اقا گفتن 2 ، 2 میاد دیگه ! الان اینجا کمپ راه انداختین زود تر بیاد مثلا ؟! دی :
Printable View
پارسال یه چیز دیگه بود ... ! :31:نقل قول:
دفترچه انتخاب رشته رو دیدی ؟ ... ظرفیت ها رو افزایش دادن برای بعضی رشته ها + جنسیت رو هم که پارسال مشخص نبود امسال دقیق مشخص کردن ! ... نمیفهمم چطوری ریاضی از 30 تا یه دفعه ای میرسه به 60 ! ...
هانی جون کم کم یکم در مورد کامپیوتر امیرکبیر توضیح بده لطفا:27::11:نقل قول:
اونا یه چیزی گفتن همینجوری ! شما باور نکن ! :دینقل قول:
همینا گفته بودن 15 ام ! نه ؟!
پارسال که آره. خودمون که تو بدشانسی تکیم.مثلا دانشگاه امیرکبیر برقش از 70 نفر به 100 نفر افزایش پیدا کرده یا ریاضی از 30 نفر به 60 نفر یا مهندسی شیمی از 45 به 60 یا صنایع از 40 به 60 و اکثر رشته ها افزایش داشتن. ولی واقعا این کار وزارات علوم قابل تقدیره. چی بود پارسال یه دفعه همه رشته ها ظرفیتش پایین اومد خیلیا که حقشون بود به رشته مورد علاقشون نرسیدن!نقل قول:
فقط به نظرت تو خوابگاهی که خودمون بودیم این همه نفر چجوری جا میشن؟! :) ( شوخی بود، حتما خوابگاه کناری هم میشه برا نود و یکی ها . راستی کسانی که میخوان بیان امیرکبیر بگم از پارسال قرار شده سال اولی ها اینترنت وایرلز نداشته باشن :21: - البته شاید امسال دوباره برش گردونن. نمیدونم! ) - راستی بد نیست بگم با اینکه با هانی تو یه خوابگاه بودیم، ولی تو طول این یه سال فکر نکنم بیشتر از تعداد انگشتان دو دست دیده باشمش :31: = از بس درس میخونه :31: )
در خدمتیم هر سوالی داشتید بپرسید. ولی به نظرم اول یه مقدمه ایش رو بنویسم، بعد. شاید جواب سوالتون تو مقدمش باشه.نقل قول:
اتفاقا تو ذهنم بود حتما مزاحم شما بشم برای پرس و جو در مورد مهندسی پزشکی !
دیشب چه شب بدی بود///...اوه واه اوه...تمام جهان اومد جلو چشمم.... ساعت 1 رفتم بخوابم 3 خوابم برد الآنم که بیدارم.... کلا 3 ساعت درست و حسابی نخوابیدم.... خو بگو زودتر نتیجه رو بدین دیگه...
ماموت جان باز دم تو گرم که خوابت برد !
کاش منم میتونستم بخوابم ! چشام باز نمیشن رسما ! 6 ساعت دیگه هنوز مونده تازه !
فک نمی کنم راس ساعت 2 جوابا بیادا
نهایتا دیگه9-10 میاد
کاش نتیجه وحی میشد به آدم:دی فرض کن من چطوری جرات کنم برم نتیجه رو بینم؟؟؟ چه گیری افتادیم:(
من اینقدر خسته امممممم که اصلا دیگه نگران نتیجه نیستم ! فقط بیاد من ببینم بعد بخوابم !!
ماشالله بچه های بابل که رتبه 2 و 3 ریاضی شدن ! نوشاد عالمیان هم بچه بابله ! :دی
خوش به حالشون حداقل به شهرشون مینازن !
خوش به حالت چقدر زود میخوابی :دی مگه روزه نمیگیری ؟نقل قول:
این ماه رمضون دقیقا سیستم خابمو برعکس کرده یعنی صبح تا شب خواب و شب تا صبح بیدار !
حال میکنین چقدر استرس دارم ! :دی
خب بازم دم خودم گرم از دیشب تا الان مثل خرس خوابیدم...بدون هیچ کابوسی
فقط خدا کنه تو این سه رشته ای که امتحان دادم لااقل یکیشون آبرودار باشه
چی میخوای بدونی ؟ :31: ...نقل قول:
نقل قول:
فقط امیدوارم مثل ارشد نباشه که بدون برنامه ریزی افزایش ظرفیت داده بودن و .... !
میتونه برعکس هم باشه ... تو زیاد درس میخونی که من نمیبینمت ! :31:
چرا اینجوری می کنید؟ منه از خدا بی خبر اصلا نمی دونستم امروز چندمه؟15 مهرداد کیه؟ کارنامه ها کی می یاد ؟ جه برسه به استرس؟چند روزی می شه خودم رو با تراوین مشغول کردم . حالا کی بابت استرسم جواب گویه؟ ها؟
دم خودم گرم 12 ساعت خوابیدم بدون هیچ استرسی! فقط فرق من با بقیه این بود که خبر نداشتم داره نتایج می یاد
منم نمیدونستم ولی یه نامردی :دی اومد تو پروفایلم موضوع رو بهم گفت . پست دوم پروفایلم !
