سلام
می خواستم ببینم عمران رجایی بهتره یا ازاد نهران جنوب؟
و اینکه رجایی دانشگاه خوبیه؟
می خواستم ببینم عمران رجایی بهتره یا ازاد نهران جنوب؟
و اینکه رجایی دانشگاه خوبیه؟
چرا نمیشه ویرایش کرد؟
آقا من دارم میمیرم.. این ویرایش اگه فعال نشه دست دستی میرم شیمی آی تی!
سلام
خواهش ميكنم كمكم كنيد خيلي دو دلم
بين م.شيمي صنعتي اصفهان و برق كاشان كدوم رو بزنم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه ویرایش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سمت راست فقط توضیح داده هیچ لینکی نداره.... سریع کمک کنین
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
مواد فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
تو گزینه 2 (یا یه جای دیگه) نوشته بود که شهرسازی تو خارج از کشور خیلی رو بورسهنقل قول:
دوستان این همه با خودمون رو جر دادیم و توجه نشد، دم آخری لطفن این یکی رو راهنمایی بفریمایید
با فرض علاقه مساوی، به نظرتون شیمی های تهران (شیمی کاربردی منظورمه) رو بالاتر بزنم یا مهندسی شهرسازی دانشگاه هنر رو؟ (که تو کرج ـه) تاکید میشه که من میخوام بعد لیسانس از ایران برم. کودوم بهتره؟؟
دانشگاه امام خمینی قزوین از نر سطح چجوریاس راستی؟
سلام دوستان
یه سوال فوری
من امسال تو کنکور به نتیجه ی دلخواهم نرسیدم.و به رشته ی مهندسی نفت علاقه دارم.که امسال قبول نمیشم.
اینطور که تحقیق کردم احتمال داره مواد دانشگاه صنعتی همدان قبول بشم.به نظرتون این رشته رو بزنم یا یه سال دیگه درس بخونم
واسه رشته ای که بهش علاقه دارم.
اصلا مهندسی مواد بازار کار و درآمد خوبی داره؟
یه سوال مهم دارم، البته حتما میگین هنوز زوده ولی میخوام بدونم تا از اول به فکر باشم:
تو چارت درسی رشته ها، یه گروه از دروس اختیاری هستن که معمولا 8 واحد الزاما باید پاس کنی. حالا مثلا دوست داشته باشی یا نیاز داشته باشی برا کار آیندت از دروس اختیاری بیشتری استفاده کنی. اونوقت آیا چنین کاری امکان پذیره که فرضا 20 واحد اختیاری بگیری؟ درسته دانشگاه هزینه اضافی نمی ده ولی مثلا مثل دوره های شبانه بیای و هزینش رو بدی و بری سر کلاسش؟
معرفی اجمالی گرایشهای مهندسی شیمی در مقطع کارشناسینقل قول:
رشته مهندسی شیمی با 8 گرایش صنایع غذایی، صنایع شیمیایی معدنی، صنایع گاز ، صنایع پتروشیمی ، صنایع پلیمر، طراحی فرآیندهای صنایع نفت، صنایع پالایش و شیمیایی سلولزی؛ یكی از رشتههای گسترده دانشگاهی است.
البته در دوره كارشناسی هر یك از گرایشهای فوق، تنها 12 یا 13 واحد تخصصی دارند و بیشتر واحدهایشان مشترك است. چرا كه اصول مهندسی در صنایع بسیار متنوع و گسترده شیمیایی، یكسان میباشد
بخش پرسش و پاسخ ...نقل قول:
اعلام پذيرفتهشدگان نهايي: اواسط شهريور (سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور)
اعلام پذيرفتهشدگان مرحله اول نيمهمتمركز : نيمه اول مهر (سايت اينترنتي سازمان سنجش)
اعلام پذيرفتهشدگان نهايي نيمهمتمركز: اوايلبهمنماه (سايتاينترنتيسازمانسن جشآموزش كشور)
یه سوال ! ... چطوریه انقدر سریع میتونن نتایج انتخاب رشته رو بدن ؟! ... اواسط شهریور ... فرض کنیم 17 ام .. 22 روز بیشتر وقت ندارن ... ولی موقع اعلام نتایج بیشتر از 35 روز طول کشید ... فکر میکنم انتخاب رشته سخت تر باشه فرایندش تا تصحیح پاسخ برگ .. البته با درنظر گرفتن این که تعداد نفرات کم شده بازم خیلی زود دارن میدن !
