بچه ها اینجا نوشته کسانی که تو بازه ی طرح تشویقی ثبت نام کنن، هزینه ی نصب ازشون نمیگیرن، حرف الکیه؟ یا برم پول هزینه ی نصب رو پس بگیرم؟ آخه تو جشنواره اس :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها اینجا نوشته کسانی که تو بازه ی طرح تشویقی ثبت نام کنن، هزینه ی نصب ازشون نمیگیرن، حرف الکیه؟ یا برم پول هزینه ی نصب رو پس بگیرم؟ آخه تو جشنواره اس :n13:
اره چرا نمیشه ؟ فعلا که شده.نقل قول:
snr اپلود و دانلود بین 22 تا 26 هست و line attenution 33 هست تقریبا و پرش لینک اصلا ندارم snr هم ثابته و پایین نمیاد خلاصه کیفیت خط بالاست و از نویز نیست حالا چکار باید کرد ؟
درسته.نقل قول:
این کشور حساب و کتاب نداره. شرکتی که سابقه دولتی داره دیگه بدتر.
من 512 دارم الآن درحد دایالآپ صفحه باز میکنه.
۱۱ خرداد تا ۹ مرداد ماه ۱۳۹۲نقل قول:
خودش نوشته
ظاهرا نمی خواد
واسه اطمینان بیشتر با 2020 تماس بگیر
تو مرکز مخابراتی فقط مشکل شما اینجوریه؟نقل قول:
یا همه مشکل دارن
من مشکل ندارم!نقل قول:
درسته.
این کشور حساب و کتاب نداره. شرکتی که سابقه دولتی داره دیگه بدتر.
من 512 دارم الآن درحد دایالآپ صفحه باز میکنه.
سلام دوستان سرعتم وحشتناک رفته بالا . امروز 20.2.92 هست ساعت 8:30
اینترنت : 2مگ محدود جشنواره سراسری یکساله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره ولی چرا برا بعضی ها سرعت کند نمیشه ؟ پهنای باند مخابرات که یکسانه اگر کم بیاد برای همه کم میشه و اگر خودشون کاری کنن باز برای همه هست ولی الان خیلی ها مشکل ندارن ؟نقل قول:
همیشه مشکل از سرویس دهنده نیستنقل قول:
مسیر انتقال دیتا از سرویس دهنده تا مودم توی خونه هم مهمه
اگر خط مشکل داشته باشه مشکلات زیادی درست می کنه
تاپیک زیر تاپیک خوبیه:
بحث و بررسی نویز خط
دوستان سرویس های 1 مگ و 2مگ 8 گیگ جدیدا اضافه شده یا بوده من تازه دیدم ؟ :n02:
اقا شما چرا گیر دادی به نویز ؟ خط من نویز نداره کیفیتش خیلی بالاست.نقل قول:
داداش شما زنگ بزن به 2020 جریان رو بگو، افت سرعت رو فقط پشتیبانی میتونی پیگیری و بررسی کنه اگر مشکل از نویز و ... نباشه...نقل قول:
جانم سرعت عمل مخابرات :n02: ساعت 8 زنگ زدن گفتن میخوایم اینترنتتو وصل کنیم ولی خطت رانژه ی یکی دیگه اس :n02: هنوز اونور قطع نکرده اینا دست به کار شدن... گفتن هر وقت لامپ خاموش شد، بمون بگو! :n19: والا اگر تمام سیستم اداری مملکت اینجوری بود چه خوب میشد :n02:
من فقط می خواستم کمک کنمنقل قول:
به این دلیل گفتم چون شما سرعتت خیلی پایینه
پیشنهاد سروش هم خوبه زنگ بزن پشتیبانی
این رو قبول دارمنقل قول:
کارشون سریعه
خوب؛ همینه که میگم حساب و کتاب نداره.نقل قول:
زنگ زدم بهشون؛ خانمه گفت یه دستکاری میکنم برات.
بعد از چند ساعت میبینم چندان تغییری نکرده.
snr margin من 16 و12 است.
attenuation 32 و 18 است.
یعنی برای همه نیست. اینکه به جای 1به4 برای کسی 1به 6 ببندند و برای کس دیگه 1 به 1 کار سختی نیست.
با اینکه 3 روز به انتخابات مونده وضعیت پینگ و سرعت خوبه :n01:
پوریا دارم میام :n02:
خیلی جالبه: امروز رفتم نمایندگی، بش گفتم مگه جشنواره نیست؟ چرا از من 28 تومن گرفتید؟ باید 18 تومن میگرفتید.
گفت: اون الکیه :n02: (مثل "الکی میگه") اونجوری نوشته، تا سه روز پیش بوده، بعدش گفتن کنسل کنید... حالا زنگ میزنم، 2020، ببینم هنوز طرح هست یا نه، اگر بود، دهن نمایندگیشون رو مسواک میکنم :n25:
سروش من اسمم عرفان :n02: این یوزر قبلا از یکی گرفتم دیگه نشد تغییرش بدم . خوش اومدی داداش . ماه پیش با 512 نامحدود 38 گیگ دانلود کردم . الانم 256 نامحدود دارم سرعت 110 :n02:مخابرات پهنای باند کم نمیاره خداروشکر :n01:نقل قول:
پینگ با فرانکفورت . به پای پینگ لندن نمیرسه ولی بازم خوبه :n02:
:n02:نقل قول:
ایول عرفان، من ماه پیش 88 گیگ دانلود کردم :n02: کم دانلود میکنی؟
اره دانلودم خیلی زیاد نیست متوسط . این ماه مثلا تا الان 11 گیگ دانلود کردم ! بستگی داره چقدر حس فیلم دیدن بیاد اگه بیاد میره روی 35-40 گیگ :n02:نقل قول:
يكي عزيزان بود اينجا فكر كنم كارمند مخابرات بود چون تست هاش با 256 اندازه 2 مگ سرعت داشت. تازه مي خواستيم به مديران سايت بگيم كاربر فعال بخش "آب كردن دل ديگران با سرعت بالا" كنيم كه چند روزه خبري ازش نيست. اگه كسي خبري داره بگه.