فقط امیدوارم امروز p30world قاط نزنه و نگه " حجم درخواست ها روی سرور زیاد است ... لطفا چند لحظه دیگر امتحان کنید " .... اونوقته که دیگه باید به عمش سلام رسوند
ارهنقل قول:
من موندم چرا سایت به این بزرگی می زاره پهنای باند کم بیاره
!!! چه قدر همه استرس دارن!!! به نظر من پاشین برین بیرون خوش بگذرونین بعدش که رسیدین خونه 2 تا حالت داره! یا اومده! یا نیومده! :)
من که پارسال کنکور داشتم وقتی اینا رو میخونم استرسی میشم!! :31:
مثل من نباشین که مجبور باشین یه 3-4 باری اطلاعاتتون رو وارد کنین که ااااخرش درست باشه :)) (تازه بعدشم با چشم بسته enter بزنین!!!)...:31::31:
موفق باشین :20:
ما هم ساده ایما !!!! الان توکلی داره هر هر به ریش ما میخنده ! واسه ضایه کردن ما هم که شده رأس ساعت 14 نتایجو میزاره رو سایت!
عجب داستانی داریم ما با این کنکور ...
بچه خدای نکرده فکر نکنی 3 تا از ناخنام تو دهنمه ها! من روزه ام!:D
بیخیال !! اصلا کنکور چی هست؟؟ :31::31:
بالاخره هر چی باشه هر کسی تلاش خودشو کرده ، پس نگران نباشین دیگه . . . :46:
بزرگ نیست بزرگش کردن:دینقل قول:
هنوز هیچ نشده زنگ زدن فامیل شروع شده...من نمیدونم رتبه ی من به بقیه چه ربطی داره؟؟؟:41:
حالا سالای قبل که ما کنکور نداشتیم وقتی می گفتن مثلا 13 نتایج اعلام می شه از 11 اومده بود رو سایت حالا امسال سنجش واسه ما وقت شناس شده:31:
یه دقیقه زودتر از دو نمی ده!!!!!!!!
من به خودم قول دادم رتبه مو حتی به پدر مادرم هم نگم ! فقط میگم خوب شده یا بد که بدونن انتظار چیو داشته باشن
نکنه نیاد به موقعش ؟
اگه بازم بد قولی کنن ....
دیشب نخوابیدم
نتایج اومد .................
سلام من پارسال کنکور دادم ولی یادم افتاد به کنکوری ها
نتایجتون آمده الان بیاید خبرای خوش بهمون بدید
سوالی بود در خدمتم
امیدوارم همتون رتبتون خوب بشه منم از دیشب استرس داشتم انگار دوباره میخوام کنکور شرکت کنم
خدا رو شکر ریاضی شدم 860 ..... فکر می کردم 4 رقمی بشم
من 4317 منطقه دو شدم وای خدا جون خیلی ممنونم:8::42:
246 منطقه3 بدبخت شدم رفت
واااااااااااي
خدا
2100
خوشم مياد هرچي بر آوردم بوده همين ميشه
فقط بايد فيزيكم درصدش بيشتر ميشد
به ترتيبت :
56
38
48
73
52
54
56
فيريك مثلا 40 تاشو جواب دادمو
خب خدا رو شكر
اوني كه ميخوامو اي شا ا... ميارم
:41::41::41::41:
شیمی رو افتضاح خراب کردم
11600 منطقه یک
3460 منطقه 3 تجربی
فکر می کرده 1000 تا بهتر بشم
نتایج واقعا اومد
حالا اين جاست كه اگه اگه هاي آدم شروع ميشه
اگه رياضيمو بهتر ميزدم ، اگه فيزيكمو بهتر ميزدم ...
بهترين جواب اينه :
اگه اگه هي ديگران قرار بود بر آورده بشه تو رتبت بالا 10 هزار ميشد
نه داداش اینجوریها هم که می گی نیستنقل قول:
من دفترچه رو کامل بررسی کردم کلا 5 تا 10 درصد افزایش یافته
تا خیلی از افزایشیها کاملا بومی هستن که تعهد باید بدن بعد از فارغ التحصیل توی شهر کوچیک خودشون کار کنن
اینم کارنامم
نمرات خام دروس امتحاني گروه آزمايشي : علوم رياضي و فني
نمره درس عنوان درس رديف 58/7 زبان و ادبيات فارسي 1 49/4 زبان عربي 2 52/0 فرهنگ و معارف اسلامي 3 42/7 زبان خارجي 4 21/9 رياضيات 5 34/1 فيزيك مكانيك 6 46/7 شيمي 7
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي علوم رياضي و فني :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 11086
آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 64473 4317 8385