چرا لینک ویرایش فعال نمیشه من دارم میمیرم:18:
امسال سازمان سنجش خیلی بی نظم شده:41:
من امروز عصر کار دارم ولی هنوز نخوابیدم و منتظر لینک ویرایشم:41:
از طریق سیستم پاسخگویی هر چی مینویسم یه مشت جواب از قبل تعیین شده برام میفرستند فحش مادرشونم بدی همون جواب برات میاد!
هنوز که هنوزه هم نتیجمو دوباره تصیح نکردن
دوستان یه سوال
استان بومی من رو زده زنجان ولی من تهران سکونت دارم و اول خود تهران و اطراف تهران رو انتخاب کردم و بعدش زنجان و اطرافش.این که مشکلی نداره؟
مشکلی نداره ولی خب اونوقت بومی تهران نیستین و شانستون برا تهران کمتر میشه.نقل قول:
استان بومی من رو زده زنجان ولی من تهران سکونت دارم و اول خود تهران و اطراف تهران رو انتخاب کردم و بعدش زنجان و اطرافش.این که مشکلی نداره؟
کلا درست انتخاب کردین و بهش دست نزنین. البته به نظرم بهتره به سازمان سنجش زنگ بزنی و بگی که بومی تهران هستی چون اونوقت شانس قبولیت بیشتر میشه.
گسی میدونه دانشگاه قم خوابگاه میده یانه؟
پس چرا یه لینکی چیزی برای ویرایش نمیذارن؟
امسال سنجش بدجوری اذیت کرده
نقل قول:
salam
روزانه یا شبانه؟
تو توضیحات دفترچه هم درج شده.
تو سایتش اینو نوشته بود.نقل قول:
(فقط همون اول نریدا! شلوغ میشه سایت دوباره:27:)نقل قول:
عنوان لینک ویرایش، تصحیح و یا حذف کدرشته های انتخابی آزمون سراسری سال 1390 چه زمانی بر روی سایت فعال خواهد شد؟ پاسخ لينك ويرايش، تصحيح و يا حذف كدرشته هاي انتخابي آزمون سراسري سال 1390 در ساعت 14 ( 2 بعد از ظهر ) فعال خواهد شد.
نقل قول:
salam
از لینک زیر اقدام کنید.
کد:http://srv1000.sanjesh.org/ersarasari90/erfrm_strEdit1.aspx
نکته :
هرداوطلب در صورت نياز مي تواند فقط يكبار از تاريخ بيست و پنجم مرداد ماه 90 تا بيست و ششم مرداد ماه 90 نسبت به ويرايش اطلاعات انتخاب رشته خود اقدام نمايد.
موفق باشید
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
نقل قول:
سلام مشکلی نیست ولی در گزینش بعضی رشته هایی که گزینش ناحیه ای یا منطقه دارن میتونه تاثیر بزاره
موفق باشید.
دانشگاه اردبيل خوبه؟؟
با رتبه 3000 (سه هزار) از منطقه 2 نقاشی و عکاسی دانشگاه تهران یا اصفهان ( هم شب هم روز) میشه قبول شد؟
از لینک زیر اقدام کنید.
کد:http://srv1000.sanjesh.org/ersarasari90/erfrm_strEdit1.aspx
دوست عزیز هنوز لینکی مبنی بر ویرایش نذاشتن.مشکل همه ما اینه.دوستان گفتن که از 2 شروع میشه
شما فکر کنم نفت لامرد(استان فارس) رو میاری اما خیلی فاصله ازتون داره فکر کنم.... در ضمن این دانشگاه اولین باره نفت اورده ...نقل قول:
مهندسی مواد منم کمی خوشم اومده و تو انتخاب های اولم زدمش! بازار کارش رو هم پرسیدم میگن خوبه برا پروژه ها صنعتی و این حرفا! البته مهندسی مواد گرایش متالوژی صنعتی خوبه ولی گرایش متالوژی استخراجی زیاد خوب نیست! مهندسی مواد برای خارج از کشور رفتن هم رشته خیلی خوبیه و تو خارج هم بازار کارش خیلی خوبه به خصوص من شنیدم میگن تو کشورهایی مثل آلمان و سوئد و...نقل قول:
ولی تو ایران نمیدونم چرا جز رشته های کم طرفداره؟!؟:31: و زیاد تو انتخاب رشته معمولا نمیزننش!:31: ولی بازار کارش تو ایران هم از هر کی پرسیدم میگه خوبه...:46:
آلبرت انیشتین هم گفته بود سیاست خیلی سخت تر از فیزیکه....:31:نقل قول:
یه سوال ! ... چطوریه انقدر سریع میتونن نتایج انتخاب رشته رو بدن ؟! ... اواسط شهریور ... فرض کنیم 17 ام .. 22 روز بیشتر وقت ندارن ... ولی موقع اعلام نتایج بیشتر از 35 روز طول کشید ... فکر میکنم انتخاب رشته سخت تر باشه فرایندش تا تصحیح پاسخ برگ .. البته با درنظر گرفتن این که تعداد نفرات کم شده بازم خیلی زود دارن میدن !
بچه ها ویرایش شروع شد...
نقل قول:
با سلام زمان ویرایش اطلاعات : هرداوطلب در صورت نیاز می تواند فقط یکبار از تاریخ بیست و پنجم مرداد ماه 90 از ساعت پنج بعد از ظهر(ساعت17)تا بیست و ششم مرداد ماه 90 نسبت به ویرایش اطلاعات انتخاب رشته خود اقدام نماید با تشکر
خدایا ما رو از دست این مملکت نجات بده.........................
1 میلیون آدم به جهنم به درک اصلا وقتشون و اعصابشون مهم نیست.............
:2::2::2::2::2:
آقا این دوست ما لامرد بغل گوششه. ما استان هرمزگانی هستیم :21:نقل قول:
شما فکر کنم نفت لامرد(استان فارس) رو میاری اما خیلی فاصله ازتون داره فکر کنم.... در ضمن این دانشگاه اولین باره نفت اورده ...
ببخشید که از طرف ایشون حرف زدم، چون کسی جواب سوال ما رو نمیده حداقل ما جواب سوال مردم رو بدیم :31:
اینم سوال من در صفحات قبل:
نقل قول:
تو چارت درسی رشته ها، یه گروه از دروس اختیاری هستن که معمولا 8 واحد الزاما باید پاس کنی. حالا مثلا دوست داشته باشی یا نیاز داشته باشی برا کار آیندت از دروس اختیاری بیشتری استفاده کنی. اونوقت آیا چنین کاری امکان پذیره که فرضا 20 واحد اختیاری بگیری؟ درسته دانشگاه هزینه اضافی نمی ده ولی مثلا مثل دوره های شبانه بیای و هزینش رو بدی و بری سر کلاسش؟
ولی ویرایش شروع شده که...نقل قول:
دوست عزیز یا صبر کن یکی از بچه های دانشگاهی بیاد جواب بده یا به یکیشون پیام خصوصی بده,نقل قول:
اینجا بیشتر بچه ها مثل شما پشت کنکورن.