اطلاعات بيشتري ازش نداريم فقط اول اسمش يه چيزي بود كه اونم نمي گيم ريا نشه
256 نامحدود
فدای تو که به یاد منی:دینقل قول:
جونه ممد به شدت درگیر انتخاباتم.رئیس ستاد شدم واسه یکی از بچه ها.اصلاً فرصت نمیکنم سیستم رو روشن کنم بخدا.
سلامنقل قول:
چرا اینقدر isp عوض کردین؟!
سرعت اسیاتک در روز و شب چند بود؟
من خیلی تعریف اسیاتک رو شنیده بودم
شمارتون مربوط به کدوم مرکز مخابراتی در دزفول هست؟
خیلی ممنون
ممد حالا اون کارمند مخابرات کیه؟
میبینم سرعتت افت کرده :n02::n02::n20::n25:نقل قول:
بگو چرا اینقدر سرعتت بالا بوده.از بچه های ستاد بودی نمیگفتی.دستهایی پشت پرده بوده:n05:
حتما هر کدوم یه مشکلی داشتن دیگه.نقل قول:
پارس آنلاین = کلا خودش عین مشکله... دیدین میگن عین نجاست؟ :n02:
شاتل = محدودیت سرعت با دانلود زیاد
آسیاتک: پینگ فضایی بعد از تغییر گیت وی
آسیاتک هنوز هم خوبه، البته فقط برای دانلود
من مخابرات فردوسی هستم.
فقط امیدوارم با مخابرات همه این مشکلات رو یکباره با هم نداشته باشی!!!:n02:نقل قول:
مي دوني كه اين روزا بازار شايعات داغه. شايعه كرده بودند كه اون فردي كه سرعت اينترنتش اينقدر بالاست كارمند مخابراته براي تبليغ مياد پست ميده توي انجمن:n02:نقل قول:
افت سرعت و باز کردن صفحه
افت سرعت؟اونم من؟عمراً.تقدیم به تو در همین لحظه:دینقل قول:
چه باحال.یعنی لو رفت بیچاره؟:n19:نقل قول:
تکذیب میشه:n10:نقل قول:
نه بابا ما دوستش داريم كارمند مخابرات باشه يا نباشه:n02:نقل قول:
اسپيد تست در حد دايال آپه ولي سرعت دانلود عاديه!
چرا اینجوریه؟نقل قول:
دلیلش واقعا چیه؟!
دوستان چرا اینقدر این 2 3 روزه افتضاه شده اینترنت ؟
اینو نیگا :دی 2مگ محدود جشنواره سراسری
فرقش اينه كه اسپيد تست تك لينك هست ولي دانلود منيجر با چندين ارتباط همزمان فايل رو دانلود مي كنه. بعضي مواقع تقصير پينگ بالاست.نقل قول:
یعنی اینقدر تفاوت؟!!!!!!!!نقل قول:
شما با چه قدر دانلود می کنی؟
تفاوت دیگه اینقدر نباید باشه!
سلام بچه ها.من یوزراسیاتک هستم وبرای اینکه پینگش خوب بودانتخابش کردم.چون فقط برای گیم
استفاده میکردم ولی دوهفته ای میشه که پینگ بالای 300 رفته.میخواستم بدونم بخاطرانتخاباته ؟یعنی دوباره مثل سابق میشه یااینکه تغییرنمیکنه؟بعدش اینکه الان بهترین ispبرای گیم انلاین چیه؟ممنون
خب الان تستي كه گذاشتم بايد طبق اون با 7 دانلود كنم ولي با 100 دانلود مي كنم. الان كه تست يه ذره بهتر شده 170 كيلوبيت رو نشون ميده كه ميشه 21 كيلوبايت ولي الان 100 هست يعني 5 برابر.نقل قول:
من كه تفاوت خاصي بين دو هفته قبل و الان احساس نمي كنم. من فكر مي كنم پارس آنلاين خوب بود كه داشتم البته اينم خوبه. بستگي به بازي داره واينكه سرور داخلي باشه يا خارجي.نقل قول:
من الان mw2 بازي مي كنم سرورهايي كه بازي مي كنم كه اغلب هم داخلي هستند پينگ بين 50 تا 70 هست
چرا باید این قدر اختلاف باشه؟نقل قول:
دلیلش چی می تونه باشه؟
فكر كنم اغلب به خاطر پينگ بالا باشه. توي دانلود بعد از اينكه فايل شروع به دانلود كرد يه بسته از طرف سرور ارسال ميشه بعد كامپيوتر ما به سرور ميگه رسيد بقيه اش رو بده! همينطور ادامه پيدا مي كنه كه وقتي پينگ بالا باشه خود اين تاخير بين ارسال و دريافت ها باعث كندي سرعت ميشه ولي توي چند كانكشن با هم سرعت ها جمع ميشن و بالاتر ميره.نقل قول:
:n13:
ممنونم.میشه لطف کنی پینگتوبا8.8.8.8و4.2.2.4 بهم بگین.واینکه اینترنت مخابرات دارین؟نقل قول:
به نظر من دلیلش تایم اوت و پینگ بالا و jiter هستنقل قول: