Printable View
دوست عزیز تماس با پشتیبانی فایده نداره:n13:نقل قول:
بهشون شکایت کنیم این چه وضعشه:n24:
تست همین حالا 1mb
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
........موفق باشینقل قول:
تست سرعت 512 در همين ساعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاجعه به معنی واقعی
مسیر فرانسه و ایتالیا رو پس گرفتن،وضعیت شد مثل 2 ماه قبل،پینگ از 115 رفت رو 170 :n21:
آخه 3 ساعت تایم رایگان زمانی نیست که اینا سرعت و واقعی می کنن،اگه 7-8 ساعت تایم رایگان بود یک چیزی:n15:نقل قول:
مسیر فرانسه ای در کار نیست/نقل قول:
مسیر ایتالیا و اذربایجان رو به های وب دادن که هنوزم مسیر ایتالیا در دسترس هست.
منتهی مثل هفته قبل پینگش بالای 150 شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب اگه بخواد رو 3 ساعت تایم رایگانش محدود کنه سرعتا رو،90 % کاربراشو از دست می ده،الان همه شرکتا 4 ساغت به بالا تایم رایگان دارن،شبی 2 گیگ با های وب بهترین حالت :n21:
دیگه بعید می دونم به این زودیا برگرده زیر 150،روترا تغییر کرده،ttl پایین اومده،مثل 2 ماه قبل :n22:نقل قول:
روزبه برگرد مخابرات:n08:
مخابرات که دارم :n09:نقل قول:
چه سرویسی؟نقل قول:
پینگش دیروز رو 130 بود تام اوت هم نداشت البته باسرویس 128 نامحدود
512 نامحدود،اینم پینگ مخابرات 4.2.2.4 همین الان :n09:نقل قول:
سلام رفقا . نمیشه کاری کرد که تایم رایگانو افزایش داد یا حداقلش اعمال محدودیت بره کنار ؟ :n02:
زنگ زدم 1565 یه بنده خدایی گوشیو گرفت و همینارو گفت :
; حقیقتش در طول روز خیلیا زنگ می زنن و در مورد اعمال محدودیت و کمبود تایم رایگان انتقاد می کنن ما هم خیلی دوست داریم که مشترکین از ما راضی باشن . البته یه یه ماهی میشه که رو این موضوع داریم تمرکز می کنیم تا این مشکل یه جورایی حل بشه . ;
حالا چیکار می خوان بکنن اونو دیگه خدا می دونه . :n13:
سلام مهران جان/نقل قول:
هر شرکتی سیاست خودش رو داره..حالا اینا ابتدا گرفتن ساعات رایگانو رو کم کردن شد 3ساعت.
حالا هم جدیدا گرفتن سرعتارو کردن کف سرویس....
مطمین باش مسئله بخاطر پر بودن پهنای باند و تعداد بالای یوزر نیست.
ساعات رایگان جوری تنظیم شده که 128 و 256 از ساعت 2تا5 و سرویس 1مگ از 4 تا 7 باشه.
همین خودش ترافیک بالای شبکه رو کم میکنه.
مسئله اینه که این شرکت دنبال سود بیشتر هست.تا از طریق فروش گیگ فشفشه سود بیشتری به جیب بزنه و کاربر از تایم رایگان کمتر بتونه استفاده کنه./
مطمین باش منظورش من بوده:n02:نقل قول:
حقیقتش در طول روز خیلیا زنگ می زنن و در مورد اعمال محدودیت و کمبود تایم رایگان انتقاد می کنن
از تالار های وب بگیر تا تماس تلفنی و...
تقریبا با همشون چندین بار صحبت کردم و انتقاد کردم
سلام مهدی جون . خوبی ؟ یه سوال داشتم یه فشفشه 5 روزه گرفتم . نمی دونم !؟ تا بیام یه سوک سوک کنم 200 -300 مگ کم می کنه حداقل با یه وبگردی ساده . :n15:
اینم از سیاستشونه ؟ :n02:
مرسی عزیز.نقل قول:
مهران جان برای کنترل دقیق حجم مصرف شدت از Du meter استفاده کن تا مقدارش رو بفهمی...