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
ا راست میگی ...نقل قول:
پس چرا مردمو میفرستن دنبال نخود سیا ؟:41:
نه نمیشه تازه همون هشت واحدم با موافقت گروه باید بگیری وگرنه درسایی که ارائه میشه باید بگیری:5:نقل قول:
آها اینجوری خیلی خوبه... فکر نکنم زیاد فاصله داشته باشه....یکی 2 ساعت از بندر تا پارسیان.. از اونجا تا لامرد هم فک نکنم بیش از 2-3 ساعت باشه... البته شاید راه دیگه هم داشته باشه... من تا حالا زیاد نرفتم اونطرفا...نقل قول:
بچه های بندر به نظر من باید کشتی سازی امیرکبیر رو بزنن هم تو شهرشونه هم رشته ایه که دست توش کمه واسه ارشد هم میشه رفت مکانیک...ارشدش هم ت ماشهر داره...در کل رشته باحالیه...
کسی ویرایش کرده؟ مشکلی که نداشت؟
من هنوز ادیت نکردم یعنی میخوام یکم بیشتر فکر کنم...... با مشورت هایی که کردم زیاد نمی خوام تغییر بدم.... شهرسازی شیراز اولویت(تحقیق کردم هم خوشم اومد و هم معدل بیاره و آسون)
بعدش مکانیک روزانه خلیج
it صنعتی شیراز
علوم کامپیوتر شهید بهشتی
مکانیک شبانه
معدن امیرکبیر(غیر ممکنه به این برسه:دی)
شما هر چندتایی که دوست داری بردار هیچ مشکلی نداره( اصلا برو شما با هماهنگی بخشتون و بخششون 3 واحد عکاسی پاس کن :5:)نقل قول:
ولی آخر کار دانشگاه تعداد واحدایی که گذروندی رو حساب می کنه تعداد واحدایی رو هم که باید می گذروندی رو هم داره اگر بیشتر پاس کرده باشی باید برای هر واحد اضافی به دانشگاه پول بدی
دو تا پرسش: یکی اینکه دانشگاه سوره چه جور دانشگاهیه؟ مذهبیه یا نه؟
یکیم رشته ی معماری داخلی چطوره؟
اغراق در حد لالیگا:18:نقل قول:
ضمنا نکته مهم اینجاس که دانشگاه تقریبا خارج از شهره (یه 20-30کیلومتر) و خیلی هم منطقه کویریه ولی خوب محیط دانشگاه قشنگه ( یه 4-5تیکه گل پیدا میشه
دانشگاه قم 20-30 کیلومتر خارج شهره ؟؟؟!!!!!!!!
دانشگاه نه تنها خارج شهر نیست بلکه کاملا داخله .اگه اینطوره شهرک صادقیه و مهدیه و پردیسان و بوستان علوی و بوستان الغدیر که باید 50 کیلومتری شهر باشن چون اینا بعد دانشگاه قمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
قول میدم سوال آخرم باشه : دی امام خمیتی قزوین خوب بید؟ در مقابل 1 سال دیگه خوندن..!!
آقایون،خانوما من انتخاب رشتمو ویرایش کردم.اونم بدین صورته که درست مثل اینکه از اول میخوای انتخاب رشته کنی،هرچی میخوای اضافه کن،پاک کن،تصحیح کن و...:10:نقل قول:
نه بابانقل قول:
دانشگاهه امام قزوين اسمه بين المللي رو يدك ميكشه همه فك ميكنن چه خبره بعد كه واردش ميشن ميفهمن چه
كلاهه گشادي بر سر مباركشون رفته!!
هرچقدر دانشگاه آزاده قزوين خوبه و من به همه توصيه ميكنم دانشگاه امام به همون نسبت خرابس و من همگان را
بر حذر مي دارم كه مبادا حيف ميل شويد!!
تازه امسالم كه كاهش ظرفيت داشته خفن
پارسال 75 تا عمران ميگرفت 60.70 تا برق و مكانيك زير تازه زير 2000 ميخواست امسال همه رو كرده 15 تا
فك كنم زير 1000 بخواد!!هه هه
مثلا ميخواد با اين كارا اعتباري كسب كنه!!
شبانه هم كه نداره !!
بيچاره ما قزويني ها كه سهميه 80 درصد بوميه شبانه هم نصيبمون نميشه!!!
شیراز هم اصلا شبانه نداره:41:نقل قول: