ماشین ۰ بهتره ؛ حالا چه پراید ؛ چه سمند و چه ۴۰۵نقل قول:
افت قیمت بیشتری شامل حال ماشین صفر میشه تو هر تیپ و برندینقل قول:
اما از نظر مصرف ماشین صفر بهتره
سلام
ایران فرغون فروش 30 روزه گذاشته به نظرتون خرید کنیم 30 روز تحویل میدن ؟
کسی تاریخ تولید پارس جدید رو میدونه ؟
بعد این پارس ELX با موتور XUM موتورش برا زانتیا که نیست درسته ؟
سپاس !!!!!
نه موتورش 2000هست فرق داره با ELX های قبلینقل قول:
همش پرشده فقط ال90 ورانا و ویتارا مونده واسه ثبت نام، گفتنم 30روزه میدن حالا تاببینی بدن یانه