سیستم های وب یه مقدار بیشتر نشون میده ولی حداقل میفهمی چقدر مصرف کردی.
ديگه خودشون رسماً دارن ميگن.نقل قول:
مسئله اینه که این شرکت دنبال سود بیشتر هست.تا از طریق فروش گیگ فشفشه سود بیشتری به جیب بزنه و کاربر از تایم رایگان کمتر بتونه استفاده کنه./
تو سايت اصلی نوشته به "جای بازه رايگان از فشفشه استفاده کنيد و نگران افت سرعت نباشيد."
حيف،من خوشحال بودم اينا مثل بقيه isp های دزد نبودن که فقط دنبال سود باشن.ولی مثل اين که هستن.:n03:
512 در ساعت غير رايگان
سلام دوستان
با 512 های وب ظرف 3 ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد حدودا؟
با سرویس 512 اگه از طرح فشفشه 9 گیگ استفاده کنیم(9 گیگ تو سه روز) چند ساعت در روز باید دانلود کنیم تا تموم شه و حروم نشه؟!!
اینم دینامیت البته ترقه هم نیست دیگه
دوستان دیگه وضعیت تک لینکشون چطوره ؟
من تازه اومدم کرج میخواستم ADSL بگیرم ، چند روزه دارم تحقیق میکنم با تمام مشکلاتی که شما میگید در حال حاضر hiweb انگاری بهترین سرویس دهنده از نظر سرعت به قیمت هست و بعد از اون هم شاتل و پارس آنلاین مناسب هستند و تعرفه های خوبی دارن ولی مزیتشون نسبت به های وب اینه که اسم و رسم دار تر هستند و بیشتر میشه بهشون اعتماد کرد که کیفیت سرویس رو پایین نیارن، با این حال من تصمیم گرفتم hiweb بگیرم
الان از مبین نت استفاده میکنم که میشه گفت سرعتش ثابته و دقیقا سرعت اسمی رو که میگه میده و مثل مخابرات هایی که تا حالا دیدم دزدی نداره ولی تعرفه هاش نسبت به ADSL خیلی گرون تره.
یک نکته دیگه اینکه سرویس دینامیت الان برا مشترکای جدید ترافیک رایگان شبانه نداره(نمیدونم قبلا داشته یا نه) و سرویس های حجمیش هم بالای 3 گیگ ها شبانه رایگان دارن
دوستان من خطم روی 8191 (rate) بسته شده و سرعت حداکثر هم 25556(max rate) می باشد اما تست سرعت 5 مگ میده و سرعت دانلود هم حداکثر 600 کیلو میرسه.چرا اینجوریه؟
دوست عزیز همه ساعات اینطوره؟نقل قول:
پهنای باند مرکزتون احتمالا 6مگ هست.
از پشتیبانی سوال بکنید پهنای باند مرکزتون چقدر هست.
جهت اطلاع:
با تغییر ساعت کشور مشکلی برای ساعات رایگان پیش نمیاد و نگران کم شدن حجم نباشید.
ساعت ها از امشب یک ساعت به عقب کشیده میشه
سرويس رو تغيير دادم به 1 مگ.شايد دانلود رايگانم بهتر بشه!
تست سرعت 1 مگ در همين لحظه:
من چند روز پیش رفتم نمایندگی، های وب اهواز (پردازشگران جوان ماهان)، قبلا خطم رو از رانژه ی آسیا تک در اورده بودم.
گفتم من آشنا دارم توی مخابرات شما فقط بگین سریع اون نامه به اصطلاح رانژه رو به مخابرات بفرستن. از اون روز کارم شد زنگ زدن به نمایندگی اهواز و نمایندگی تهران تا نامه ی رانژه رو بفرستن.
4 روز گقتن مشکل پرتابل داریم و نفرستادن، بماند که نماینده ی اهواز مثل چوپان دروغگو هی می گفت من چک کردم نامه ی رانژه ارسال شده!!!! منم به پشتیبانی تهران گفتم اگه مشکل تا فردا حل شد که هیچ اگه نه من تقاضای خط رو پس می گیریم، خلاصه ترسید و گفت فردا اول وقت تماس بگیر تا پیگیری کنم.
فرداش تماس گرفتم، پشتیبانی گفت، برای ما از بخش رانژه یادداشت گذاشتن که شمارتون اشتباه است و شما شماره ی تلفن خطتون رو اشتباه نوشتین. منم به شدت عصبانی شدم و گفتم مگه من نشستم پشت سیستم و خودم شماره رو نوشتم؟ بعدش زنگ زدم نمایندگی اهواز،
نماینده ی اهواز هم طلبکارانه گفت خانم من از روی درخواست خودتون شماره رو ثبت کردم و مثلا خواست که مچ بگیره، رفت فرم رو اورد و شماره رو خوند و خلاصه خیط شد :دی
بعد هم سریع زنگ زد و شماره رو تصحیح کرد. حالا این بار هی من زنگ می زدم که خط من چی شد؟ می گفتن ما سپردیم به بخش مالی چون پولی که شما واریز کردین به اسم یه خط دیگه است. هی من می گم کی بخش مالی درستش می کنه من عجله دارم می گن به زودی
بنده کماکان خطم رانژه نشده. گفتم کسی از این مرکزی که من تقاضا دادم تقاضا نده
این پینگ نمیخواد درست شه ؟ مسیر 5
تست با وی پی ان کاهش پینگ
پینگت چنده؟نقل قول:
===
مسیر اذربایجان رو گرفتن و بجاش مسیر امریکا و سوئیس رو دادن!
باید مودم رو دیسکانکت کرد تا به مسیر ایتالیا با پینگ زیر 200 افتاد.
کلا چند روز برای من های وب داغونه
پینگ الان 330 شده سایتها به شدت کند باز میشه
یه چیز کاملا تعجباتی که هست اینه که پینگ با pingtest بعضی ساعات به این صورت میشه:
ولی پینگ در cmd به این صورته:
شما روی کدوم مسیری ؟نقل قول:
اذربایجان.نقل قول:
شناس ما های وب هم ریده
پشتیبانی میگه تعداد یوزرا که بالا بره ما معدودیت ایجاد میکنیم
حالا از کدام شرکت اینترنت بگیرم
ایرانسل>مبین نت>مخابرات>های وب>>؟؟؟؟؟؟؟
چهار شرکت عوض کردم همه داغون شدن
های وب1mb
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]:n03:
خدمت همه بگم دیگه به امید شبانه نباشید!!
من دیروز با مدیر بخش صحبت کردم/
بهم گفت ساعات رایگان کلا محـــدود شده تا رضایت کاربران بیشتر بشه(کاربرایی که شبانشون مشکل داشت)
خلاصه با همه توضیحاتی که بهم داد گفت حتی در اینده امکانش هست این 3 ساعت رایگان رو هم بردورن...
بهترین راه رو استفاده از فشفشه عنوان کرد و طوری باهام حرف زد که در اینده ای نه چندان دور شبانه رو هم برمیدورن....
تنها کاری هم که برامون میتونه انجام بده اینه که پیغام رو به مدیر عامل منتقل کنه تا محدودیت رو بردوره.(بعید میدونم چنین تصمیمی بگیرن!)
خیلی سعی کردم ولی فایده نداشت...
===
شما دوستان اگر از وضعیت فعلی شبانه ناراضی هستید با پشتیبانی تماس بگیرید و بگید به مدیر بخش(اقای نجفی) وصلتون کنن و اعلام نارضایتی کنید.
در اخر بگم های وب در همین نزدیکی با افزایش روز افزون تعداد کاربراش به اسیاتک تبدیل میشه.
الان اگر اوضاع های وب خوبه به این دلیل هست که پهنای باندش کامل پرنشده/اگر پر بشه زیر ساخت به این زودیا بهشون پهنای باند نمیده.:n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n29::n29::n29::n29::n03::n03::n04::n04::n19::n19: :n22::n22::n21::n21:
شما پینگ داخلیت بالاست/نقل قول:
اگر پایین بود پینگ سرور خارجیت هم پایینتر بود.
Attenuation (dB) خطت چنده؟